2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Orda aşılama yaptırıp tutan 3 arkadaş ım vardı bende o yüzden orayı tercih ettim daha gitmeden kanım ısırmıştı oraya. Tabi sonrasında doğumu filan orda yaptırabilirsiniz bilmiyorum diğer hast lere göre oldukça pahalı birer. Ama ilgi alaka çok iyidir funda hemşire olsun mine asistan olsun filan hepsini ayrı ayrı çok sevdik. Eğer özel sigorta n yoksa paket dışında kalan tahlillerini başka biyerde yaptım bence 3 katı fiyat farkı oluyor haberin olsun

özel sigortam yok canim.. evet pahali bir hastane fakat tüp bebek 5.000 tl ben uygun buldum.eşimden sperm örneği için 280 tl aldilar.. TSH ve prolaktin dışarda yaptırdım ben.. Bu yaptirdiklarimiz temiz çıktı adet olunca gel dedi.. Bundan sonra ücretli tahliller varmı sen tecrübelisin canım..evet ben sadece mine hanim ce Birgül hanımı tanıyorum tedaviye gecemedik tam anlamıyla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dulcola× bitkisel bi ilac hiç bi yan etkisi yok doktoruna danis ona gore alirsin canim esim eczacı gebelerde kullanabiliyomus ve etkisini goruyolarmis geçmiş olsun ne kadarlik bebiş:)

Sağolasın canım ilgin için teşekkürler ananas ve diğer meyveleri deneyip onu da sorayım dr.a duphalac çok saçma bi şurup ya. Bebiş yerleşme aşamasında transferin 3. Günü. Sinir ve stres içindeyim ilaçlardan heralde hiç böyle ummamıştım

Canim dr onermedi ama papatya çayının rahatlatici özelliğini biliyorum bende öyle kanama vs gibi bişey olmadi ben zaten bi kac defa içtim öyle abartili icmedim soru işareti olursa kafanda bence içme :44:

Son düzenleme:

Evet paket fiyat olduğu için çok uygun bazı ilaçları sana aldıracaklar ilk gittiğin gün onlara para vereceksin eşine ve sana antibiyotik toplama işleminden sonra kullanmak için bi ilaç ve crinone jel filan onlar 90 tl gibi bişi tutuyor ben antibiyotik kullanamadığım için bana vermemişti işlem sırasında iğne yapmış o onlardan oldu bide gebelik testini orda yaptırma 80 lira mı ne ben evime yakın bir yerde yaptırdım 25 liraya haberin olsun cnm. Gelişmeleri ni Paylaş aklına takılan birşey olursa sor lütfen orası benim 2. Evim gibi oldu gide gele her bi yerini öğrendim artık. Kan aldırır ken kızlar canını biraz fazla acıtıyor dikkat etsinler hassasım ben filan de haberlerini bekliyorum merakla

Son düzenleme:

Sağol canım şimdi seni buldum çok şey soracam heralde...:) peki bende pko var senin kaç yumurtan olmuştu kaçıncı gün embriyosu transfer ettiler.. transferden sonra neler yaptın.. ben normalde çalışıyorum 15 gün yıllık iznimi kullanicam transferden sonra... korkuyorum ise giderken bişey olurmu diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar illa sirt ustumu yatmam gerek doktr hertrluvyat sorun olmaz dedi

3 gün yatmak çok sıkıcı olduğu ndan türlü türlü yatma şekilleri geliştiriyorsun zaten okadar takma kafana stres yapma rahat ol yeter ben 3.günü yürüyüş ve hafif ev işlerine bile başlamıştım bir yazı vardı onu okuyunca daha rahat davranmaya başlamıştım. Yazıda rahmin balon gibi içi boş olmadığı o yüzden yerçekimi nin olmadığı normalde yapışık gibi durduğu yazıyordu. Yani yatsakta Ayakta da dursak embriyo öyle havada yazmıyorum ş. bi faydası yokmuş sürekli yatmanın buna benzer şey ler yazıyordu da ben iyi anlatamadım şimdi

Son düzenleme:

Bizde hiçbir sorun yoktu 11 yumurta oluştu 9 u toplandı 7 si döllenme 6 sı iyi gelişti ama sonra 3 ü durdu elimizde 3 tane kaldı biri iyi kalitede diğeri normal kalitede 2 tane embriyo transfer edildi hemde 2. günü ne üzülmüştüm ama çok şükür tutundu bana minnaklar ım o yüzden oluşan yumurta sayısına hiç takılma ne kadar çok Yumoş oluyorsa o kadar fazla da ağrın oluyor az olsun öz olsun zaten çoğu eleniyor

Son düzenleme:
Transferden sonra yapılması gerekenler ilgili yazıyı buldum ama sayfa linkini ekleyeyim bi türlü m.tupbebek.com da arkadaşlar mutlaka okuyun

Dun transferimi oldum.evdeki israrlara dayanamayarak yatiyrm arada kalkip dolasiyrm tabiki.yrn okula gitme deselerde gidicrm cunku bi faydasi yokmus yatmanin nette okudum. Ama pisman olmak ta istemiyrm sonradan. Arada hafif agrim oluyor sanırım o da normal. Bir de popomdaki igne yerlerinin agrisi

Gayet guzel anlatmsn cnm anladm cok saol

Gayet guzel anlatmsn cnm anladm cok saol
Klavye kafasına göre değiştirdiği için biraz saçma olmuş yazım en iyisi verdiğim adreste bulun ordan okuyun canım çok daha net bilgiler var orda.

A
Ağır kaldırmayın, yukarı uzatmanın yorulduğunuzda ayaklarınızı uzatıp oturun allaha emanet onlar olacağı varsa olacaklar zaten. Birde beslenmenize dikkat edin hayırlı olsun şimdiden bebişiniz

Kizlar illa sirt ustumu yatmam gerek doktr hertrluvyat sorun olmaz dedi

Canim ben sırtüstü ve sol tarafıma yattım. Rahime giden damarlar sol taraf taymış kan dolaşımı daha rahat oluyormuş.ben oyüzden sırt üstü ve sol tarafıma yattım. Kısmet olursa 9 ay böyle yatcam:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…