2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bide embriyo lari koyunca hemen yapiyomusun cisini :)

Hiç sıkıntı yapma canım bana doktorum hiç yat demedi. Mutlu ol ve ilaçlarına dikkat et dedi. Mesela transferden sonra iki saat yattıktan sonra ilk lafım eşime beni burger a götür demek oldu:) adamcağız vay posalı şeyler ye aman falan diyemeden, ben mutlu olduğum şeyi yapmıştım bile:) sıkıntı yok iyice kafana takılır yoksa .bişey yapmadan yatılmıyo. Hasta değiliz ki biz , gayet hayat dolu enerjik anne adaylarıyız. Vücudumuza hastayım sünyalleri göndermeyelim bence. Hoplayıp zıplamayalım ama yorulmadan her şeye devam.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın 8. Gün kanda baktirayim mi çokmu erken arkadaşlar
bence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımm
Ewt cnm bilmyrm ama senle konsmk bana cok iyi gelyo 10 hazrn dediler test gunume cok erkn deglmi snce 10 hazirsn hamile kalrsm kayinvalide laflarndn kurtlcm soranlara hamilym diycm cok guzel bu duygu
canımsınn benim için de çok iyi geliyor emin olabilirsin kayıvaliden laf mı ediyordu
Canim cok sevndim..tuttuguna...kac hucreli idi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah razı olsun canım darısı başınıza inşallaahhhhh
valla kaç hücreli olduklarını nedense söylemediker. bende neden sormadıysam
kıııııııııızzzzzzzzz ne diyosun seeen 5 km yürünürmüüü.. bide yat dinlen dedik. kalk gezin deseydik buraya gelcektin heralde
iğnelerin nelerdi bebeğim?
kıyamaamm anneye çok ihtiyaç duyuluyor evet. yerini dolduramayız ama bizler varızzzzzzz
beyin çişi düşünüyor başka bişey düşünmüyorki kuzuşuummm:) sonda taktırsaydın yaa. ben hiç sürgüyle uğraşamazdım valla:) o kadar çiş sürgüye sığarmı
aaa ben hiç burçlarını düşünmedim kız ocak sonu şubat başı gibi olcak boğa mı oluyomuş:) ben yay burcuyum:) sen ne burcusun_?
hehehee çok su içmeyinn:) tecrübeyle sabittiiiirrr

Evet alttan hep. Benimki kadar kibar bi doktorun varsa sıkıntı yok:) ama ben bi kez birine gittim adam içimde ultrason aletiyle resmen harekiri yaptı. Hoop demiştim adamın suratına:) tabi 15- 20 gün civarı yumurtalar kıvama gelene kadar demek daha doğru. Çişi takma az iç onlar alana kadar sokışıyosun zaten. Sen kaç yaşındasın hangi şehir sebep ne? Özel olmazsa tabi

:)))) Sağol canım. Sorma ya cereyan yaptı odanın camı indi aşağı onu topladım bi de. İğnem progestan hap da estrofem coraspin bi de decavit vitamin.
Yarın anneme gitçem valla azcık hasta gibiyim bana bak diycem :)

bence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımm
:
Canim ya ilk faciayi biliyorsun:) aynısi ve benzerini yasamak istemiyorum en azindan 10.gun baktirayim en azından pozitif mi negatifmi belli olur ama yarin idrar tahlili alip hergun yapmaya başlayacağım

Canim yok ara sira kasiklarimda çekilme gibi gerginlik gibi oluyor dün ve önceki daha cok vardi ama bugün gayet normalim sende yokmu bişey belirti falan olmayinca insan daha kötü oluyor

Sabah kalktigimda karnim inik, gun icinde aksama dogru 5 aylik hamile gibi sis oluyo, sizdede sislik var mi kizlar...c..jel kullaniyorum sabah kalkmadan o mu sisiriyo acaba, 1 gun kaldi yarin nedenleri sonuclari ogrenecegm kismetse :))))

Yok canim olur mu 24 yasindayim 2 senelik evliyim 1 kere dis gebelik gevirdim tüp tikanikligim var cikolata kistlerinden dolayi doktorum kesinlikle tup bebek dedi balikesir iyim izmirde tedavi gorucem nasipse boyle sen

Valla içim rahatlıyo siz böyle diyince Allah razı olsun. Ne güzel yapmışsın. dr. Her şey serbest dedi bana da egzersiz ve ilişki dışında. Ama bugün korkup titremeye başlayınca bi tuhaf oldum dolu yağmur fırtına noluyoruz dedim.

benim de iğnem progestan 100 lük.
claxane iğne koldan.
estrofem 2 tane
corasprin 1 tane
folik asit 1 tane

annen bakar. benim annecim uzak gelemez de gidemem de
Canim ya ilk faciayi biliyorsun:) aynısi ve benzerini yasamak istemiyorum en azindan 10.gun baktirayim en azından pozitif mi negatifmi belli olur ama yarin idrar tahlili alip hergun yapmaya başlayacağım
ilkini düşünüp can sıkmayalım şimdi dimiiii. idrarda az çok çıkabilir ama bence onu bekleyeceğine kan yap daha iyi
benim 100 civarında olan değer çoook silik çıkmıştı çünkü.
Sabah kalktigimda karnim inik, gun icinde aksama dogru 5 aylik hamile gibi sis oluyo, sizdede sislik var mi kizlar...c..jel kullaniyorum sabah kalkmadan o mu sisiriyo acaba, 1 gun kaldi yarin nedenleri sonuclari ogrenecegm kismetse :))))
bilgim yok canım. bende şişlik yok. o jeli kullanmıyorum belki jel de yapıyordur.
yarın hayırlı haberler alıcaz inşallaahhhh

Canim transferin hayırlı ve de gobişin dolu olsun inşallah
Hareketliliğe gelince benimde senden kalir yanim olmadi ilk gün aşırı hareketlilik ayakta kalma oldu ikinci üçüncü gün ütü yapmalar falan daha sonraki günlerde normal hayata döndüm zati
Rabbim nasip ettiyse minikler ev işi falan dinlemez gelir..
asıl işin bundan sonrasi Rabbim bekleme sabrini bol versin ne zormuş yarabbi beklemesi
benim yarın 8.gun nasil gecirdim birde bana sor dünden beri yüzümü sivilceler basti
ayriyeten her ay regli olacagimda migrenim tutar bugün aşırı bi şekilde başladı yine ben ne yapayim Rabbim hepimize güc sabir versin zor günler...

Kovayım ben :) o zaman Şubat sonu Mart başı olanlar balık Ocak sonu Şubat başı kova oluyo. Sen Aralık o zaman. 2015 KOVA BEBEKLER diye topik açarız Allah'ın izniyle o günleri görürsek. :)

Bende kullanyrm o jelden hatta biktim da o yapio ayrica progestan ignem var hergun 1 tane artik kalcamda yer kalmadi

Dumaduma geçen böyle bi muhabbet oldu arkadaşla. Her reglisinde onunda migreni tutuyomuş oğluna hamileyken de tutmuş tabi onun haberi yok. Sigara içmeye devam ediyodum migren yüzünden dedi. Onu öyle düşünme nasıl denk geldi bak daha yeni konuştuk. Sonuç verdin mi beklemeye mi karar verdin? Benim de sivilcelerim var yüzümde. unut onları at kafandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…