Günaydın kızlar,
Merkezden aradılar bugün 2'de transfer var. Benim anlamadığım hepsi 1. Kalite 7 embriyo var nasıl 5. Günü yapmayıp 3. Günü transfer yapıyolar ya? Yaşardı onlar 5'e kadar iyiyse? Dr.a sordum sayı az dedi değil dedim 7 tane bişiler söyledi anlamadım. Öffffffffffff!
aynen:) eşime de söyledim o da gülüyor. içimde kaldı ben hiç çift çizgi görmedim hayatımda, bi kere yapcam dedim :)
yaptım yine de tatmin edici bişey çıkmadı:)
çok şükür canımmm değer güzel hatlıyor rabbime binlerce kere şükürler olsun. rabbim size de gösterecek inancım tam allahın izniyle
cennet kokusu miss kokusu yumuk yumuk elleri gözleri, minnacık parmakları, ağlamaya çalıştıkça titreyen dudakları, allahıııııımmmmmmmm o günleri de göster hepimize yarabbiiiimmmmm aminnnn
ne zaman gitceksin:)
ben niyetlendim:) sonra songül yapıcam dedi
o da kaldı öyle valla ama yalan değil ben iş yerimde liste çıkarıyordum. baya da ilerlediydim. ilk günden itibaren bütün sayfaları tek tek okuyordum.
raporluyum ya, kağıdı iş yerimde unutmuşum. bi arkadaşa rica ettim orda bi kağıt vardı çook acil hemen onu bi evrak imha makinesine atıver. telefonda da sesi duydum imha oldu:)
ortalıkta millet okucak ne yazıyo bu kız böyle dicek diye ödüm koptu valla.
Günaydın cnm bence neden 3 neden 5 gun değil diye ona takılma moralini bozmadan evde tuvaletine gir benim gibi 2 bardak su iç ve gittiginde çok sikismadan transfere hazir oluyorsun boşa litre litre su içmeinsalllah guzel gececek
kızlar haklısınız ben yapacaktım ben listeyti excelde yaptımda buraya yağıştırdıüğıma liste şeklinde gözükmüyor.. karmakarışık oluyor..
herkesi yazdım hemen hemen ama bu sayfaya yapıştırıramıyorum yaa
Ekte ekkeyeceksin başka türlü olmaz canim nasil YouTubeden biseyler ekliyosun onun gibi ekliyecksin
tecrübeli olan arkadaşlar; yumurta toplama ve transfer zor işlemler mi:26:
Günaydın gittiğin merkez özel değilmi orada yaptır tahlilini yada özel labaratuarlardan birine git klinik de olabilir bir saat sonra verirler sonucunu
Umarım hayırlı haberlerini alırız cnm, belirti yok derken ne hissetmemiz gerekiyor ki :26:Benimde cumartesi test günüm çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.10. Gün ve hiç bir belirti yok
günaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
çok zekice
Dumaduma benide yazdinmiiii
Umarım hayırlı haberlerini alırız cnm, belirti yok derken ne hissetmemiz gerekiyor ki :26:
herkeste aynı şey olacak değil ki cnm, bütün belirtileri yaşayıp negatif sonuç alanlar da var, böyle düşünme sonuç almadan sakın, ben de çok düşünüyorum aslında, sürekli seyriyo karnım ama olumsuz düşünmemek lazım :44:Sizlerde kasık agrisi olmuş adet sancıları filan bende hiç bir şey yok ne ağrı ne sizi hiç birşey hissetmiyorum. Bu da çok korkutuyor beni.
herkeste aynı şey olacak değil ki cnm, bütün belirtileri yaşayıp negatif sonuç alanlar da var, böyle düşünme sonuç almadan sakın, ben de çok düşünüyorum aslında, sürekli seyriyo karnım ama olumsuz düşünmemek lazım :44:
Seyiriyo derken..kader kısmet işleri gerçi elimizden geleni yaptık artık Rabbim ol derse olcaktir ..
seyriyo nasıl anlatsam kaslarla alakalı sanırım nezamandır karın kaslarımı çalıştırmıyorum, bir de o tüm belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyo, vücudun daha az tepki gösteriyo olabilir cnm, buna takılma, Elimizden geleni yaptık dediğin gibi gerisi takdiri ilahi. Allah bizim de kucağımızı doldursun inşallah
Amin canım benim.ozel hastanede test yaptircam eve yakın bir hastanede az önce aradım 40 lira dediler .merkezde de 30 du yol parası filan aynı olcak bende eve yakın olanı tercih ettim. Aslında zor duruyorum suan bile gidip test yapmamak için
aynen ben de çok zor duruyorum, rüyamda test yaptırmak için ağlıyodum eşimeAmin canım benim.ozel hastanede test yaptircam eve yakın bir hastanede az önce aradım 40 lira dediler .merkezde de 30 du yol parası filan aynı olcak bende eve yakın olanı tercih ettim. Aslında zor duruyorum suan bile gidip test yapmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?