çok şükür canımmmmm bilmiyorumki o kadar konuştum doktorla hiç sormadım:)Inşallah senin dediğin gibi olur canimmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsun
bu arada maşallah sanane güzel artmış sonuçların ayyy çok tatlı yaaaa minik kuzularin karnında keseyi ne zaman göreceksiniz
8. günü benim 3.41 çıkmıştı. sende idrarda çıkarmı bu sonuçBen Erken yaptım her iki şekilde de uzulecegim dedim en azından kendimi hazırladım, Dr soracaklarimi düşündüm, araştırmaları yaptım bugün transferin 9.gunu ben 4.gun 1,53 7.gun 0,240 sonucunu aldım bugunde sabah ilk idrarda baktım negatif.rabbim vaktini saatini bilir diyorum kendimi teselli ediyorum.Herkese hayırlı sonuclar diliyorum, Rabbim kimseyi zorda bırakmasin.
geçmiştir canımcım. değerinde yüksektirKızlar ben de dayanamadım şimdi gelirken eczaneye uğradım dürttü beni de içimdeki merak. Asla dedim üzülmek yok biliyosun çok erken, ama yaptım. Aaa bi baktım çift çizgi. Tabi bi tuhaf oldum sevinemedim bile , iki tane alsaydım keşkebaşına böyle bişey gelen var mı bugün 8. Günüm cuma kandan baktırcam inşallah. O ilaçların etkisi gitmiştir herhalde di mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3 tane transfer oldu canım ama 3ü de tutmuştur denemez. yani değerlerim düşük. normal gebeliklere oranla bile düşük. 2 günde bir 2 ye katlaması açısından gayet güzel gidiyor binlerce kere şükür3 üz olmaz 1 tane sanırım. evet 1 tane bile olsa ikiz olabiliyormuş. az önce bi sayfada gördüm 2 embriyo koyulmuş, bi tanesi bölünmüş 3üzlere hamileymiş. eski tarihliydi doğum bile yapmıştır:)
sormak istediklerini çekinmeden sor lütfen
wuhhuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww süpperrrrrEvet canım bugün gittim değerim normalmis (değerimi yazmak istemiyorum anlayışınız için teşekkür ederim) 10 gün sonra gel dedi doktorum :) idrara gecmisse kanda kesin çıkar canım yaptir bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım görüştüm yarın gidiyorum başlıyoruz tedaviye test sonucum yetişirmiş. doktor test sonucumuzun iyi çıkacağını düşünüyor tedbir amaçlı o testi istemiz diğer teslerimize göre sorun çıkamayabilir dedi inşallah dediği gibi olur... rabbim nasip etsin dualarınızı bekliyorum yarın adetin 2. günü tedaviye başlamış olacağım rabbim bu yoldaki herkese yardım etsin
çok şükür canımmmmm bilmiyorumki o kadar konuştum doktorla hiç sormadım:)
yarın tekrar aramayı düşünüyorum kasıklarımda ağrı oldu bugün çok fazla. sanki aşağıdan çıkıp düşecekmiş gibiydi.
..
Cok nadir oluyor ama benim normalde de olurdu böyleKizlar benim cok midem yaniyo bugun ya mide yanmasi sizde varmi
Canim sakin ol kolay değil ki minikler yerleşiyor yerlerini yapiyorlar:)
bugün benimde kasik alt tarafımda gergin kasilmalar oldu tabi benimkinin sebebi belli değil ama seninkinin belli biseycik olmaz Allahin izniyle..
Herşey çok güzel olacak Allahin izniyle
Evet kuzumm bende okumuştum rahim genişlerken kasilmalari sen benden daha ilerdesin birde senin transferin benimki gibi tek olmadi ki normal yani kuzucuklarin var senin en azindan bizim gibi korkulu bekleyişin mutlu sonla bittiyerleştiler kuzucumm şimdiye kadar.
bi arkadaşım rahim genişliyordur. sonuçta ilk kez bebek oluyor içinde. ilk kez açılacak. herşeyde ilk. o yüzden biraz mantıklı geldi.
ama içimdeki korkuyu dualarla bastırıyorum.
keseyi bi görseydim
ondan sonra bebeği görseydim
sonra kalp atışını duysaydım
sonra geliştiğini görseydim
üçlü beşli bilmemkaçlı tarama testlerinin temiz çıktığını görseydim
kıpıdadığını görseydim
doğduğunu görseydim
büyüdüğünü görseydim
ölmeden bunların hepsini görseydim
çok şükür canımmmmm bilmiyorumki o kadar konuştum doktorla hiç sormadım:)
yarın tekrar aramayı düşünüyorum kasıklarımda ağrı oldu bugün çok fazla. sanki aşağıdan çıkıp düşecekmiş gibiydi.
8. günü benim 3.41 çıkmıştı. sende idrarda çıkarmı bu sonuçhemen ümitsizliğe kapılmayın nolur. Yazılanları okuyun bi zahmet.
ben o kadar uzun uzun yazdım. çıkmıyor çıkmadı diye.. ama nasıl bu kadar karamsar oluyorsunuzki.. ilaçları da bırakmışsındır sen şimdi!!!!
