arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi
Kızlar buz tedaviye basliycaz da öncesinde eşimden sperm örneği istedi ve bu örnek için 280 YL istedi. 5.000 tl tüp bebek ilaç dahil demişti.. bizdede sperm sorunu var. bikaç kere sperm örneği alabilirim demişti.. Acaba her seferinde ücretli mi olur bu tip durum yaşayan varmı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm cnm biz baslarken bi kere aldi sonra bide tup bebek icin aldilar sadece ilkinde para werdil 120 tl aldilar
bize dediki ivc IMSı tekniği ile solüsyon ile bakılacak dedi eğer canlı sperm bulamazsak ameliyatla alaçam dedi. sonra testten sonra aradı canlı sperm var dedi işimiz kolay dedi.. Acaba diyorum 2 veya 3 kere alırsa zaten 1.000 lirada sperm için vermiş oluruz.. gerçi hala adet olmadım olunca basliycaz... sizin sayı ve hareketlilik nasıldı canım birde nerde yaptirmistiniz
Kızlar buz tedaviye basliycaz da öncesinde eşimden sperm örneği istedi ve bu örnek için 280 YL istedi. 5.000 tl tüp bebek ilaç dahil demişti.. bizdede sperm sorunu var. bikaç kere sperm örneği alabilirim demişti.. Acaba her seferinde ücretli mi olur bu tip durum yaşayan varmı
Ayy cnm bnm cok saol ya sen bnm icimi rahatlattn su hayir mubarek gunde mevlam seni sevindrsn insallah cok saol arkdsm
Canim bizdede sperm sorunu vardi 1 kez aldlar oda 80 lira
Cnm bizimde mikro oldu bazi tekniklerle sperm aldik dedi dr morfoloji ve hareket problemi vardi yapi olarak bozuktu cogu ve hareketsiz %90 yapidan dolayi neyse iki embriyo istiyoduk ve iki tane emb. Olustu cok sukur simdi trans. 8. Gunu sali gunu sonuc alcz medipol univ. Yaptirdik
Fulyaaaaa nerdesin canım yaa
maşallah maşallah az kalmış canım senin.. Allahım inşallah güzel sonuç alırsın. hangi medipol canım.. ben istanbulda yaşıyorum burda yaptıricsn8
İnsallah cnm mikro detken mikro enjeksiyon anlaminda dedim karisiklik olmasin bagcilar medipol univ. Bide kendileri rapor cikariyo.eger kurallara uygunsa butun tahliller islemler 4.500 civari tuttu belkide daha az tam hesaplayamadim simdi
bizimde spermler hareketsiz olduğundan dolayı mikro enjeksiyon yapılacakmus... ben raporla ugrasamadim eşimde bende yogun çalışıyoruz 5.000 verecez bakalım.. hadi hayirli ile seninde sonucun pozitif olacak inşallah canım
Cok sagol canım uğraşıyoruz bir şekilde Hepimizde bir şeyler çıkıyor tüp bebek yapmaya çalışıyoruz işte. Bende elimden geleni yapacağım, bana iki adet koydular anca transfer zor oldu rahim ağzı dar dedi Dr buda katater içi girerken elektrik çarpar gibi rahmi kasiyor bu yüzden tutunmama olabilir dedi bunun için histreskooi yapıp rahme bakarız darlığı traş ederiz belki yapisiklik vardır vs bakarız sonra donmus 4 adet 5.gun blast.embrıyo transfer ederiz tutmazsa yine o zamana genetik testleri yaparız yolumuza devam ederiz, Rabbim daha çok uğraştirmadan tez vakitte verir inşallah bebislerimizi benden ki durum böyle sevgiler
Ne demek canim Rabbimin haznesi bol elbet bi gün bizlere de nasip edecek hepimiz birlikte seviniriz inşallah
anladım heralde burasi istanbul diye çok pahalı. Özel solüsyon ile inceleyip yapısına hareketine falan çok detaylı bakiyorum demişti nitekim sağlam sperm varmış. artık yumurtayı dolleyecegi zaman alır heralde.. beklemek çok zormuş.adet olmayı bekliyorum sonra yumurta toplama günümü sonra döllenme stresi sonra sonuç günümü. Allahım en hepimize yardım et...sen nerde yaptirmistin canım
arkadaşlar 1 den fazla embriyo transferi için hala 35 yaş sınırı geçerli mi. ben 33 yaşındayım. bana 1 embriyo mu transfer edilecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?