2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamam
bende tahlil yaptırdım 13:30da belli olacak :18::18:inşallah Rabbim beni de güldürür.
telefondan girmiyorum ben cnm ama telefondan girenler smiley ekleyebiliyor :26:

Hadi bakalim dualarim seninle canım benim..güzel haberlerini bekliyorum

Slm kızlar benimde haziran sonu ya da temmuz ilk haftası yapılacak. Smyrna art da yaptırıyor uz . çok heyecanlıyım. Allah herkese yardım etsin

Aynen canım benımde yattığım zaman bıraz belım ağrıyor ama oturunca ıgne batarcasına kasıklarımda agrı hısedıyorum hayra yoruyorum

Bnde ankara anatolia prof dr hakan yarali yarin transferm dua edin bana

Canım dualarım sizinle hayırlı haberler bekliyorum. Meryem süresi dinle canım. Ben hep öyle yaptım. Taktım kulaklığı hem Türkçe meali de yazıyodu, rahatlattı beni çok ve inandım olacağına. Ol desin Rabbim olsun bebisin tez zamanda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar benimde haziran sonu ya da temmuz ilk haftası yapılacak. Smyrna art da yaptırıyor uz . çok heyecanlıyım. Allah herkese yardım etsin

Hayırlı olsun canım. Allah yar ve yardımcınız olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım inşallah hayırlı pozitif haberlerini alırız bugün. Allah muradını versin. Heyecan zirvede.
Oldu canım çok şükür olumlu sonucu aldım, Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah, herkes için dua edicem, sizlerin de etkisi büyük biliyorum

Zerhan tesekkur ederim gercekten cok ihtiyaç duyuyorum goruslerinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Ayy canım benim nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam ya Tebrikler arkadaşımssıra geldi keseleri görmeye sonra kalp atışı Rabbim sağlıkla kucak ları mizada almayi nasip etsin :))
Sıra diğer arkadaşlarımıza geldi duaları miz sizinle Rabbim sizlerin de yüzünü güldürdü insallah:))

:) çok şükür amin. Tebrik ederim canım inşallah kucağına da alırsın sağlıkla.
teşekkür ederim. 8 yıldır negatif sonuç aldığım idrar testlerinden milyon tane almak istiyorum şuan Allah herkese nasip etsin bana imkansız gibi geliyodu, değilmiş yılmamak gerekiyormuş, Allahım kimseyi daha fazla aratmasın inşallah

Teşekkür edeim cnm bnm, inşallah sırasıyla hepsini yaşarız Allahım tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin, ilk denemesinde 2. denemesinde başarısız olanlar, benim gibi senelerdir bebek isteyenler hepiniz için dua edicem, hepimize yaşatsın Rabbim ağlayasım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…