Canim ben sırtüstü ve sol tarafıma yattım. Rahime giden damarlar sol taraf taymış kan dolaşımı daha rahat oluyormuş.ben oyüzden sırt üstü ve sol tarafıma yattım. Kısmet olursa 9 ay böyle yatcam:))
Merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum ve Pazartesi günü tüp bebek tedavisi için Prof .cem Turan doktor ile görüşmeye gitcem ve hocaya ne sorucam nasıl bir tedavi uyguluycak bu süreç çok mu ağırlı olur kafam çok karışık( Bana hep kötü seyler sölüyorlar inşallah ilk denemede hamile kalabilirmiyim ve ilk denemede nelere dikkat etmem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen artık annemizsin bi kere önce ben teşekkür ederim bu uğurlu sayfayı açtığın için. Başka topikleri de okumuştum bu kadar hamile anne yoktu. O yüzden bu sayfa çok uğurlu ve sen açtın. Hayırlar olsun inşallah tabi hepsi Rabb'imin ol demesiyle olacak. Yüzün gülsün mutlu ol hep innnişşaaaaallllah. Hepinize dua ediyorum hep ediyorum. Yolun başındayız bu yola çıkan herkese güzel Allahım yardım etsin .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canım evet bende düşünmedim değil topiğin transfer olup nerdeyse % 98 i hamiş annesiohh misss gibi vallahi ne güzel bi duygu Rabbim hepinize miniklerinizi kucaginizada almayi nasip etsin.. her zaman diyorum Rabbimin haznesi bol elbet bekleyenlere de müjdesini verecek yakında...
canım bu arada idrar testi yaptim ve negatif yine o tek çizgiyi gördüm ne zormuş Allahim halbuki bugün 9.gun çıkması gerekmezmiydi
içim şişti çok kötüyüm ben ya içim daraliyor panik atak gibi oldum kalbim ağrıdı bugün
voly tutamiyorum kendimi artık
Saol canım evet bende düşünmedim değil topiğin transfer olup nerdeyse % 98 i hamiş annesiohh misss gibi vallahi ne güzel bi duygu Rabbim hepinize miniklerinizi kucaginizada almayi nasip etsin.. her zaman diyorum Rabbimin haznesi bol elbet bekleyenlere de müjdesini verecek yakında...
canım bu arada idrar testi yaptim ve negatif yine o tek çizgiyi gördüm ne zormuş Allahim halbuki bugün 9.gun çıkması gerekmezmiydi
içim şişti çok kötüyüm ben ya içim daraliyor panik atak gibi oldum kalbim ağrıdı bugün
Slm kizlar ben geldim iki gundur yoktum topikte bugun 10. Gun bhcg yaptirdim sonuc husrancok moralim bozuldu
canım kendini üzme demek klişe bişey biliyorum ama kendini üzme diyeceğim. ya da üzüntünü bir an evvel yaşayıp yeni tedavin için toparlan. allah isteyen kimseyi geri çevirmeyecek ve inşallah sen de birgün o duyguyu yaşayacaksın.
Slm kizlar ben geldim iki gundur yoktum topikte bugun 10. Gun bhcg yaptirdim sonuc husrancok moralim bozuldu
Sağolasın canım ilgin için teşekkürler ananas ve diğer meyveleri deneyip onu da sorayım dr.a duphalac çok saçma bi şurup ya. Bebiş yerleşme aşamasında transferin 3. Günü. Sinir ve stres içindeyim ilaçlardan heralde hiç böyle ummamıştım
canım sen kendini boşu boşuna üzüyosun.eğer 9. gün çıkacağını düşünseler dr. lar idrar testi yapın derlerdi.üstelik dr lar her zaman kan testinden yanalar ve transferin 12. gününe kan testi yapılmasını öneriyolar.azıcık daha sabret ve bebişini üzme bence. herkesin sonucu farklı çıkıyo. umutsuzluk yok lütfen.
canım sen kendini boşu boşuna üzüyosun.eğer 9. gün çıkacağını düşünseler dr. lar idrar testi yapın derlerdi.üstelik dr lar her zaman kan testinden yanalar ve transferin 12. gününe kan testi yapılmasını öneriyolar.azıcık daha sabret ve bebişini üzme bence. herkesin sonucu farklı çıkıyo. umutsuzluk yok lütfen.
Kıyamam insallah olumlu sonuç alirsin canim stres yapma dagit kafani allahin izniyle olur bende 3 4 gine nasipse basliyorum nerde yaptirdin yas kac ozel degilse tabi simdi heycanliyim ua ondan sordum bide hanfi sebepten gittin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?