2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım Napıyon? Gittin mi kese görmeye? Merak ediyorum.

gittim tatlım 4 hafta 5 günlük minnacık bi kese gördük çok minikti ya haftaya bi daha çağırdı doktor.devaı güzel olur inşallah ya sen naptın seninki çiftmiydi ? bende tek kese göründü

gittim tatlım 4 hafta 5 günlük minnacık bi kese gördük çok minikti ya haftaya bi daha çağırdı doktor.devaı güzel olur inşallah ya sen naptın seninki çiftmiydi ? bende tek kese göründü

Canım benim de tek kese görüldü. Sağlıklı olsun da inş. Bize de 5 hafta 5 günlük dedi. Minicikti ya 0.83 cm

Insallah cnm rabbim yeterki ol dedin olur insallah.bn ankara anatoliada yaptrdm toplam herseyiyle 10 bine maal oldu bize sznki neckdr tuttu

ben istanbuldayım burda yaptiriyorum 5.000 tl tutuyor daha adet olmadım başlamadik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim cumartesi pazar da acik oluyodur dimi dokror hafta sonuda orda oluyodur insallah

Merhaba Hatibulut
Tanışmadık ama yorumlarınızı hep takip ettim . Rabbim evladını bagışlasın çokkkkk sevindim inanki eminim bir çok anneye umut oldun . Rabbim hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin . Hayırlı cuma günün hürmetine Rabbim bizede bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin . Âmin

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

allah razı olsun yazmasalarda beni takip edip merak edenler olduğunu biliyorum çünkü çikolata kisti çok berbat bişey ve yılmadan 2.tüp bebeğime başladım.hamdolsun kavuştum sonuna kadar devamını diliyorum rabbimden.ve kimsenin bu hasretle yanmasını istemiyorum o yüzden hep dua ediyorum herkese..inşallah tez zamanda rabbim sanada nasip eder amin....

Aminn canım
Bende inşallah 6 sında iğnelere başlıyorum . Çok heyecanlıyım. Benim tüplerim yok . Ilk denemem olucak Rabbim izin verirse

Aminn canım
Bende inşallah 6 sında iğnelere başlıyorum . Çok heyecanlıyım. Benim tüplerim yok . Ilk denemem olucak Rabbim izin verirse

bizim işyerinde bi abla vardı 36-37 yaşında.çocukları vardı ama doktor dediki çocuğun artık olmaz korunmana bile gerek yok dedi.kadın çcuk istemiyordu.3 ay sonra gebe kaldı şimdide doğurdu.yani ne olursa olsun rabbimden umut kesilmez sen yeterki iste dua et sabret..bolca duamda olacaksın inşallah rabbim sanada nasip eder aminnnnnnn

Ben 8.gün baktım..fazla bile sabretmişim
tebrik ederim canımmm rabbim kay be kat artışları veeee sonunda da bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaahhh
zor değil gerçekten.
AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN bebeğimmm aminn.. ama sen hissetmesen de onlar seninle. yorma kendini. sürekli yat, ara ara kalk biraz yürü evin içinde dolaş emi kuzuumm
çookk şükür rabbime. amiiinnnnnnnnnnnnnn. sende iyiki varsın. birbirimize destek olduk en başından beri. Şubat enneleri topiğinde de dostluğumuz devam etsin inşallah
24 yasindayip tup bebek adayiyim insallah haziranin ilk haftasi basliyo nasipse bi yandan heycanliyim bi yandan heveslenmiyorum cok karisik rabbim cumlemize nasip etsin insallah
Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah canım. Aminnnn
volymmmm ne güzel anlatmışsın sende.. çok şükür rabbime 335 değer süper nazarlardan koru allahım.
çiş konusuna da değinmişsin:))
:)) canımsııınnnn:) üzerine alınmaya gerek yok kuzucum kötü niyetle yazmadığımı söyledim zaten ama malesef......
negatif olmanıza gerek yok. ne demek keseriz?? benim yorumumu alınmış üstüne, sürekli buraya gelip gelip negatif şeylermi yazacaksınız siz?

negatif olmanıza gerek yok. ne demek keseriz?? benim yorumumu alınmış üstüne, sürekli buraya gelip gelip negatif şeylermi yazacaksınız siz?

arkadaşım sorununmu var senin benimle ??? hayır anlamıyorum varsa direk söyle..senin değerine yorum yaptım diye elifalperden duymadığım laf kalmadı ki sonucumu bekliyordum o arkadaş yazdığında stres oldum.yinede sakinliğimi bozmadım onunla güzel güzel konuştum.diğer arkadaşın sana yorum yaptığını gömedim ben kime neye yazdığını bilmeden korudum kızı.ha senin ona direk bişey yazdığını görseydim sanada aynı şekilde cevap verirdim çünkü elif seni nasıl koruduysa bende burdaki herkesi korurum.2014 topiğinde hepimiz soru soran kişilere sıfırdan herşeyi anlatıp cevap veriyoruz senin burda tanımadığın bi insana bu şekilde konuşmaya hakkın yok editörde değilsin buranın sahibide değilsin.kızın yazdığına cevap vermezsin olur biter.oturupta yargılayamazsınız burdaki hiçkimse onu yapamaz öyle bir hakkınız yok.negatif şeyler yazdığım kim varmış araştır bakim burda.bilmeden yorum yapma ve bir daha banada yorum yapma...biz burda nelerle uğraşıyoruz sizin uğraştığınız şeye bakın allah aşkına.hayret bişey ya

benim ne seninle ne bi başlasıyla sorunum olmaz. tanımadığım insanlara dua ederim, dertlerini paylaşırım. onlar da benim derdimi dinler bi çözüm bulurlar. elifalper sana ne demiş? kötü birtek sözü yok. Uğraşmadık seninle.
bana yaptığın yorumlarla senin sorunun olduğunu görüyorum. onun korunacak bişeyi mi var? ben ona mı demişim lafı? neden hemen atladın bilmiyorumki. elif beni korumadı. yaptığının yanlış bi yorum olduğunu söyledi. beni kırmak istemediğini söyledin gönlümü aldın uzatmadık dimi? daha şimdi niye uzatıyorsun? sana en ufak kötü bi sözüm olmamış, en ufak negatif bi yorumum olmamış. O bayana da en ufak bi kötü sözüm olmamış neyi savunuyorsunuz? Ayrıca hiç okuyormusun bilmiyorum ben ona yorum da yapmamışım. ne olumlu ne olumsuz. onun yazdığına da yorum yazmamışım..

uzatmayın lütfen stresten uzak olmalıyım izninizle...

allahım sabır.. hi. tanımadığım insanlar yüzünden nasıl sinir olabiliyorumki.. Kendime kızdım şuan.

Bugn bni embriyolsrm hakkinda bilglndirdiler 5 gun transferi olckms bu iyi birsymis nettende baktm seninki kacinci gundu canim

2. gündü canım. 5. gün olması daha avantajlı diye biliyorum bende ama doktorlar farketmiyor dedi. benimde 2. gün zaten ve çok şükür tuttu bi kıstas değil nihayetinde. çok sevindim. dayanıklı çıktı kuzucukların maşallahh

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…