2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Duma bu gece maideomer ve seni rüyamda gördüm. Yani formda yine ikiniz aynı anda alıyodunuz haberi ve ben şöyle yazmıştım . GÖRDÜNÜZ MÜ BİTTİ İŞTE ALLAH HAYIRLI ETSİN, KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN. :) kendim kadar merak ediyorum canım seni yarın çok güzel haberlerini burdan alıcaz inşallah. :) maideomer aslında seninle öğrenmesi mümkün değil ama Yasin okuyup yattım ona onunda aldım haberini. İnşallah bi 10 gün sonra da onu kutlarız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar
Bu embriyo ne zaman tutunuyor rahme? Transferden sonra kaçıncı gün mesela bilen var mı?

Bugün transfer sonrası 3. Gün hiçbi değişiklik yok.

Kizlar hamile arkadaslar bana cok dua edin birazdan transferim var cok heycanliyim korkuyorum

Canim hayırlı olsun .12 gün sonra güzel haberler alacağız senden inanıyorum. Transfer olduktan sonra günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği badem çekirdekli üzüm kuru kayısı ben beslenmeninde önemli olduğunu düşünüyorum sabahları haşlanmış yumurta sadece beyazın i zeytin domates süt bal çorba tavuk balık mesela öğlen tavuk eti yediysem akşam Kıvırcık salata Dardanel ton domates salata mısır bol protein aldım çay la kahve yi çok sevmeme rağmen içmedim sabah gece yatarken hep ballı süt içtim. Canım benim iyi beslenmeninde yararı olduğunu düşünüyorum. Rabbim yardimci olsun dualarım seninle:))

Son düzenleme:
Selamlar
Bu embriyo ne zaman tutunuyor rahme? Transferden sonra kaçıncı gün mesela bilen var mı?

Bugün transfer sonrası 3. Gün hiçbi değişiklik yok.

Canim benim belirti arama bende olmamıştı. Hatta benim de çok canim sıkılıyor du .Rabbim e şükürler olsun ki tuttu.bugun 13. Günün deyim ve hala belirti yok sadece göğüsleri m çok dolgun lasti okadar.internetten araştır mistim 3 ve 4 gün sonra tutunuyor Muş yazıyordu.
Rabbim yardimci n olsun bebisin sımsıkı tutunsun inşallah.

Yok canım yemek göbeği değil kesinlikle. Sabah kalktığımda kilomu kontrol ederim ben hep, hiç kilo almamisim tamamen gaz yani içimizdeki merak etme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bende çok şükür hiç sorun yok eşimin sperm sayisi az aşilama uygun mudur ki acaba yoksa direk tüp bebek mi diye de kararsızim tabi doktorla karar verilir ama ne olur bilmiyorum

Canım benim esimde de sperm sayısı azdi. Kadın dogumcular seni değil parayı düşünüp önce aşılama diyo ama benim eşimin üroloji doktoru hiç asilamayla uğraşmayın dedi. Sonuçta ilişkiye girmekte bir sikintiniz yok sperm sayısı az şansınız da az direkt tüp bebek yaptırın bence dedi. Bizde onu dinledik. Aşılama bizim durumumuzdakiler için tamamen bir para tuzağı yani anliycagin. Bizim sperm sayımız çok az ama ilk denememizde tuttu çok şükür.

Benim imzada 5 haftalık yazıyor galiba ama ben 4.haftamdayım diye biliyordum bu hesaplama nasıl oluyor. Sat 2 Mayıs benim. Birde ben hamile olduğumu daha öğrenmeden canım erik çekmeye başlamıştı ki normalde hiç haz etmem hala da günde 1 kiloya yakın erik yiyorum benim gaz problemime onunda bir katkısı var mıdır acaba ?

Son düzenleme:

Son adet tarihi baz alınarak hesaplanır canım sende 4. Haftani bitirmiş 5. Haftanın icindesin 40 hafta olunca bebis gelicek inşallah :)

Voly cansın sen can canım benim yaaaa maşallah Allah hayırlara getirsin rüyanı inşallah inşallah bende meraaklardayım canım inşallah onunda güzel haberlerini alırız.. Allah senden razı olsun yüzümü güldürdün Rabbim hayırlıbevlatlar ihsan etsin sağlıkla huzurla kucağına al inşallah. bende rüyamda yarım çuval yumurta gördüm inşallah hayırlara gelir belkide sabah akşam meraklardayım onun etkisiyle gördüm tersi çıkmazsa canım inan çatladım meraktan benim kadar pimpirikli benim kadar çok takan biri varmıdır acaba

Ben biten hafta sayılıyor diye biliyordum demek ki içinde bulunduğun hafta söyleniyormuş o zaman benim minnaklar senin bebişinden 1 hafta daha büyükler abilik/alalım yaparlar artık

Ay canım vallahi nasıl umut oluyorsunuz böyle yazınca yaşım 25 eşim de 28 sayı 4 buçuk milyon çıkmıştı olur mu dersin tüp bebekte tutmaz diye korkuyorum ya

Canım bi de burdaki doktor gazi de Nuray hanıma yönlendirdi gazi de nasıl olur ki bi bilgin var mı? Doktor da çok önemli sonuçta

Sık kullanılanlara kaydettim, Gerçekten çok güzel dua, buraya yazandan, bize hatırlatandan Allah bin razı olsun. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah. Çok teşekkürler..

Arkadaşlar benim bugün transferim sonrası 3ncü günüm.
3ncü gün embroyosu 8 hücreli dondurulmuştu çok şükür kayıpsız çözüldü ve transferim gerçekleşti.
Gazım var Kabızım test tarihim 10 haziran yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Allah gönlümüze göre versin inşaallah...

Transferin hayırlı olsun cnm benim de çok gazım vardı hala da devam etmekte
Kabız olmamaya çalış mümkün olduğunca, her kahvaltıda dupbalak içebilirsin demişti doktorum
Takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorummm

Hayırlı uğurlu olsun inşallah 10 haziranda güzel haberlerle gelirsin. O lanet gaz durumu hiç bitmiyor cnm tedavinin bonusu olarak kalıyor bi süre daha bana Dr. Um bol bol yürü demişti özellikle crinone jeli uyguladıkları sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…