2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Anladm cnm bizim ikimizinde sonuçları iyi çıktı doktor o yüzden bi tane koyalım dedi. İnşş tutarrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende de aynı canım. Eşim gobegimi bebek diye seviyor dediğin gibi 5 aylık hamile gibi ve bazen çok gergin oluyo nefes alamıyorum müthiş bir gaz sorunu var tatlım ilaçlardan kaynaklanıyor yapacak bişey yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladm cnm bizim ikimizinde sonuçları iyi çıktı doktor o yüzden bi tane koyalım dedi. İnşş tutarrr

Anladım canım sen sayıya hiç takılma Rabbim ol dedikten sonra 10 tanede koysalar biri tutar. Bol bol dua et canım

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim elif bana ikaç verdi 3 tane içebilirsin günde dedi ama ben korkudan akşamları 1 tane içiyorum ni faydasını görmedim henüz bide benim gaz artık mideyi geçti kalbimi sıkıştırmaya başladı maalesef. Bir sorum daha olacak sizlere adet sancısıba benzer ağrılar çekiyormusunuz ben kaç gündür ara ara çekiyorum inşallah bu da normaldir

Ah sorma canım ya karnım göbeğim aynen 5 aylık gibi:) salsam yani otobüste yer verirler:) :)

Ah sorma canım ya karnım göbeğim aynen 5 aylık gibi:) salsam yani otobüste yer verirler:) :)

4 haftalık hamileyken böyleysem 5 aylıkken nasıl olucam çok merak ediyorum halimi :)

Hayirli olsum canim insallah kucanada almak nasip olur ilk denemen miydi

Teşekkür ederim hande, evet ilk denememdi çok şükür tuttu ama pozitifi görmekle bitmiyormuş iş şimdide başka sıkıntı ve Sorular var kafamda acaba keseyi görebilcekmiyiz kalp atışını duyabilecekmiyiz gibi

Anladım canım sen sayıya hiç takılma Rabbim ol dedikten sonra 10 tanede koysalar biri tutar. Bol bol dua et canım

Sağolasın cnmm inşallah Allahım yüzümüzü kara çıkarmasn

cnm iyi dileklerin için çook teşekkür ederim, Allah razı olsun. 7 adet embriyo vardı, birini kullandık diğerlerini üçer taneden dondurduk. yani üç kez denedik, iki kez tuttu, ikisi de dondurulmuş embriyolardı cnm, rahmi çok daha iyi hazırlayabildikleri için ben dondurulmuşlara daha çok güveniyorum. Allah ol deyince oluyo cnm, sakın sıkma kendini. dondurulmuşların olduğu için çok şanslısın bence çok da beklemeyin güzel haberlerini tez alalım inşallah Allah yar ve yardımcın olsun

Başka bi topikte buldum ne güzel yazmış arkadaşlar.

AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve Pazartesi günü tüp bebek tedavisi için Prof .cem Turan doktor ile görüşmeye gitcem ve hocaya ne sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak bu süreç çok mu ağırlı olur kafam çok karışık ( Bana hep kötü seyler sölüyorlar inşallah ilk denemede hamile kalabilirmiyim ve ilk denemede nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

Çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur 2. dondurulmuş hakkımda bebeğim gelir, doktorumdan genetik test istiycem ve onların sonucu çıkmadan tekrar denemek istemiyorum, Rabbim hepimizn yardımcısı olsun, gebe haberleri beni çok çok umutlandırıyo, inşallah en yakın zamanda bizde sizin gibi oluruz..

Canım hayırlı olsun öncelikle tedavin. Herkes farklı şikayetleri sebepleri dolayısıyla tedavileri de farklı. Hocan verdiyse bu kararı ona ve kendine güvenmekten başla önce. Bu süreç acılı ağrılı bi süreçten öte manen ve psikolojik olarak daha zor bi süreç. Bu yüzden kaygılardan stresten ve umutsuzluktan uzak durmak en güzeli nacizane fikrim. Ve olumsuz hiç bişeye kulak asma. Herkesin yaşadığı kötü anları yaşamak zorunda değilsin. Özellikle şunu sakın duyma^ İLK DENEMEDE KİMSENİN TUTMAZ^ bunu duyma olur mu? Bunun böyle olmadığının kanıtlarından biri benim. İlkti ve Allah'ın izniyle binlerce şükür tuttu. Rabbim kısmet ederse kucağıma da alırım. Yani bu süreci Allah'tan başka bilen yok. Allah yar ve yardımcın olsun. Ha bi de ufak bi tavsiye o duyduklarını duymamak için hiç kimseye söylemedim. İyiki de söylemedim inan Naptın demeleri bile batardı bana:)

Inşallah sağ salim Allah'ın izniyle kucağına alırsın canım bebeğini darısı hepimizin başına bende tedaviyi kimseye söylemeyi düşünmüyorum inşallah benim içimde olumlu his var Allah'ın izniyle ilk denemede ikiz bebeklerim olur :)

Âmin canım :) inşallah ben de çok istiyorum hatta İlk kez itiraf ediyorum doktor tüp bebek deyince mutlu bile olmuştum ikiz fikri için:) o içindekini hiç bitirme ben de senin gibiydim önce Allah'a sonra bebeğin(lerin)e ve kendine güven. İlaçlarına dikkat et aksatma, hayatına devam bu kadar işte

Teşekkür ederim canım bilmiyorum bi garip his var içimde daha ilaç felan kullanmadım iğne varmış iğneden çok korkuyorum ama düzenli olarak vurulmaya calışcam inşallah bi sorun olmadan hamile kalabilirim :) inşallah hepimizin gönlünce olur Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder :)

:) o da normal canım ben 8. Günden beri çekiyorum ama bebeğim benimle suan şükürler olsun :) sadece kanaman olursa mutlaka doktorunu ara. Yoksa hiç takma kafana

Ben bazen içime cekemiyorum o kadar şiş oluyoki evde saliyorum karnimi öyle görmek hoşuma gidiyo :) dışarda da bol giyiniyorum belli olmasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…