2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi

Ewet canim 35 yas ustu 2 tane trasfer ediliyor...bnde dun trasgerim old.. 3 gunl uk embrio idi...8 hucteli..23 yasnda oldugum icin israrlarinma ragmen 2 yapmadilar..ki hos tek rmbrio vatdi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar buz tedaviye basliycaz da öncesinde eşimden sperm örneği istedi ve bu örnek için 280 YL istedi. 5.000 tl tüp bebek ilaç dahil demişti.. bizdede sperm sorunu var. bikaç kere sperm örneği alabilirim demişti.. Acaba her seferinde ücretli mi olur bu tip durum yaşayan varmı

Slm cnm biz baslarken bi kere aldi sonra bide tup bebek icin aldilar sadece ilkinde para werdil 120 tl aldilar

Slm cnm biz baslarken bi kere aldi sonra bide tup bebek icin aldilar sadece ilkinde para werdil 120 tl aldilar

bize dediki ivc IMSı tekniği ile solüsyon ile bakılacak dedi eğer canlı sperm bulamazsak ameliyatla alaçam dedi. sonra testten sonra aradı canlı sperm var dedi işimiz kolay dedi.. Acaba diyorum 2 veya 3 kere alırsa zaten 1.000 lirada sperm için vermiş oluruz.. gerçi hala adet olmadım olunca basliycaz... sizin sayı ve hareketlilik nasıldı canım birde nerde yaptirmistiniz

Cnm bizimde mikro oldu bazi tekniklerle sperm aldik dedi dr morfoloji ve hareket problemi vardi yapi olarak bozuktu cogu ve hareketsiz %90 yapidan dolayi neyse iki embriyo istiyoduk ve iki tane emb. Olustu cok sukur simdi trans. 8. Gunu sali gunu sonuc alcz medipol univ. Yaptirdik

Canim bizdede sperm sorunu vardi 1 kez aldlar oda 80 lira

Canim bizdede sperm sorunu vardi 1 kez aldlar oda 80 lira

anladım heralde burasi istanbul diye çok pahalı. Özel solüsyon ile inceleyip yapısına hareketine falan çok detaylı bakiyorum demişti nitekim sağlam sperm varmış. artık yumurtayı dolleyecegi zaman alır heralde.. beklemek çok zormuş.adet olmayı bekliyorum sonra yumurta toplama günümü sonra döllenme stresi sonra sonuç günümü. Allahım en hepimize yardım et...sen nerde yaptirmistin canım

maşallah maşallah az kalmış canım senin.. Allahım inşallah güzel sonuç alırsın. hangi medipol canım.. ben istanbulda yaşıyorum burda yaptıricsn8

Fulyaaaaa nerdesin canım yaa

canım çalışıyrm ancak fırsat buldum . ben tedaviye orda başlamadım . yumurtam fazla olunca dr tup bebek için oraya gönderdi. iyiki de gitmişim.adetin 7.gunu gittim ilk defa. sonra gün aşırı gidiysn yumurta bakılıyor. sonra toplanacagı gun gidiysn eşinle. ben korkuydm ama iyi geçti her şey. hatta ertesi gün çalıştım bile. yrn da transfer var 5.gun heralde son gidicem. 12. gün b hcg bakarız dediler. bu şekilde yanı biraz sık gidiyn ama napalım değer. iğneye katlanamayan ben iğne olmaya başladım düşün yani:)

İnsallah cnm mikro detken mikro enjeksiyon anlaminda dedim karisiklik olmasin bagcilar medipol univ. Bide kendileri rapor cikariyo.eger kurallara uygunsa butun tahliller islemler 4.500 civari tuttu belkide daha az tam hesaplayamadim simdi

İnsallah cnm mikro detken mikro enjeksiyon anlaminda dedim karisiklik olmasin bagcilar medipol univ. Bide kendileri rapor cikariyo.eger kurallara uygunsa butun tahliller islemler 4.500 civari tuttu belkide daha az tam hesaplayamadim simdi

bizimde spermler hareketsiz olduğundan dolayı mikro enjeksiyon yapılacakmus... ben raporla ugrasamadim eşimde bende yogun çalışıyoruz 5.000 verecez bakalım.. hadi hayirli ile seninde sonucun pozitif olacak inşallah canım

Inşallah canım ama rapor için uğraşmıyorsun yoksa ben de çalışıyorum onlar kendileri çıkartıyorlar bir gün içinde çıkıyor devlet gibi değil sadece kendi hastanelerinde geçiyor

canım cok iyi embriyo demek ki 3.denemede konuyor ya da özel durumlarda inş.ikiz hamile kalırsın o zaman..cok mantıklı demiş doktorun..bir an önce ol histreskopini çok basit bi işlem zaten kanama bile olmuyor doğru durust..yumurta toplamadan pek farkı yok.

tüp tedavisinde biz ayrı ücret vermedik sperm testine.hemde çok istemiş bizim merkez 75 tl alıyor sadece sperm testine

Insallah cnm rabbim yeterki ol dedin olur insallah.bn ankara anatoliada yaptrdm toplam herseyiyle 10 bine maal oldu bize sznki neckdr tuttu

arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi

dr.una ve sorununuza bağlı cnm.bende 33 yaşındayım bir de kızım olmasına rağmen dr. biz 2yi tercih ediyoruz dedi tabi ikiz olma ihtimalide var dedi.ama tutmadı.şimdi dondurulmuş tedavisine başlıyoruz yine 2 koyacaktır dr.um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…