Senin niye alındı tüplerin . İlk denemen izniyle
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Dis gebelik gecirdim tikanikmis evet ilk denemem oluvak allahimin izniyle senin canim
Daha yeni beş haftalik ve ikinci denemeydi:))
Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..
Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..
Evet Benimde öyle . Başladın mı tedaviye . Beni dogum kontrol hapıyla başlattılar . Iğnelerim de 6 sında başlıycam .
Sana nasıl bir tedavi uygulanacak
Adet olunca gel dedi ozama basliycakmis 4 5 gun kaldi adetime simdiden heycan basti:)
kimyasal gebelik dedi biri burda. o zamanlar nasıl etkilediğini bilmedi belki ama hep aklımın bi ucuna koymuşum ben onu.
eşek sıpası bi gelsin o poposunu ısırcam zaten ahdım var. yarınki ve ondan sonrakide böyle düşük olursa endişelerim daha da artar. şimdilik çok dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorm kuzucummm... senin 2-3 değil daha fazla bile çıkacak inşallah allahın izniyle
eşim bilgisayarı kapatmamı istiyor. eğiliyorum diye kızıyor. yatacakmışım ağladım moralimi bozdum ya. daha fazla üstüme geliyor
ben gideyim yatağıma uzanayım bari
hepiniz çok seviyorumm..
allah rahatlık versin
Ben ilk defa regl günümü beklerken 5 gün stresten gecikmişti :) ağrı var sancı var gelmiyordu . Eczanelerde papatya çayı aradım . Bulamadım megsrsem bir başka çay varmış ismini unuttum şimdi . Yoktu sipariş verdik 2 saate gelir dedi . Olursam gelmem dedim :) neyseki sıcak duş falan derken oldum akşamına :) diyebilirimki ilk defa böyle bişey oldu :)
Sakın sitres yapma derim hiç düşünme bile
Kaç yaşındasın
Ben çok söz dinlerim tecrübe önemli bak mesela şu an uzanıyorum ve eşim evi toparlıyor. :)
Bende hiç ağrı sızı bişey yok olmalı aslında olması iyiymiş daha doğrusu. 7 haziran cumartesi test yaptırcam 9. Gün şimdiden söyliyim 12. Günü beklemicem.
Tamam canim cok saol destek verdigin ici icim rahatladi 24 yasindayim izmire israel aruha gidiyorum hayirlisiyla sen yas kac hangi dokror
Ben 32 yaşındayım
Fransadayım ben burda tedavi görüyorum . Genç bir bayan o da hamile :) çok iyi bakalım eşiminde benimde testlerimiZ iyi . İnş herşey yolunda giderse Haziran ortalarında transfer olur dedi çok heyecanlıyım şimdiden gün sayar oldum .
Ohh iyi iyi cok sevindim hayirlisiyla olur yasinda genc olumlu sonuc alirsin insallah bizede yazmayi unitma paylasalim emi:)bende yeniyim hic bisey bilmiyorum
Tamam canim cok saol destek verdigin ici icim rahatladi 24 yasindayim izmire israel aruha gidiyorum hayirlisiyla sen yas kac hangi dokror
21.TEST GUNU: Bu sefer sabahın köründe kalkıp hadi test yaptıralim olmadim.Ağırdan alıyordum her şeyi.11.00 gibi hastanedeydik ve ben kan vermek icin kolumu uzattığımda ağlama krizine girdim.Elimde değildi çok yaklasmıstık sonuca ve cook korkuyordum.1 saat orda bekledik.Sonra hemşireler gülerek Doktorumun beni bekledigini söylediler ve ben onların gülüşünden sonucu anladım.
Doktorum tebrik ederim hamilesin deyince ona sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sonrada eşime.
Orda neler hissettigimi yazabilecek kadar kalemim kuvvetli degil malesef. ...Çok farklı duygular, çok güzel ve cok şok edici.İdrak edemiyorsunuz uzun zaman.
Ve sonuc: Bu süreç bana çok şey öğretti, hepimize bir şeyler öğretiyor.En iyi öğrendiğim şey ne oldu biliyor musunuz?Sağlıklı beslenme,huzurlu ve pozitif bir beden ve iyi bir tüp bebek ekibi ve mutlu son. Aranızda karamsarlar, durumu daha karmaşık olanlarınız var biliyorum ama lütfen lütfen lütfen beslenmenize dikkat edin ve sizi mutlu eden huzur veren şeylerle şımartın kendinizi.Ve sakın ama sakın şükretmeyi unutmayın,tedavi olabilmek bile Allahın bize verdigi bir lütuftur. Sizi tanımasada uzaklarda sizin için dua eden insanlar olduğunu bilin.Hepinize hayırlı bebekler diliyorum ve dua ediyorum.
Sevgiler
Ewet canim 35 yas ustu 2 tane trasfer ediliyor...bnde dun trasgerim old.. 3 gunl uk embrio idi...8 hucteli..23 yasnda oldugum icin israrlarinma ragmen 2 yapmadilar..ki hos tek rmbrio vatdi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam bazi merkezler basari oranlarini yuksek tutabilmek icin 35 yas alti olsan bile birden fazla embriyo koyabilitor. 2 embriyo koyulmasini istiyorsan drunla konus istersen.kagit uzerinde 1 gosterip 2 tane koyma insiyatifleri oluyor bazi merkezlerde.
dr.una ve sorununuza bağlı cnm.bende 33 yaşındayım bir de kızım olmasına rağmen dr. biz 2yi tercih ediyoruz dedi tabi ikiz olma ihtimalide var dedi.ama tutmadı.şimdi dondurulmuş tedavisine başlıyoruz yine 2 koyacaktır dr.um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?