2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sulecigim anlamadim ne dedigini canim ne listesi?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayy canım benim listeyi sen mi yapacaktın yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum yahu . bir arkadaş deneme sayınızı nerde yaptırdığınızı falan yazın burda liste yapacam demişti pardon canım ya demek ben karıştırdım.

ben de aynı soruları sordum. neden 5. gün veya 3. gün değil de 2. gün yapılıyor. hani çok kaliteli olursa 5. güne kadar bekletiyoruz enn kalitesini transfer ediyoruz demiştiniz. kalitesiz mi dedim. yok hayır kalitesiz diyemeyiz. anne karnında daha iyi yaşari laboratuar ortamında kaybetmek istemeyiz demişlerdi.
ama herşeyde var bi hayır bebeğim.
bak ben 2. gün transferiyim. Annelerinden iyi bakamazlar tabi laboratuarda. ben aldım yavrumu kocaman ettim:)
hiç içine korku düşürme.

yaşamayacak olsa 2. gün transferinden hamile olmazdı etrafımızda

hadi saat 2 de dualarımız seninle canım benimmm. al gel yavrularını

Son düzenleyen: Moderatör:

ben niyetlendim:) sonra songül yapıcam dedi
o da kaldı öyle valla ama yalan değil ben iş yerimde liste çıkarıyordum. baya da ilerlediydim. ilk günden itibaren bütün sayfaları tek tek okuyordum.
raporluyum ya, kağıdı iş yerimde unutmuşum. bi arkadaşa rica ettim orda bi kağıt vardı çook acil hemen onu bi evrak imha makinesine atıver. telefonda da sesi duydum imha oldu:)

ortalıkta millet okucak ne yazıyo bu kız böyle dicek diye ödüm koptu valla.

Ya bence 5. Güne kadar dursalardı iyiydi çikokata kisti var bende içerisi pek sağlıklı değil çünkü herif cumartesileri çok yoğun oluyor acaba ondan mı diye bile düşünüyorum merkez doktorunuzun tercihi dedi. İçim rahat edemiyor. Sayısı az diyo embriyoların 7 tane yahu! Sanki ben beşiz istiyorum.
Bana dua edin lütfen, Allah yardımcımız olsun.

canım benim daha az sayıyla bekleyenler var.moralini bozmadan gir transfere. bebeklerini güzel karşıla.
idrara sıkışık olacaksın. sakın benim kadar içip de çişini adam etmeye uğraşma
4 litre su içme olurmu:)

transferden sonra idrarını boşaltmazlarsa sonda ile boşaltmalarını iste. Sağolsun ZEKAİ TAHİR BURAK canımı çıkarmıştı. insan bi sonda takar da boşaltır. 20 dk dayanamamıştım öldüm öldüm dirildim.. pantolonumu toplamayamadan herkesin içinden koşa koşa tuvalete gitmiştim. Ben değil onlar utansın!!

sen de söyle girerken canım. bide tam transfer esnasında Dua oku besmele çek. OoooLaaaaCaaaaKKKKKK
dualarımız seninle

Rabbim onun da bi yolunu bulur sen merak etme
9 ay dışarda durcak halleri yok ya kız:)
içini ferah tut bebeğim

hımmm anladım canım.songül mü yapıcaktı ben tubus yapacak diye yanlış hatırlıyormuşum demekki. neyse bakalım olsada olur olmasada dimi tatlım.

Peki :) sağol canım benim. Güvenmek zorundayım çaresiz mantığıma yatmasa da. 4 litre içmem ben de. :)
Allah razı olsun inşallah olur.

Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım 4 yıllık ewliyim ilk tüp bebek denemem bu ay yapıldı.pazartesi transferim oldu şimdi beklemedeyim.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🙏

hımmm anladım canım.songül mü yapıcaktı ben tubus yapacak diye yanlış hatırlıyormuşum demekki. neyse bakalım olsada olur olmasada dimi tatlım.
birbirimizi biliyoruz artık canım. yeni gelenler de uzun süreli yazarlarsa onları da tanıyoruz zamanla listesiz de olur yani
Peki :) sağol canım benim. Güvenmek zorundayım çaresiz mantığıma yatmasa da. 4 litre içmem ben de. :)
Allah razı olsun inşallah olur.

rica ederim canım. dualarımız seninle..

Kuzucum haklısın biz yıllardır alip alip yaptik bu testleri bende ne paralar verdim testlere senin gibi içimde kaldi illa ki göreceğim o çift çizgiyi diyorum eşimede diyorum çift çizgiyi görmem lazım:)) gülüyor:)
Degerinde maşallah güzel katlamiş bir tane olsun yeterki sağlıklı sıhhatli olsun minik kuzum benim mis kokusuyla gelecek annesine

araştırmalara göre bebek kokusu insan beynini rahatlatiyormus çok iyi gelecekler bize çok

Teşekkürler canım. Senin de hamileliğin hayırlı olsun
allah razı olsun canım. rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu
Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım 4 yıllık ewliyim ilk tüp bebek denemem bu ay yapıldı.pazartesi transferim oldu şimdi beklemedeyim.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏🙏
hayırlarla sonuçlansın tedavin canım.
Benimde cumartesi test günüm çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.10. Gün ve hiç bir belirti yok

olmuyorki zaten hiçbir belirti canımm.. endişelenme. daha nokta kadar bile yoklar çünkü
cumartesi görceksin kanda, tek belirtisi yüksek çıkan beta hcg olacak:)

Benimde cumartesi test günüm çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.10. Gün ve hiç bir belirti yok

Ayni durum bende de var belirti yok bendeki belirti sadece yumurta toplamadan sonra olan kasiktaki ağrılar ama onunda yumurta toplamadan kaynaklandığını düşünüyorum

aynen:) eşime de söyledim o da gülüyor. içimde kaldı ben hiç çift çizgi görmedim hayatımda, bi kere yapcam dedim :)
yaptım yine de tatmin edici bişey çıkmadı:)
çok şükür canımmm değer güzel hatlıyor rabbime binlerce kere şükürler olsun. rabbim size de gösterecek inancım tam allahın izniyle
cennet kokusu miss kokusu yumuk yumuk elleri gözleri, minnacık parmakları, ağlamaya çalıştıkça titreyen dudakları, allahıııııımmmmmmmm o günleri de göster hepimize yarabbiiiimmmmm aminnnn

ne zaman gitceksin:)

Su igneler yan etki yapiyo mu,yoksa insanlar biraz kendini mi dinliyor?

ben ilk gün biraz yan etkiler hissettim. ama diğer günler azaldı. şimdi sadece iğneden sonra bir süre karnımda adet yaklaşmış gibi ağrı oluyor ve iğnenin vurulduğu yerde biraz yanma oluyor. o da hemen geçiyor. ama ilk gün 1 saatten fazla sıkıntı yaşamıştım. biraz da panik ve heyecanım vardı. ona bağlıyorum şimdi

Hoşgeldin transferin hayırlı olsun benim cuma oldu sonucu benden hemen sonra alacaksin hayırlı sonuçlar aliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…