2. gündü canım. 5. gün olması daha avantajlı diye biliyorum bende ama doktorlar farketmiyor dedi. benimde 2. gün zaten ve çok şükür tuttubi kıstas değil nihayetinde. çok sevindim. dayanıklı çıktı kuzucukların maşallahh
allah razı olsun yazmasalarda beni takip edip merak edenler olduğunu biliyorum çünkü çikolata kisti çok berbat bişey ve yılmadan 2.tüp bebeğime başladım.hamdolsun kavuştum sonuna kadar devamını diliyorum rabbimden.ve kimsenin bu hasretle yanmasını istemiyorum o yüzden hep dua ediyorum herkese..inşallah tez zamanda rabbim sanada nasip eder amin....
Aminn canım
Bende inşallah 6 sında iğnelere başlıyorum . Çok heyecanlıyım. Benim tüplerim yok . Ilk denemem olucak Rabbim izin verirse
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ya bilmyrm ama cok umutlndm birde boyle hamile olanlari gorunce dahada cok umutlnyrm kalbim agzimda gezyrm resmen
Slm canim benimde cikolata kistim vartup bebek dedi doktor nasipse olur mu dersin cok uzuluyorum yaaa (
ilk denemen mi olacak arkadaşım ?? kısmet bu işler birşey diyemiyoruzki benim ikincide tuttu devamı olurmu belli değil.?? bol dua et rabbie sığın olurmu allah yar ve yardımcın olsun
Insallah canim cok saol evet ilk haziranda nasipse kime gidiyosun kac aylık senin ki rabbim ömrünü uzun etsin insallah cok sevindim
umutsuz olmuyor zaten canımm. umudunu kıranlara inat umutlu ol. rabbim dualarını boş çevirmez allahın izniyle.
benim değerlerimi hatırlıyomusun? Olmayacaktı güya.. RAbbim ol dedikten sonra kim karşı durabilecek.
hamile gibi davran hareketlerin yavaş ve kısıtlı olsun.
test günü ne zaman verdiler?
2. gündü canım. 5. gün olması daha avantajlı diye biliyorum bende ama doktorlar farketmiyor dedi. benimde 2. gün zaten ve çok şükür tuttubi kıstas değil nihayetinde. çok sevindim. dayanıklı çıktı kuzucukların maşallahh
Yarın 8. Gün kanda baktirayim mi çokmu erken arkadaşlar
allah razı olsun daha çok yeni benimki arkadaşım darısı sana olsun.ankara başkent hastanesi göğşen hocaya gidiyorum.ama dediğim gibi endometriozis zor bi hastalık en önemlisi kendini stresten uzak tutacaksın.rabbim yardımcın olsun inşallah bi sorun olursa yardmcı olurum bu arada soğan kürü yaptnmı hiç?
Yapmam mi canim yapmadigim kalmadi 4.cu evre diyo doktor tup bebek mecbur dedi ne kadar suruyo toplam 15 gun diye duydum ben bendeizmir kent israel aruha gidiyorum simdilik memnunum ama bilmiyorum yinede nasip adet olunca gel dedi 5 gun kaldi adetime iste heycan var biraz burukluk var rabbim insallah cumlemize versin
doktorunda gayet iyi sen doktoruna güven.kafandada büyütme tüp bebek zor iş değil eskisi gibi.adetin 2.günü göbekten kendin iğne yapıyorsun yada kalçadan hemşireye yaptırıyorsun yaklaşık 10 gün iğne sürüyor sonra uyutularak yumurtaların toplanıyor ve transfer oluyorsun ben 28 nisanda başladım 13 mayısta transfer oldum 15 gün sürmüştü evet.
Kacinci gun embriosu...erken bnce..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?