2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Elifim sen kana gittin mi canım ? Eşini bekliyodun galiba en son. Benim de seninki gibi silik ama belli .yarın 9. Günüm kana gideyim mi acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bugün gittim değerim normalmis (değerimi yazmak istemiyorum anlayışınız için teşekkür ederim) 10 gün sonra gel dedi doktorum :) idrara gecmisse kanda kesin çıkar canım yaptir bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar...
Ben bu ay tup bebek tedavisine basladim..sorun sperm eksikligi..

Pazartesi yunlar toplandi 9 tanedden 2 si dollendi..bugun 3 .gunum..buyuk ihtimalle yarin trasferr gercejlesir..

Tedavin hayırlı vede Rabbim yardimcin olsun sağlıklı yavrularin transfer olur inşallah

Amin canım rabim hepimizin yardımcısı olsun. Görüştünmü doktorunla?

evet canım görüştüm yarın gidiyorum başlıyoruz tedaviye test sonucum yetişirmiş. doktor test sonucumuzun iyi çıkacağını düşünüyor tedbir amaçlı o testi istemiz diğer teslerimize göre sorun çıkamayabilir dedi inşallah dediği gibi olur... rabbim nasip etsin dualarınızı bekliyorum yarın adetin 2. günü tedaviye başlamış olacağım rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin

Yarın Dr la randevum var embriyoma biyopsi yapıyorlarmis soracağım , tedavisi var mı peki bunun acaba

canım eğer bu test te sorun çıkarsa embriyolara genetik test yapılarak genetiği normal olanlar tespit edilip transfer ediliyormuş.

canım eğer bu test te sorun çıkarsa embriyolara genetik test yapılarak genetiği normal olanlar tespit edilip transfer ediliyormuş.

Anladım canım yarın bir sorayım donmus embriyolarim iptalmi olucak diye merak ettim şimdide çok sagol

Maşallah ya çok güzel. O zman Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişiyle ailesini diyelim, hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah. Yaptırcam dayanamayıp heralde. Yarın güzel şeyler anlatırım inşallah ben de. Dua edin

Hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Ben de artik doktorumun dediği haftaya salı günü yani 11.gun baktiracagim insallah Rabbimmm hepimizi hayırlı sonuclara eristirsin

Az kalmış canım çalışıyosan eğer daha çabuk geçiyo. Evdeysen de arkadaşlarını falan çağır, annenlere git ne biliyim dağıt kafanı. Çünkü evde daha zor geçiyo zaman. Hayırlı ve Güzel haberler alıcaz senden ben hissediyorum.

aynı zamanda olacak demekki :) bugün kontrole gittim cumartesi yapılacakmış toplama işlemim.hayırlısıyla olsun artık. sen nerdesin ve kaçıncı denemen olacak?

Canım evet yazdığın yönetmelik o şekilde. Benim de dosyama bir tane transfer edildiği yazıyor. Fakat iki transfer yapıldı.

ben tedaviyi GATA da yaptırıyorum. özel olunca kılıfına uyduruyorlar mı acaba? Bende ikiz istiyorum aslında. konuşayım bu konuyu doktorumla. iyi oldu öğrendiğim. sağol canım :)

Saol canımm inşallah haklısın evde zaman geçmiyor içimizde kalmasin diye bir hafta rapor aldık ama pişman oldum cok sukur ki cuma basliyorum yeniden

bende güzel şeyler düşünüyorum canim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..

Allah razı olsun canım benim :) amin inşallah cumlemize nasip olur bu guzel duygu hep dua ediyorum tatlım sende dua et inşallah geri cevirmez Rabbim merak etme :)

arkadaşlar merhaba ; benim bugün 20 yumurtam toplandı 11 tanesi döllenecek ve dondurulup 22 temmuzda transfer olacak inşallah..ama bu narkoz beni fena çarptı 4 lt su içeceksin dedi doktor ama çok su içince midem bulanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…