2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yıldıııız yön tıp bana da uğurlu geldi ama daha sayısal değerlerim belli değil:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...

Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur

Hadi gözün aydın canim tebrikler değerlerinde güzeldir pozitifi gördün ya o bile birşeydir bence otur şenlik yap kendini ödüllendir yap bişeyler canim işte ben olsam öyle yapardim:) şimdi bizlere de dua et sen hamissin Allahin izniyle dualarin da kabul olur..

Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
Tebrikler canim Rabbim hayirlisi ile evladini kucağına almayi nasip etsin

Tüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?
Klasik tüp bebek tedavisi (IVF) veya ICSI (mikroenjeksiyon) gibi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

canım inşallah doğduğu günüde görürsünüz.. çok sevindim senin adına.. ne güzel bir duygudur o tahmin edebiliyorum..
rabbim bağışlasın sende kendine dikkat et canım

B-HCG değeri kaç olmalıdır?
Beta-HCG değeri hamile olmayan bayanlarda (ve tüp bebeğin tutmaması halinde) sıfır veya sıfıra çok yakın (0.1 - 0.001 gibi) olur. Hamilelik varlığında değer genellikle 10'un üzerinde hatta 50, 100 veya daha yüksek değerlerdedir. Ancak bu yüksek değerler her zaman hamileliğin kesin sağlıklı olduğu anlamına gelmez, değerde yükselme oluyor mu takip edilmelidir

Uyumak istiyorum sürekli sorma şenliğim orası oldu etmem mi her zaman her zaman ederim. Dualarım hep sizinle darısı başına. Güzel haberlerine az kaldı canım.

Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur

Ne güzel arkadaşım peşpeşe pozitif haber leri alıyoruz .tebrik ederim..Rabbim bizlere de nasip eder inşallah. Benimde cumartesi test gunum

Maşallah canım ya ne güzel darısı hepimizin başına. Aman kese de mi yapmış kendine minnak yesinler onu teyzeleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…