Canım durumun cok ozelse koyuyorlar ama dosyana 1 tane yazıyorlar bende öyle oldu. Çünkü eşimin sperm sayısı gittikçe azalıyor ve şansı arttırmak için 2 tane koydular zaten 14 yumurtadan 2 tanesi dollenebilmisti. O yüzden koydular ama böyle bir durumumuz olmasaydı birini koyarlardi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Transferimin 15.günü Allahıma çok şükür hamileymişim yalnız transferden beri felaket gaz sorunum var Karnım midem birleşti resmen 5 aylık hamile gibiyim bu durum sizlerde de var mı doktor kullandığım jel yapıyor dedi ama bu göbek ve çektiğim gaz sancısı bana hiç normal gelmiyor sizlerde durum nasıl kızlar
Anladm cnm bizim ikimizinde sonuçları iyi çıktı doktor o yüzden bi tane koyalım dedi. İnşş tutarrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Transferimin 15.günü Allahıma çok şükür hamileymişim yalnız transferden beri felaket gaz sorunum var Karnım midem birleşti resmen 5 aylık hamile gibiyim bu durum sizlerde de var mı doktor kullandığım jel yapıyor dedi ama bu göbek ve çektiğim gaz sancısı bana hiç normal gelmiyor sizlerde durum nasıl kızlar
Ah sorma canım ya karnım göbeğim aynen 5 aylık gibi:) salsam yani otobüste yer verirler:) :)
Anladım canım sen sayıya hiç takılma Rabbim ol dedikten sonra 10 tanede koysalar biri tutar. Bol bol dua et canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşım, hayırlı olsun, Rabbim bebeğinizi size bağışlasın, 9 ay su gibi akıp geçsin inşallah
Bişeyler sormak istiyorum size cevaplarsanız sevinirim ; ben pkoluyum 7 yıl olacak evleneli, ilk denememde hamile kaldım bende 2 aylıkken düşük yaptım, ikinciyi dondurulmuşlarla mart ayında yaptırdım tutmadı, kalan dondurulmuşlarıda ekim gibi denemek istiyorum.
Siz ikinci dondurulmuşları mı kullandınız yoksa ilk dondurulmuş deneme mi ?
dondurulmuş denemem negatif olduğu için ikinci dondurulmuşa da pek güvenmiyorum açıkçası, lütfen bana umut olun
cnm iyi dileklerin için çook teşekkür ederim, Allah razı olsun. 7 adet embriyo vardı, birini kullandık diğerlerini üçer taneden dondurduk. yani üç kez denedik, iki kez tuttu, ikisi de dondurulmuş embriyolardı cnm, rahmi çok daha iyi hazırlayabildikleri için ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum. Allah ol deyince oluyo cnm, sakın sıkma kendini. dondurulmuşların olduğu için çok şanslısın benceçok da beklemeyin güzel haberlerini tez alalım inşallah Allah yar ve yardımcın olsun
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve Pazartesi günü tüp bebek tedavisi için Prof .cem Turan doktor ile görüşmeye gitcem ve hocaya ne sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak bu süreç çok mu ağırlı olur kafam çok karışık( Bana hep kötü seyler sölüyorlar inşallah ilk denemede hamile kalabilirmiyim ve ilk denemede nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz
Inşallah sağ salim Allah'ın izniyle kucağına alırsın canım bebeğini darısı hepimizin başına bende tedaviyi kimseye söylemeyi düşünmüyorum inşallah benim içimde olumlu his var Allah'ın izniyle ilk denemede ikiz bebeklerim olur :)
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim elif bana ikaç verdi 3 tane içebilirsin günde dedi ama ben korkudan akşamları 1 tane içiyorum ni faydasını görmedim henüz bide benim gaz artık mideyi geçti kalbimi sıkıştırmaya başladı maalesef. Bir sorum daha olacak sizlere adet sancısıba benzer ağrılar çekiyormusunuz ben kaç gündür ara ara çekiyorum inşallah bu da normaldir
Ah sorma canım ya karnım göbeğim aynen 5 aylık gibi:) salsam yani otobüste yer verirler:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?