Ama boncugm benim transfer harici 9. Gun bugun cok merak ediyorum varsa cikar belki
Çok sabırsızlanıyorum, Allah'a yalvarıyorum, senin sayende de, diğer arkadaşlarımız içinde birkez daha sevinelim inşallah, bolbol dua edelim canım, Rabbim esirgemesin mutluluğu
Okuyanla okumayan bir olur mu, Şimdi değilsede mutlaka mükâfatlandıracaktır, 'O' ol derse olur. Bizi de böyle sınıyor kurban olduğum, Tez vakitte dileklerin kabul olsun, annelik duygusunu hepimiz tadıcaz inşallah. İrtibatı koparmayalım cnm, seninle konuşmak çok güzel, kaderimle konuşuyorum resmen. Rabbim yar ve yardımcın olsun
inşallah olur, Hem maddi hem manevi zorluyor insanı. Anne olmadan vücudumuzun bozulması da cabası. Kontroller, eşe dosta anlatmak vs gerçekten çok zor. Rabbim güç kuvvet versin, bir an önce hayırlı haberlerini alalım evveallah, 2015 annesi olalım hep birlikteAllah razı olsun canım, birbirimizi anlıyoruz, aynı sıkıntıları yaşamışız, aynı yollardan geçmişiz. Bizi bizden başka anlayan olamaz herhalde. Geçen ramazanda başladım, 45 gün Meryem süresini okudum, halen ara ara okuyorum. İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder. Her yenilgiden sonra toparlanıyorum, tekrar aynı gücü bulmaya çalışıyorum. Haziran ortasında tekrar görüşmeye gideceğim hastaneyle, inşallah bu sefer farklı bir uygulama yaparlar, inşallah olur bu sefer..
benimkiler de dondurulmuştu, 6 adet vardı cnm, ikincisi de üçüncü transferimde de dondurulmuşlar konuldu, ilkinde de tutundu, ama 6+4. haftada bıraktı, şimdi de dondurulmuşları çözdürdük, iki tanesi güzel gelişti ve çok şükür pozitif sonucu aldım bugün. Birincide düşme olayı sık rastlanıyor nedense, normal gebeliklerde de öyle, tedirgin olma sakın, Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah cnm, tüm kalbimle diliyorum. Estrofem, folicasit ve coraspin (aspirin)yutuyorum cnm, aspirini herhangi bir pıhtılaşma sorunu ile karşılaşmamak için veriyorlar. bir de vajinadan progestan ve crinon jel kullanıyorum. İnşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız cnm bnmtesekkur ederımmm cevabın ıcın canım aayy cok guzel tebrıkler ...saglıklı bı sekılde kucagına alırsın ıns...bu arada suan hamılelıkte kullandıgın dr verdıgı bı ılac varmı bebek aspırını dr verdımı hıc ...muane oldugum baska bır dr bana neden ıcmedın dıye cok sordu ..bana sadce folibolla crıone jel vermıslerdı....herseyın hayırlısı...genelde duydum ılk gebelıkte ama herseyde bır hayır vardır ....umarım bu sefer hersey yolunda gıder ıns..saglıkla kucagıma alabılecegım gunu gormeyı allahım ıns. nasıp eer...
iki tane transfer edildi. Ay Allahım napsam elim ayağım titriyoçıkıp dolaşayım bari
Insallah canim 500 yasin topla dedililer toplam 1037 yasin toplanms hepsni uygulycm dedklernzn
Canın ne istiyosa yap valla :) :) her şey ayrı güzel gelir şimdi. Çok çok tebrik ederim çok sevindim. Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah . Acaba ikiz mi benim de dün 10. Gündü 527 çıktı çift transfer. Senin de çok güzel değerin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sevindim canım Allah kucağımıza almayı da nasib etsin hepimize. Sonuç bekleyenler sabırla bekleyin belirti filan aramayın. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Arkadaşım ordamısın
inşallah olur, Hem maddi hem manevi zorluyor insanı. Anne olmadan vücudumuzun bozulması da cabası. Kontroller, eşe dosta anlatmak vs gerçekten çok zor. Rabbim güç kuvvet versin, bir an önce hayırlı haberlerini alalım evveallah, 2015 annesi olalım hep birlikte
Amin canım benim.her zaman dualarimdasiniz Allahın izniyle peşpeşe hamis olcaz:)
Arkadaşım ordamısın
Kızlar bişi sorcam benim doktorum iki tane koymuyoruz dedi yasakmis size de dediler mi böyle bişey
Evet canim benim doktorumda bana aynisini yaptı minyon tipliysen birde risk gördüyse ikiz gebelik için tek koyuyorlar yoksa yasak falan değil :)
Adetken baktı bana 16 yumurta var dedi iki koyarsak 4 olabilir dedi.minyon değilim cnm. Aman tutsun da inş tek de olur:)Allah yardımcımız olsun
Hayırlısı ama zaten yumurtalarin toplanmis olacak transfer oldugunda ve de döllenmis embriyo koyulacak neden 4 tane olsun ki asilama gibi olsa neyse dicem 2.gun koyulup cok kaliteli embriyolarin var ise evet icerde bölünme yapabilir yine de kafana takma doktor nasil uygun görüyorsa öyle olsun bana da tek transfer edildi yeterki yasasinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?