Kiyamam hemen yaz bana bebisi ogrenince dularim seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin bende cok korkuyorum igneden ama hersey evlat icin ona hersey deger sadece çişi duyunca korktum surekli alttan mi muayne ediyo 15 gun boyunca bide toplam hepsi 15 gun suruyomus dimi
Bugün transferden sonraki ilk günüm ve evin içinde dolanmalarım 5 km yol yapmıştır. Bi oturup yatamıyom arkadaş. Bi de fırtına çıktı açık camdan su geldi bayaa onu temizledim iğneye gidip geldim yemek yap ye vs işe gitsem daha az yorulurdum inşallah olumsuz bişey olmaz.
Bende korkuyoruuuumsende varmi agri sizi
bence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımmYarın 8. Gün kanda baktirayim mi çokmu erken arkadaşlar
canımsınn benim için de çok iyi geliyor emin olabilirsinEwt cnm bilmyrm ama senle konsmk bana cok iyi gelyo 10 hazrn dediler test gunume cok erkn deglmi snce 10 hazirsn hamile kalrsm kayinvalide laflarndn kurtlcm soranlara hamilym diycm cok guzel bu duygu
allah razı olsun canım darısı başınıza inşallaahhhhhCanim cok sevndim..tuttuguna...kac hucreli idi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kıııııııııızzzzzzzzz ne diyosun seeen 5 km yürünürmüüü.. bide yat dinlen dedik. kalk gezin deseydik buraya gelcektin heraldeBugün transferden sonraki ilk günüm ve evin içinde dolanmalarım 5 km yol yapmıştır. Bi oturup yatamıyom arkadaş. Bi de fırtına çıktı açık camdan su geldi bayaa onu temizledim iğneye gidip geldim yemek yap ye vs işe gitsem daha az yorulurdum inşallah olumsuz bişey olmaz.
kıyamaamm anneye çok ihtiyaç duyuluyor evet. yerini dolduramayız ama bizler varızzzzzzzBaşıma gelmeyen kalmadı bi gün evde durdum :) fırtına çıktı çok korktum resmen korkudan titredim aniden ayağa fırladım falan. Yordum kendimi bi de. Anneme çok ihtiyacım var ama bilmiyo böyle bişey yaptığımı.
Çişli olduk bi de bu yaştan sonra sorma :) bi de o an embriyolaog elinde koca bi şırıngayla geldi. Tüp işte allahım dedim sana geliyorum onu içime mi koyacaklar:) eeee çiş çok olunca beyne oksijen gitmedi. Kan ter içinde kaldım yaaa. çok çok teşekkür ederim canım dualarım hep sizinle. Minnağa iyi bak, stresle tanışmasın hiç o, annesi stres olmasın gerek yok hiç bence...bu arada Allah kısmet eder de doğarsa bizim mercimekler kova burcu mu olacaklar:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hehehee:) handecim o geçmez dediğin günler bi anda kuş oluveriyo . Benim aklıma gelmedi ama sonda var hemşireden onu rica edersin torbaya idrarını alıyo kendi kendine o. Sürgüden zaten akacak diye stres olduğun için çişler kaçıyo:) ama benim ve alfa gibi abartmazsan hiç sorun olmaz. Yani ben iyi bişey yapmadım aslında o kadar sıkışarak. İğnelere gelince yıllarca doktorları alerjim var iğneye diye kandırmış biri olarak , o iğneleri çatır çatır her gün kendime yaptım çok ironikti:) hiç acımıyo morarmıyo hissetmiyosun bile canım hiç korkma. Benim ilk denemem, Rabbim izin verirse son olur inşallah. Benim transferimin 10. Günü bugünki kan değerim 527 çıktı. Yarın aslında baktırmam gerekiyodu. Yarın bir daha baktırcam. Her zaman sorabilirsin bu arada.
Peki o halde ya sabır...o aman insan daha çok üzülüyo ben ilk tedavimde 8.gün 20 küsürdü uçtum havalara sonra 9 a düştü.o daha kötü sen beni dinle
Kiyamam hemen yaz bana bebisi ogrenince dularim seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin bende cok korkuyorum igneden ama hersey evlat icin ona hersey deger sadece çişi duyunca korktum surekli alttan mi muayne ediyo 15 gun boyunca bide toplam hepsi 15 gun suruyomus dimi
kıııııııııızzzzzzzzz ne diyosun seeen 5 km yürünürmüüü.. bide yat dinlen dedik. kalk gezin deseydik buraya gelcektin heralde
iğnelerin nelerdi bebeğim?
