2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım pozitif çıksındadeğerini bilmesekte olur çok sevindim. Sonuç bekleyen herkesin Allah yüzüne baksın kucaklarını doldursun inşallah

çok şükür canımmmmm. darısı başınıza inşallah kuzucuumm
gelince benden selam söyleyin elifime. dua bekliyorum ondan da hepinizdn de...

ELİFİİİİİMMMM çok üzgünümm

Insallah tatlim guzel haberler gelsin bu topik bize ugur getirsin

Rabbim dusmanima yasatmasin yasadiklarimi o kadar cok sey olduki kayinvalidemi rabbime birakiyorum bi anlatsam anlarsn beni

Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..

Ben çok söz dinlerim tecrübe önemli bak mesela şu an uzanıyorum ve eşim evi toparlıyor. :)
Bende hiç ağrı sızı bişey yok olmalı aslında olması iyiymiş daha doğrusu. 7 haziran cumartesi test yaptırcam 9. Gün şimdiden söyliyim 12. Günü beklemicem.

Voly sen ankrdsn sanirim tedavini nerde gordn cnm

çok şükür canımmmmm. darısı başınıza inşallah kuzucuumm
gelince benden selam söyleyin elifime. dua bekliyorum ondan da hepinizdn de...

ELİFİİİİİMMMM çok üzgünümm

Alxfa canmin ici kotu dusunme lutfen bak yarin kndn dycksn bosa uzulmsm diye bozma moralini canim insallah artacak degern bak gor

Su alinti yapmayida becerebilsem.aysiinn tesekkurler ortam nasil gürkan arikan ile tlfnda grstum adetide gidecem insaalu hayirlisiyla.sakin stres yapma bacim dua et.sıkıldıgında burdan yaz bana emi hakkinda hayirlisi olur ınşaallah

Ben telefondan yazıyorum üstüne dokununca mesajın alıntı yazıyo. Ortam gayet temiz nezih düzgün herkes çok yardımsever hemşireler falan. Laboratuvarına çok güveniyodum bi de. Başka merkeze gitmedim hiç fikrim yok ama bence burası çok iyi.
Sağol canım inşallah hayırlı uğurlu olur senin de tedavin sonunda mutlu haberi alırız :)

Merhaba kizlar 4.tupbebek denicem ve bahceci fulya istanbul.arstiriyorum oraya gidenler varmi lütfen cvp

Benim tedavim orda yapıldı kesinlikle tavsiye ederim ortam harika doktorum prof mustafa bahçeci laboratuar şartları standardın üstünde pişman olmassın inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar son 2 gün pazartesi kader anı inş betahcg baktıracam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az önce haber okudum. Sivas divriği'de evli bi çift 2 günlük bebeklerine fare zehri vermiş sonra da benzin döküp yakmış bugün duruşmada ömür boyu hapis cezası verilmiş ikisine de. İnşallah çıkamazlar ordan. Kimler kimler nefes alıyor bu toprakların üstünde...

Canim hayirlisi olur ınşaallah.Rabbim ol deyiversin isteyen herkese. Ben 4.denicem pskolojik destek de almak istiyorum tedavi esnasında gidelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…