2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Benim 3 tane 5.gün dondurulmuşum vardı 3 üde çözdürüldü 2 si çok iyi denilmişti.çoğunlukla sağlıklı çözülüyor ki senin dondurulmuşun baya var.
2 transfer edildi biri tuttu çok şükür.6.haftada kalp sesini dinledik 8.haftada tekrar gidicem kontrole.şimdi sen 8.haftada durdu kalp atışı demişsin ya aklıma takıldı,önceki haftalarda attığını duymuşmuydunuz neden durmuşki acaba bi sorun mu varmış

Ayy cok sevinrm valla tek dua etsnde yeter bnm icin

Okurum hayatım dua da ederim. Maide diye gönderirim ismin değilse de seni düşündüğüm için sana gelir:) kulun kula ettiği dua kabul olurmuş. Bana da sebep olur hem okuyuveririrm ne olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olur bence canım yaptır kurtul:) benim Dr 10 gün vermişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim benimde günlerdir icim içimi yedi her sabah gözümü actigim anda aklimda bildiğim gunleri tekrar tekrar sayip duruyorum

Adim zeynep bnm cnm rabbim bin kere razi olsn insallah snden cok saoll

Merhaba arkadaşım, hayırlı olsun, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, 9 ay su gibi akıp geçsin inşallah

Bişeyler sormak istiyorum size cevaplarsanız sevinirim ; ben pkoluyum 7 yıl olacak evleneli, ilk denememde hamile kaldım bende 2 aylıkken düşük yaptım, ikinciyi dondurulmuşlarla mart ayında yaptırdım tutmadı, kalan dondurulmuşlarıda ekim gibi denemek istiyorum.
Siz ikinci dondurulmuşları mı kullandınız yoksa ilk dondurulmuş deneme mi ?

dondurulmuş denemem negatif olduğu için ikinci dondurulmuşa da pek güvenmiyorum açıkçası, lütfen bana umut olun

Transferimin 15.günü Allahıma çok şükür hamileymişim yalnız transferden beri felaket gaz sorunum var Karnım midem birleşti resmen 5 aylık hamile gibiyim bu durum sizlerde de var mı doktor kullandığım jel yapıyor dedi ama bu göbek ve çektiğim gaz sancısı bana hiç normal gelmiyor sizlerde durum nasıl kızlar

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorcam benim doktorum iki tane koymuyoruz dedi yasakmis size de dediler mi böyle bişey

Canım durumun cok ozelse koyuyorlar ama dosyana 1 tane yazıyorlar bende öyle oldu. Çünkü eşimin sperm sayısı gittikçe azalıyor ve şansı arttırmak için 2 tane koydular zaten 14 yumurtadan 2 tanesi dollenebilmisti. O yüzden koydular ama böyle bir durumumuz olmasaydı birini koyarlardi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…