Arkadaşlar benim bugün transferim sonrası 3ncü günüm.
3ncü gün embroyosu 8 hücreli dondurulmuştu çok şükür kayıpsız çözüldü ve transferim gerçekleşti.
Gazım varKabızım test tarihim 10 haziran yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Allah gönlümüze göre versin inşaallah...
Canim benim belirti arama bende olmamıştı. Hatta benim de çok canim sıkılıyor du .Rabbim e şükürler olsun ki tuttu.bugun 13. Günün deyim ve hala belirti yok sadece göğüsleri m çok dolgun lasti okadar.internetten araştır mistim 3 ve 4 gün sonra tutunuyor Muş yazıyordu.
Rabbim yardimci n olsun bebisin sımsıkı tutunsun inşallah.
Sık kullanılanlara kaydettim, Gerçekten çok güzel dua, buraya yazandan, bize hatırlatandan Allah bin razı olsun. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah. Çok teşekkürler..
Ay canım vallahi nasıl umut oluyorsunuz böyle yazınca yaşım 25 eşim de 28 sayı 4 buçuk milyon çıkmıştı olur mu dersin tüp bebekte tutmaz diye korkuyorum ya
Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.
Allah yar ve yardımcın olsun canım içini ferah tut hersey güzel olucak de unutma nekadar az stresli olursan hersey okadar güzel gidicek:)dualarım seninle..
Hayırlı transferler inşallah sonu çook güzel olur. Sonrasında 3 gün dinlen ondan sonra normal hayatına devam et sürekli yatıp hasta psikolojisine girme sakın zaten en zor dönem beklemek allah yardımcınız olsun.
Inşallah güzel haberlerle gelirsiniz sizde Rabbim yardımcınız olsun
Canim senin. Icin dua okuyorum merak etme çok. Güzel geçecek transferden sonra sevindirik olacaksin belki aglayacaksin belki guleceksin garip. Bi duygu anlayacağin..
Al evlatlarini da bi an once kurtul:)
Hadi hayirli olsun Rabbim hayırlı evlatlar etsin
Allahim hepinizden razi olsun insallah cok degsk bi duygu bu cis olayi öldurckti bni 2litra suyu icip gittm yarisini yap yarsni tut diyorlar gelnce tutulmuyorki ama voly cok saol cnm bnm allah bin kere razi olsun sizlrdnDualarımız seninle okudum bu arada yasini Allah kabul etsin. Korkma kısacık bi işlem.hayırlı olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla bi aglama tuttuki sorma 2 tane transfer edildi yasimdan dolayi olmz dyrdm ama 2tane olduCanim senin. Icin dua okuyorum merak etme çok. Güzel geçecek transferden sonra sevindirik olacaksin belki aglayacaksin belki guleceksin garip. Bi duygu anlayacağin..
Al evlatlarini da bi an once kurtul:)
Hadi hayirli olsun Rabbim hayırlı evlatlar etsin
Canim hayırlı olsun .12 gün sonra güzel haberler alacağız senden inanıyorum. Transfer olduktan sonra günde 1 dilim ananas yedim kabak çekirdeği badem çekirdekli üzüm kuru kayısı ben beslenmeninde önemli olduğunu düşünüyorum sabahları haşlanmış yumurta sadece beyazın i zeytin domates süt bal çorba tavuk balık mesela öğlen tavuk eti yediysem akşam Kıvırcık salata Dardanel ton domates salata mısır bol protein aldım çay la kahve yi çok sevmeme rağmen içmedim sabah gece yatarken hep ballı süt içtim. Canım benim iyi beslenmeninde yararı olduğunu düşünüyorum. Rabbim yardimci olsun dualarım seninle:))
Duma bu gece maideomer ve seni rüyamda gördüm. Yani formda yine ikiniz aynı anda alıyodunuz haberi ve ben şöyle yazmıştım . GÖRDÜNÜZ MÜ BİTTİ İŞTE ALLAH HAYIRLI ETSİN, KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN. :) kendim kadar merak ediyorum canım seni yarın çok güzel haberlerini burdan alıcaz inşallah. :) maideomer aslında seninle öğrenmesi mümkün değil ama Yasin okuyup yattım ona onunda aldım haberini. İnşallah bi 10 gün sonra da onu kutlarız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar benim bugün transferim sonrası 3ncü günüm.
3ncü gün embroyosu 8 hücreli dondurulmuştu çok şükür kayıpsız çözüldü ve transferim gerçekleşti.
Gazım varKabızım test tarihim 10 haziran yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Allah gönlümüze göre versin inşaallah...
Valla bi aglama tuttuki sorma 2 tane transfer edildi yasimdan dolayi olmz dyrdm ama 2tane oldu
Gaz sorunu ve karın şişligi için papatya çayı için beni çok rahatlattı tavsiye ederim..Kabızlığa iyi gelecek şeyler özellikle sabahları kuru kayısı kuru incir yiyip bir bardak ılık sy içip yarım saatten az olmamak kaydıyla yürüyüş yapmak ilaca filan hiç gerek kalmıyor inanın. Ama gaz sorununa henüz doğal bir çözüm bulamadım denemelerdeyim
gaz sorunu için, papatya çayı için.. çok hoş oldu, asla unutmam artıkGaz sorunu ve karın şişligi için papatya çayı için beni çok rahatlattı tavsiye ederim..
Maşallahsıra geldi beklemeye
sabirsiZ Biri ve bu dönemi çok zor atlatan biri olarak Sana Rabbimden bol bol sabirlar diliyorum..
Nasil bklycksm bilmyrmki olurum heycndan valla
Nasil bklycksm bilmyrmki olurum heycndan valla
Kaç gün bekleniyo tranferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?