2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kızlaar merhaba, uzun süredir yazamadım size hamile olanların sayısı artmış onları gördükçe çok çok mutlu oldum darısı bekleyenlerin başına :) Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin yarın ben de progesteron tahlili yaptırıcam sonuca göre inşallah lucrin ile tedavimize başlamış olucaz :26: tedavimizi 1,5 ay ertelemiştik haziran olsun diye günler geçmek bilmedi inşallah ben de sizlere güzel haberler veririm öpüyorum sizi güzel anneler

Ben de bugün bu yolda yaşadıklarımı anlatmak istedim. Uzun olabilir şimdiden uyarayım:)
geçen yıl Haziran'da ayında evlendim. Başka şehirdeydim Ankara'ya geldim. Ramazan ,yeniden memlekete alışmaya çalışma, evliliğe alışma derken Eylül ayında kuzen tavsiyesiyle bayan bi doktora gitmeye karar verdim. Dedim en azından biz bizi anlarız. Ağrılarımı vs bilir. Kliniğe gittiğim ilk gün 2, 5 saat kadar bekledim. Sıra bana geldi koştur koştur sorular cevaplar kontrol ve paaaat diye ben benim yaşımda bir kadına göre rezervimin çok azaldığını öğrendim. 3 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum.ailede erken menopoz var. sigara var, hepsi de neden olabilir dedi. Bişeyden şüphlendi beni hemen anlaşmalı para tuzaklı labaratuvara yönlendirdi. Neyse verdim kanı gittim tekrar bi 2 saat daha bekledim. Tekrar çikolata kisti var teşhisiyle, doğum kontrol hapı verdi. Eee bu ülkede tek doktora güvenmemeyi acı tecrübelermle sabitlemiş bi insan olarak onur hocayı buldum. Çok sakin çok tecrübeli ve iyi bir hoca. Neyse benim çikolata kistimin olmadığını öğrendik. Ama rezerv problemim vardı ortak karar. Tek yumurtam vardı düşünün. Aşılama mı tüp mü diye sorunca tabi biz daha 6 aylık evliyken tüp bebek fikri adı bile uzak geldi. Aşılama tedavisine başladık, ilk ay aşılama yapılacak kadar yumurtam oluşmadı. Çatlatma iğnesi normal yolla denedik olmadı. Zaman kaybetmeden bi kez daha farklı ilaçlarla devam ettik, bu kez iki yumurta oldu. Bu arada hsg fsh amh hepsi yapıldı. Hsg de bi de sol yumurtalığımın arkaya doğru yapışık olduğunu da öğrendim. Neyse aşılama da olmadı. İlaçlar hormonlar gardım düşmeye başladı tabi. Doktorum ara vermeden tüp bebek dedi. Bi ay cesaret edemedim. Yine başka doktorlara da hocalara da gittim tabi:) baktım onur hocadan beni daha iyi tanıyan bilen yok her gittiğimde notlarına bakmadan benim bile hatırlamadığım şeyleri sıralıyo,tamam dedim. Merkezlerle de görüştüm çoğu bana ticarethane gibi geldi. Rapor çıktı ilaçlar regli günüm derken bu serüven başladı. Bu kez çok umutluydum. İncir kürü de yaptım ama günü gününe yapmadım yalan yok:) yumurtaları kontrol günü geldi korkularım tabi. 5 yumurta biri almış başını gitmiş ondan hayır yok tabi. Benim için 4 yumurta bile sayıca çok geldi, neticede birle başladım :) olgunlaştılar ilaçlara güzel tepkiler verdiler. Derken toplama işlemi kalktık sabah düştük yollara, fikrim yok tuhaf. Verdik yumoları emanet ettik. Bekle şimdi hadi bakalım. Benim az olunca yumo dedim iki üç güne geri çağırırlar. İki gün oldu devam üç devam dedim 19 Mayıs tatil matil acaba ondan mı? Ama güzel döllendiler bölündüler 6. Gün transfer için çağırıldım. Meryem süresi dinledim hep, içimi ferahlattı. Aileler bilmiyo. Kimse