2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benimde cumartesi test günüm çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.10. Gün ve hiç bir belirti yok

Allah yardimcin olsun insallah positiv duyarsin canim Allah herkesin gönlüne göre versin🙏Allah hic kimsenin emegini bos götürmesin insallah 🙏

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kızlar dua edin ben kan vermeye gidiyorum hayırlısını verecek benim için Rabbim biliyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba, bende bu ay tup bebek tedavisine başladım. Ben 29 esim ise 31 yasında. Bizim esas sorunumuz azospermi idi fakat tedavi benim yüzümden ertelendi diyebilirim. Salı gunu yumurtalarım toplandı ve sayı 29 tane. Doğal olarak e2 degerim uçuk ve ohss olma ihtimalim var. Ohss olanlar kendilerini nasıl hissediyor bende suan icin herhangi ters bi durum yok gibi ama olur muyum ki! Doktorum embriyoları 5.gun donduracagini söyledi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor? Benim gibi durumda olan oldu mu? Sizce bu ayki adetimle tekrar başlayabilir miyim yoksa bi kac ay ertelenir mı transfer?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ACİLL YARDIM....test yaptırdım ve sonuc NEGATIF acaba erken mı yaptırdım bugun tranferımın 6. gunu? transferim 24 mayısta oldu o gunu sayıyormuyuz?kafam cok karıstı 2 gunluk embriyo transfer edılınce o 2 gunude mı sayıp hesaplıyoruz?

Merhaba arkadaşlar
Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı.bu gün çok şiş hissediyorum kendimi sanki adet olacakmış gibi. Normal midir bu? Bilgisi olan varmı? Kendimi çok kötü hissediyorum😢

Bana da saçma geldi aradım merkezi test ücretini sordum 30 tl dedi..

Amin canım inşallah hepimiz pozitif görürüz testlerde bebekleri mizide sağlıklı bir şekilde kucaklarimizada almak nasip olur

Hayirlisi olsun canim daha cok yeni yumurtalarin islem gordugu icin kasiklarinda adet sancisina benzer agrilar olabilir bide gaz ve siskinlikde olabilir burada ki bi cok arkadas bende dahil yasadik. Endise etme cok siddetli bir karin agrisi ates nefes almakda zorluk gibi durumlarda Dr'a danismakta fayda var oyle bir durumda serum veriyorlar ..
Kendini kotu hissetme sakin ol :))

Transfer günü yaklaştıkça sakinliğimi kaybediyorum
Birde bugün az su içtim

Transfer günü yaklaştıkça sakinliğimi kaybediyorum
Birde bugün az su içtim

En onemlisini atlatmissin bundan sonrasi daha kolay biliyorsundur zaten transfer 5dk suruyorr . Anestezi falan yok..transfer edilecek guzel yumurtalarinda varsa korkma hayirlisini dile..
Su icmek lazim ama az da su ictiysen dert etme yarin daha fazlasini icersin.

Merhaba benım 24 Mayısta 2 tane embriyo transferım oldu,transfer gununude sayarsam bugun 6. gunum ama dayanamadım kan testı yaptırdım ve negatıf fakat erken yaptırdıgımı dusunuyorum ınsallah 6 Hazıran da pozıtıf sonucumu sızlerle paylasırım ALLAH hepimizin kalbine göre versi

aynen çok normaaaaaaalllllllll ilaçlarını aksatma tatlışım

kızım 6.gün testmi yapılır bebek daha yerleşmemişki 24 mayıs günü sayılmıyor 25 mayıs 1.günün sayılıyor.yani 5.günün bugün

kızım 6.gün testmi yapılır bebek daha yerleşmemişki 24 mayıs günü sayılmıyor 25 mayıs 1.günün sayılıyor.yani 5.günün bugün
İnsan nekadar akıllı olursa olsun yaptıgının yanlıs oldugunu bıle blıe soz konusu bebıs olunca yapmayacagı seylerı yapıyor.
Teşekkür ederim ıcmı rahatlattıgınız ıcın ınsan aynı duyguları paylasan hıc tanımadıgı bırınden aldıgı kucucuk bı cevapla nası mutlu oluyor

tatlım ne demek rica ederim.bu dönemde sabır bizim ilacımız.sabırlı ol lütfen olurmu en azından 10.güne kadar dayan

İçim rahatladı biraz teşekkür ederim Allah hepimiZ için hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…