2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Butun pozitifi goren arkadslarim cooooook tebrikler nolur bizede dua edin bizimde olsun :) dumaduma bende dayanamiyrm yaa yptircm galiba ama 3. Gun emb. 9. Gun cikarmi bilmiorum

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende haziranda izmire gidip tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum kent hastanesi israhil aruh diye bi doktoru öneriyolar şuanda yaptırab yada yaptırmış olsn kimse yok mu?yardımcı olurmusunuz

Insallah canim 500 yasin topla dedililer toplam 1037 yasin toplanms hepsni uygulycm dedklernzn

Hahah :) yap yap hatta ilk çift çizgi çıkanı da sakla. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Canım uygun sonucun çıkacaktı göremedim. Hayırlı haberini bekliyorum

Çıktı canım çok şükür değerlerim normal artışı da çok güzel :) haftaya keseyi görmeye gidicez. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin içinde de bana inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birisi yokluğundan istifade edip endişelere mi bürünmüş yine :) seninki nazlı diyorum bana inanmiyosun. Artış var sonuçta bu kadar değerlere takılma canım benim ablamin tavsiyesi üzerine ben artık hergün bir yasin okuyup bir kaşık soya yağı içiyorum ilk aylar çok faydaliymis bebisin beyin gelişimi için sende uygula tatlım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiyamam insallah rabbim sevindirir hepimizi:)

çok şükür Rabbim beni de güldürdü, daim olur inşallah.. Canım benim çok güzel bir duyguymuş, nihayet yaşıyorum, Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Yürekten tebrikler canim Rabbim anasina babasina bağışlasin kucaginizada almayi nasio etsin Rabbim

bencede esıne haber verdnmıı canm hemen söyleme kımseye
Eşimle beraberdik öğrendiğimizde. Hatta o bir koltukta ben bir koltukta uyumuş kalmışız. Telefon sesiyle uyandım, aptal gibiydim ağzımın da suyu akmış toparlayamadım kafayı hemşire de diyo tahmin et sonuç kaç çıktı hiç unutmıycam :86: kimseye söylemeyi düşnmüyorum, sadece anneme, ablama, kayınvalideme, karşıkomşuma söyledim

Yürekten tebrikler canim Rabbim anasina babasina bağışlasin kucaginizada almayi nasio etsin Rabbim

Allah razı olsun canım benim Allah sizin de muradınızı tez vakit versin inşallah, Hepimiz 2015 annesi olalım, Hepimiz için en hayırlısını dileyip dua ediyorum, Rabbimden istiyoruz boş çevirmesin inşallah

Butun pozitifi goren arkadslarim cooooook tebrikler nolur bizede dua edin bizimde olsun :) dumaduma bende dayanamiyrm yaa yptircm galiba ama 3. Gun emb. 9. Gun cikarmi bilmiorum

Canim dur sakin yapma ben yaptirdim 5.gun cikmadi cok üzüldüm ve cok ağladım ama zaten mümkün değilmiş 5gun embriyosu da olsa önemli olan tutunup 8.gun kana karışması imiş sakin yaptirma beni anlıyorsun deilmi bugün transfer gununude saymazsak 8.gun pazartesi 10gun ben pazartesi yapacağım en azindan negatif veya pozitif olduğunu anlayacağım Rabbim bizede nasip edecekmi acaba bu bayram sevincini cok duygulandim hakkimizda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…