Bana 12. Gün test yap dediler ben dayanamadım 10.gün evde idrar testi yaptım şansıma pozitif çıktı ama negatif te çıkabilirdi ve ben çok üzülürdüm o yüzden pek tavsiye edilmiyor öncesinde test yapılması.Kaç gün bekleniyo tranferden sonra
Gaz sorunu ve karın şişligi için papatya çayı için beni çok rahatlattı tavsiye ederim..
Teşekkür ederim hande, evet ilk denememdi çok şükür tuttu ama pozitifi görmekle bitmiyormuş iş şimdide başka sıkıntı ve Sorular var kafamda acaba keseyi görebilcekmiyiz kalp atışını duyabilecekmiyiz gibi
En son adet tarihim 25 nisan.. ama ben tedaviye baslamak için adet olamadım.. bir öneriniz varmı kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun canim benim allah yardim eder allahin izniyle bi bakmissin kucafimda cok sevindim bizlerlede paylas olurmu haberleeini bekliyoruz benimde ilk olucak nasipse aderi bekliyoruz bizler icinde dua et emi:)
Olsun canim benim allah yardim eder allahin izniyle bi bakmissin kucafimda cok sevindim bizlerlede paylas olurmu haberleeini bekliyoruz benimde ilk olucak nasipse aderi bekliyoruz bizler icinde dua et emi:)
Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.
Hayırlı olsun cnm, senle birlikte biz de heyecanlanıyoruz valla
Kendini şımart bu süreçte, herkese de seni şımartmasını tembihle, ayaklarının altına yastıklar falan koy tadını çıkar
canım hayırlı olsun. inşallah senden de güzel haberler alcaz sabırlı ol kafamdan bu düşünceyi çıkar rahat geçir allahim inşallah karşılığını verir
canım biz hiç 1 milyonun üstüne çıkamadık ve en son 300.000 di sperm sayımız ama doktorumuz şunu dedi senden 14 tane yumurta topladık eşinden de alacağımız sperm sayısı en fazla 14.. daha fazlasına ihtiyacımız yok dedi. yani 1 tane bile bulsalar bir umut onlar için o yüzden hiç üzülme endişe de etme doktorun söylediklerini harfiyen yap sadece inşallah Rabbim dilemişse olur :) birde hergün meryem suresini oku bir kez de mealini oku zaten hep okumak isteyeceksin :)
cok garip oldium rabbim her iki dunyadada mutlu etsn seni cok saol bitanesin sen.cok umutlndm valla okuynca
Hergün dua ediyorum inanın tanıdığım tanımadığım bebek sahibi olmak isteyen kim varsa allahım herkese Hayırlısıyla nasip et diye inşallah da öyle olur bu ay çok güzel bir ay hepimize uğur getirir inşallah
Sağol canim okuyorum meryem süresini bende. Sen nerde yaptirdin
Voly cansın sen can canım benim yaaaa maşallah Allah hayırlara getirsin rüyanı inşallahinşallah bende meraaklardayım canım inşallah onunda güzel haberlerini alırız.. Allah senden razı olsun yüzümü güldürdün Rabbim hayırlıbevlatlar ihsan etsin sağlıkla huzurla kucağına al inşallah. bende rüyamda yarım çuval yumurta gördüm inşallah hayırlara gelir belkide sabah akşam meraklardayım onun etkisiyle gördüm tersi çıkmazsa canım inan çatladım meraktan benim kadar pimpirikli benim kadar çok takan biri varmıdır acaba
Sık kullanılanlara kaydettim, Gerçekten çok güzel dua, buraya yazandan, bize hatırlatandan Allah bin razı olsun. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah. Çok teşekkürler..
Doktorun kimdi canim yas kac hangi sebepten gittin ozel degilse tabi birbirimize umut olalim diye soruyorum yanlis Anlama allah razi olsun dualarin icinde
Valla benim durumum aslında tam ibretlik türdençünkü 34 yaşındayım sebepsiz infertilite 2 başarısız aşılama sonra nisan ayında içime doğan bir ilhamla mayısta tüp yapalım dedim ve yaptık ondan önce hiç bu kadar umutlu ve heyecanlı olmamıştım doğrusu. Herkese tavsiyem kendinizde umudu en çok hissettiğiniz zamanda başlayın tedaviye ben önce ki aşımlamalarımda hep olmayacağını Bile bile yaptırmıştım ne yazıkki. Ist. Hisar hastanesinde oldum iyiki orda olmuşum herşey çok güzel gelişti darısı tüm bu yola başlayanlara
Stresten olamıyorsunuzdur benimde hiç şaşmazdı 5 gün gecikti tedavi öncesi isterseniz Dr.nuzu arayıp sorun bir ilaç verip söktürsün tabi belki hamile de olabilirsiniz inşallah öyle olur
Moral çok önemli hep umutlu ol, güzel düşün olur mu:) güzel düşünce güzel beden güzel bebiş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla benim durumum aslında tam ibretlik türdençünkü 34 yaşındayım sebepsiz infertilite 2 başarısız aşılama sonra nisan ayında içime doğan bir ilhamla mayısta tüp yapalım dedim ve yaptık ondan önce hiç bu kadar umutlu ve heyecanlı olmamıştım doğrusu. Herkese tavsiyem kendinizde umudu en çok hissettiğiniz zamanda başlayın tedaviye ben önce ki aşımlamalarımda hep olmayacağını Bile bile yaptırmıştım ne yazıkki. Ist. Hisar hastanesinde oldum iyiki orda olmuşum herşey çok güzel gelişti darısı tüm bu yola başlayanlara
İnşallah oyle olur..sağolun hepinize rabbim güzel ahlaklı evlatlar versin
Inşallah hayirli olur canım çok sevindim ne güzel darisi bizlerin basina artık rabbim kucagina almayida nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?