Teşekkür edeim cnm bnm, inşallah sırasıyla hepsini yaşarızAllahım tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin, ilk denemesinde 2. denemesinde başarısız olanlar, benim gibi senelerdir bebek isteyenler hepiniz için dua edicem, hepimize yaşatsın Rabbim ağlayasım da var
Çookkkk teşekkür ederim cnm, artık sizler için daha çok dua edicem, Allah yar ve yardımcımız olsun, ben 12. güne kadar bekledim :26:Butun pozitifi goren arkadslarim cooooook tebrikler nolur bizede dua edin bizimde olsun :) dumaduma bende dayanamiyrm yaa yptircm galiba ama 3. Gun emb. 9. Gun cikarmi bilmiorum
Allah razı olsun canım benim Allah sizin de muı tez vakit versin inşallah, Hepimiz 2015 annesi olalım, Hepimiz için en hayırlısını dileyip dua ediyorum, Rabbimden istiyoruz boş çevirmesin inşallah
Allah razı olsun cnm, 3. denememde oldu, bir kez de 6+4haftalık kaybettim, gelişimi çok yavaştı. Rabbim sana da pozitifi gösterir inşallah, daha da önemlisi tamamına erdirir kucağına alırsın tüm kalbimle diliyorum. Artık daha fazla dua edicem sizler içinde, benim yaşadıklarımı yaşayan herkes içinde. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah, güzel haberlerini alıp daha da mutlu olalımCanım hayırlı olsun,Rabbim sağ salim kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bu yazını görünce yazmak istedim. Kaçıncı denemende hamile kaldın? ben 2 defa yaptırdım, hiç hamile kalamadım şuan, kimyasalı bile yok.. Kalırmıyım bilmiyorum, bir umut arıyorum, Rabbim umutlarımı tüketmesin ..
Senden de Allah razi olsun canım hayırlı evlatlarin olsun inşallah
Inşallah 2015 te topikce ardarda evlatlarimizi kucağımiza alırız da giysi eşya seçme falan tartışıriz
Allah razı olsun cnm, 3. denememde oldu, bir kez de 6+4haftalık kaybettim, gelişimi çok yavaştı. Rabbim sana da pozitifi gösterir inşallah, daha da önemlisi tamamına erdirir kucağına alırsın tüm kalbimle diliyorum. Artık daha fazla dua edicem sizler içinde, benim yaşadıklarımı yaşayan herkes içinde. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah, güzel haberlerini alıp daha da mutlu olalımcnm Meryem Suresini oku bolbol, hatta kabe imamı okadar güzel okumuş ki ağlıyosun dinlerken, anlamı da çok güzel. Yer gök duayla canım, inanıyorum Allahım sana da tattıracak.
Eşimle beraberdik öğrendiğimizde. Hatta o bir koltukta ben bir koltukta uyumuş kalmışız. Telefon sesiyle uyandım, aptal gibiydim ağzımın da suyu akmış toparlayamadım kafayı hemşire de diyo tahmin et sonuç kaç çıktıhiç unutmıycam :86: kimseye söylemeyi düşnmüyorum, sadece anneme, ablama, kayınvalideme, karşıkomşuma söyledim
Okuyanla okumayan bir olur mu, Şimdi değilsede mutlaka mükâfatlandıracaktır, 'O' ol derse olur. Bizi de böyle sınıyor kurban olduğum, Tez vakitte dileklerin kabul olsun, annelik duygusunu hepimiz tadıcaz inşallah. İrtibatı koparmayalım cnm, seninle konuşmak çok güzel, kaderimle konuşuyorum resmen. Rabbim yar ve yardımcın olsunİnşallah bu sefer kucağına alırsın canım, rahat ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. Allah razı olsun canım, duaya çok ihtiyacım, her ne kadar çok dua etsemde yetmiyor demekki, Rabbim dualarımızı kabul eden kullardan eylesin. Meryem suresini okuyorum canım, hatta bir kaç sayfasını ezberime aldım, çok okumaktanGüzel dileklerin içinde ayrıca teşekkürler
okadar vaktimiz olur mu sence
ynı klp tızını duy öyle soyle garantıle tatlmmm
Doğru diyosun, onlar tarihi bildikleri için söylemek zorunda kaldım ama başka kimseye söylemeyi düşümnmüyorum
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bende haziranda izmire gidip tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum kent hastanesi israhil aruh diye bi doktoru öneriyolar şuanda yaptırab yada yaptırmış olsn kimse yok mu?yardımcı olurmusunuz
Aslinda doğuma kadar demek istemiştim anlatım bozukluğu olmuş
benimkiler de dondurulmuştu, 6 adet vardı cnm, ikincisi de üçüncü transferimde de dondurulmuşlar konuldu, ilkinde de tutundu, ama 6+4. haftada bıraktı, şimdi de dondurulmuşları çözdürdük, iki tanesi güzel gelişti ve çok şükür pozitif sonucu aldım bugün. Birincide düşme olayı sık rastlanıyor nedense, normal gebeliklerde de öyle, tedirgin olma sakın, Rabbim gönlüne göre versin inşallahmrb arkadaslar...
ben ıllk tup bebek yont. hamıle kaldım ama 8.haftada kalp atısıdurdugu ıcın ocak ayında kurtaj oldumsımdı bu ay donmus embrıyo ıle denecegız 8tane 5.gun embrıyom var bugun dr geldım 3gunum folıbol estrofom basladım cuma gunu tekrar gıdecem sulu ultrason la kontrol edıp kurtaj dan dolayı bı yapısıklık herhengı bır sorun varmı dıye bakılacak gercı ben kurtajdan sonra muane oldum ama gınede bakılsın ıstıyorum eger hersey yolunda ıse rahım kalınlıgına gore transfer gunu bellı olup devamm edılecek .....sormak ıstedıgım yenı deneyen dondurulmusla arkadaslar varmı adana baskette tedavım...merak ettıgım embrıyoların saglıklı cozulebılıyormu olumsuzluk yasayan oldumu hamıle kalan arkadaslar varmı merak ettım????
Amin canım Allah razı olsun, hepimiz sağsalim alalım kucağımızaallah gönlune göre versın ınsallah canmmm sagsalm kucagna al
inşallah canım herşeyin hayırlısı o günler de gelicek mi ya
Canim dur sakin yapma ben yaptirdim 5.gun cikmadi cok üzüldüm ve cok ağladım ama zaten mümkün değilmiş 5gun embriyosu da olsa önemli olan tutunup 8.gun kana karışması imiş sakin yaptirma beni anlıyorsun deilmi bugün transfer gununude saymazsak 8.gun pazartesi 10gun ben pazartesi yapacağım en azindan negatif veya pozitif olduğunu anlayacağım Rabbim bizede nasip edecekmi acaba bu bayram sevincini cok duygulandim hakkimizda hayırlısı olsun...
Inşallah niye gelmesin Allahin izniyle günler akip geçecek ben şimdiden odasina alacağım eşyaların hayalini kuruyorum hayırlısı ile sonucumu bi alaydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?