hisar hastanesi mi ay ne güzel bende Birgül hanim da başlıyorum çok harika bir doktor .. bende hisar intercontinental a giden kimseyi bulamadım burada be güzel seni buldum canım :) adetim gelmedi gelsinde hemen başlıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Orda aşılama yaptırıp tutan 3 arkadaş ım vardı bende o yüzden orayı tercih ettim daha gitmeden kanım ısırmıştı oraya. Tabi sonrasında doğumu filan orda yaptırabilirsiniz bilmiyorum diğer hast lere göre oldukça pahalı birer. Ama ilgi alaka çok iyidir funda hemşire olsun mine asistan olsun filan hepsini ayrı ayrı çok sevdik. Eğer özel sigorta n yoksa paket dışında kalan tahlillerini başka biyerde yaptım bence 3 katı fiyat farkı oluyor haberin olsun
gaz sorunu için, papatya çayı için.. çok hoş oldu, asla unutmam artık
Dulcola× bitkisel bi ilac hiç bi yan etkisi yok doktoruna danis ona gore alirsin canim esim eczacı gebelerde kullanabiliyomus ve etkisini goruyolarmis geçmiş olsun ne kadarlik bebiş:)
Bana 12. Gün test yap dediler ben dayanamadım 10.gün evde idrar testi yaptım şansıma pozitif çıktı ama negatif te çıkabilirdi ve ben çok üzülürdüm o yüzden pek tavsiye edilmiyor öncesinde test yapılması.
Bana bitkisel çoğu çayın söktürücü özelliginden dolayı içilmesi sakıncalı dediler hep papatya çayını dr mu önerdi canım sana eğer bi sakıncası yoksa hemen gidip alayım çok zor durumdayımda
özel sigortam yok canim.. evet pahali bir hastane fakat tüp bebek 5.000 tl ben uygun buldum.eşimden sperm örneği için 280 tl aldilar.. TSH ve prolaktin dışarda yaptırdım ben.. Bu yaptirdiklarimiz temiz çıktı adet olunca gel dedi.. Bundan sonra ücretli tahliller varmı sen tecrübelisin canım..evet ben sadece mine hanim ce Birgül hanımı tanıyorum tedaviye gecemedik tam anlamıyla :)
Evet paket fiyat olduğu için çok uygun bazı ilaçları sana aldıracaklar ilk gittiğin gün onlara para vereceksin eşine ve sana antibiyotik toplama işleminden sonra kullanmak için bi ilaç ve crinone jel filan onlar 90 tl gibi bişi tutuyor ben antibiyotik kullanamadığım için bana vermemişti işlem sırasında iğne yapmış o onlardan oldubide gebelik testini orda yaptırma 80 lira mı ne ben evime yakın bir yerde yaptırdım 25 liraya haberin olsun cnm. Gelişmeleri ni Paylaş aklına takılan birşey olursa sor lütfen orası benim 2. Evim gibi oldu gide gele her bi yerini öğrendim artık. Kan aldırır ken kızlar canını biraz fazla acıtıyor dikkat etsinler hassasım ben filan de haberlerini bekliyorum merakla
Kizlar illa sirt ustumu yatmam gerek doktr hertrluvyat sorun olmaz dedi
Sağol canım şimdi seni buldum çok şey soracam heralde...:) peki bende pko var senin kaç yumurtan olmuştu kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler.. transferden sonra neler yaptın.. ben normalde çalışıyorum 15 gün yıllık iznimi kullanicam transferden sonra... korkuyorum ise giderken bişey olurmu diye
3 gün yatmak çok sıkıcı olduğu ndan türlü türlü yatma şekilleri geliştiriyorsun zaten okadar takma kafana stres yapma rahat ol yeter ben 3.günü yürüyüş ve hafif ev işlerine bile başlamıştım bir yazı vardı onu okuyunca daha rahat davranmaya başlamıştım. Yazıda rahmin balon gibi içi boş olmadığı o yüzden yerçekimi nin olmadığı normalde yapışık gibi durduğu yazıyordu. Yani yatsakta Ayakta da dursak embriyo öyle havada yazmıyorum ş. bi faydası yokmuş sürekli yatmanın buna benzer şey ler yazıyordu da ben iyi anlatamadım şimdi
canım bana da sakın yüzüstü yatma dedi bende yan ve sırtüstü yatıyorum sadece. sen yinede tedbiri elden bırakma yüzüstü yatma bence canım
Klavye kafasına göre değiştirdiği için biraz saçma olmuş yazım en iyisi verdiğim adreste bulun ordan okuyun canım çok daha net bilgiler var orda.Gayet guzel anlatmsn cnm anladm cok saol
Dun transferimi oldum.evdeki israrlara dayanamayarak yatiyrm arada kalkip dolasiyrm tabiki.yrn okula gitme deselerde gidicrm cunku bi faydasi yokmus yatmanin nette okudum. Ama pisman olmak ta istemiyrm sonradan. Arada hafif agrim oluyor sanırım o da normal. Bir de popomdaki igne yerlerinin agrisi
Butun pozitifi goren arkadslarim cooooook tebrikler nolur bizede dua edin bizimde olsun :) dumaduma bende dayanamiyrm yaa yptircm galiba ama 3. Gun emb. 9. Gun cikarmi bilmiorum
İşlem olana kadar tutuyomuyuz çişimizi ya yaparsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?