2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok sabırsızlanıyorum, Allah'a yalvarıyorum, senin sayende de, diğer arkadaşlarımız içinde birkez daha sevinelim inşallah, bolbol dua edelim canım, Rabbim esirgemesin mutluluğu

Inşallah canim şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum yillardan sonra Rabbim bizlere ve isteyen diğer tüm arkadaslara nasip etsin

Allah razı olsun canım, birbirimizi anlıyoruz, aynı sıkıntıları yaşamışız, aynı yollardan geçmişiz. Bizi bizden başka anlayan olamaz herhalde. Geçen ramazanda başladım, 45 gün Meryem süresini okudum, halen ara ara okuyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Her yenilgiden sonra toparlanıyorum, tekrar aynı gücü bulmaya çalışıyorum. Haziran ortasında tekrar görüşmeye gideceğim hastaneyle, inşallah bu sefer farklı bir uygulama yaparlar, inşallah olur bu sefer..

inşallah olur, Hem maddi hem manevi zorluyor insanı. Anne olmadan vücudumuzun bozulması da cabası. Kontroller, eşe dosta anlatmak vs gerçekten çok zor. Rabbim güç kuvvet versin, bir an önce hayırlı haberlerini alalım evveallah, 2015 annesi olalım hep birlikte

tesekkur ederımmm cevabın ıcın canım aayy cok guzel tebrıkler ...saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ıns...bu arada suan hamılelıkte kullandıgın dr verdıgı bı ılac varmı bebek aspırını dr verdımı hıc ...muane oldugum baska bır dr bana neden ıcmedın dıye cok sordu ..bana sadce folibolla crıone jel vermıslerdı....herseyın hayırlısı...genelde duydum ılk gebelıkte ama herseyde bır hayır vardır ....umarım bu sefer hersey yolunda gıder ıns..saglıkla kucagıma alabılecegım gunu gormeyı allahım ıns. nasıp eer...

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah cnm, tüm kalbimle diliyorum. Estrofem, folicasit ve coraspin (aspirin)yutuyorum cnm, aspirini herhangi bir pıhtılaşma sorunu ile karşılaşmamak için veriyorlar. bir de vajinadan progestan ve crinon jel kullanıyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız cnm bnm

iki tane transfer edildi. Ay Allahım napsam elim ayağım titriyo çıkıp dolaşayım bari

Canın ne istiyosa yap valla :) :) her şey ayrı güzel gelir şimdi. Çok çok tebrik ederim çok sevindim. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah . Acaba ikiz mi benim de dün 10. Gündü 527 çıktı çift transfer. Senin de çok güzel değerin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah cnm amin. İnşallah ikizdir cnm, tek seferde doğar tek seferde büyürler nasip olurda

Çok sevindim canım Allah kucağımıza almayı da nasib etsin hepimize. Sonuç bekleyenler sabırla bekleyin belirti filan aramayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım benim :) doğru soyluyosun kendinizi dinlemeyin arkadaşlar kendinize uğraş bulun sevdikleeinizle vakit geçirin strese yer olmasın hayatınızda o zaman çok daha rahat geçiriyorsunuz bugünleri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım, inşallah Bu arada kilo aldım, göbeğim büyüdü kocaman oldu, zaten büyüktü gerçekten vücudum değişti, bir kaç ayda.. Ben raporlu yaptırıyorum, şimdi devlet 3. hak için harekete geçti, onaylanacak, yetişirse onuda raporlu yaptırırım bakalım. Gelişmelerden haberdar et, belki ikizdir, maşallah değerin güzel çıkmış, hadi bakalım

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorcam benim doktorum iki tane koymuyoruz dedi yasakmis size de dediler mi böyle bişey

Evet canim benim doktorumda bana aynisini yaptı minyon tipliysen birde risk gördüyse ikiz gebelik için tek koyuyorlar yoksa yasak falan değil :)

Evet canim benim doktorumda bana aynisini yaptı minyon tipliysen birde risk gördüyse ikiz gebelik için tek koyuyorlar yoksa yasak falan değil :)

Adetken baktı bana 16 yumurta var dedi iki koyarsak 4 olabilir dedi.minyon değilim cnm. Aman tutsun da inş tek de olur:)Allah yardımcımız olsun

Adetken baktı bana 16 yumurta var dedi iki koyarsak 4 olabilir dedi.minyon değilim cnm. Aman tutsun da inş tek de olur:)Allah yardımcımız olsun

Hayırlısı ama zaten yumurtalarin toplanmis olacak transfer oldugunda ve de döllenmis embriyo koyulacak neden 4 tane olsun ki asilama gibi olsa neyse dicem 2.gun koyulup cok kaliteli embriyolarin var ise evet icerde bölünme yapabilir yine de kafana takma doktor nasil uygun görüyorsa öyle olsun bana da tek transfer edildi yeterki yasasinlar..

Evet cnm yaaa historoskopi yapıldı bu ay o da temiz çıktı haziran sonu gibi yapilck artık. Sen daha önce yaptirdnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…