Evet cnm yaaa historoskopi yapıldı bu ay o da temiz çıktı haziran sonu gibi yapilck artık. Sen daha önce yaptirdnmi
Hayir cnm benim ilk senin ?
mrb arkadaslar...
ben ıllk tup bebek yont. hamıle kaldım ama 8.haftada kalp atısıdurdugu ıcın ocak ayında kurtaj oldumsımdı bu ay donmus embrıyo ıle denecegız 8tane 5.gun embrıyom var bugun dr geldım 3gunum folıbol estrofom basladım cuma gunu tekrar gıdecem sulu ultrason la kontrol edıp kurtaj dan dolayı bı yapısıklık herhengı bır sorun varmı dıye bakılacak gercı ben kurtajdan sonra muane oldum ama gınede bakılsın ıstıyorum eger hersey yolunda ıse rahım kalınlıgına gore transfer gunu bellı olup devamm edılecek .....sormak ıstedıgım yenı deneyen dondurulmusla arkadaslar varmı adana baskette tedavım...merak ettıgım embrıyoların saglıklı cozulebılıyormu olumsuzluk yasayan oldumu hamıle kalan arkadaslar varmı merak ettım????
Benimde ilk Denizli'de oturuyorz ama izmirde yaptırın dedi burdaki doktorum. Smyrna art da başladık bakalım hayırlısı. Sen nereye yaptıracak sin?
Ben ankara genart benim transferim oldu sonuç bekliyorum
Hayırlı olsun cnm inşallah güzel sonuçlar alirsinn
Insallah senin tedavinde hayırlı olsun cnm..
Ayy cok sevinrm valla tek dua etsnde yeter bnm icinBen de okurum senin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah niye gelmesin Allahin izniyle günler akip geçecek ben şimdiden odasina alacağım eşyaların hayalini kuruyorum hayırlısı ile sonucumu bi alaydim..
Sen ne zamn ogrencksn canim
Pazartesi 10.gunpozitif veya negatif belli olmazmi
Ayy cok sevinrm valla tek dua etsnde yeter bnm icin
Olur bence canım yaptır kurtul:) benim Dr 10 gün vermişti
Pazartesi 10.gunpozitif veya negatif belli olmazmi
Adim zeynep bnm cnm rabbim bin kere razi olsn insallah snden cok saollOkurum hayatım dua da ederim. Maide diye gönderirim ismin değilse de seni düşündüğüm için sana gelir:) kulun kula ettiği dua kabul olurmuş. Bana da sebep olur hem okuyuveririrm ne olacak
Ayyy nedesem bilmyrmki cnm bnm transferm yarn test gunum 10 haziran.idrar testibyaptnmi hic
Allah razı olsun cnm, 3. denememde oldu, bir kez de 6+4haftalık kaybettim, gelişimi çok yavaştı. Rabbim sana da pozitifi gösterir inşallah, daha da önemlisi tamamına erdirir kucağına alırsın tüm kalbimle diliyorum. Artık daha fazla dua edicem sizler içinde, benim yaşadıklarımı yaşayan herkes içinde. Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah, güzel haberlerini alıp daha da mutlu olalımcnm Meryem Suresini oku bolbol, hatta kabe imamı okadar güzel okumuş ki ağlıyosun dinlerken, anlamı da çok güzel. Yer gök duayla canım, inanıyorum Allahım sana da tattıracak.
Yapmadim bugün alacaktim güya ama unuttum.
Kızlar bişi sorcam benim doktorum iki tane koymuyoruz dedi yasakmis size de dediler mi böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?