Canım pozitif çıksındadeğerini bilmesekte olur çok sevindim. Sonuç bekleyen herkesin Allah yüzüne baksın kucaklarını doldursun inşallah
benim de iğnem progestan 100 lük.
claxane iğne koldan.
estrofem 2 tane
corasprin 1 tane
folik asit 1 tane
annen bakar. benim annecim uzak gelemez de gidemem de
ilkini düşünüp can sıkmayalım şimdi dimiiii. idrarda az çok çıkabilir ama bence onu bekleyeceğine kan yap daha iyi
benim 100 civarında olan değer çoook silik çıkmıştı çünkü.
bilgim yok canım. bende şişlik yok. o jeli kullanmıyorum belki jel de yapıyordur.
yarın hayırlı haberler alıcaz inşallaahhhh
Olacak olacak Allah'ın izniyle . Rabbim gönlüne göre versin maidecim ol desin Rabbim olsun yavruların inşallah .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence olmaz:) 5. gün embriyosu çıkabilir. ama dayanabilirsen baktırma derim ben canımm
canımsınn benim için de çok iyi geliyor emin olabilirsinkayıvaliden laf mı ediyordu
allah razı olsun canım darısı başınıza inşallaahhhhh
valla kaç hücreli olduklarını nedense söylemediker. bende neden sormadıysam
kıııııııııızzzzzzzzz ne diyosun seeen 5 km yürünürmüüü.. bide yat dinlen dedik. kalk gezin deseydik buraya gelcektin heralde
iğnelerin nelerdi bebeğim?
kıyamaamm anneye çok ihtiyaç duyuluyor evet. yerini dolduramayız ama bizler varızzzzzzz
beyin çişi düşünüyor başka bişey düşünmüyorki kuzuşuummm:) sonda taktırsaydın yaa. ben hiç sürgüyle uğraşamazdım valla:) o kadar çiş sürgüye sığarmı
aaa ben hiç burçlarını düşünmedim kız ocak sonu şubat başı gibi olcak boğa mı oluyomuş:) ben yay burcuyum:) sen ne burcusun_?
heheheeçok su içmeyinn:) tecrübeyle sabittiiiirrr
Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..
amin canim inşallah hep birlikte mutlu sonuca ulaşıriz inşallah
şimdiye kadar tuhaf ağrılarim oldu ama bugün hiç bi ağrı sızı yok gayet normalim migren ağrım dışında ayakta duracak halim yok yatıyorum uyku tutmuyo ağrıdan. Canim dikkat et bende senin gibiyim canim tez hic rahat duramiyorum ben yatamadim zaten eşimin zoruyla ara sira yalanciktan uzanmistimbirazda tadını cikarayim diye naz yapmistim ev işi bilmem yapmam diyen adam ev işini yapmayi bilirmis meğerse bana anlamamazliktan gelip yapmazmis inan gelin gibi dört dörtlük ev işi yapiyormus erkekler. bence sende biraz naz yap azcik uzan bişeyler yaptir cok hoşuna gidecek
Ohh Balıkesir havası suyu sana daha iyi gelir valla ne güzel. İzmir zaten süper.ah o çikolata kisti yok mu adını da niye böyle güzel bişey koydularsa. Ben de baya bi karnımda onunla gezdim. Bekardım, ben prenses olunca kistim de ya jelibon ya çikolata olur diye millete geyik yapıyodum :) şaka bi yana hala çok korkuyorum hortlayacak diye. Rabbim tez zamanda en hayırlısını versin canım, yaşta küçük senin daha avantajlısın. Ben ankara havası kendinden kara :) yaş da 31
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar 4.tupbebek denicem ve bahceci fulya istanbul.arstiriyorum oraya gidenler varmi lütfen cvp
Tebrikler canim Yuce mevlam kucagna almyi nasib etsn bnm icinde dua et lutfnCanlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..
çok şükür canımmmmm. darısı başınıza inşallah kuzucuumm
gelince benden selam söyleyin elifime. dua bekliyorum ondan da hepinizdn de...
ELİFİİİİİMMMM çok üzgünümm
Su alinti yapmayida becerebilsem.aysiinn tesekkurler ortam nasil gürkan arikan ile tlfnda grstum adetide gidecem insaalu hayirlisiyla.sakin stres yapma bacim dua et.sıkıldıgında burdan yaz bana emi hakkinda hayirlisi olur ınşaallah
:))ne kadarlik senin kacincida tuttu
Merhaba kizlar 4.tupbebek denicem ve bahceci fulya istanbul.arstiriyorum oraya gidenler varmi lütfen cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?