2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Inşallah senin dediğin gibi olur canimmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsun
bu arada maşallah sana ne güzel artmış sonuçların ayyy çok tatlı yaaaa minik kuzularin karnında keseyi ne zaman göreceksiniz
çok şükür canımmmmm bilmiyorumki o kadar konuştum doktorla hiç sormadım:)
yarın tekrar aramayı düşünüyorum kasıklarımda ağrı oldu bugün çok fazla. sanki aşağıdan çıkıp düşecekmiş gibiydi.
8. günü benim 3.41 çıkmıştı. sende idrarda çıkarmı bu sonuç hemen ümitsizliğe kapılmayın nolur. Yazılanları okuyun bi zahmet.
ben o kadar uzun uzun yazdım. çıkmıyor çıkmadı diye.. ama nasıl bu kadar karamsar oluyorsunuzki.. ilaçları da bırakmışsındır sen şimdi!!!!
geçmiştir canımcım. değerinde yüksektir
allahım kanda kat be kat yükseldiğini dde göstersin inşallaahhhhhhh

anladım gayet iyi anladım canım maşallah diyelim inanıyorum seninde herşey yolunda gidecek Allah büyüktür.. dua ediyorum hepinize..[/QUOTE]
Amin canım inşallah.. rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize..
wuhhuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww süpperrrrr
ama ben sonucunu çoook merak ettimm.. özelden yazarmısın söz nazar etmicem

oh ohh hadi gözün aydın kuzucummm. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın tedavini inşallah...

Canim sakin ol kolay değil ki minikler yerleşiyor yerlerini yapiyorlar:)
bugün benimde kasik alt tarafımda gergin kasilmalar oldu tabi benimkinin sebebi belli değil ama seninkinin belli biseycik olmaz Allahin izniyle..
Herşey çok güzel olacak Allahin izniyle

yerleştiler kuzucumm şimdiye kadar.
bi arkadaşım rahim genişliyordur. sonuçta ilk kez bebek oluyor içinde. ilk kez açılacak. herşeyde ilk. o yüzden biraz mantıklı geldi.
ama içimdeki korkuyu dualarla bastırıyorum.
keseyi bi görseydim
ondan sonra bebeği görseydim
sonra kalp atışını duysaydım
sonra geliştiğini görseydim
üçlü beşli bilmemkaçlı tarama testlerinin temiz çıktığını görseydim
kıpıdadığını görseydim
doğduğunu görseydim
büyüdüğünü görseydim
ölmeden bunların hepsini görseydim

DUMADUMA canım sen kan sonucunu almadınmı? kendi derdimden seni unuttum bebeğim ya
sonucunu al düşük çıkarsa bundan sonrakilerin yükselişini görürsün sende "gıdım gıdım" :)
hevesin kırılmasın kuzucummm.
Olaki düşük çıktı veya 0 çıktı. 2 gün yine yapıcaz ve yükselişi görücez

internetten alabilirsin sonucunu hadi işlem no falan gerekiyor. aç bi bak bakimmmm

Evet kuzumm bende okumuştum rahim genişlerken kasilmalari sen benden daha ilerdesin birde senin transferin benimki gibi tek olmadi ki normal yani kuzucuklarin var senin en azindan bizim gibi korkulu bekleyişin mutlu sonla bitti
daha kesenizide görürsünüz
kalp atışınızida duyarsınız
kipirdadiginida hissedersin
doğduğunuda görürsün
büyüdüğünü de görürsün yeter ki Rabbim ömür versin...
Rabbim hayirli sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin daha neler göreceksin neler ohoooo daha minikleri terlikle kovalayacagin zamanlarda gelecek offf yinemi dediğin zamanlarda olacak hahaha daha forumlara bakamaz olacaksin

Canım laboratuar ve test konusunda genart çok iyi benim anlayamadigim neden acibadem genarta yönlendiriyor tamam genart bu konuda iyi ama bence tedavinin ayni yerde yapilmasi daha iyi değilmi

Ordaki doktora tavsiye uzeri gittik gidince oyle oldugunu ogrendik umarim hayirlisiyla bebisimizi kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz insallah

Ordaki doktora tavsiye uzeri gittik gidince oyle oldugunu ogrendik umarim hayirlisiyla bebisimizi kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz insallah

Inşallah canım önemli olan da bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almak zaten orasi veya burasi Rabbim hayirlisiyla kavustirsun bizi onlara

Almadim canim cesaretim yok ben en iyisi almayim ben cok takarim üzülürüm dün sağlık ocağında verdim zaten eşim anlamasin diye ordaki hemşireye de sinir oldum zorla vermistim kanı yinede kendimi bi tartayim belki kendimi toplarim da alırım :18:

Gunaydin kizlar...pazartesi yumlar topandi trasffer bugun olabilir
...dunden gguguslerim sis bu noormaal mi..ssszdee. De oldumu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok kuzucuumm bi tane bendeki. yavrularım diye meğerse 1 tanecik bebişimi seviyomuşum.
rabbim heeepsini tek tek yaşamayı nasip etsin. onun peşinde dolaşırken hiç yemek dahi yiyemeyeyim:) oturamayayım bile razıyım rabbim senden gelecek hayırlı şeylere..
senin de bitecek bebeğim nolur umutsuz olma. sen dün iyi görünmüyordun lütfen karamsar olma "nasıl beklerseniz öyle bulursunuz" demiş rabbim. İyi bekliyoruz iyi olacak

arkadaşlar bugün lucrin iğnemle 6. günüm. haziranın ilk haftası adet olcam ve kontrole gidicem. hesaplamalarım doğruysa haziran ortası gibi de transferim olur.

arkadaşlar bugün lucrin iğnemle 6. günüm. haziranın ilk haftası adet olcam ve kontrole gidicem. hesaplamalarım doğruysa haziran ortası gibi de transferim olur.

hayırlı olsun tedavin . hayırlarla sonuçlansın inşallah.

Günaydın kızlar,

Merkezden aradılar bugün 2'de transfer var. Benim anlamadığım hepsi 1. Kalite 7 embriyo var nasıl 5. Günü yapmayıp 3. Günü transfer yapıyolar ya? Yaşardı onlar 5'e kadar iyiyse? Dr.a sordum sayı az dedi değil dedim 7 tane bişiler söyledi anlamadım. Öffffffffffff!

kızlar şuna bi bakınn..
bugün 120-125 arası betahcg ile çıkan idrar sonucum.

testin üzerine hassaslıktan 20nin üzerini göstereceğinden bahsediyor. Bizde yıllarca inanmışız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…