Kanda sonucumu aldım. Pozitif çok şükür:) ama akşama belli olacak sayısal değerlerim hala da korkmuyorum dersem yalan olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aysiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn nasılsıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ağlattın beniBu yola sizinle basladim ve korkularimi sizinle yendim. Simdi yszilanlari okudukca çok mutlu oluyorum. Yarimizin bebeisi tutundu yarimizin sevinci için gün sayiyoruz. Allah im sen bizim meleklerimize kan can ver. Elimizi yuregimizi göbişimizi bos birakma.:) iyi ki varsinizzzz
Bende sizinle çıktım bu yola çoğunuzun tedavisi çabucak tamamlandi şükürler olsunBu yola sizinle basladim ve korkularimi sizinle yendim. Simdi yszilanlari okudukca çok mutlu oluyorum. Yarimizin bebeisi tutundu yarimizin sevinci için gün sayiyoruz. Allah im sen bizim meleklerimize kan can ver. Elimizi yuregimizi göbişimizi bos birakma.:) iyi ki varsinizzzz
Biz de eşimle şehrin bi ucundan gittik oraya sırf totem için:) İşe yaramasına sevindim, sayısal değerin yüksektir, cünkü ordaki hemşire bana; "eger değerler sınırda cıkarsa negatif diyoruz" demişti. Yani sınırların üzerindedir sonucların hiç merak etme
canım aldım sonucumu çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cmrtsi yükselip yukselmediğine bakcak hocam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aldım sonucumu çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cmrtsi yükselip yukselmediğine bakcak hocam.
ben de aynı soruları sordum. neden 5. gün veya 3. gün değil de 2. gün yapılıyor. hani çok kaliteli olursa 5. güne kadar bekletiyoruz enn kalitesini transfer ediyoruz demiştiniz. kalitesiz mi dedim. yok hayır kalitesiz diyemeyiz. anne karnında daha iyi yaşari laboratuar ortamında kaybetmek istemeyiz demişlerdi.
ama herşeyde var bi hayır bebeğim.
Ayşin Merhaba bana 5.gun blast.embrıyo 1.kalite Hatta lüks transferi yapıldı ama tutunamadı için rahat olsun rabbım isterse olur takılma hiç dışarda yaşayan embriyo eğer sağlıklı ise içerde de yaşıyor. Sen dua et rabbım den gerisini bırak. Belirti olarak ise gebelikte ilgili her şeyi yaşadım meme uçları koyulasti,idrarim koyulasti, midem bulantı vs hepsi ilaçların etkisi aslında normal gebelikte yaşananları bize ilaçlarla yaşatıyorlar kisacasi bebeklerimiz bize tutunamasada biz anne oluyoruz yine de herbirimiz. Burdaki tüm arkadaslarima sabır diliyorum. Sevgiler
Prenses niye hep karamsarsın nolur bekle az kalmadı mı senin gününe. Tam gununde yaptır lütfen.
Kızlar slm. ya ben hala adet olmadım.. 25 mayısta olmam gerekiyordu 25 mayısta gün boyu kahve akintilar geldi sonrasında da 3 gündür hiç leke filan yok.. böyle durum yaşayan varmı.. tedaviye adet olmadığım başlayamadim..
Kizzlarr kimseler yok mu
24 yasindayip tup bebek adayiyim insallah haziranin ilk haftasi basliyo nasipse bi yandan heycanliyim bi yandan heveslenmiyorum cok karisik rabbim cumlemize nasip etsin insallah
Allah razi olsun dualarimizi eksik etmeyelim rabbim 3 aylarin yuzu suyi hurmetine sadece bana degil cumlemize nasip etsin insaallh senin nasil bebisin vardir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?