2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...

Yıldıııız yön tıp bana da uğurlu geldi ama daha sayısal değerlerim belli değil:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur

Hadi hayırlı olsun kuzum sen içini ferah tut lütfen ki bebisin de emniyette olduğunu hissedip rahat rahat yayilsin annesinin göbüşünde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur

kızım değeri nerde bu pozitifin ya hayırlı olsun çok sevindim önemli olan devamı inşallah da devamı yüksek yüksek gelecek yorma kendini sakın

Hadi hayırlı olsun kuzum sen içini ferah tut lütfen ki bebisin de emniyette olduğunu hissedip rahat rahat yayilsin annesinin göbüşünde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifcim çok çok teşekkür ederim haklısın da ne biliyim değer yok ya ortada Allah korusun kimyasal falan diye korkuyorum.rüya bitivericek diye.. Akşama iyice rahatlarım inşallah . Senin nasıl durumlar nasıl hissediyosun?

kızım değeri nerde bu pozitifin ya hayırlı olsun çok sevindim önemli olan devamı inşallah da devamı yüksek yüksek gelecek yorma kendini sakın

Akşama vericez dediler. Ne biliyim böyle olacağını bilsem sabahtan giderdim pozitif diye kağıdı verdiler.

tecrübeli olan arkadaşlar; yumurta toplama ve transfer zor işlemler mi:26:
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibi
Selamun Aleykum hanimlar napynz naslsnz
aleykümselam kuzucukk iyidir sen nasılsınn
burdaki listeden hazırlanıyor songülcüm o

Son düzenleyen: Moderatör:
aysiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bazı arkadaşlar sadece buraya yazıp hiç araştırmadan soru soruyorlar. neden sadece son bikaç sayfaya bakmıyorlar merak ediyorum. Baksalar mutlaka onun yaşadığını hergün sırayla birimiz yaşamışız. Laf olsun diye yazmıyoruz yaşadıklarımızı buraya arkadaşlar. Biri okur da kendi yaşadıklarını bizim yazdıklarımızdan görüp içi rahatlar diye yazıyoruz. şahsen ben her anımı her yaşadığımı buraya yazıyorum, keza arkadaşlarım da öyle. ilk kez yazan arkadaşlara duyrulur.

yanlış anlayacak arkadaşlar varsa da baştan önlemini almak isterim; kızarak söylemedim sadece bu kadar ilgisizliklerine şaşırıyorum..

Akşama vericez dediler. Ne biliyim böyle olacağını bilsem sabahtan giderdim pozitif diye kağıdı verdiler.

evet değeri alınca doktoru ara hemen.hayırlı olsun canım benm devamı olsun hepimizin

Canım hayırlı ugurlu olsun. Yön tıp demek sana da ugurlu geldi Bana da pozitif sonucu verdiler akşam eşim aldı sayısal değerleri, sen içini ferah tut, inşallah güzel sonuçlar akşama elinde olur ve iyice rahatlarsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…