2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kızlar kabızlık olayını karpuz ve üstüne ılık su içerek hallettim aynı sorunu olan herkese duyurulur. Şurup, meyveler, ananas, kayısı hiçbiri işe yaramadı karpuz çözdü işi :)

Bi de bende pembe bi kaç damla lekelenme oldu yerleşme desen transfer sonrası 3. gün yerleşmez böyle bişey yaşayan var mı? Allah sonumuzu hayırlı mutlu eylesin.

Saolasin cnm 11.gun doktorumun verdiği günde yaptiricam artik sona geldim iki gün daja sabredeyim diyorum

Tamam zaten kan tahlilini bekliyorum canım bakalim hayirlisi olsun artkk sözlerim de tükendi

Canim bende incir ve meyve yiyerek hallettim o sorunumu ama benimki fazlaca muz yememden oluyordu
O lekelenmenin yerlesmeden olmadığını bilemeyiz ki belki ufak ufak yer yapmıştır kendine minik:) hadi hayırlısı güzel haberler bekliyorum senden:)

Son düzenleme:

Kıyamam ya halimize bak ben normalde hiç sevmem yemek yemeyi hele meyve falan hiç yemem şu geldiğim duruma inanamıyorum.

Allah razı olsun canım daha 3. gün diye ihtimal vermedim ama inşallah dediğin gibidir kötü bişey olmasın da. İnşallah pozitif olur senin de çok yakın test :)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim insallah olumlu sonuc alirsin allahin izniyle gecer gider günler

Canim sorma heyecan dorukta anlatılmaz bişey ancak biz yaşayanlar biliyor işte... Rabbim hayirli sonuclandirsin artik diyecek bişey bulamıyorum ve hayırlısı olsun diyorum..

AlxFaaaaaaa ses ver nerelerdesin sen bakimmmm nasılsın nasil gidiyor minik nasil iyimisiniz annesi

Son düzenleme:
Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...

Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...

Amin. Gözünaydın canım bu aşama da bitti hayırlısıyla.

Idrar icin cok erken cnm biraz daha bekle saliya az kaldi insallah uzulme nolur ya

canım çok saol. Umarım herkes iyi haberler alır. evet yürümek iyi geliyor ancak eşim dışarı çıkarmıyor henüz. Evin içinde volta atıyorum.

Canım çok saolasın. Senin durum nedir şuan? ilaç içmeyi normalde de sevmezdim. Şimdi de korkuyorum. kayısı felan yiyorum ama bugün bir nebze rahatladım çok şükür. İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize. Allah isteyen herkese versin.

Selam canım. Transferin hayırlı olsun. Umarım 10 haziranda güzel haberlerle geliriz buraya. Evet kabızlık çok kötü ve ilaç içmek istemiyorum. büyük ölçüde rahatladım ama yine olmamam lazım. Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…