2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım 5.gun cok erkenti sakın siz o hataya düşmeyin :) nasipse yarın 9.gün acilde yaptırmayı düşünüyorum herhalde bu defa varsa ufak bi imare çıkar herhalde Rabbim yardımcımız olsun..

canım sabırsızlıktan evet.. yapmam diyorum ama o anki sabırsızlıkla yaparmıyım bilmiyoru yarın muhtemel çıkar canım inşallah yarın güzel haberlerini yaz.. biraz değerin düşük çıkabilir hiç panik yapma.. :) yarın yasin okutuyorum sizede dua edicem canım..

Allah razi olsun canim niyetine bizleride aldiysan
Rabbim seninde gönlüne göre versin.. Rabbim kabul etsin yasini Şeriflerini...

Arkdslar biraz once aradilar beni pazar gunu yani 5 gun transfer edilck dedi niye bu kadr gec transfer edilito bi bilgnz varmi bide 8 hucreli ne demek

Artık bölünmesini tamamlamış tutunma ihtimali daha yüksek yavrucuk demek:) benimkide blastokist 5.gun embriyosu yani transferim 5.gun oldu için rahat olsun

kim sana kızıyo söyle döveyim kimse kimseye kızamaz ne hakla kız boşver sen.herkes sıfırdan başlıyo bildiği var bilmediği var cevap vermek istemeyen cevap vermesin.kimse okumak zorundada değil sayfaları..biz cevap veririz sana üzülme sen

Evet öğretmenim canım sen de mi? Teşekkür ederim bu arada tez zamanda burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dün akşm başlayan pembe bi akıntı var iyi düşünüyorum bebişler duvarda yer açıyorlar diye bide bugün tekrar kan da bakıyorum iki katı oldumu diye..sende durumlar nasıl...

arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi

Kizlar selamlar herkese. Ben ins bu ay tup bebek denemesi yapacagim. Dokttorum gecen ay estrofem ve duphaston verdi. Biteli 8 gun oldu ama ben hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif napcami sasirdim bana yardimci olacak kimse var mi??

arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi

Yok canım o sadece kağıt üstünde öyle ben 30 yaşındayım dün 2 tane transfer edildi ama dosyada 1 yazıyo.

Selam bazi merkezler basari oranlarini yuksek tutabilmek icin 35 yas alti olsan bile birden fazla embriyo koyabilitor. 2 embriyo koyulmasini istiyorsan drunla konus istersen.kagit uzerinde 1 gosterip 2 tane koyma insiyatifleri oluyor bazi merkezlerde.

Kizlar selamlar herkese. Ben ins bu ay tup bebek denemesi yapacagim. Dokttorum gecen ay estrofem ve duphaston verdi. Biteli 8 gun oldu ama ben hala adet olmadim. Gebelik testi de negatif napcami sasirdim bana yardimci olacak kimse var mi??

:) Tam tedaviye baslamaya karar verdigin ay beklersin adet olayim diye olamazsin gecikir. Cunku nasil olcak ne olcak bi stres oluyorsun gelecegi varsada gelemiyo rahat ol. Ilac kullanmissin eninde sonunda olursun bikacgun icinde..
Hayirlisi de acele etme , herseyde vardir bi hayir canim..

Cok sagol canım uğraşıyoruz bir şekilde Hepimizde bir şeyler çıkıyor tüp bebek yapmaya çalışıyoruz işte. Bende elimden geleni yapacağım, bana iki adet koydular anca transfer zor oldu rahim ağzı dar dedi Dr buda katater içi girerken elektrik çarpar gibi rahmi kasiyor bu yüzden tutunmama olabilir dedi bunun için histreskooi yapıp rahme bakarız darlığı traş ederiz belki yapisiklik vardır vs bakarız sonra donmus 4 adet 5.gun blast.embrıyo transfer ederiz tutmazsa yine o zamana genetik testleri yaparız yolumuza devam ederiz, Rabbim daha çok uğraştirmadan tez vakitte verir inşallah bebislerimizi benden ki durum böyle sevgiler

Dogru soluyosun gercekten oyle oldu:18: hic gun sasmayan adet gelmez oldu:44: ilac birakinca 7 gun yaziyo onun icin telaslandim ben

Bana özel kızan yok canım elini yorma genel bı yazıydı bende hormonlarda olsa gerek ustumede alındım bıde bu kadar ılgılıyken -İLGİSİZLER-diye bı yorum okumak pek hoşuma gitmredi

Dogru soluyosun gercekten oyle oldu:18: hic gun sasmayan adet gelmez oldu:44: ilac birakinca 7 gun yaziyo onun icin telaslandim ben

Ayni ilacda olsa herkesin vucudu farkli tepkiler veriyo en basiti yumurta buyuten ilaclar vs..kiminde cokca yumurta gelistirirken , ayni dozda baska birinde daha az oluyor. Hatta ayni kiside bile yumurtaliklar bi ay farkli bir tepki, diger ay bambaska tepki veriyo.
Dolayisiyla takilma olursun atla zipla bol hareket et
Tavsiyem ayak masaji bende geciktigi zaman etkili oluyo

Bana özel kızan yok canım elini yorma genel bı yazıydı bende hormonlarda olsa gerek ustumede alındım bıde bu kadar ılgılıyken -İLGİSİZLER-diye bı yorum okumak pek hoşuma gitmredi

sen alxfa'mın yorumundan bahsediyosun sanırsam, üzerine alınmana gerek yok cnm bnm, o bütün yaşadıklarını uzuuunnca bir yazıyla anlattıktan bir kaç msj sonra bile aynı konu hakkında sorular sorulmasına falan sinirlendi biraz sadece

alxfa'yı bi tanısan çookk seversin neden üzerime alındım ki dersin

ama bu ilaçlardan dolayı hepimiz alınganız zaten

doğru söylüyosun alınganlık hat safhada bide bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…