Hayırlısı ve Ömürlüsünden Dünya ve Ahiret yüz akı Göz aydınlıgımız olacak Gönlümüze cemaliyle her iki cinsiyetten tattırsın
ne kadar güzel bir duaa...amin ecmain....
bu arada karnım 5 aylık gibi şişiyor dyen arkadaşım sendin sanırım..ve sensen umutlandırmak istemem ama hamilesin bence...
kolay değil biliyorum ama bence kendini boşa üzüyorsun...aynı şeyi bende yaşadım...söylemediler bişey canım. şuan kimse yoktur hastanede. pazartesiye kadar canımı sıkar dururum artık ben.
yarın ve yarından sonra da test yapcam. inşallah artış güzel olur. bugün bozuldu nedense. 2.5 gün için %50
canımcım 76x49/100= 37+76=113
%49 luk bi artış var tam olarak aslında. %50 diye yuvarladım.
ilk hamileliğimde 11.gün 440 tı değerm.13.. gün sadece 730 cıkmştı. dr olabilir dedi.sende üzme kendni ...bebişin sennle nşaallah..
Tebrikler canım ailenin yeni bireyini inşallah hayirlisiyla alirsiniz kucağıniza
ya ne ara baktın sennnnnnn
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah
Rabbim bagışlasın evladını böyle güzel haberler mutlu ediyor tatlı bir tebessüm kalp çarpıntısı oluyor bende . Çok mutlu oluyorum . Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyen bizlerede nasip etsin . Bizede dua et olur mu :) şükür namazı kılıp dua etmeliyiz. dua ediyoruz istiyoruz . Rabbim veriyor. Şükrü çok yapmalıyız çokkkkk . Bu aralar çok mutlu haberler var . Bende şşu iğnelere başlamama 7 gün kaldı bi başlasam hayırlısıyla,
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Ah kiyamam çok cok sevindim ilk denememiydi hangi doktor rabbim kucana almayida nasip etsin bizlede paylas emi:)
tebrıkler canmmmmm
21.TEST GUNU: Bu sefer sabahın köründe kalkıp hadi test yaptıralim olmadim.Ağırdan alıyordum her şeyi.11.00 gibi hastanedeydik ve ben kan vermek icin kolumu uzattığımda ağlama krizine girdim.Elimde değildi çok yaklasmıstık sonuca ve cook korkuyordum.1 saat orda bekledik.Sonra hemşireler gülerek Doktorumun beni bekledigini söylediler ve ben onların gülüşünden sonucu anladım.
Doktorum tebrik ederim hamilesin deyince ona sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım sonrada eşime.
Orda neler hissettigimi yazabilecek kadar kalemim kuvvetli degil malesef. ...Çok farklı duygular, çok güzel ve cok şok edici.İdrak edemiyorsunuz uzun zaman.
Ve sonuc: Bu süreç bana çok şey öğretti, hepimize bir şeyler öğretiyor.En iyi öğrendiğim şey ne oldu biliyor musunuz?Sağlıklı beslenme,huzurlu ve pozitif bir beden ve iyi bir tüp bebek ekibi ve mutlu son. Aranızda karamsarlar, durumu daha karmaşık olanlarınız var biliyorum ama lütfen lütfen lütfen beslenmenize dikkat edin ve sizi mutlu eden huzur veren şeylerle şımartın kendinizi.Ve sakın ama sakın şükretmeyi unutmayın,tedavi olabilmek bile Allah’ın bize verdigi bir lütuftur. Sizi tanımasada uzaklarda sizin için dua eden insanlar olduğunu bilin.Hepinize hayırlı bebekler diliyorum ve dua ediyorum.
Sevgiler
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Voly sen ankrdsn sanirim tedavini nerde gordn cnm
Canlarim Rabbim e binlerce kere şükür olsun.hamileyimmmm az önce test sonucu cikti 84. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizler için dua etmeye devam etcem..
kimyasal gebelik dedi biri burda. o zamanlar nasıl etkilediğini bilmedi belki ama hep aklımın bi ucuna koymuşum ben onu.
eşek sıpası bi gelsin o poposunu ısırcam zaten ahdım var. yarınki ve ondan sonrakide böyle düşük olursa endişelerim daha da artar. şimdilik çok dua ediyorum.sizlerden de dua bekliyorm kuzucummm... senin 2-3 değil daha fazla bile çıkacak inşallah allahın izniyle
aysinimm ne bileyim yaaa çok moralim bozuldu.
düzensiz artışlar kimyasal gebeliği işaret ediyorinşallah düzensiz olmaz yarınki ve yarında sonraki kuzucumm dua et nolurrrr ((
eşim bilgisayarı kapatmamı istiyor. eğiliyorum diye kızıyor. yatacakmışım ağladım moralimi bozdum ya. daha fazla üstüme geliyor
ben gideyim yatağıma uzanayım bari
hepiniz çok seviyorumm..
allah rahatlık versin
anası gibi olcaklar o zaman desene:) işine geldiğinde deli, işine gelmediğinde dahi
inşallah kuzucummm inşallahhhh
Rabbim dusmanima yasatmasin yasadiklarimi o kadar cok sey olduki kayinvalidemi rabbime birakiyorum bi anlatsam anlarsn beni
Hoşgeldin transferin hayırlı olsun benim cuma oldu sonucu benden hemen sonra alacaksin hayırlı sonuçlar aliriz inşallah[/QUOTE
İnşallah güzel sonuçlar duyarız hepimiz,senin az kalmış sonucuna inş olumlu sonuç duyarız da hepimize umut olur 🙏🙏
Maşallah çok çok tebrik ederim. Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım benim inşallah. Sizlerden de güzel haberler alacağım yürekten inaniyorum:)
Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamamAminn Canim benim .ben zaten test yaptirmak istiyordum.kocam yanasmiyor du ama sonunda dayanamadı bana( kadın in fendi erkeği yendi)hadi bakalım sizlerden de peşpeşe pozitif haberleri alcam .ve Şubat topiginde buluscaz :) son bir şey siz bu simgeleri nasıl yapıyorsunuz ben telefondan girdiğim için mi olmuyo ..
Tekrar hayırlı olsun cnm, nasıl sevindim anlatamam
bende tahlil yaptırdım 13:30da belli olacak :18::18:inşallah Rabbim beni de güldürür.
telefondan girmiyorum ben cnm ama telefondan girenler smiley ekleyebiliyor :26:
Evet canım. Ben onur karabacak hastasıyım. Gazi de Prof . Gazi'den rapor çıkarttım HRS de kullandım. Toplama ve transfer orda oldu canım sen ?
Elini karnına koy koy dua et. Canını sıkma deyince hemen geçmiyo tabi ama sığın başka yapacak bişey olmuyo. Rabbim kaldıramayacağımız sınavlar yaşatmasın ama Çin zor günler bunlar, yasamadan kimse anlamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?