2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kaç gün bekleniyo tranferden sonra
Bana 12. Gün test yap dediler ben dayanamadım 10.gün evde idrar testi yaptım şansıma pozitif çıktı ama negatif te çıkabilirdi ve ben çok üzülürdüm o yüzden pek tavsiye edilmiyor öncesinde test yapılması.

Gaz sorunu ve karın şişligi için papatya çayı için beni çok rahatlattı tavsiye ederim..

Bana bitkisel çoğu çayın söktürücü özelliginden dolayı içilmesi sakıncalı dediler hep papatya çayını dr mu önerdi canım sana eğer bi sakıncası yoksa hemen gidip alayım çok zor durumdayımda

Olsun canim benim allah yardim eder allahin izniyle bi bakmissin kucafimda cok sevindim bizlerlede paylas olurmu haberleeini bekliyoruz benimde ilk olucak nasipse aderi bekliyoruz bizler icinde dua et emi:)

En son adet tarihim 25 nisan.. ama ben tedaviye baslamak için adet olamadım.. bir öneriniz varmı kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stresten olamıyorsunuzdur benimde hiç şaşmazdı 5 gün gecikti tedavi öncesi isterseniz Dr.nuzu arayıp sorun bir ilaç verip söktürsün tabi belki hamile de olabilirsiniz inşallah öyle olur

Olsun canim benim allah yardim eder allahin izniyle bi bakmissin kucafimda cok sevindim bizlerlede paylas olurmu haberleeini bekliyoruz benimde ilk olucak nasipse aderi bekliyoruz bizler icinde dua et emi:)

Hergün dua ediyorum inanın tanıdığım tanımadığım bebek sahibi olmak isteyen kim varsa allahım herkese Hayırlısıyla nasip et diye inşallah da öyle olur bu ay çok güzel bir ay hepimize uğur getirir inşallah

Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.

Dulcola× bitkisel bi ilac hiç bi yan etkisi yok doktoruna danis ona gore alirsin canim esim eczacı gebelerde kullanabiliyomus ve etkisini goruyolarmis geçmiş olsun ne kadarlik bebiş:)

Hayırlı olsun cnm, senle birlikte biz de heyecanlanıyoruz valla
Kendini şımart bu süreçte, herkese de seni şımartmasını tembihle, ayaklarının altına yastıklar falan koy tadını çıkar

Ayy canlarm bnm ya cok saolun esime naz yapaym biraz

Sağol canim okuyorum meryem süresini bende. Sen nerde yaptirdin

Doktorun kimdi canim yas kac hangi sebepten gittin ozel degilse tabi birbirimize umut olalim diye soruyorum yanlis Anlama allah razi olsun dualarin icinde

Sen topik annemizsin bi kere önce ben teşekkür ederim bu uğurlu sayfayı açtığın için. Başka topikleri de okumuştum bu kadar hamile anne yoktu. O yüzden bu sayfa çok uğurlu ve sen açtın. Hayırlar olsun inşallah tabi hepsi Rabb'imin ol demesiyle olacak. Yüzün gülsün mutlu ol hep innnişşaaaaallllah. Hepinize dua ediyorum hep ediyorum. Yolun başındayız bu yola çıkan herkese güzel Allahım yardım etsin .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sık kullanılanlara kaydettim, Gerçekten çok güzel dua, buraya yazandan, bize hatırlatandan Allah bin razı olsun. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallah. Çok teşekkürler..

Ben okuduğumda çok etkilendim çok duygulandım. Ben teşekkür ederim âmin dediğin için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorun kimdi canim yas kac hangi sebepten gittin ozel degilse tabi birbirimize umut olalim diye soruyorum yanlis Anlama allah razi olsun dualarin icinde

Valla benim durumum aslında tam ibretlik türden çünkü 34 yaşındayım sebepsiz infertilite 2 başarısız aşılama sonra nisan ayında içime doğan bir ilhamla mayısta tüp yapalım dedim ve yaptık ondan önce hiç bu kadar umutlu ve heyecanlı olmamıştım doğrusu. Herkese tavsiyem kendinizde umudu en çok hissettiğiniz zamanda başlayın tedaviye ben önce ki aşımlamalarımda hep olmayacağını Bile bile yaptırmıştım ne yazıkki. Ist. Hisar hastanesinde oldum iyiki orda olmuşum herşey çok güzel gelişti darısı tüm bu yola başlayanlara

Son düzenleme:

Inşallah hayirli olur canım çok sevindim ne güzel darisi bizlerin basina artık rabbim kucagina almayida nasip etsin

Stresten olamıyorsunuzdur benimde hiç şaşmazdı 5 gün gecikti tedavi öncesi isterseniz Dr.nuzu arayıp sorun bir ilaç verip söktürsün tabi belki hamile de olabilirsiniz inşallah öyle olur

İnşallah oyle olur..sağolun hepinize rabbim güzel ahlaklı evlatlar versin

hisar hastanesi mi ay ne güzel bende Birgül hanim da başlıyorum çok harika bir doktor .. bende hisar intercontinental a giden kimseyi bulamadım burada be güzel seni buldum canım :) adetim gelmedi gelsinde hemen başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…