Yıldıııız yön tıp bana da uğurlu geldi ama daha sayısal değerlerim belli değil:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum
Hayirli olsun ne guzel bebis haberleri aliyoruz kacinci gunlerde ogrendiniz
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibi
aleykümselam kuzucukk iyidir sen nasılsınn
burdaki listeden hazırlanıyor songülcüm o
stres yapıyoruz canım hergün kendimizi dinliyoruz o yüzden onlar. ben hemen aklıma takılan bişey oldumu doktorumu arıyorum. allah razı olsun bi kerede bunun içinmi aradın demedi bana, hepsinde cevap verdi tek tek.
dinlen ilaç kullanma elini karnına koy dua etyerleşiyorlardır belki
Yok ilac hic icmiyorum insallah ya yerlessinlerde hayirlisiyla :) ya bizim dr a onemle bisi olmayinca ulasamiyosun asistaniyla gorusuyorum bişey olunca nasıl bir sistemse
Ben 8.gün baktım..fazla bile sabretmişim
Ay ne güzel benim de yarın 8 acaba bendemi baktirsamm
Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
Tebrikler canim Rabbim hayirlisi ile evladini kucağına almayi nasip etsinŞükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
Teşekkür ederim sonucum pozitif nidanur:) darısı başınıza inşallah
Şükürler olsun keseyi gördük hiç bir sıkıntı yokmuş şimdilik. 5 hafta 5 günlük bebeğim şimdi karnımda. Haftaya Perşembe de inş sesini duyuracak bizlere...
B-HCG değeri kaç olmalıdır?Tüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?
Klasik tüp bebek tedavisi (IVF) veya ICSI (mikroenjeksiyon) gibi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.
yumurta toplamada uyutuluyorsun, uyanında bazı arkadaşlarda biraz sancı oluyor, bazı arkadaşlarda hiç sancı olmuyor. biraz da kanama. bende olmuştu. transfer çok basit. normal alttan muayene gibi
aleykümselam kuzucukk iyidir sen nasılsınn
burdaki listeden hazırlanıyor songülcüm o
günaydın canım. devlet hastanesinin aciline gidip yaptırabilirsin. değerimi öğrenicem tüp bebek yapıldı ona göre ilaç takviyesi yapılacak deben her gün gitsem de hoop noluyo demiyolardı
burdaki hastanenin yaptığı tek iyi şey. o da ilgisizlikten emin olabilirsin.. İlgili olsalardı nezaman yaptırdınız sonucu ne zaman alın dediler derlerdi. ama yok. betahcg yaptırcam diyorum adam yüzüme bile bakmadan kağıdı uzatıp al giriş yaptır diyo canıma minnet
herkeste farklı olur canım
wuhhuuuwwwww kolay geçicek inşallah..
hayırlı olsun tedaviniz. e2 kaç çıkıyordu? benim de yüksek çıkıyordu ama yüksek olması iyiymişki. zaten 29 tane yumurtaya göre heralde bi 4000-5000 çıkar diye tahmin ediyorum
süpersinnnnnnnnnn hayırlı olsun canımm. gün geçtikçe kat be kat yükselsin inşallaahhhh rabbim kucağına da almayı nasip etsin kuzuummmm
Aminnnn inşallah canım hepimizin kucakları bebişlerimizle dolsun:)
Ben 8.gün baktım..fazla bile sabretmişim
Hadi gözün aydın canim tebriklerdeğerlerinde güzeldir pozitifi gördün ya o bile birşeydir bence otur şenlik yap kendini ödüllendir yap bişeyler canim işte ben olsam öyle yapardim:) şimdi bizlere de dua et sen hamissin Allahin izniyle dualarin da kabul olur..
Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?