2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aynen Elif ya nedir böyle. Bi de benimki ilaçtan olduğuna inanmıyo acaba yemek göbüşü olmasın diyo. :) allahım diyorum bunun şurasında bi ay olmadı 7. 8. Ay yuvarlanarak gezicem galiba:) bi de boyum kısa da değil ama ben kısalmışım gibi geliyo göbek benden önce gidince:) randevu aldım diyetisyenden kadın çok yoğun taa 10 Haziran a attı. Bi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah cnm bnm tüm kalbimle diliyorum, Rabbim büyük

Benim de karnım çok şişti, bir de acıyo, dar geliyor herşeyim, eşimin baksırlarını giyiyorum Yeni kıyafetler de almak istemiyorum, evde sadece elbise giyiyorum dışarıda eşofman

cnm bnm tedavin hayırlı olsun inşallah, kim dedi ki ağrılı olur diye? ilk etapta ilaçlarla iğnelerle yumurtaları çoğaltacaklar, okadar ince bir iğne ki anlamayacaksın bile. umarım çok güzel yumurtalar üretirsin cnm.
Sonra yumurta toplama işlemi var, bunda da zaten anestezi uygulanıyor, çok tatlı bir uyku
transferde de zaten muayene gibi, iki üç dakika sürüyor.
Büyük ihtimalle tek embriyo koyacaklar
Asıl zor olan transfer sonrası aslında, beklemek gerçekten zor oluyor, gelebilirse bir yakının gelsin derim cnm, en çok zorlandığım şey bu oldu. diğer iki denememde de yalnızdım, gurbet kuşuyuz hatta son denememde eşim bile yoktu yanımda annemle babamı çağırdım bir hafta onlar kaldı yanımda, sonra eşim geldi ve gittiler. Tek aradığın şey konuşmak olacak, tek ihtiyacın olan destek ve tek yapman gereken dua edip sabretmek. Biz burada aynı yaşadıklarımızı yaşayan kader arkadaşlarımızdan çok destek aldık, senin de bizlere anlatmanı ümit ediyorum, şimdiden merak ediyorum, tüm süreci beraber yaşayıp beraber bekleyelim

Ne güzel anlatmişsın canim bende çok korkuyorum ağrılı olur diye daha doktora gitmedik ama buradaki doktor büyük ihtimal tüp bebek olur dedi. Bi şey soracağım canim aşilama yada tüp bebek neye göre karar veriliyor

cnm aşılamada en fazla %15 %20 ihtimal veriyorlar, 1 yıl korunmamana rağmen hamile kalamıyorsan, yıkanmış spermlerle yumurtaların kalitesini artırıp püskürtme yoluyla gebelik şansını artırıyorlar, benim zamanımda devlet iki aşılama yapılmadan tüp bebek tedavisini karşılamıyordu, şuan nasıl bilmiyorum. İki aşılamada da ben en düşük dozda bile hiperstimülasyon olmuştum, çok ağrılı bir aşamaydı ve başarısızlıkla sonuçlandı. Olabilecek en kötü polikistik over hastasıymışım, bu yüzden en başından beri tüpbebek tavsiye ediyordu doktorlarım. Kişiden kişiye değişiyor aşılamayla da hamile kalan çok tanıdığım var. Aşılama daha az sonuç veriyor ama daha masrafsız bir yöntem.

Canım bende çok şükür hiç sorun yok eşimin sperm sayisi az aşilama uygun mudur ki acaba yoksa direk tüp bebek mi diye de kararsızim tabi doktorla karar verilir ama ne olur bilmiyorum

Canım bende çok şükür hiç sorun yok eşimin sperm sayisi az aşilama uygun mudur ki acaba yoksa direk tüp bebek mi diye de kararsızim tabi doktorla karar verilir ama ne olur bilmiyorum

Rabbim aratmasın inşallah, Doktorun uygun olanı tavsiye edecektir cnm, içine sinmezse bir iki doktora daha görünürsün :26: Tüpbebekte şansınız daha çok tabiki ama aşılamadan sonra tavsiye edilir genelde. Gönlünüze göre olsun inşallah, Çok şükür ki çok büyük bir probleminiz yok, varikosel mi :26:

Evet canim varikosel var ama ileri derece değil ne yapsak bilmiyoruz işte

Benim de karnım çok şişti, bir de acıyo, dar geliyor herşeyim, eşimin baksırlarını giyiyorum Yeni kıyafetler de almak istemiyorum, evde sadece elbise giyiyorum dışarıda eşofman

Ay ben de aynı durumdayım. Kıyafetlerini hiç biri olmuyo eşimin tisortleri ni giyiyorum. Eşofman filan olmuyor çok dar geliyor..

Valaha :) herşey kolay o çiş varya :) cok frna cok sıkışık olacaksın su içeceksin ve işemiyecksn transfer olana kadar:) kıp kırmızı olmuştum ölüyodum

Merhaba arkadaşlar . bende tedaviye başlamadan önce hep kadınlar kulubunden bilgi edindim. Bayadır sitede varım ama sadece takipteydim artık ilaçlara başladım hatta dün çatlatma iğnemi oldum yarında yumurtalar toplanacak. Çok heyecanlıyım inşallah transferden sonra tutunduğunun haberinide sizlerle paylaşırım

Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum
Hayırlı transferler inşallah sonu çook güzel olur. Sonrasında 3 gün dinlen ondan sonra normal hayatına devam et sürekli yatıp hasta psikolojisine girme sakın zaten en zor dönem beklemek allah yardımcınız olsun.

Inşallah güzel haberlerle gelirsiniz sizde Rabbim yardımcınız olsun

Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum

Canim senin. Icin dua okuyorum merak etme çok. Güzel geçecek transferden sonra sevindirik olacaksin belki aglayacaksin belki guleceksin garip. Bi duygu anlayacağin..
Al evlatlarini da bi an once kurtul:)
Hadi hayirli olsun Rabbim hayırlı evlatlar etsin

Valaha :) herşey kolay o çiş varya :) cok frna cok sıkışık olacaksın su içeceksin ve işemiyecksn transfer olana kadar:) kıp kırmızı olmuştum ölüyodum

:) kan ter içinde kalmıştım ne koydular ne oldu ne bitti idrak edemedim. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…