yeni canim daha 6.gundeyim
Elifim sen kana gittin mi canım ? Eşini bekliyodun galiba en son. Benim de seninki gibi silik ama belli .yarın 9. Günüm kana gideyim mi acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6. Gun ben 10. Da kanda baktiriim diyorum
yeni canim daha 6.gundeyim
Merhaba kizlar...
Ben bu ay tup bebek tedavisine basladim..sorun sperm eksikligi..
Pazartesi yunlar toplandi 9 tanedden 2 si dollendi..bugun 3 .gunum..buyuk ihtimalle yarin trasferr gercejlesir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Önceden zaman ne çabuk geçiyor diye şikayet ederdim şimdi resmen zaman geçmiyor beklemek zormus canım Rabbim sabrimizi versin hayirla sonuclandirsin inşallahyenı olurmu canm yolu yarılamışsın maaşallah
Önceden zaman ne çabuk geçiyor diye şikayet ederdim şimdi resmen zaman geçmiyor beklemek zormus canım Rabbim sabrimizi versin hayirla sonuclandirsin inşallah
Amin canım rabim hepimizin yardımcısı olsun. Görüştünmü doktorunla?
Yarın Dr la randevum var embriyoma biyopsi yapıyorlarmis soracağım , tedavisi var mı peki bunun acaba
Tedavin hayırlı vede Rabbim yardimcin olsun sağlıklı yavrularin transfer olur inşallah
merhaba canım bu test genellikle 2. negatif tüp bebek denemesinden sonra isteniyor embriyonun kaliteli olmasına rağmen tutunamamasını anlamak için. biz 1. negatiften sonra doktorumuz istedi embriyomuz 1. kalitedeydi ve rahim gayet iyiydi bu na rağmen tutmayınca doktorum sperm dna sına bakalım dedi onda sorun varsa sperm ilk devrede dölleme yapıyor blastokist aşamasına da gelebiliyor ama bu yola kadar yumurtanın yardımıyla geliyor daha sonrasında sorumluluk sperme kalıyor spermde hasar varsa taşıyamıyormuş sonlanıyor doktorum böyle açıklama yaptı
canım eğer bu test te sorun çıkarsa embriyolara genetik test yapılarak genetiği normal olanlar tespit edilip transfer ediliyormuş.
Evet canım bugün gittim değerim normalmis (değerimi yazmak istemiyorum anlayışınız için teşekkür ederim) 10 gün sonra gel dedi doktorum :) idrara gecmisse kanda kesin çıkar canım yaptir bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım görüştüm yarın gidiyorum başlıyoruz tedaviye test sonucum yetişirmiş. doktor test sonucumuzun iyi çıkacağını düşünüyor tedbir amaçlı o testi istemiz diğer teslerimize göre sorun çıkamayabilir dedi inşallah dediği gibi olur... rabbim nasip etsin dualarınızı bekliyorum yarın adetin 2. günü tedaviye başlamış olacağım rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin
Ben de artik doktorumun dediği haftaya salı günü yani 11.gun baktiracagim insallah Rabbimmm hepimizi hayırlı sonuclara eristirsin
canım ben de 18 inde başladım benim de toplama işlemim cuma olacak büyük ihtimalle.bugünkü kontrolümüzde belli olacak. aynı günlerde yapılcak seninle işlemlerimiz.hayırlısı olsun hakkımızda tabi ki burdaki herkesin:)
Canım evet yazdığın yönetmelik o şekilde. Benim de dosyama bir tane transfer edildiği yazıyor. Fakat iki transfer yapıldı.
Az kalmış canım çalışıyosan eğer daha çabuk geçiyo. Evdeysen de arkadaşlarını falan çağır, annenlere git ne biliyim dağıt kafanı. Çünkü evde daha zor geçiyo zaman. Hayırlı ve Güzel haberler alıcaz senden ben hissediyorum.
Maşallah ya çok güzel. O zman Rabbim tez zamanda kavuştursun bebişiyle ailesini diyelim, hayırlısıyla kucağınıza da alın inşallah. Yaptırcam dayanamayıp heralde. Yarın güzel şeyler anlatırım inşallah ben de. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?