Ben bazen içime cekemiyorum o kadar şiş oluyoki evde saliyorum karnimi öyle görmek hoşuma gidiyo :) dışarda da bol giyiniyorum belli olmasın diye :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah cnm bnm tüm kalbimle diliyorum, Rabbim büyükÇok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur 2. dondurulmuş hakkımda bebeğim gelir, doktorumdan genetik test istiycem ve onların sonucu çıkmadan tekrar denemek istemiyorum, Rabbim hepimizn yardımcısı olsun, gebe haberleri beni çok çok umutlandırıyo, inşallah en yakın zamanda bizde sizin gibioluruz..
Benim de karnım çok şişti, bir de acıyo, dar geliyor herşeyim, eşimin baksırlarını giyiyorumAynen Elif ya nedir böyle. Bi de benimki ilaçtan olduğuna inanmıyoacaba yemek göbüşü olmasın diyo. :) allahım diyorum bunun şurasında bi ay olmadı 7. 8. Ay yuvarlanarak gezicem galiba:) bi de boyum kısa da değil ama ben kısalmışım gibi geliyo göbek benden önce gidince:) randevu aldım diyetisyenden kadın çok yoğun taa 10 Haziran a attı. Bi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm bnm tedavin hayırlı olsun inşallah, kim dedi ki ağrılı olur diye? ilk etapta ilaçlarla iğnelerle yumurtaları çoğaltacaklar, okadar ince bir iğne ki anlamayacaksın bile. umarım çok güzel yumurtalar üretirsin cnm.Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve Pazartesi günü tüp bebek tedavisi için Prof .cem Turan doktor ile görüşmeye gitcem ve hocaya ne sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak bu süreç çok mu ağırlı olur kafam çok karışık( Bana hep kötü seyler sölüyorlar inşallah ilk denemede hamile kalabilirmiyim ve ilk denemede nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz
cnm bnm tedavin hayırlı olsun inşallah, kim dedi ki ağrılı olur diye? ilk etapta ilaçlarla iğnelerle yumurtaları çoğaltacaklar, okadar ince bir iğne ki anlamayacaksın bile. umarım çok güzel yumurtalar üretirsin cnm.
Sonra yumurta toplama işlemi var, bunda da zaten anestezi uygulanıyor, çok tatlı bir uyku
transferde de zaten muayene gibi, iki üç dakika sürüyor.
Büyük ihtimalle tek embriyo koyacaklar
Asıl zor olan transfer sonrası aslında, beklemek gerçekten zor oluyor, gelebilirse bir yakının gelsin derim cnm, en çok zorlandığım şey bu oldu. diğer iki denememde de yalnızdım, gurbet kuşuyuzhatta son denememde eşim bile yoktu yanımda annemle babamı çağırdım bir hafta onlar kaldı yanımda, sonra eşim geldi ve gittiler. Tek aradığın şey konuşmak olacak, tek ihtiyacın olan destek ve tek yapman gereken dua edip sabretmek. Biz burada aynı yaşadıklarımızı yaşayan kader arkadaşlarımızdan çok destek aldık, senin de bizlere anlatmanı ümit ediyorum, şimdiden merak ediyorum, tüm süreci beraber yaşayıp beraber bekleyelim
Ne güzel anlatmişsın canim bende çok korkuyorum ağrılı olur diye daha doktora gitmedik ama buradaki doktor büyük ihtimal tüp bebek olur dedi. Bi şey soracağım canim aşilama yada tüp bebek neye göre karar veriliyor
cnm aşılamada en fazla %15 %20 ihtimal veriyorlar, 1 yıl korunmamana rağmen hamile kalamıyorsan, yıkanmış spermlerle yumurtaların kalitesini artırıp püskürtme yoluyla gebelik şansını artırıyorlar, benim zamanımda devlet iki aşılama yapılmadan tüp bebek tedavisini karşılamıyordu, şuan nasıl bilmiyorum. İki aşılamada da ben en düşük dozda bile hiperstimülasyon olmuştum, çok ağrılı bir aşamaydı ve başarısızlıkla sonuçlandı. Olabilecek en kötü polikistik over hastasıymışım, bu yüzden en başından beri tüpbebek tavsiye ediyordu doktorlarım. Kişiden kişiye değişiyor aşılamayla da hamile kalan çok tanıdığım var. Aşılama daha az sonuç veriyor ama daha masrafsız bir yöntem.
Canım bende çok şükür hiç sorun yok eşimin sperm sayisi az aşilama uygun mudur ki acaba yoksa direk tüp bebek mi diye de kararsızim tabi doktorla karar verilir ama ne olur bilmiyorum
Rabbim aratmasın inşallah, Doktorun uygun olanı tavsiye edecektir cnm, içine sinmezse bir iki doktora daha görünürsün :26: Tüpbebekte şansınız daha çok tabiki ama aşılamadan sonra tavsiye edilir genelde. Gönlünüze göre olsun inşallah, Çok şükür ki çok büyük bir probleminiz yok, varikosel mi :26:
Benim de karnım çok şişti, bir de acıyo, dar geliyor herşeyim, eşimin baksırlarını giyiyorumYeni kıyafetler de almak istemiyorum, evde sadece elbise giyiyorum dışarıda eşofman
Bu serüvende benim kafamdan hiç silinmeyecek anlardan biri emin ol:) sıkışık oluyosun işlem bitiyo transfer oluyo ama sen hala sıkışıksın. Yat dedikleri için çişe gidemiyorsun izin yok tabi. Altına sürgü veriyorlar lazımlık gibi bişey . Yattığın yerden ona çiş yapıyosun ama bana 4 kez koymak zorunda kaldılar :) :)ve ben 1. Saat dolduktan sonra kendimi tuvalete attım yine de
Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum
Hayırlı transferler inşallah sonu çook güzel olur. Sonrasında 3 gün dinlen ondan sonra normal hayatına devam et sürekli yatıp hasta psikolojisine girme sakın zaten en zor dönem beklemek allah yardımcınız olsun.Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum
Merhaba arkadaşlar . bende tedaviye başlamadan önce hep kadınlar kulubunden bilgi edindim. Bayadır sitede varım ama sadece takipteydim artık ilaçlara başladım hatta dün çatlatma iğnemi oldum yarında yumurtalar toplanacak. Çok heyecanlıyım inşallah transferden sonra tutunduğunun haberinide sizlerle paylaşırım
Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum
Valaha :) herşey kolay o çiş varya :) cok frna cok sıkışık olacaksın su içeceksin ve işemiyecksn transfer olana kadar:) kıp kırmızı olmuştum ölüyodum
:) kan ter içinde kalmıştım ne koydular ne oldu ne bitti idrak edemedim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?