2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım ben 2 yıldır cem beyin hastasıyım.inanılmaz iyi ve işinin tam anlamıyla ehli bir dr. ona gözüm kapalı güveniyorum. yarın transferim var benim de ilk tüp bebek denemem. ağrı sancı hiçbişey olmuyo merak etme.istediğin kafana takılan herşeyi sorabilirsin cem bey asla boş umut vermez.hayırlı olsun tedavin.

Sağol canım Cem beyi bende çok sevdim ve çok güveniyorum ona ilk basta bana çok zor tedavi ağrı sancı oluyor demiştiler benim biraz ondan korkum vardı ama şimdi içim rahat :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahmet erdem in novaart kliniğinde yaptırdım ilk denememdi pozitif şimdilik çok şükür..dün 11.günde bir defa taze az miktarda kanama oldu asma çok korktuk eşimle.dr tavsiyesi ile prolutan depot yaptırdık sonrada şikayetim olmadı.umarım bebişlerim sağlıklıdır...bugün tekrar bhcg kontrolü yaptırdım sonuç bekliyorum.inş.değerim kat kat artmıştır..evde dolanıyordum ama kan görününce tekrar yatağa çakılı hale döndüm...
Bende hergun muz ceviz kayısı, incir kurusu ve bol meyve yiyorum...ananasta yiyordum ama aspirin kullandığım için bıraktım.çünkü aspirin zaten kanlanmayı artırıyor anamas ta aynı etkiyi yapıyor.ikisinin aynı anda olması pek öner ilmiyor kızlar haberiniz olsun....

Bide bu topi ğin uğurlu olduğuna bende inanıyorum nde zamandır takip ediyorum bu kadar hamileyi bir arada ilk defa görüyorum..allah'ım hayırlısı ile doğum görmeyi de nasip eylesin...

Saol canım evet bende düşünmedim değil topiğin transfer olup nerdeyse % 98 i hamiş annesi ohh misss gibi vallahi ne güzel bi duygu Rabbim hepinize miniklerinizi kucaginizada almayi nasip etsin.. her zaman diyorum Rabbimin haznesi bol elbet bekleyenlere de müjdesini verecek yakında...

canım bu arada idrar testi yaptim ve negatif yine o tek çizgiyi gördüm ne zormuş Allahim halbuki bugün 9.gun çıkması gerekmezmiydi
içim şişti çok kötüyüm ben ya içim daraliyor panik atak gibi oldum kalbim ağrıdı bugün
voly tutamiyorum kendimi artık

Son düzenleme:

Slm kizlar ben geldim iki gundur yoktum topikte bugun 10. Gun bhcg yaptirdim sonuc husran cok moralim bozuldu

canım sen kendini boşu boşuna üzüyosun.eğer 9. gün çıkacağını düşünseler dr. lar idrar testi yapın derlerdi.üstelik dr lar her zaman kan testinden yanalar ve transferin 12. gününe kan testi yapılmasını öneriyolar.azıcık daha sabret ve bebişini üzme bence. herkesin sonucu farklı çıkıyo. umutsuzluk yok lütfen.

Slm kizlar ben geldim iki gundur yoktum topikte bugun 10. Gun bhcg yaptirdim sonuc husran cok moralim bozuldu

canım kendini üzme demek klişe bişey biliyorum ama kendini üzme diyeceğim. ya da üzüntünü bir an evvel yaşayıp yeni tedavin için toparlan. allah isteyen kimseyi geri çevirmeyecek ve inşallah sen de birgün o duyguyu yaşayacaksın.

Saol arkadasim valla napcami bilmiyorum kafam cok kotu vardir Rabbimin bildigi sineye cekicez daha demekki ruyasini gorucez gerekirse yillarca beklycez kokusuna hasret bi evlat hasretini milletin cocuklarini severek gidericz

Sen uzulme arkadasim vardirda idrarda cikmaz inss Rabbim verir sakin idrara inanip sikma canini guzelmm

Canım hemen öyle moralini bozma daha 12. Günün değilki erken yapmışssın testi aynı hatayı bi arkadaşımda yapmıştı şimdi çocuğu var şuan kendini boşuna üzüyo olabilirsin bu sana bi fayda değil daha çok zarar vericek unutma.biliyorum söylemesi kolay ama senin için söylüyorum nolur toparlan şimdi ikigün sonra tekrar yaptır..

Dilerim en kısa zamanda sizde Bebeğinizin güzel haberini alırsınız bu ay zamanı edilmiş sadece öyle düşünün inancınız kaybetmeyin sakın ben 8 yıl bekledim zamanı geldiğinde olucak dedim allaha güvenim sizde öyle yapın beklerkende hayatınızı yaşayın

Kıyamam insallah olumlu sonuç alirsin canim stres yapma dagit kafani allahin izniyle olur bende 3 4 gine nasipse basliyorum nerde yaptirdin yas kac ozel degilse tabi simdi heycanliyim ua ondan sordum bide hanfi sebepten gittin:)

9 gün idrar testi için çok erken değilmi cnm bi yerde transferin 7.günü yerleşme oluyor diye okumuştum 2 günde idrarda çıkması çok zor bi ihtimal eğer dayanamıcak gibiysen 10.gün kanda baktır cnm boşu boşuna kendini üzme

Son düzenleme:

kaç çıktı canim sen benden de sabirsiz ciktin kiz beraber yaptiralim demistikya dur moralini bozma daha 12.gun olmadi ben sali günü yaptircam :18: hiçte hüsran olmaz du bakalim hayirlisini istedik biz sakin ol

Tamam canim saol inşallah hayırlısı olur Rabbim yanimizda olsun inşallah her türlü. .

Tamam canim saol inşallah hayırlısı olur Rabbim yanimizda olsun inşallah her türlü sonucta olmamasinda da vardir bi Hayır canim sen yaptin durumlar nasıl

Hayır çıkmayabilirmiş. Benim değer çok yüksek olduğu için çıktı. Bugün 1126 ya fırladı. Ondan çıktı en son kanda nolur takma at kafandan olmaz mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kıyamam insallah olumlu sonuç alirsin canim stres yapma dagit kafani allahin izniyle olur bende 3 4 gine nasipse basliyorum nerde yaptirdin yas kac ozel degilse tabi simdi heycanliyim ua ondan sordum bide hanfi sebepten gittin:)

Hayırlı olsun canım heyecanını anlıyorum. Benim yaş 30 bahçeci fulya ilk denemem çikolata kisti ve yüksek prolaktin vardı. İnşallah sonucum pozitif olur Allah yardım etsin herkese. Bi gün daha bitti yarın 4.gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…