2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Günaydın cnm bence neden 3 neden 5 gun değil diye ona takılma moralini bozmadan evde tuvaletine gir benim gibi 2 bardak su iç ve gittiginde çok sikismadan transfere hazir oluyorsun boşa litre litre su içme insalllah guzel gececek

Son düzenleme:

Amin canim amin biraz başım ağrıyor kendimi iyi hissedersem öğleden sonra çıkacağım sonucu alirsam yazarim artik:)

kızlar haklısınız ben yapacaktım ben listeyti excelde yaptımda buraya yağıştırdıüğıma liste şeklinde gözükmüyor.. karmakarışık oluyor..
herkesi yazdım hemen hemen ama bu sayfaya yapıştırıramıyorum yaa

Tamamdır :) sağol canım tavsiyen ve cevabın için. Biraz dua ettim rahatladım. inşallah güzel geçer.

Ekte ekkeyeceksin başka türlü olmaz canim nasil YouTubeden biseyler ekliyosun onun gibi ekliyecksin

Sizlerde kasık agrisi olmuş adet sancıları filan bende hiç bir şey yok ne ağrı ne sizi hiç birşey hissetmiyorum. Bu da çok korkutuyor beni.
herkeste aynı şey olacak değil ki cnm, bütün belirtileri yaşayıp negatif sonuç alanlar da var, böyle düşünme sonuç almadan sakın, ben de çok düşünüyorum aslında, sürekli seyriyo karnım ama olumsuz düşünmemek lazım :44:

Seyiriyo derken..kader kısmet işleri gerçi elimizden geleni yaptık artık Rabbim ol derse olcaktir ..

Seyiriyo derken..kader kısmet işleri gerçi elimizden geleni yaptık artık Rabbim ol derse olcaktir ..

seyriyo nasıl anlatsam kaslarla alakalı sanırım nezamandır karın kaslarımı çalıştırmıyorum, bir de o tüm belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyo, vücudun daha az tepki gösteriyo olabilir cnm, buna takılma, Elimizden geleni yaptık dediğin gibi gerisi takdiri ilahi. Allah bizim de kucağımızı doldursun inşallah

Amin canım benim.ozel hastanede test yaptircam eve yakın bir hastanede az önce aradım 40 lira dediler .merkezde de 30 du yol parası filan aynı olcak bende eve yakın olanı tercih ettim. Aslında zor duruyorum suan bile gidip test yapmamak için

aynen ben de çok zor duruyorum, rüyamda test yaptırmak için ağlıyodum eşime tüp bebek merkezinde ayrıca kan testi ücreti mi alıyorlar, dünyanın parasını verdiğimiz yetmiyo muymuş devlete yaptırırım o vakit

aynen ben de çok zor duruyorum, rüyamda test yaptırmak için ağlıyodum eşime tüp bebek merkezinde ayrıca kan testi ücreti mi alıyorlar, dünyanın parasını verdiğimiz yetmiyo muymuş devlete yaptırırım o vakit

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…