2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Sanırım yatmayı düşünenlere yardımcı olur bu hikaye

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Dis gebelik gecirdim tikanikmis evet ilk denemem oluvak allahimin izniyle senin canim

Evet Benimde öyle . Başladın mı tedaviye . Beni dogum kontrol hapıyla başlattılar . Iğnelerim de 6 sında başlıycam .
Sana nasıl bir tedavi uygulanacak

Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..

Adet olunca gel dedi ozama basliycakmis 4 5 gun kaldi adetime simdiden heycan basti:)

Adet olunca gel dedi ozama basliycakmis 4 5 gun kaldi adetime simdiden heycan basti:)

Ben ilk defa regl günümü beklerken 5 gün stresten gecikmişti :) ağrı var sancı var gelmiyordu . Eczanelerde papatya çayı aradım . Bulamadım megsrsem bir başka çay varmış ismini unuttum şimdi . Yoktu sipariş verdik 2 saate gelir dedi . Olursam gelmem dedim :) neyseki sıcak duş falan derken oldum akşamına :) diyebilirimki ilk defa böyle bişey oldu :)
Sakın sitres yapma derim hiç düşünme bile
Kaç yaşındasın

Kuzumm canimm yapma lütfen rahat ol Allahin izniyle arsiZ arsiz çıkıp gelecek o bebis o zaman içinde kalmasin valllahi ısır benim yerime de isir ayyy ne tatli olur yaa mis misss
teyzeleri yesin onu

Tamam canim cok saol destek verdigin ici icim rahatladi 24 yasindayim izmire israel aruha gidiyorum hayirlisiyla sen yas kac hangi dokror

Hayirlisi bende yarin idrarda testlere baslicam 9.gun pazara denk geliyor bizim biraz sabredip pazartesi yaptirayim diyorum bende belki özel de bizde yaptirirkz hayirlisi olsun

Tamam canim cok saol destek verdigin ici icim rahatladi 24 yasindayim izmire israel aruha gidiyorum hayirlisiyla sen yas kac hangi dokror

Ben 32 yaşındayım
Fransadayım ben burda tedavi görüyorum . Genç bir bayan o da hamile :) çok iyi bakalım eşiminde benimde testlerimiZ iyi . İnş herşey yolunda giderse Haziran ortalarında transfer olur dedi çok heyecanlıyım şimdiden gün sayar oldum .

Ohh iyi iyi cok sevindim hayirlisiyla olur yasinda genc olumlu sonuc alirsin insallah bizede yazmayi unitma paylasalim emi:)bende yeniyim hic bisey bilmiyorum

Ohh iyi iyi cok sevindim hayirlisiyla olur yasinda genc olumlu sonuc alirsin insallah bizede yazmayi unitma paylasalim emi:)bende yeniyim hic bisey bilmiyorum

Rabbim fazla tecrübelendirmeden hayırlı sonuçlar nasip eder inş .
Ben çok okuyorum araştırıyorum . Kendi sorularıma cevap arıyorum . Bu aralar decoration la ilgileniyorum . Çok zevk alıyorum . Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa ne olacak nasıl olacak olacakmı demekten kafayı yedim .
Hangimiz bişey biliyorduk ki ben hala bazı konulara giremiyorum bile anlamıyorum çünkü :) anlamadığım bişey olunca önce sözlük anlamına sonra araştırmasına giriyorum :) eşim Dr oldun çıktın diyor . Bide araştırmalarımı onunlada konuşuyorum mahrum kalmasın diye:)

İsrahil bey ve ekibinden memnunmusunuz bende önümüzdeki ay orada yaptırmayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

Rabbim seninde gönlüne gore versin dua konusunda hem fikiriz bende öyle niyetlendim burda transfer sonrasi bekleyen arkadaşlar için Rabbim herkesin gonlundekini önce göbusune sonrada kucağına versin...

Son düzenleme:

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın, güzelce tutunur bebeğin

hımm.. denemekte yarar var. teşekkürler

Allah kolaylık versin. İnşallah ailenizin 4. üyesi bu tedaviyle gelir, çok aratmaz kendini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…