2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ya bilmyrm ama cok umutlndm birde boyle hamile olanlari gorunce dahada cok umutlnyrm kalbim agzimda gezyrm resmen

Slm canim benimde cikolata kistim vartup bebek dedi doktor nasipse olur mu dersin cok uzuluyorum yaaa(

Ya bilmyrm ama cok umutlndm birde boyle hamile olanlari gorunce dahada cok umutlnyrm kalbim agzimda gezyrm resmen

umutsuz olmuyor zaten canımm. umudunu kıranlara inat umutlu ol. rabbim dualarını boş çevirmez allahın izniyle.
benim değerlerimi hatırlıyomusun? Olmayacaktı güya.. RAbbim ol dedikten sonra kim karşı durabilecek.
hamile gibi davran hareketlerin yavaş ve kısıtlı olsun.
test günü ne zaman verdiler?

Slm canim benimde cikolata kistim vartup bebek dedi doktor nasipse olur mu dersin cok uzuluyorum yaaa(

ilk denemen mi olacak arkadaşım ?? kısmet bu işler birşey diyemiyoruzki benim ikincide tuttu devamı olurmu belli değil.?? bol dua et rabbie sığın olurmu allah yar ve yardımcın olsun

ilk denemen mi olacak arkadaşım ?? kısmet bu işler birşey diyemiyoruzki benim ikincide tuttu devamı olurmu belli değil.?? bol dua et rabbie sığın olurmu allah yar ve yardımcın olsun

Insallah canim cok saol evet ilk haziranda nasipse kime gidiyosun kac aylık senin ki rabbim ömrünü uzun etsin insallah cok sevindim

Insallah canim cok saol evet ilk haziranda nasipse kime gidiyosun kac aylık senin ki rabbim ömrünü uzun etsin insallah cok sevindim

allah razı olsun daha çok yeni benimki arkadaşım darısı sana olsun.ankara başkent hastanesi göğşen hocaya gidiyorum.ama dediğim gibi endometriozis zor bi hastalık en önemlisi kendini stresten uzak tutacaksın.rabbim yardımcın olsun inşallah bi sorun olursa yardmcı olurum bu arada soğan kürü yaptnmı hiç?

Ewt cnm bilmyrm ama senle konsmk bana cok iyi gelyo 10 hazrn dediler test gunume cok erkn deglmi snce 10 hazirsn hamile kalrsm kayinvalide laflarndn kurtlcm soranlara hamilym diycm cok guzel bu duygu

Canim cok sevndim..tuttuguna...kac hucreli idi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapmam mi canim yapmadigim kalmadi 4.cu evre diyo doktor tup bebek mecbur dedi ne kadar suruyo toplam 15 gun diye duydum ben bendeizmir kent israel aruha gidiyorum simdilik memnunum ama bilmiyorum yinede nasip adet olunca gel dedi 5 gun kaldi adetime iste heycan var biraz burukluk var rabbim insallah cumlemize versin

doktorunda gayet iyi sen doktoruna güven.kafandada büyütme tüp bebek zor iş değil eskisi gibi.adetin 2.günü göbekten kendin iğne yapıyorsun yada kalçadan hemşireye yaptırıyorsun yaklaşık 10 gün iğne sürüyor sonra uyutularak yumurtaların toplanıyor ve transfer oluyorsun ben 28 nisanda başladım 13 mayısta transfer oldum 15 gün sürmüştü evet.

Bide cis duydum:)transfer diyolar o nasil oluyo embriyo lari koymak nasil can benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…