Yok bırakmadım canımsın yarın sabah teste gidiyorum hayırlısı bakalım desteğin için çok teşekkür ederim
Canım laboratuar ve test konusunda genart çok iyi benim anlayamadigim neden acibadem genarta yönlendiriyor tamam genart bu konuda iyi ama bence tedavinin ayni yerde yapilmasi daha iyi değilmi
Ordaki doktora tavsiye uzeri gittik gidince oyle oldugunu ogrendik umarim hayirlisiyla bebisimizi kucagimiza saglikli bi sekilde aliriz insallah
Almadim canim cesaretim yokDUMADUMA canım sen kan sonucunu almadınmı? kendi derdimden seni unuttum bebeğim ya
sonucunu al düşük çıkarsa bundan sonrakilerin yükselişini görürsün sende "gıdım gıdım" :)
hevesin kırılmasın kuzucummm.
Olaki düşük çıktı veya 0 çıktı. 2 gün yine yapıcaz ve yükselişi görücez
internetten alabilirsin sonucunu hadi işlem no falan gerekiyor. aç bi bak bakimmmm
Arkadaşlar günaydın. Ben cumartesi sonuç alıcam. hafta sonu nerden alabilirim :26:
aynı zamanda olacak demekki :) bugün kontrole gittim cumartesi yapılacakmış toplama işlemim.hayırlısıyla olsun artık. sen nerdesin ve kaçıncı denemen olacak?
yok kuzucuumm bi tane bendeki. yavrularım diye meğerse 1 tanecik bebişimi seviyomuşum.Evet kuzumm bende okumuştum rahim genişlerken kasilmalari sen benden daha ilerdesin birde senin transferin benimki gibi tek olmadi ki normal yani kuzucuklarin var senin en azindan bizim gibi korkulu bekleyişin mutlu sonla bitti
daha kesenizide görürsünüz
kalp atışınızida duyarsınız
kipirdadiginida hissedersin
doğduğunuda görürsün
büyüdüğünü de görürsün yeter ki Rabbim ömür versin...
Rabbim hayirli sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin daha neler göreceksin neler ohoooo daha minikleri terlikle kovalayacagin zamanlarda gelecek offf yinemi dediğin zamanlarda olacak hahahadaha forumlara bakamaz olacaksin
süpersinn.. umutsuz konuşma o zaman tamam mıııııııı:) yavrularını etkiliyosun biliyosun dimi?çok şükür canımmmmm bilmiyorumki o kadar konuştum doktorla hiç sormadım:)
8. günü benim 3.41 çıkmıştı. sende idrarda çıkarmı bu sonuçhemen ümitsizliğe kapılmayın nolur. Yazılanları okuyun bi zahmet.
ben o kadar uzun uzun yazdım. çıkmıyor çıkmadı diye.. ama nasıl bu kadar karamsar oluyorsunuzki.. ilaçları da bırakmışsındır sen şimdi!!!!
Yok bırakmadım canımsın yarın sabah teste gidiyorum hayırlısı bakalım desteğin için çok teşekkür ederim
şimdi test yaptım ben. dünkü değerim 75 ti hatırlarsanız. bugün %50 artıyor. 120 -125 arasında bişey çıkacak. Sabah uyanır uyanmaz hemen idrar testi aldım geldim. hemen yaptım nasıl bişey çıktı biliyomusun. bu değerlere rağmen çooook silik bişey çıktı. görünüyor ama çok silik.
bunca yıl aptal gibi boşuna para vermişim ben bunlara diyorum. gerçekten 200ü geçmiştir aldığım. bi kere internetten sipariş verdim ve 30+30 luydu zaten onlar 60 tane yapıyor. öncesini ve sonrasını sayamıyorum bile.. resim eklicem birazdan görün istiyorum..
ee ne zaman gitceksin canımcım??
ooofff en fazla 1 kere daha sıfır görceksin kuzucumm. ben ilk günlerde test yaptırmasaydım 3.41 çıktığında bebek olduğunu bilmeyecektim. 2.34----------- 1.64 ---------- 3.41 ----------- 23.53 --------- (7 saat sonra) 35 ------------- 75Almadim canim cesaretim yokben en iyisi almayim ben cok takarim üzülürüm dün sağlık ocağında verdim zaten eşim anlamasin diye ordaki hemşireye de sinir oldum zorla vermistim kanı yinede kendimi bi tartayim belki kendimi toplarim da alırım :18:
sende bu tarz bi yükseliş göreceksin tamam mı ??
müsait olduğunda bi git gel hadi umudun kırılmasın lütfennn
günaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deArkadaşlar günaydın. Ben cumartesi sonuç alıcam. hafta sonu nerden alabilirim :26:ben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
Gunaydin kizlar...pazartesi yumlar topandi trasffer bugun olabilir
...dunden gguguslerim sis bu noormaal mi..ssszdee. De oldumu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın delinefsim eveeetttt normal. kullandığın ilaçlar hormonanca etkilemiştir. herkeste aynı olmuyor
arkadaşlar bugün lucrin iğnemle 6. günüm. haziranın ilk haftası adet olcam ve kontrole gidicem. hesaplamalarım doğruysa haziran ortası gibi de transferim olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?