Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum
Arkadasim merhaba,Tüp bebek denemesi derken hangi asama için yapılıyor bu test bizde de embriyo tutunmasi problemi var 5.gunde transfer yapılıyor blastokist ama tutmuyor bugün dondurulmus embriyo lardan birine biyopsi yapıyorlar , Hakkımıza hayırlısı.
Canım hayırlı ugurlu olsun. Yön tıp demek sana da ugurlu geldiBana da pozitif sonucu verdiler akşam eşim aldı sayısal değerleri, sen içini ferah tut, inşallah güzel sonuçlar akşama elinde olur ve iyice rahatlarsın:)
Uyumak istiyorum sürekli sorma şenliğim orası olduetmem mi her zaman her zaman ederim. Dualarım hep sizinle darısı başına. Güzel haberlerine az kaldı canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilgiler için teşekkürler cnm. Sanırım aşağı yukarı hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorlanıyoruz, benim 9. günüm çok heyecanlanıyorumTüp bebekte gebelik testi (hamilelik) testi ne zaman yapılır?
Klasik tüp bebek tedavisi (IVF) veya ICSI (mikroenjeksiyon) gibi hangi yöntemle yapılırsa yapılsın tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.
bilgiler için teşekkürler cnm. Sanırım aşağı yukarı hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorlanıyoruz, benim 9. günüm çok heyecanlanıyorum
Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum
9. gün yazmışım, 10. gündü bugün. sen 5. günü mü yaptırmışşsın? yani henüz pozitif çıkma ihtimali var demi :26:Aynen oyle canım ben daha gunumu hesaplayamamışım 5. günmüş transfer gunu sayılmıyomusbugun sabahın korunde test yaptırdım 0,76 çıkınca cok uzuldum ama gereksız panık ve stres yapıyoruz
9. gün yazmışım, 10. gündü bugün. sen 5. günü mü yaptırmışşsın? yani henüz pozitif çıkma ihtimali var demi :26:
Aynen canım 5. gunummus ,zaten dr 12. gun demıstı de ben acelecı ıste ama hala umudum var
Aynen oyle canım ben daha gunumu hesaplayamamışım 5. günmüş transfer gunu sayılmıyomusbugun sabahın korunde test yaptırdım 0,76 çıkınca cok uzuldum ama gereksız panık ve stres yapıyoruz
Sendin yön tıpta sonuç alan:)ben seninle yıldızı karıştırdım heyecandan :) canım çok Sağol senden duyup gittim, dönerken kayboldum tuhaf yollara girdim sorma:) ama şans getirdi. Sırf bu yüzden gittim buldum valla:)
bazı arkadaşlar sadece buraya yazıp hiç araştırmadan soru soruyorlar. neden sadece son bikaç sayfaya bakmıyorlar merak ediyorum. Baksalar mutlaka onun yaşadığını hergün sırayla birimiz yaşamışız. Laf olsun diye yazmıyoruz yaşadıklarımızı buraya arkadaşlar. Biri okur da kendi yaşadıklarını bizim yazdıklarımızdan görüp içi rahatlar diye yazıyoruz. şahsen ben her anımı her yaşadığımı buraya yazıyorum, keza arkadaşlarım da öyle. ilk kez yazan arkadaşlara duyrulur.
yanlış anlayacak arkadaşlar varsa da baştan önlemini almak isterim; kızarak söylemedim sadece bu kadar ilgisizliklerine şaşırıyorum..
kaç kez denedin canım toplam?
ben de aynı soruları sordum. neden 5. gün veya 3. gün değil de 2. gün yapılıyor. hani çok kaliteli olursa 5. güne kadar bekletiyoruz enn kalitesini transfer ediyoruz demiştiniz. kalitesiz mi dedim. yok hayır kalitesiz diyemeyiz. anne karnında daha iyi yaşari laboratuar ortamında kaybetmek istemeyiz demişlerdi.
ama herşeyde var bi hayır bebeğim.
Ayşin Merhaba bana 5.gun blast.embrıyo 1.kalite Hatta lüks transferi yapıldı ama tutunamadı için rahat olsun rabbım isterse olur takılma hiç dışarda yaşayan embriyo eğer sağlıklı ise içerde de yaşıyor. Sen dua et rabbım den gerisini bırak. Belirti olarak ise gebelikte ilgili her şeyi yaşadım meme uçları koyulasti,idrarim koyulasti, midem bulantı vs hepsi ilaçların etkisi aslında normal gebelikte yaşananları bize ilaçlarla yaşatıyorlar kisacasi bebeklerimiz bize tutunamasada biz anne oluyoruz yine de herbirimiz. Burdaki tüm arkadaslarima sabır diliyorum. Sevgiler
ben de aynı soruları sordum. neden 5. gün veya 3. gün değil de 2. gün yapılıyor. hani çok kaliteli olursa 5. güne kadar bekletiyoruz enn kalitesini transfer ediyoruz demiştiniz. kalitesiz mi dedim. yok hayır kalitesiz diyemeyiz. anne karnında daha iyi yaşari laboratuar ortamında kaybetmek istemeyiz demişlerdi.
ama herşeyde var bi hayır bebeğim.
Ayşin Merhaba bana 5.gun blast.embrıyo 1.kalite Hatta lüks transferi yapıldı ama tutunamadı için rahat olsun rabbım isterse olur takılma hiç dışarda yaşayan embriyo eğer sağlıklı ise içerde de yaşıyor. Sen dua et rabbım den gerisini bırak. Belirti olarak ise gebelikte ilgili her şeyi yaşadım meme uçları koyulasti,idrarim koyulasti, midem bulantı vs hepsi ilaçların etkisi aslında normal gebelikte yaşananları bize ilaçlarla yaşatıyorlar kisacasi bebeklerimiz bize tutunamasada biz anne oluyoruz yine de herbirimiz. Burdaki tüm arkadaslarima sabır diliyorum. Sevgiler
Merhaba canım üzüldüm senin için ihtimal ne kadar yüksekmiş dolayısıyla daha çok umutlanmışsındır. inşallah bu denemende olumlu sonuç alırsın hayırlısıyla. Dr ve embriyolog da benzer şekilde açıkladı 3. Gün meselesini. Hayırlısı artık. :) Teşekkürler ilgine.
Maşallah canım ya ne güzel darısı hepimizin başına. Aman kese de mi yapmış kendine minnak yesinler onu teyzeleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?