ayy cok sevindim canim ya bana hemen yaz olur mu dualarim seninle
Ne kadar suruyo canim toplam bu arada
Canım 5.gun cok erkenti sakın siz o hataya düşmeyin :) nasipse yarın 9.gün acilde yaptırmayı düşünüyorum herhalde bu defa varsa ufak bi imare çıkar herhalde Rabbim yardımcımız olsun..
canım sabırsızlıktan evet.. yapmam diyorum ama o anki sabırsızlıkla yaparmıyım bilmiyoru yarın muhtemel çıkar canım inşallah yarın güzel haberlerini yaz.. biraz değerin düşük çıkabilir hiç panik yapma.. :) yarın yasin okutuyorum sizede dua edicem canım..
Arkdslar biraz once aradilar beni pazar gunu yani 5 gun transfer edilck dedi niye bu kadr gec transfer edilito bi bilgnz varmi bide 8 hucreli ne demek
İnsanlar tanımadığı kişilere kızamaz ama eger empati kurarsanız daha ıyı olur cunku herkes cok heyecanlı,panik ve bıldıklerını unuturcasına şaşkın Ben bugün 1. yorumdan başladım okumaya.....50.yoruma geldıgımde basıma ağrılar gırdı ve en ıyısı sıkıntımı direk yazayım dedim ve iyide oldu
Evet öğretmenim canım sen de mi? Teşekkür ederim bu arada tez zamanda burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi
arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi
Kizlar selamlar herkese. Ben ins bu ay tup bebek denemesi yapacagim. Dokttorum gecen ay estrofem ve duphaston verdi. Biteli 8 gun oldu ama ben hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif napcami sasirdimbana yardimci olacak kimse var mi??
anladım canım embriyo tutnma sorunu var deyince ben de cok fazla deneme yaptın sandım..eger 1embriyo konmuşsa ondandır belki..gecen bi doktor izledim tv de bizim için 9embriyo konulup tutunmadıgı zaman basarısızlıktır artık denetmeyiz dediler..yani kadın dedi ki eskiden 3 veya4konurdu en gec 2.denemede olurdu ama şimdi oyle degil dedi bu yasa deneme sayısını artırıyor dedi..
histereskopi sonrası tup yapıp hemen gebe kalanlar cok cunku rahme bakıp sorun varsa çözüyorlar inş.bidahakine olumlu sonuc alırsın akadasım..
:) Tam tedaviye baslamaya karar verdigin ay beklersin adet olayim diye olamazsin gecikir. Cunku nasil olcak ne olcak bi stres oluyorsun gelecegi varsada gelemiyo rahat ol. Ilac kullanmissin eninde sonunda olursun bikacgun icinde..
Hayirlisi de acele etme , herseyde vardir bi hayir canim..
kim sana kızıyo söyle döveyimkimse kimseye kızamaz ne hakla kız boşver sen.herkes sıfırdan başlıyo bildiği var bilmediği var cevap vermek istemeyen cevap vermesin.kimse okumak zorundada değil sayfaları..biz cevap veririz sana üzülme sen
Dogru soluyosun gercekten oyle oldu:18: hic gun sasmayan adet gelmez oldu:44: ilac birakinca 7 gun yaziyo onun icin telaslandim ben
Bana özel kızan yok canım elini yorma genel bı yazıydı bende hormonlarda olsa gerek ustumede alındım bıde bu kadar ılgılıyken -İLGİSİZLER-diye bı yorum okumak pek hoşuma gitmredi
sen alxfa'mın yorumundan bahsediyosun sanırsam, üzerine alınmana gerek yok cnm bnm, o bütün yaşadıklarını uzuuunnca bir yazıyla anlattıktan bir kaç msj sonra bile aynı konu hakkında sorular sorulmasına falan sinirlendi biraz sadece
alxfa'yı bi tanısan çookk seversinneden üzerime alındım ki dersin
ama bu ilaçlardan dolayı hepimiz alınganız zaten
Bana özel kızan yok canım elini yorma genel bı yazıydı bende hormonlarda olsa gerek ustumede alındım bıde bu kadar ılgılıyken -İLGİSİZLER-diye bı yorum okumak pek hoşuma gitmredi
Artık bölünmesini tamamlamış tutunma ihtimali daha yüksek yavrucuk demek:) benimkide blastokist 5.gun embriyosu yani transferim 5.gun oldu için rahat olsun
sağol canımKESERİZ ONLARIŞU TOPİĞE GEL İSTERSEN RDADA Bİ SÜRÜ ARKADAŞ VAR http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=672520&page=5300&p=35524283#post35524283
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?