Bende baktirmayim ozaman:)Hayiiir bizim gunumuz gelmedi daha bende cok sabirsizim emin ol :)
Gununu bekle bence , azkaldi sayilir sabret. Idrardan gebelik testi yaptin mi bu surecte?
2 gün daha dayansan süper olacak biliyomusun 10.gün baktır lütfen
Bende baktirmayim ozaman:)
Bugün transferden sonraki ilk günüm ve evin içinde dolanmalarım 5 km yol yapmıştır. Bi oturup yatamıyom arkadaş. Bi de fırtına çıktı açık camdan su geldi bayaa onu temizledim iğneye gidip geldim yemek yap ye vs işe gitsem daha az yorulurdum inşallah olumsuz bişey olmaz.
Volyy ordamisin çiş demissin nasil oluyo tualete cikarmiyolar mi embriyo lari koyarken:)
Ewt cnm bilmyrm ama senle konsmk bana cok iyi gelyo 10 hazrn dediler test gunume cok erkn deglmi snce 10 hazirsn hamile kalrsm kayinvalide laflarndn kurtlcm soranlara hamilym diycm cok guzel bu duygu
AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN bebeğimmm aminn.. ama sen hissetmesen de onlar seninle. yorma kendini. sürekli yat, ara ara kalk biraz yürü evin içinde dolaş emi kuzuumm
Bu serüvende benim kafamdan hiç silinmeyecek anlardan biri emin ol:) sıkışık oluyosun işlem bitiyo transfer oluyo ama sen hala sıkışıksın. Yat dedikleri için çişe gidemiyorsun izin yok tabi. Altına sürgü veriyorlar lazımlık gibi bişey . Yattığın yerden ona çiş yapıyosun ama bana 4 kez koymak zorunda kaldılar :) :)ve ben 1. Saat dolduktan sonra kendimi tuvalete attım yine de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olmaz allahin izniyle sen stres yapma insallah bebisin haberini alirsin ben de 1 haftaya nasipse başlıyorum insallah hayırlı gecer hepimiz icin doktorun kim
tebrik ederim canımmm rabbim kay be kat artışları veeee sonunda da bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaahhh
zor değil gerçekten.
AAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNN bebeğimmm aminn.. ama sen hissetmesen de onlar seninle. yorma kendini. sürekli yat, ara ara kalk biraz yürü evin içinde dolaş emi kuzuumm
çookk şükür rabbime. amiiinnnnnnnnnnnnnn. sende iyiki varsın. birbirimize destek olduk en başından beri. Şubat enneleri topiğinde de dostluğumuz devam etsin inşallah
Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah canım. Aminnnn
volymmmm ne güzel anlatmışsın sende.. çok şükür rabbime 335 değer süpernazarlardan koru allahım.
çiş konusuna da değinmişsin:))
:)) canımsııınnnn:) üzerine alınmaya gerek yok kuzucum kötü niyetle yazmadığımı söyledim zaten ama malesef......
negatif olmanıza gerek yok. ne demek keseriz?? benim yorumumu alınmış üstüne, sürekli buraya gelip gelip negatif şeylermi yazacaksınız siz?
Bide cis duydum:)transfer diyolar o nasil oluyo embriyo lari koymak nasil can benim:)
tamam canım sizi dinleyip iki gün daha durayim benimkisi merak değil biraz da korku direk hayal kırıklığı olmasin diye kendimi hazirlamakti asil niyetim
normal muayene olur gibi transfer sadece idrara sıkışık gideceksin ama patlamicaksın
Amin inşallah. Kötü bi gün geçirdim maalesef. Ani hareket korku her şeyi yaptım.
Fulya Bahçeci de yaptırdım ben işlemi.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah olumlu sonuçlanır gönlüne göre versin.
Ayy bende hic gelemem napariz ki gelir gelmez yapmam lazim koyarken ya altimiza kacirirsak ne kadarlik oldu bebegin kaxincisa tuttu canim tedavi nasil oluyo igneler çok can yakiyomu kisa ozetlermisin bana gunler gelmiyo gecmiyo(
Ayy bende hic gelemem napariz ki gelir gelmez yapmam lazim koyarken ya altimiza kacirirsak ne kadarlik oldu bebegin kaxincisa tuttu canim tedavi nasil oluyo igneler çok can yakiyomu kisa ozetlermisin bana gunler gelmiyo gecmiyo(
:) handecim o geçmez dediğin günler bi anda kuş oluveriyo . Benim aklıma gelmedi ama sonda var hemşireden onu rica edersin torbaya idrarını alıyo kendi kendine o. Sürgüden zaten akacak diye stres olduğun için çişler kaçıyo:) ama benim ve alfa gibi abartmazsan hiç sorun olmaz. Yani ben iyi bişey yapmadım aslında o kadar sıkışarak. İğnelere gelince yıllarca doktorları alerjim var iğneye diye kandırmış biri olarak , o iğneleri çatır çatır her gün kendime yaptım çok ironikti:) hiç acımıyo morarmıyo hissetmiyosun bile canım hiç korkma. Benim ilk denemem, Rabbim izin verirse son olur inşallah. Benim transferimin 10. Günü bugünki kan değerim 527 çıktı. Yarın aslında baktırmam gerekiyodu. Yarın bir daha baktırcam. Her zaman sorabilirsin bu arada.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?