- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamam
bende tahlil yaptırdım 13:30da belli olacak :18::18:inşallah Rabbim beni de güldürür.
telefondan girmiyorum ben cnm ama telefondan girenler smiley ekleyebiliyor :26:
Mehaba canım ben fulyada bahcecı klınıgınde tedavı gordum dr Erbıl beydı ve cok memnun kaldım gecen hafta transferım oldu bugun 7. gunum beklemedeyim kesınlıkle tavsıye ederımMerhaba kizlar 4.tupbebek denicem ve bahceci fulya istanbul.arstiriyorum oraya gidenler varmi lütfen cvp
Transfer sonrası 2. Gün
öğleye kadar uyuycam diyip yine sabahın köründe uyandım. Normal şartlarda bu ağrılar olsaydı her an adet olabilirim diyip ağrı kesici almaya başlardım. Yatınca hiçbi sıkıntım yok oturunca ağrı var.
Bnde ankara anatolia prof dr hakan yarali yarin transferm dua edin bana
Slm kızlar benimde haziran sonu ya da temmuz ilk haftası yapılacak. Smyrna art da yaptırıyor uz . çok heyecanlıyım. Allah herkese yardım etsin
Oldu canım çok şükür olumlu sonucu aldım, Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah, herkes için dua edicem, sizlerin de etkisi büyük biliyorumCanım inşallah hayırlı pozitif haberlerini alırız bugün. Allah muradını versin. Heyecan zirvede.
çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHadi bakalim dualarim seninle canım benim..güzel haberlerini bekliyorum
Amin canım benim çok teşekkür ederim.evet ilk denememde Rabbime şükürler olsun tuttu. Istanbul tüp bebek merkezi aret kamar doktorum.
çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
hamişmisin canmm tebrıklerrrr
Teşekkürler cnm Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah, minimini haline bile bukadar sevindim, yarabbim tamamına erdirsin benimde tüm bekleyenlerinde. Çok şükür, Herkese de tatsın bu duyguyu dua edicem
Oldu canım çok şükür olumlu sonucu aldım, Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah, herkes için dua edicem, sizlerin de etkisi büyük biliyorum
evet 12.gündü. öğrenir öğrenmez buraya yazdımamınn canmm test gununmuydu bugunnn
çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
evet 12.gündü. öğrenir öğrenmez buraya yazdım
teşekkür ederim.:) çok şükür amin. Tebrik ederim canım inşallah kucağına da alırsın sağlıkla.
Allah bagislasin ne olur bizede dua et:)
Teşekkür edeim cnm bnm, inşallah sırasıyla hepsini yaşarızAyy canım benim nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam ya Tebrikler arkadaşımssıra geldi keseleri görmeye sonra kalp atışı Rabbim sağlıkla kucak ları mizada almayi nasip etsin :))
Sıra diğer arkadaşlarımıza geldi duaları miz sizinle Rabbim sizlerin de yüzünü güldürdü insallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?