Benimde cumartesi test günüm çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.10. Gün ve hiç bir belirti yok
aynen ben de çok zor duruyorum, rüyamda test yaptırmak için ağlıyodum eşimetüp bebek merkezinde ayrıca kan testi ücreti mi alıyorlar, dünyanın parasını verdiğimiz yetmiyo muymuş devlete yaptırırım o vakit
Allah yardimcin olsun insallah positiv duyarsin canim Allah herkesin gönlüne göre versin🙏Allah hic kimsenin emegini bos götürmesin insallah 🙏
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı.bu gün çok şiş hissediyorum kendimi sanki adet olacakmış gibi. Normal midir bu? Bilgisi olan varmı? Kendimi çok kötü hissediyorum😢
Kızlar dua edin ben kan vermeye gidiyorumhayırlısını verecek benim için Rabbim biliyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirlisi olsun canim daha cok yeni yumurtalarin islem gordugu icin kasiklarinda adet sancisina benzer agrilar olabilir bide gaz ve siskinlikde olabilir burada ki bi cok arkadas bende dahil yasadik. Endise etme cok siddetli bir karin agrisi ates nefes almakda zorluk gibi durumlarda Dr'a danismakta fayda var oyle bir durumda serum veriyorlar ..
Kendini kotu hissetme sakin ol :))
Transfer günü yaklaştıkça sakinliğimi kaybediyorum
Birde bugün az su içtim
Kızlar dua edin ben kan vermeye gidiyorumhayırlısını verecek benim için Rabbim biliyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı.bu gün çok şiş hissediyorum kendimi sanki adet olacakmış gibi. Normal midir bu? Bilgisi olan varmı? Kendimi çok kötü hissediyorum😢
ACİLL YARDIM....test yaptırdım ve sonuc NEGATIF acaba erken mı yaptırdım bugun tranferımın 6. gunu? transferim 24 mayısta oldu o gunu sayıyormuyuz?kafam cok karıstı 2 gunluk embriyo transfer edılınce o 2 gunude mı sayıp hesaplıyoruz?
İnsan nekadar akıllı olursa olsun yaptıgının yanlıs oldugunu bıle blıe soz konusu bebıs olunca yapmayacagı seylerı yapıyor.kızım 6.gün testmi yapılır bebek daha yerleşmemişki24 mayıs günü sayılmıyor 25 mayıs 1.günün sayılıyor.yani 5.günün bugün
İnsan nekadar akıllı olursa olsun yaptıgının yanlıs oldugunu bıle blıe soz konusu bebıs olunca yapmayacagı seylerı yapıyor.
Teşekkür ederim ıcmı rahatlattıgınız ıcın ınsan aynı duyguları paylasan hıc tanımadıgı bırınden aldıgı kucucuk bı cevapla nası mutlu oluyor
En onemlisini atlatmissin bundan sonrasi daha kolay biliyorsundur zaten transfer 5dk suruyorr . Anestezi falan yok..transfer edilecek guzel yumurtalarinda varsa korkma hayirlisini dile..
Su icmek lazim ama az da su ictiysen dert etme yarin daha fazlasini icersin.
aynen çok normaaaaaaalllllllll ilaçlarını aksatma tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?