2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bugün transferden sonraki ilk günüm ve evin içinde dolanmalarım 5 km yol yapmıştır. Bi oturup yatamıyom arkadaş. Bi de fırtına çıktı açık camdan su geldi bayaa onu temizledim iğneye gidip geldim yemek yap ye vs işe gitsem daha az yorulurdum inşallah olumsuz bişey olmaz.

Olmaz allahin izniyle sen stres yapma insallah bebisin haberini alirsin ben de 1 haftaya nasipse başlıyorum insallah hayırlı gecer hepimiz icin doktorun kim

Volyy ordamisin çiş demissin nasil oluyo tualete cikarmiyolar mi embriyo lari koyarken:)

Bu serüvende benim kafamdan hiç silinmeyecek anlardan biri emin ol:) sıkışık oluyosun işlem bitiyo transfer oluyo ama sen hala sıkışıksın. Yat dedikleri için çişe gidemiyorsun izin yok tabi. Altına sürgü veriyorlar lazımlık gibi bişey . Yattığın yerden ona çiş yapıyosun ama bana 4 kez koymak zorunda kaldılar :) :)ve ben 1. Saat dolduktan sonra kendimi tuvalete attım yine de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewt cnm bilmyrm ama senle konsmk bana cok iyi gelyo 10 hazrn dediler test gunume cok erkn deglmi snce 10 hazirsn hamile kalrsm kayinvalide laflarndn kurtlcm soranlara hamilym diycm cok guzel bu duygu

Olacak olacak Allah'ın izniyle . Rabbim gönlüne göre versin maidecim ol desin Rabbim olsun yavruların inşallah .

Başıma gelmeyen kalmadı bi gün evde durdum :) fırtına çıktı çok korktum resmen korkudan titredim aniden ayağa fırladım falan. Yordum kendimi bi de. Anneme çok ihtiyacım var ama bilmiyo böyle bişey yaptığımı.

Ayy bende hic gelemem napariz ki gelir gelmez yapmam lazim koyarken ya altimiza kacirirsak ne kadarlik oldu bebegin kaxincisa tuttu canim tedavi nasil oluyo igneler çok can yakiyomu kisa ozetlermisin bana gunler gelmiyo gecmiyo(

Olmaz allahin izniyle sen stres yapma insallah bebisin haberini alirsin ben de 1 haftaya nasipse başlıyorum insallah hayırlı gecer hepimiz icin doktorun kim

Amin inşallah. Kötü bi gün geçirdim maalesef. Ani hareket korku her şeyi yaptım.
Fulya Bahçeci de yaptırdım ben işlemi.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah olumlu sonuçlanır gönlüne göre versin.

Çişli olduk bi de bu yaştan sonra sorma :) bi de o an embriyolaog elinde koca bi şırıngayla geldi. Tüp işte allahım dedim sana geliyorum onu içime mi koyacaklar:) eeee çiş çok olunca beyne oksijen gitmedi. Kan ter içinde kaldım yaaa. çok çok teşekkür ederim canım dualarım hep sizinle. Minnağa iyi bak, stresle tanışmasın hiç o, annesi stres olmasın gerek yok hiç bence...bu arada Allah kısmet eder de doğarsa bizim mercimekler kova burcu mu olacaklar:)

tamam canım sizi dinleyip iki gün daha durayim benimkisi merak değil biraz da korku direk hayal kırıklığı olmasin diye kendimi hazirlamakti asil niyetim

o aman insan daha çok üzülüyo ben ilk tedavimde 8.gün 20 küsürdü uçtum havalara sonra 9 a düştü.o daha kötü sen beni dinle

Cok saol allah razi olsun inşallah yavrularimizi kucaklarimizada almayı nasip eder rabbim

Ayy bende hic gelemem napariz ki gelir gelmez yapmam lazim koyarken ya altimiza kacirirsak ne kadarlik oldu bebegin kaxincisa tuttu canim tedavi nasil oluyo igneler çok can yakiyomu kisa ozetlermisin bana gunler gelmiyo gecmiyo(

:) handecim o geçmez dediğin günler bi anda kuş oluveriyo . Benim aklıma gelmedi ama sonda var hemşireden onu rica edersin torbaya idrarını alıyo kendi kendine o. Sürgüden zaten akacak diye stres olduğun için çişler kaçıyo:) ama benim ve alfa gibi abartmazsan hiç sorun olmaz. Yani ben iyi bişey yapmadım aslında o kadar sıkışarak. İğnelere gelince yıllarca doktorları alerjim var iğneye diye kandırmış biri olarak , o iğneleri çatır çatır her gün kendime yaptım çok ironikti:) hiç acımıyo morarmıyo hissetmiyosun bile canım hiç korkma. Benim ilk denemem, Rabbim izin verirse son olur inşallah. Benim transferimin 10. Günü bugünki kan değerim 527 çıktı. Yarın aslında baktırmam gerekiyodu. Yarın bir daha baktırcam. Her zaman sorabilirsin bu arada.

Bu arada hayırlı uğurlu olsun tedavin. Dualarla başlayalım güzel haberler alalım inşallah senden de

Kiyamam hemen yaz bana bebisi ogrenince dularim seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin bende cok korkuyorum igneden ama hersey evlat icin ona hersey deger sadece çişi duyunca korktum surekli alttan mi muayne ediyo 15 gun boyunca bide toplam hepsi 15 gun suruyomus dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…