bilmiyo. Annemi arayıp diyorum meryem süresi oku hayırlı evlat içinmiş falan diye başka şeyler söylüyorum çünkü uyuyamaz, kıyamam ben ona. Neyse arıyo beni kızım okudum, hatta bi komşuda da denk geliyo tesadüf meryem süresi okumuşlar, ayy diyo tesadüf güzel tesadüf hayırdır inşallah:) diyemiyorum ki ah annem kızın ne duygular içinde. Sıkışıp gidiyorum ama ne sıkışma, alfa mım başına ne geldiyse fazlası var eksiği yok:) evrak için sonradan gittim hemşire hala tuvalete gidiyo musunuz diye gülüyo:) hoca şok oldu bu nasıl sıkışma dedi nerdeyse işlemi zor yaptı. İki embriyo konuldu. Konurken tek dediğim ol de olaun rabbim oldu. hep bunu tekrarladım. dualar ettim...
İki saat yattım altma sürgü verdiler 4 kez. Ben üstüne 1. Saatte dayanamadım tuvalete attım kendimi. Salı oldu transfer pztsi ye kadar rapor aldım. İlk gün yattım ama hasta gibi değil. Yemek tuvalet gezindim yavaş yavaş. Doktorum rutinde devam et sadece ilaçlara çok dikkat et dedi. Eşim ertesi gün şehirdışına çıktı. Sabah ona kalktım bi iki ütü yaptım, kızdı o ama yaptım hasta değilim ki ben. Ertesi gün evde takıldım akşam kayınvaldeme gittim haberi yok tabi bulaşıkları topladım sofra hazırladık yattık . Ertesi gün işler vardı atladık arabaya onları hallettik yemek yedik dışarda tepe home U bile dolaşıverdim:) içimden bebişim olursa şundan alırım odasına bundan koyarım diye dolaştım:) yorulmadan hiç. Anneme geçtim ordan da , kardeşim okuluna dönecek eee ben raporluyum, biz bırakalım dedim. Akşam çıktık yola, giderken ben sürmedim öne uzattım ayakları kabak çwkirdeği elimde ananas diğer yanda girtim. Annem bilse adım artırmaZdı eminim:) doktora sordum git ddi. Mutlu ol dedi:) çok mutluydum valla.ertesi gün program yaptık gezdim yine ama hırpalamadan. Amasrada geçtim deniz karşısına oturdum bizimkiler etrafı gezerken. Mutlu muydum evet. yedim içtim gezdim okudum bol bol elim göbüşte bi yandan da. Arabayı kullanarak geri döndüm. Uyudum ohh geçti böylece 3 gün. Diğer günler evde avm de geçirdim günleri. Pztsi okula başladım, git gel derken biliyorsunuz erkenden idrar testi bugün kan testi günler geçti. Ve ben en sonunda 355.5 olan değerimi de öğrendim Rabb'ime binlerce şükür. Şimdi cmrtsi tekrar bi kan daha verip değerin yükselip yükselmedğine bakcaz. Çok çok stres yapmadım, korktuğum heyecenlandığım zamanlarım oldu. bildiğim tek şey vardı kısmetse ve zamanı geldiyse Rabbim bize nasip etmişse bize anneliği babalığı nasip edecekti. Hala da öyle ol dediyse olacak. Her sonuçta da hayırlısını diledik.
Bu arada bu sayfa olmasaydı bunca aynı şeyleri yaşayan yürekler bir olmasaydık burda bilmiyorum bu kadar kolay olur muydu her şey. Hep sizler vardınız dualarınız dualarım hep bir oldu biliyorum. Çok uzun oldu bozuk cümleler de vardır affedin:) iyi geceler güzel emekçi anne adayları. Yolumuz açık olsun , Rabbim yar ve yardımcımız olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar selâmün aleyküm bende haziranin ilk haftasi adet olunca basliyoruz hayirlisiyla özel kent hastanesi izmir israel aruha gidiyoruz nasipse simdiden cok heycanliyim insallah hepimizin olur en kisa zamanda hamis kaliriz
Canim bnde oraya gidiyrm ctesi transferim var ins ugurlu gelir ikimizede guzel hbrler veririz