kıyamaamm anneye çok ihtiyaç duyuluyor evet. yerini dolduramayız ama bizler varızzzzzzz
Canim ya ilk faciayi biliyorsun:) aynısi ve benzerini yasamak istemiyorum en azindan 10.gun baktirayim en azından pozitif mi negatifmi belli olur ama yarin idrar tahlili alip hergun yapmaya başlayacağımbence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımm
:
Canim yok ara sira kasiklarimda çekilme gibi gerginlik gibi oluyor dün ve önceki daha cok vardi ama bugün gayet normalim sende yokmu bişey belirti falan olmayinca insan daha kötü oluyor
Evet alttan hep. Benimki kadar kibar bi doktorun varsa sıkıntı yok:) ama ben bi kez birine gittim adam içimde ultrason aletiyle resmen harekiri yaptı. Hoop demiştim adamın suratına:) tabi 15- 20 gün civarı yumurtalar kıvama gelene kadar demek daha doğru. Çişi takma az iç onlar alana kadar sokışıyosun zaten. Sen kaç yaşındasın hangi şehir sebep ne? Özel olmazsa tabi
Hiç sıkıntı yapma canım bana doktorum hiç yat demedi. Mutlu ol ve ilaçlarına dikkat et dedi. Mesela transferden sonra iki saat yattıktan sonra ilk lafım eşime beni burger a götür demek oldu:) adamcağız vay posalı şeyler ye aman falan diyemeden, ben mutlu olduğum şeyi yapmıştım bile:) sıkıntı yok iyice kafana takılır yoksa .bişey yapmadan yatılmıyo. Hasta değiliz ki biz , gayet hayat dolu enerjik anne adaylarıyız. Vücudumuza hastayım sünyalleri göndermeyelim bence. Hoplayıp zıplamayalım ama yorulmadan her şeye devam.
Bu arada hayırlı uğurlu olsun tedavin. Dualarla başlayalım güzel haberler alalım inşallah senden de
Canim yok ara sira kasiklarimda çekilme gibi gerginlik gibi oluyor dün ve önceki daha cok vardi ama bugün gayet normalim sende yokmu bişey belirti falan olmayinca insan daha kötü oluyor
:)))) Sağol canım. Sorma ya cereyan yaptı odanın camı indi aşağı onu topladım bi de. İğnem progestan hap da estrofem coraspin bi de decavit vitamin.
Yarın anneme gitçem valla azcık hasta gibiyim bana bak diycem :)
ilkini düşünüp can sıkmayalım şimdi dimiiii. idrarda az çok çıkabilir ama bence onu bekleyeceğine kan yap daha iyiCanim ya ilk faciayi biliyorsun:) aynısi ve benzerini yasamak istemiyorum en azindan 10.gun baktirayim en azından pozitif mi negatifmi belli olur ama yarin idrar tahlili alip hergun yapmaya başlayacağım
bilgim yok canım. bende şişlik yok. o jeli kullanmıyorum belki jel de yapıyordur.Sabah kalktigimda karnim inik, gun icinde aksama dogru 5 aylik hamile gibi sis oluyo, sizdede sislik var mi kizlar...c..jel kullaniyorum sabah kalkmadan o mu sisiriyo acaba, 1 gun kaldi yarin nedenleri sonuclari ogrenecegm kismetse :))))
Bugün transferden sonraki ilk günüm ve evin içinde dolanmalarım 5 km yol yapmıştır. Bi oturup yatamıyom arkadaş. Bi de fırtına çıktı açık camdan su geldi bayaa onu temizledim iğneye gidip geldim yemek yap ye vs işe gitsem daha az yorulurdum inşallah olumsuz bişey olmaz.
bence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımm
canımsınn benim için de çok iyi geliyor emin olabilirsinkayıvaliden laf mı ediyordu
allah razı olsun canım darısı başınıza inşallaahhhhh
valla kaç hücreli olduklarını nedense söylemediker. bende neden sormadıysam
kıııııııııızzzzzzzzz ne diyosun seeen 5 km yürünürmüüü.. bide yat dinlen dedik. kalk gezin deseydik buraya gelcektin heralde
iğnelerin nelerdi bebeğim?
kıyamaamm anneye çok ihtiyaç duyuluyor evet. yerini dolduramayız ama bizler varızzzzzzz
beyin çişi düşünüyor başka bişey düşünmüyorki kuzuşuummm:) sonda taktırsaydın yaa. ben hiç sürgüyle uğraşamazdım valla:) o kadar çiş sürgüye sığarmı
aaa ben hiç burçlarını düşünmedim kız ocak sonu şubat başı gibi olcak boğa mı oluyomuş:) ben yay burcuyum:) sen ne burcusun_?
heheheeçok su içmeyinn:) tecrübeyle sabittiiiirrr
benim de iğnem progestan 100 lük.
claxane iğne koldan.
estrofem 2 tane
corasprin 1 tane
folik asit 1 tane
annen bakar. benim annecim uzak gelemez de gidemem de
ilkini düşünüp can sıkmayalım şimdi dimiiii. idrarda az çok çıkabilir ama bence onu bekleyeceğine kan yap daha iyi
benim 100 civarında olan değer çoook silik çıkmıştı çünkü.
bilgim yok canım. bende şişlik yok. o jeli kullanmıyorum belki jel de yapıyordur.
yarın hayırlı haberler alıcaz inşallaahhhh
Canim transferin hayırlı ve de gobişin dolu olsun inşallah
Hareketliliğe gelince benimde senden kalir yanim olmadi ilk gün aşırı hareketlilik ayakta kalma oldu ikinci üçüncü gün ütü yapmalar falan daha sonraki günlerde normal hayata döndüm zati
Rabbim nasip ettiyse minikler ev işi falan dinlemez gelir..
asıl işin bundan sonrasi Rabbim bekleme sabrini bol versin ne zormuş yarabbi beklemesi
benim yarın 8.gun nasil gecirdim birde bana sor dünden beri yüzümü sivilceler basti
ayriyeten her ay regli olacagimda migrenim tutar bugün aşırı bi şekilde başladı yine ben ne yapayim Rabbim hepimize güc sabir versin zor günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?