Arkadaşların tavsiyesini dinledim yarım saat içinde 1.5 tl su içtim😃 şimdi iyi hissediyorum kendimi😍
tatlım ne demek rica ederim.bu dönemde sabır bizim ilacımız.sabırlı ol lütfen olurmu en azından 10.güne kadar dayan
güzel haberlerle gel lütfen
Hadi bakalim hayirlisi olsun , guzel haberler insallah ..
üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...
Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
Hadi hayırlı olsun kuzum sen içini ferah tut lütfen ki bebisin de emniyette olduğunu hissedip rahat rahat yayilsin annesinin göbüşünde :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızım değeri nerde bu pozitifin yahayırlı olsun çok sevindim önemli olan devamı inşallah da devamı yüksek yüksek gelecek yorma kendini sakın
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibitecrübeli olan arkadaşlar; yumurta toplama ve transfer zor işlemler mi:26:
aleykümselam kuzucukk iyidir sen nasılsınnSelamun Aleykum hanimlar napynz naslsnz
burdaki listeden hazırlanıyor songülcüm okızlar haklısınız ben yapacaktım ben listeyti excelde yaptımda buraya yağıştırdıüğıma liste şeklinde gözükmüyor.. karmakarışık oluyor..
herkesi yazdım hemen hemen ama bu sayfaya yapıştırıramıyorum yaa
günaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
çok zekiceburdaki hastanenin yaptığı tek iyi şey. o da ilgisizlikten emin olabilirsin.. İlgili olsalardı nezaman yaptırdınız sonucu ne zaman alın dediler derlerdi. ama yok. betahcg yaptırcam diyorum adam yüzüme bile bakmadan kağıdı uzatıp al giriş yaptır diyo canıma minnet
herkeste farklı olur canımSizlerde kasık agrisi olmuş adet sancıları filan bende hiç bir şey yok ne ağrı ne sizi hiç birşey hissetmiyorum. Bu da çok korkutuyor beni.
yarın sabah opu var heyecan doruktawuhhuuuwwwww kolay geçicek inşallah..
Kızlar dua edin ben kan vermeye gidiyorumhayırlısını verecek benim için Rabbim biliyorum...
verip gelmişsin bileee
hayırlı olsun tedaviniz. e2 kaç çıkıyordu? benim de yüksek çıkıyordu ama yüksek olması iyiymişki. zaten 29 tane yumurtaya göre heralde bi 4000-5000 çıkar diye tahmin ediyorumKızlar merhaba, bende bu ay tup bebek tedavisine başladım. Ben 29 esim ise 31 yasında. Bizim esas sorunumuz azospermi idi fakat tedavi benim yüzümden ertelendi diyebilirim. Salı gunu yumurtalarım toplandı ve sayı 29 tane. Doğal olarak e2 degerim uçuk ve ohss olma ihtimalim var. Ohss olanlar kendilerini nasıl hissediyor bende suan icin herhangi ters bi durum yok gibi ama olur muyum ki! Doktorum embriyoları 5.gun donduracagini söyledi. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor? Benim gibi durumda olan oldu mu? Sizce bu ayki adetimle tekrar başlayabilir miyim yoksa bi kac ay ertelenir mı transfer?
süpersinnnnnnnnnn hayırlı olsun canımm. gün geçtikçe kat be kat yükselsin inşallaahhhh rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzuummmmKanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibi
aleykümselam kuzucukk iyidir sen nasılsınn
burdaki listeden hazırlanıyor songülcüm o
Iyiyim cnm ne olsun transfer gununu beklyrm bndecgünaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
burdaki hastanenin yaptığı tek iyi şey. o da ilgisizlikten emin olabilirsin.. İlgili olsalardı nezaman yaptırdınız sonucu ne zaman alın dediler derlerdi. ama yok. betahcg yaptırcam diyorum adam yüzüme bile bakmadan kağıdı uzatıp al giriş yaptır diyo canıma minnet
herkeste farklı olur canım
wuhhuuuwwwww kolay geçicek inşallah..
hayırlı olsun tedaviniz. e2 kaç çıkıyordu? benim de yüksek çıkıyordu ama yüksek olması iyiymişki. zaten 29 tane yumurtaya göre heralde bi 4000-5000 çıkar diye tahmin ediyorum
süpersinnnnnnnnnn hayırlı olsun canımm. gün geçtikçe kat be kat yükselsin inşallaahhhh rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzuummmm
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibi
günaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
burdaki hastanenin yaptığı tek iyi şey. o da ilgisizlikten emin olabilirsin.. İlgili olsalardı nezaman yaptırdınız sonucu ne zaman alın dediler derlerdi. ama yok. betahcg yaptırcam diyorum adam yüzüme bile bakmadan kağıdı uzatıp al giriş yaptır diyo canıma minnet
herkeste farklı olur canım
wuhhuuuwwwww kolay geçicek inşallah..
hayırlı olsun tedaviniz. e2 kaç çıkıyordu? benim de yüksek çıkıyordu ama yüksek olması iyiymişki. zaten 29 tane yumurtaya göre heralde bi 4000-5000 çıkar diye tahmin ediyorum
süpersinnnnnnnnnn hayırlı olsun canımm. gün geçtikçe kat be kat yükselsin inşallaahhhh rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzuummmm
Slm kizlar bugun ise gttim bicak gibi agri girdi sol kasigima eve geldim hemen raporu uzattim yaa adet agrisi gibi agrim var bide kafam sepet gibi bas agrisi var yatiyorum simdi korktum biseymi oluyo diye ya
Akşama vericez dediler. Ne biliyim böyle olacağını bilsem sabahtan giderdim pozitif diye kağıdı verdiler.
Slm kizlar bugun ise gttim bicak gibi agri girdi sol kasigima eve geldim hemen raporu uzattim yaa adet agrisi gibi agrim var bide kafam sepet gibi bas agrisi var yatiyorum simdi korktum biseymi oluyo diye ya
stres yapıyoruz canım hergün kendimizi dinliyoruz o yüzden onlar. ben hemen aklıma takılan bişey oldumu doktorumu arıyorum. allah razı olsun bi kerede bunun içinmi aradın demedi bana, hepsinde cevap verdi tek tek.
dinlen ilaç kullanma elini karnına koy dua etyerleşiyorlardır belki
Akşama vericez dediler. Ne biliyim böyle olacağını bilsem sabahtan giderdim pozitif diye kağıdı verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?