2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yok canim olur mu 24 yasindayim 2 senelik evliyim 1 kere dis gebelik gevirdim tüp tikanikligim var cikolata kistlerinden dolayi doktorum kesinlikle tup bebek dedi balikesir iyim izmirde tedavi gorucem nasipse boyle sen

Ohh Balıkesir havası suyu sana daha iyi gelir valla ne güzel. İzmir zaten süper.ah o çikolata kisti yok mu adını da niye böyle güzel bişey koydularsa. Ben de baya bi karnımda onunla gezdim. Bekardım, ben prenses olunca kistim de ya jelibon ya çikolata olur diye millete geyik yapıyodum :) şaka bi yana hala çok korkuyorum hortlayacak diye. Rabbim tez zamanda en hayırlısını versin canım, yaşta küçük senin daha avantajlısın. Ben ankara havası kendinden kara :) yaş da 31

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun canım senin de az kalmış güzel haberi verirsin inşallah. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
Ben bi de transfer olsun hiiç kıpırdamam diyodum ama normalde de o kadar hareketli ve üşenmeyen biriyim ki ne kadar yemek yesem de kilo almıyorum mesela ama bugün böyle olacağım hiç aklıma gelmezdi yatak battı resmen. :)
Olumlu sonuca odaklan canım adeti unut adet yok. Sıkıntıdan çıkmıştır belki sivilceler. Ağrın sızın var mı ya da oldu mu bu 8 günde?

benim de iğnem progestan 100 lük.
claxane iğne koldan.
estrofem 2 tane
corasprin 1 tane
folik asit 1 tane

annen bakar. benim annecim uzak gelemez de gidemem de

Claxane dediğin yok bende o ne işe yarıyo acaba? decavit vitamin de sende yok geri kalanlar aynı. Estrofemi ikişer ikişer mi içiyon? Benim günde 3 tane. Kutusuna bayılıyom :)

Bende kullanyrm o jelden hatta biktim da o yapio ayrica progestan ignem var hergun 1 tane artik kalcamda yer kalmadi
benimde kalçada yer kalmamış o yüzden biraz ortalara yapıcam dedi bugün. allahımmmm ne büyük bi acı o yarabbiimmm. vurulanların üstüne vur bida ortalara vurma dedim. şişiyor bide. ceviz gibi şişti benim.
Canımmm slm bugün elifin test günüydü sonucundan haberin varmı merak ettim inşallah pozitiftir
elifin 2 gün önce bakldı canım çok şükür güzel bi değeri var anlayışımıza sığınıp değerini söylemek istemedi ama hamile elifimm
Claxane dediğin yok bende o ne işe yarıyo acaba? decavit vitamin de sende yok geri kalanlar aynı. Estrofemi ikişer ikişer mi içiyon? Benim günde 3 tane. Kutusuna bayılıyom :)

claxane kan sulandırıcı. popişten vurulan progesteron iğnesinin yerinin avuç içi büyüklüğünde koca bir pamuğu kanla doldurmasına sebep olan bi iğne. kolumd vuruluyor sızım sızım sızlatıyor. popodan vurulan yanında halt etmiş o derece:)
kısakollu bişeyler giyemiyorum mosmor oldu heryerim claxane yüzünden

canlarım bişey sorcam çarşamba sabah 8 buçukta kanım 75.89 çıkmıştı.
az önce 5 te bakılan değer 112 çıktı.
artış%50

2 günün üstünde 160-170 arasında çıkması gerekirken aldı beni bi korku..

Alfam benden uyarması ascık deli oluyolar :) yani delilik ve dahilik arasında :) :) :)

ilkini düşünüp can sıkmayalım şimdi dimiiii. idrarda az çok çıkabilir ama bence onu bekleyeceğine kan yap daha iyi
benim 100 civarında olan değer çoook silik çıkmıştı çünkü.
:

Korkuyorum canim hayırlısı artık şu günler bi bitse de hayırlı sonucumu bi alaydim

Alfam benden uyarması ascık deli oluyolar :) yani delilik ve dahilik arasında :) :) :)

anası gibi olcaklar o zaman desene:) işine geldiğinde deli, işine gelmediğinde dahi
Korkuyorum canim hayırlısı artık şu günler bi bitse de hayırlı sonucumu bi alaydim

inşallah kuzucummm inşallahhhh

Dr % kaç artması lazım demişti? %50 değil %55 artışın ayrıca.

