9 gün idrar testi için çok erken değilmi cnm bi yerde transferin 7.günü yerleşme oluyor diye okumuştum 2 günde idrarda çıkması çok zor bi ihtimal eğer dayanamıcak gibiysen 10.gün kanda baktır cnm boşu boşuna kendini üzme
Hayır çıkmayabilirmiş. Benim değer çok yüksek olduğu için çıktı. Bugün 1126 ya fırladı. Ondan çıktı en son kanda nolur takma at kafandan olmaz mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kabızlık olayını karpuz ve üstüne ılık su içerek hallettim aynı sorunu olan herkese duyurulur. Şurup, meyveler, ananas, kayısı hiçbiri işe yaramadı karpuz çözdü işi :)
Bi de bende pembe bi kaç damla lekelenme oldu yerleşme desen transfer sonrası 3. gün yerleşmez böyle bişey yaşayan var mı? Allah sonumuzu hayırlı mutlu eylesin.
Canim bende incir ve meyve yiyerek hallettim o sorunumu ama benimki fazlaca muz yememden oluyordu
O lekelenmenin yerlesmeden olmadığını bilemeyiz ki belki ufak ufak yer yapmıştır kendine minik:) hadi hayırlısı güzel haberler bekliyorum senden:)
Hayırlı olsun canım heyecanını anlıyorum. Benim yaş 30 bahçeci fulya ilk denemem çikolata kisti ve yüksek prolaktin vardı. İnşallah sonucum pozitif olur Allah yardım etsin herkese. Bi gün daha bitti yarın 4.gün.
Kıyamam ya halimize bak ben normalde hiç sevmem yemek yemeyi hele meyve falan hiç yemem şu geldiğim duruma inanamıyorum.
Allah razı olsun canım daha 3. gün diye ihtimal vermedim ama inşallah dediğin gibidir kötü bişey olmasın da. İnşallah pozitif olur senin de çok yakın test :)
Canim sorma heyecan dorukta anlatılmaz bişey ancak biz yaşayanlar biliyor işte... Rabbim hayirli sonuclandirsin artik diyecek bişey bulamıyorum ve hayırlısı olsun diyorum..
Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...
Idrar icin cok erken cnm biraz daha bekle saliya az kaldi insallah uzulme nolur yaSaol canım evet bende düşünmedim değil topiğin transfer olup nerdeyse % 98 i hamiş annesiohh misss gibi vallahi ne güzel bi duygu Rabbim hepinize miniklerinizi kucaginizada almayi nasip etsin.. her zaman diyorum Rabbimin haznesi bol elbet bekleyenlere de müjdesini verecek yakında...
canım bu arada idrar testi yaptim ve negatif yine o tek çizgiyi gördüm ne zormuş Allahim halbuki bugün 9.gun çıkması gerekmezmiydi
içim şişti çok kötüyüm ben ya içim daraliyor panik atak gibi oldum kalbim ağrıdı bugün
voly tutamiyorum kendimi artık
Amin. Gözünaydın canım bu aşama da bitti hayırlısıyla.
Idrar icin cok erken cnm biraz daha bekle saliya az kaldi insallah uzulme nolur ya
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 10 haziranda güzel haberlerle gelirsin. O lanet gaz durumu hiç bitmiyor cnm tedavinin bonusu olarak kalıyor bi süre daha bana Dr. Um bol bol yürü demişti özellikle crinone jeli uyguladıkları sonra
Transferin hayırlı olsun cnmbenim de çok gazım vardı hala da devam etmekte
Kabız olmamaya çalış mümkün olduğunca, her kahvaltıda dupbalak içebilirsin demişti doktorum
Takibindeyim hayırlı haberlerini bekliyorummm
Her şey aynı bende de sadece dondurulmuş değil. 3. Gün, kabızım, duphalac içiyorum hiçbi işe yaramıyor.
Merhaba cnm..bnim de ayni senin gibi trasfer sonrasi 3 gunum.ve 3 gun emviosilu .ayni sekilde gazim var. Kabizluj icin ilac yazdi ddokktor onu kullnuyorum. Kabiz olmaman gerekiyor. İnsallh Rabbim hayirli evlatlar nnasip edr. Hepumze..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?