2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.

Amin Allah razı olsun inşallah aynı ayda anne oluruz.

Sık kullanılanlara kaydettim, Gerçekten çok güzel dua, buraya yazandan, bize hatırlatandan Allah bin razı olsun. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah. Çok teşekkürler..

Ay canım vallahi nasıl umut oluyorsunuz böyle yazınca yaşım 25 eşim de 28 sayı 4 buçuk milyon çıkmıştı olur mu dersin tüp bebekte tutmaz diye korkuyorum ya

canım biz hiç 1 milyonun üstüne çıkamadık ve en son 300.000 di sperm sayımız ama doktorumuz şunu dedi senden 14 tane yumurta topladık eşinden de alacağımız sperm sayısı en fazla 14.. daha fazlasına ihtiyacımız yok dedi. yani 1 tane bile bulsalar bir umut onlar için o yüzden hiç üzülme endişe de etme doktorun söylediklerini harfiyen yap sadece inşallah Rabbim dilemişse olur :) birde hergün meryem suresini oku bir kez de mealini oku zaten hep okumak isteyeceksin :)

Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.

kızlar ben bol bol kiraz ve ananas yedim bir de üstüne 2 bardak soğuk su içtinizmi anında tuvalettesiniz :) banada şurup yazdı doktor, eğer kabız olursan al diye ama hiç ihtiyacım olmadı çok şükür.. su çok önemli sakın ihmal etmeyin birde günde 3-4 tane kuru incir yedim onunda hemen üstüne bol su içtim ilaca çok yönelmeyin bence doğal yollarla halledin :)

Allah yar ve yardımcın olsun canım içini ferah tut hersey güzel olucak de unutma nekadar az stresli olursan hersey okadar güzel gidicek:)dualarım seninle..

Dualarımız seninle okudum bu arada yasini Allah kabul etsin. Korkma kısacık bi işlem.hayırlı olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allahim hepinizden razi olsun insallah cok degsk bi duygu bu cis olayi öldurckti bni 2litra suyu icip gittm yarisini yap yarsni tut diyorlar gelnce tutulmuyorki ama voly cok saol cnm bnm allah bin kere razi olsun sizlrdn

Valla bi aglama tuttuki sorma 2 tane transfer edildi yasimdan dolayi olmz dyrdm ama 2tane oldu

Uygulycm insallah bunlari cnm bnm cok saol allah cumlenizdn razi olsun.etkisi buyuktr dedign gibi beslenmenin

cok garip oldium rabbim her iki dunyadada mutlu etsn seni cok saol bitanesin sen.cok umutlndm valla okuynca

Merhaba cnm..bnim de ayni senin gibi trasfer sonrasi 3 gunum.ve 3 gun emviosilu .ayni sekilde gazim var. Kabizluj icin ilac yazdi ddokktor onu kullnuyorum. Kabiz olmaman gerekiyor. İnsallh Rabbim hayirli evlatlar nnasip edr. Hepumze..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kabızlığa iyi gelecek şeyler özellikle sabahları kuru kayısı kuru incir yiyip bir bardak ılık sy içip yarım saatten az olmamak kaydıyla yürüyüş yapmak ilaca filan hiç gerek kalmıyor inanın. Ama gaz sorununa henüz doğal bir çözüm bulamadım denemelerdeyim

Gaz sorunu ve karın şişligi için papatya çayı için beni çok rahatlattı tavsiye ederim..

En son adet tarihim 25 nisan.. ama ben tedaviye baslamak için adet olamadım.. bir öneriniz varmı kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…