2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

aysiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bebeğim :):) Hiç bişey hissetmiyorum :/ hani böyle ay çocuğumu aldım geldim falan gibi manevi şeyler yok. Ruhsuzlaşmışım artık.
Hafif ağrım sızım var ama amenna çok şükür. Allahım sizler gibi şubat 2015'te anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla :)

Bu yola sizinle basladim ve korkularimi sizinle yendim. Simdi yszilanlari okudukca çok mutlu oluyorum. Yarimizin bebeisi tutundu yarimizin sevinci için gün sayiyoruz. Allah im sen bizim meleklerimize kan can ver. Elimizi yuregimizi göbişimizi bos birakma.:) iyi ki varsinizzzz

Ağlattın beni inşallah canım, Allah yar ve yardımcımız olsun

Bende sizinle çıktım bu yola çoğunuzun tedavisi çabucak tamamlandi şükürler olsun gobislerinde minik kuzulari ile yola devam ediyor elbet bekleyenlerde güzel hayırlı haberlerle topigi sallayacak:) Rabbim hamiş annelerimize hayirla saglikla huzurla bebelerini kucaklarina almayi nasip etsin sonucum ne olursa olsun sizlere dua edeceğim arkadaşlar hepimizin ortak yangını bu inşallah benim gibi bekleyenlerede Rabbim sabirlarini versin hayırlı sonuçlar kismet etsin ben inaniyorum ki kulun kula duasi kabul olur kalbinde merhamet iyilik vicdan taşıyan bütün anne olmak isteyen kardeşlerime Rabbim cennet kokusunu taddirsin doğum güzelliğini nasip etsin..
birbirimizi tanimiyoruz
ama ayni duygulari hissediyoruz
biz yoldasiz
Rabbi yessir velatu assir Rabbi temmim bil hayr
Rabbim kolaylaştırır zorlastirma Rabbim hayirla sonuçlandır(amin)
hepinizi seviyorum..

canım aldım sonucumu çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cmrtsi yükselip yukselmediğine bakcak hocam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar slm. ya ben hala adet olmadım.. 25 mayısta olmam gerekiyordu 25 mayısta gün boyu kahve akintilar geldi sonrasında da 3 gündür hiç leke filan yok.. böyle durum yaşayan varmı.. tedaviye adet olmadığım başlayamadim..

canım aldım sonucumu çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cmrtsi yükselip yukselmediğine bakcak hocam.

canım hayırlı ugurlu olsun. çok sevindim ne güzel çoğalıyoruz çok şükür... inşallah doğduğu günüde görün..

Arkadaşlar selâmün aleyküm bende haziranin ilk haftasi adet olunca basliyoruz hayirlisiyla özel kent hastanesi izmir israel aruha gidiyoruz nasipse simdiden cok heycanliyim insallah hepimizin olur en kisa zamanda hamis kaliriz

Bende de oldu 1.5ay bekledim onun yüzünden ha oldu olacak derken 3 tane hayal kırıklığı ile sonlanan testler yaptim ama yok drum söktürücü tarlusal verdide öyle basladik tedaviye bence boşuna bekleme iki ucgun daha bekle test yap veya kanda baktir ne olur ne olmaz sonrada doktoruna söyle oda bana yapilani onerecektir

24 yasindayip tup bebek adayiyim insallah haziranin ilk haftasi basliyo nasipse bi yandan heycanliyim bi yandan heveslenmiyorum cok karisik rabbim cumlemize nasip etsin insallah

Kardeş Rabbim yar ve yarcimcin olsun heyecan ilk başta oluyor sonra ignelere baslayinca geçiyor birde transfer esnasinda heyacanli oluyosun malum minik yavrularini sana emanet ediyorlar iş sonraya kalıyor en zoruda beklemek yalniz olmazsan hersey yolunda gider inşallah güzel haberlerini bekleyeceğiz

Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim rabbim 3 aylarin yuzu suyi hurmetine sadece bana degil cumlemize nasip etsin insaallh senin nasil bebisin vardir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…