2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum

Ohhh maşallah . Sen yön tıpta değil miydin kanda vardı senin diye hatırlıyorum. :) sen hep hamileydin benim kafamda kuzum ya, hayırlı olsun. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sendin yön tıpta sonuç alan:)ben seninle yıldızı karıştırdım heyecandan :) canım çok Sağol senden duyup gittim, dönerken kayboldum tuhaf yollara girdim sorma:) ama şans getirdi. Sırf bu yüzden gittim buldum valla:)

canim bakalim haftaya sali veya çarşamba benimde sesim çıkar artık inşallah

bilgiler için teşekkürler cnm. Sanırım aşağı yukarı hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorlanıyoruz, benim 9. günüm çok heyecanlanıyorum

herkese merhaba...ben de temmuzda dondurlmus tedavisi olucam ilk denemem ocakta düşükle sonuclandı 4.haftada...5tane blast var dilerim bu kez sonuc guzel olur yalnız bana 1embriyo konmuştu yine 1konucak galiba..

bilgiler için teşekkürler cnm. Sanırım aşağı yukarı hepimiz biliyoruz ama uygulamakta zorlanıyoruz, benim 9. günüm çok heyecanlanıyorum

Aynen oyle canım ben daha gunumu hesaplayamamışım 5. günmüş transfer gunu sayılmıyomus bugun sabahın korunde test yaptırdım 0,76 çıkınca cok uzuldum ama gereksız panık ve stres yapıyoruz

Bende dün akşam baktım kandad pozitif çok şükür...şimdi yarını bekliyorum

Bu arada eşime çok teşekkür ediyorum. benim için işten izin alıp 10 gün evde hizmetimi yaptı, bana katlandı. Kıymetini yeni yeni anlamaya başladım:)

Aynen oyle canım ben daha gunumu hesaplayamamışım 5. günmüş transfer gunu sayılmıyomus bugun sabahın korunde test yaptırdım 0,76 çıkınca cok uzuldum ama gereksız panık ve stres yapıyoruz
9. gün yazmışım, 10. gündü bugün. sen 5. günü mü yaptırmışşsın? yani henüz pozitif çıkma ihtimali var demi :26:

Son düzenleme:
Aynen canım 5. gunummus , zaten dr 12. gun demıstı de ben acelecı ıste ama hala umudum var

tabiki olacak cnm bnm %50 bebek olma ihtimali veriyorlar zaten. Ben ilk bebeğimi 6+4 haftalıktı kaybettim, umarım busefer tutunur, tutunurda bırakmazlar inşallah. Hakkında hayırlısını diliyorum, Allah yar ve yardımcın olsun

Ayni durum bendede oldu ve üzüldüm herkese erken diye kızıp paylarken ayni hatayi bende yaptim sabrı öğreneceğiz işte oruca kurban olurum Rabbim herşeyin sabrini farkli farkli vermiş Inşallah 12.gun üzülmeyiz seviniriz..

Biz de eşimle şehrin bi ucundan gittik oraya sırf totem için:) İşe yaramasına sevindim, sayısal değerin yüksektir, cünkü ordaki hemşire bana; "eger değerler sınırda cıkarsa negatif diyoruz" demişti. Yani sınırların üzerindedir sonucların hiç merak etme

Haklısın canım ben bu topigi ilk açtığımda yaklaşık 150 sayfa vardı ve herkesin yazdığını tek tek okumuştum. Onları okuyuncada tüm sorularıma cevap buldum zaten her ilgili ve meraklı anne adayı böyle yapmalı bence de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç kez denedin canım toplam?

Canım bu ikinci denemeydi bugün 10.gun test yapıldı negatif Dr la konuştum embriyo da su anda sorun yok biyopsi yapmadık ama sana histeroskopi yapıcaz bir sonraki transfer öncesi dedi.Bugun adet te oldum , bir sonraki adet günü Dr a ricam randevu alıcammm ve donmus larla deneyeceğim. Ilgın için teşekkür ederim.

Transferden geldim. Saat 3'te 2 adet transfer edildi. 1,5 saat yattım sonra 1,5 saat arabanın arka koltuğunda yattım eve gelip yemek yaptım ama çok yorulmadım.

Bu arada sabah burdaki arkadaşlarıma sızlanmıştım neden 3. Gün diye embriyolog ve dr tekrar açıkladı ilk denemen ve embriyolar iyi içerde de gayet rahat tutar dedi tutacağı varsa tabi.

Elimizden geleni yaptık maddi manevi takdir Allahın artık.

Maşallah canım ya ne güzel darısı hepimizin başına. Aman kese de mi yapmış kendine minnak yesinler onu teyzeleri:)

Tikler canım hepinize. Evet minicik bezelye gibi kesesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…