- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
teşekkür ederim.8 yıldır negatif sonuç aldığım idrar testlerinden milyon tane almak istiyorum şuan Allah herkese nasip etsin bana imkansız gibi geliyodu, değilmiş yılmamak gerekiyormuş, Allahım kimseyi daha fazla aratmasın inşallah
500 çıktı canım, hemen tutunmuş sanırım yavrumCanim değerin kaç çıktı...
500 çıktı canım, hemen tutunmuş sanırım yavrum
iki tane transfer edildi. Ay Allahım napsam elim ayağım titriyomaaşallahh canmm tekmı ıkımı transfer edıldı sana
iki tane transfer edildi. Ay Allahım napsam elim ayağım titriyoçıkıp dolaşayım bari
500 çıktı canım, hemen tutunmuş sanırım yavrum
Canım dualarım sizinle hayırlı haberler bekliyorum. Meryem süresi dinle canım. Ben hep öyle yaptım. Taktım kulaklığı hem Türkçe meali de yazıyodu, rahatlattı beni çok ve inandım olacağına. Ol desin Rabbim olsun bebisin tez zamanda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bencede esıne haber verdnmıı canm hemen söyleme kımseye
teşekkür ederim.8 yıldır negatif sonuç aldığım idrar testlerinden milyon tane almak istiyorum şuan Allah herkese nasip etsin bana imkansız gibi geliyodu, değilmiş yılmamak gerekiyormuş, Allahım kimseyi daha fazla aratmasın inşallah
Canım uygun sonucun çıkacaktı göremedim. Hayırlı haberini bekliyorum
canlarım bişey sorcam çarşamba sabah 8 buçukta kanım 75.89 çıkmıştı.
az önce 5 te bakılan değer 112 çıktı.
artış%50
2 günün üstünde 160-170 arasında çıkması gerekirken aldı beni bi korku..
Rabbim fazla tecrübelendirmeden hayırlı sonuçlar nasip eder inş .
Ben çok okuyorum araştırıyorum . Kendi sorularıma cevap arıyorum . Bu aralar decoration la ilgileniyorum . Çok zevk alıyorum . Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa ne olacak nasıl olacak olacakmı demekten kafayı yedim .
Hangimiz bişey biliyorduk ki ben hala bazı konulara giremiyorum bile anlamıyorum çünkü :) anlamadığım bişey olunca önce sözlük anlamına sonra araştırmasına giriyorum :) eşim Dr oldun çıktın diyor . Bide araştırmalarımı onunlada konuşuyorum mahrum kalmasın diye:)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Kizlar kacinci gun emb. Ve belirti varmiydi
Amin canım benim.her zaman dualarimdasiniz Allahın izniyle peşpeşe hamis olcaz:)
çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Eşimle beraberdik öğrendiğimizde. Hatta o bir koltukta ben bir koltukta uyumuş kalmışız. Telefon sesiyle uyandım, aptal gibiydim ağzımın da suyu akmış toparlayamadım kafayı hemşire de diyo tahmin et sonuç kaç çıktıbencede esıne haber verdnmıı canm hemen söyleme kımseye
Yürekten tebrikler canim Rabbim anasina babasina bağışlasin kucaginizada almayi nasio etsin Rabbim
Butun pozitifi goren arkadslarim cooooook tebrikler nolur bizede dua edin bizimde olsun :) dumaduma bende dayanamiyrm yaa yptircm galiba ama 3. Gun emb. 9. Gun cikarmi bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?