2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.tedaviniz hayırla sonuçlanır inşaALLAH..
Sonuç bekleyen arkadaşlar da inşaALLAH muradına ererler.
benm gibi pozitif sonuç alan kızlarda sağlıkla şu ilk ayları atlatıp hamileliğin keyfini sürerler...ben biraz fenayım bu aralar.çok şükür...

ya ne ara baktın sennnnnnn
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Aminn Canim benim .ben zaten test yaptirmak istiyordum.kocam yanasmiyor du ama sonunda dayanamadı bana( kadın in fendi erkeği yendi)hadi bakalım sizlerden de peşpeşe pozitif haberleri alcam .ve Şubat topiginde buluscaz :) son bir şey siz bu simgeleri nasıl yapıyorsunuz ben telefondan girdiğim için mi olmuyo ..

Son düzenleme:

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim. Inan in hepiniz için dua ediyorum. Tedavi n hayırlı olsun canım benim..Allah öyle buyukki sen yeterki iste yer gök hep dua uzerine Rabbim sesimizi duyuyor ve mutlu sona erdiriyor...

Canımmmm ya ne güzel yazmışsın meslektaşım, cici annem.Olumlu beden ve kafa bebeklere iyi geliyo bence de. Benim ilk denememdi ve doktorum bana yaşamaya devam et dedi. Zaten vücudumuz tanımadığı hormonlar değişimler yaşadı. Bi de hiç bilmediği bi forma sokarsak ona haksızlık yapmış oluruz. Raporu bile ben istedim sadece iş stresinden uzak kalmak için. Bu dönemde mutlu olmak pozitif olmak ve beslenmek en önemlisi. Çok çok çoookk tebrik ederim sizi. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Güzel bi dönem mutlu bi hamilelik geçirirsiniz inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..

Maşallah çok çok tebrik ederim. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.

Lütfen güzel şeyler düşünüp konuşur musun alfa , seninki nazlı anacım. Ben de burda okuyunca taktım kimyasal oluveriese diye sonra da dedimki amaaaan hamileliğin tadını çıkaarr boşver. Sen de öyle yap lütfen olur mu? Dualarımız seninle güzel anne içini ferah tut. Elimizden bişey gelmiyo şükretmek ve dua etmekten başka. kova burcu olcak o hem, pes etmez kovalar :)

Rabbim dusmanima yasatmasin yasadiklarimi o kadar cok sey olduki kayinvalidemi rabbime birakiyorum bi anlatsam anlarsn beni

Elini karnına koy koy dua et. Canını sıkma deyince hemen geçmiyo tabi ama sığın başka yapacak bişey olmuyo. Rabbim kaldıramayacağımız sınavlar yaşatmasın ama Çin zor günler bunlar, yasamadan kimse anlamaz...

Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamam
bende tahlil yaptırdım 13:30da belli olacak :18::18:inşallah Rabbim beni de güldürür.
telefondan girmiyorum ben cnm ama telefondan girenler smiley ekleyebiliyor :26:

Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamam
bende tahlil yaptırdım 13:30da belli olacak :18::18:inşallah Rabbim beni de güldürür.
telefondan girmiyorum ben cnm ama telefondan girenler smiley ekleyebiliyor :26:

Canım inşallah hayırlı pozitif haberlerini alırız bugün. Allah muradını versin. Heyecan zirvede.

Rabbim kimseye yasatmasin o gunleri suan ayaktaysm dualar sayesinde ayaktayim

Transfer sonrası 2. Gün
öğleye kadar uyuycam diyip yine sabahın köründe uyandım. Normal şartlarda bu ağrılar olsaydı her an adet olabilirim diyip ağrı kesici almaya başlardım. Yatınca hiçbi sıkıntım yok oturunca ağrı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…