Cok guzel anlatmissin tebrik ederim seni bizede nasip olur insallah... okula basladim demissin canim ogretmenmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gecmis olsun atlattin sen darisi basima:) bizde gittik bgn 2 tane baskin varmis eger iki tane derseniz bgn transfer dediler bn ikizden korkuyrm zor olur diye . 1 tane istedim o zaman ctesini bekleyelim hangisi daha iyiyse onu verelim dediler. Ama hala acaba 2 tane istesem mi diye düşünüyorum kararsizim???

Cok guzel anlatmissin tebrik ederim seni bizede nasip olur insallah... okula basladim demissin canim ogretmenmisin

Evet öğretmenim canım sen de mi? Teşekkür ederim bu arada tez zamanda burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah .

Sağol canım darısı başına. Bence de mantıklı bi karar 5. Gün tutma olasılığı yüksek olan zaten. ikiz mevzusu Allah'ın bileceği iş tek embriyo koyarlar içerde bölünür o da ikiz olur. :) ihtimali arttırmak için ben 2 tane konmasına bişey demedim. Allah gönlüne göre versin.

İnsanlar tanımadığı kişilere kızamaz ama eger empati kurarsanız daha ıyı olur cunku herkes cok heyecanlı,panik ve bıldıklerını unuturcasına şaşkın Ben bugün 1. yorumdan başladım okumaya.....50.yoruma geldıgımde basıma ağrılar gırdı ve en ıyısı sıkıntımı direk yazayım dedim ve iyide oldu

Son düzenleme:
Evet öğretmenim canım sen de mi? Teşekkür ederim bu arada tez zamanda burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah .

Yok canim ben engelli bireyler okulunda halkla iliskiler ilara çalışıyorum

hadi ya anladım canım.. peki 1.5 ayda kahve akintilar oluyormuydu.. bende endişe ediyorum.. hala olmadım.. stresten galiba

hadi ya anladım canım.. peki 1.5 ayda kahve akintilar oluyormuydu.. bende endişe ediyorum.. hala olmadım.. stresten galiba

Hayır canım hiç bişey olmadı olmayınca tarlusal kullandım 3-4 gün sonra oldu olmaması dediğin gibi stresten bide olmadıkça sinir oluyosun bi türlü başlayamadığın için tedaviye :)

Hayır canım hiç bişey olmadı olmayınca tarlusal kullandım 3-4 gün sonra oldu olmaması dediğin gibi stresten bide olmadıkça sinir oluyosun bi türlü başlayamadığın için tedaviye :)

aynen bebişim sabırsızlıkla bekliyorumm.. senin durumlar nasıl kan tahlili yaptırmıştın sen değilmi

anladım canım embriyo tutnma sorunu var deyince ben de cok fazla deneme yaptın sandım..eger 1embriyo konmuşsa ondandır belki..gecen bi doktor izledim tv de bizim için 9embriyo konulup tutunmadıgı zaman basarısızlıktır artık denetmeyiz dediler..yani kadın dedi ki eskiden 3 veya4konurdu en gec 2.denemede olurdu ama şimdi oyle degil dedi bu yasa deneme sayısını artırıyor dedi..
histereskopi sonrası tup yapıp hemen gebe kalanlar cok cunku rahme bakıp sorun varsa çözüyorlar inş.bidahakine olumlu sonuc alırsın akadasım..

aynen bebişim sabırsızlıkla bekliyorumm.. senin durumlar nasıl kan tahlili yaptırmıştın sen değilmi

Canım 5.gun cok erkenti sakın siz o hataya düşmeyin :) nasipse yarın 9.gün acilde yaptırmayı düşünüyorum herhalde bu defa varsa ufak bi imare çıkar herhalde Rabbim yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…