Cnm 8.gun vermekten vazgectim pazartesi yani 10.gun baktirip öyle veya böyle rahatlayim kurtulayim diyorum zaten doktorumda sali demişti..

amin canim inşallah hep birlikte mutlu sonuca ulaşıriz inşallah
şimdiye kadar tuhaf ağrılarim oldu ama bugün hiç bi ağrı sızı yok gayet normalim migren ağrım dışında ayakta duracak halim yok yatıyorum uyku tutmuyo ağrıdan. Canim dikkat et bende senin gibiyim canim tez hic rahat duramiyorum ben yatamadim zaten eşimin zoruyla ara sira yalanciktan uzanmistim birazda tadını cikarayim diye naz yapmistim ev işi bilmem yapmam diyen adam ev işini yapmayi bilirmis meğerse bana anlamamazliktan gelip yapmazmis inan gelin gibi dört dörtlük ev işi yapiyormus erkekler. bence sende biraz naz yap azcik uzan bişeyler yaptir cok hoşuna gidecek

Hayirli olur insallah rabbim herkeze versin insallah olumlu sonuc alirsin hemen bize yaz olur mi dualarimiz seninle

Dr % kaç artması lazım demişti? %50 değil %55 artışın ayrıca.

söylemediler bişey canım. şuan kimse yoktur hastanede. pazartesiye kadar canımı sıkar dururum artık ben.
yarın ve yarından sonra da test yapcam. inşallah artış güzel olur. bugün bozuldu nedense. 2.5 gün için %50

canımcım 76x49/100= 37+76=113
%49 luk bi artış var tam olarak aslında. %50 diye yuvarladım.

Ay canim benim cok sagol rabbim hepimize versin senin ilk denemen miydi Balıkesir cok güzel ya kücük ama tatli:)izmirde super ankaraya gelmedim ama orasida guzeldir eminim

Hic korkma kuzucum bünyeden bünye ye farklılık gösteriyor demekki
kimisi ikiye katlar kimiside Nazlı Nazlı ilerler seninki biraz nazli işte olabilir ayrica daha 5. günlerinde ve diger günlerde artislarin düzenli devam etti bak bana been onu bile göremedim iğne ilaç hiçbişeyin etkisi bile çıkmadı kanda 2-3 görsem ona bile razıydim şukret ve bol bol dua et canim

Allahım yarabbim kızım buçuk ne ya 2 gün işte dakikaları da hesaplıyo sanki bana hormon uzmanı :):):) sakın canını sıkıp durma 5'ten yüksek mi evet 2 günde artış var mı var ne diye üzülcen? Allahın gücüne gider bak yazık değil mi çocuğun da moralini bozuyosun şimdiden.

kimyasal gebelik dedi biri burda. o zamanlar nasıl etkilediğini bilmedi belki ama hep aklımın bi ucuna koymuşum ben onu.
eşek sıpası bi gelsin o poposunu ısırcam zaten ahdım var. yarınki ve ondan sonrakide böyle düşük olursa endişelerim daha da artar. şimdilik çok dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorm kuzucummm... senin 2-3 değil daha fazla bile çıkacak inşallah allahın izniyle

aysinimm ne bileyim yaaa çok moralim bozuldu.
düzensiz artışlar kimyasal gebeliği işaret ediyor inşallah düzensiz olmaz yarınki ve yarında sonraki kuzucumm dua et nolurrrr ((

eşim bilgisayarı kapatmamı istiyor. eğiliyorum diye kızıyor. yatacakmışım ağladım moralimi bozdum ya. daha fazla üstüme geliyor

ben gideyim yatağıma uzanayım bari

hepiniz çok seviyorumm..
allah rahatlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…