2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir başka bır sıtedeydın bu foruma yenı kayıt oldum açıkçası bana çok karışık geliıyor burası çok fazla baslık var o yüzdenmi bilemiorum :26: İsmim burcu 2 senedir bir çok tedavi ve 5 aşılama ve sıfır sonuçla karşınızdayım

Öncelikle tüp bebek düşünüyorum , bu tedavi süecinde 2 yılda 20 kilo aldım ilaçlar bende cok etkı yaptı iğneler şekerim bile bi ara yukseldı.. Bu kıloyla yapılabilirmi tüp bebk bilmiyorum :18: sizden fikir almak isterim hemde tanışmak tüp bebk sürecinde nasıl işlem yaptınız özeldemı devlettemı yaptırıyorsunuz ???

Son olarakda forum ile ilgili birşey sorucam bu konuya yorum yazdımya siz cevapladınızı bana gösteren , yada yorum yaptıgım başlıklara cevap verildiğini belirten yer böle tek tek bakmak zor oluyor .. teşekkürler şimdiden

Saol arkadasim valla napcami bilmiyorum kafam cok kotu vardir Rabbimin bildigi sineye cekicez daha demekki ruyasini gorucez gerekirse yillarca beklycez kokusuna hasret bi evlat hasretini milletin cocuklarini severek gidericz

Rabbim tez zamanda çok aratmadan sınamadan kavuştursun. Çok üzüldüm hayat. Yine de birkaç gün sonra tekrar et kan testini boyle şeyler duydum. Birden artan değerler oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayat2109 kullanıcısından alıntı
Saol arkadasim valla napcami bilmiyorum kafam cok kotu vardir Rabbimin bildigi sineye cekicez daha demekki ruyasini gorucez gerekirse yillarca beklycez kokusuna hasret bi evlat hasretini milletin cocuklarini severek gidericz
Rabbim tez zamanda çok aratmadan sınamadan kavuştursun. Çok üzüldüm hayat. Yine de birkaç gün sonra tekrar et kan testini boyle şeyler duydum. Birden artan değerler oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi saol CNm asıl gün salı tekrarlıycz mecbur Dr o güne tahlıl vermıstı hastaneye gelın kesın demıstı gıdıcz ama bısı deısmezkı 0.01 sonuçtan sonra ama ben yıne ıgneyı vurundum ılacları ıctım

Hosgeldi cnm aramza bnde zeynep 3 senelk evliym 22 yasndym bnde bir asilama yaptrdm ve tup bebege kararverdk 13 mayista ankara anatoliada ve bugn transferim oldu 2 tane.bnmkni yasmdn dolayi devlet karslamyrms oyle dediler sorunmz erkek faktoru sen nerdsn kac yasinda allah yar vevyardmcn olsun.

Tamam canim saol inşallah hayırlısı olur Rabbim yanimizda olsun inşallah her türlü sonucta olmamasinda da vardir bi Hayır canim sen yaptin durumlar nasıl

benim yarın 12.30 da transferim olacak.sıkışık olma durumu endişelendiriyo beni. yapacak bişey yok sondan bi önceki aşamaya geldim .ama heralde en zor olanı beklemek olacak hayırlısı artık.allah yazdıysa olacak inşallah yazmıştır:)

Cok su icme canim cok zor oluyo cisi tutmk allahm yar vevyardmcn olsn bitanem

Hoşgeldin burcu forum kullandikca kurcaladikca kolaylaşır hatta çok anlaşılır bahsettiğin başlıklarda öyle. . Bak buraya bu konuyu yazdiysan cozmussun bile:)
yazdığın mesajin altinda alinti yapma işareti var ona tiklayip istediğin kisinin mesajinin karşılığını verebiliyosun sana da mesaji geliyor zaten sana cevap veren kişinin cevabini görebileceğin bi mesajdir bu..
sonradan çok komik gelecek bu anlattiklarim hatta banada komik geliyor

tüp bebek konusuna gelince pek kiloyla ilgisi yok sanirim tutma veya doğum yapmanin bi tanidigimdan biliyorum oldukca kilolu hamile kaldi tüp bebek ile birde hamilelikte 17 kilo aldi düşün artik halini..
tabiki kilo vermelisin bunun faydasi olacaktir tedavine
en azindan hamilelikte alacağın kilolari düşünerek kilo vermeye çalış her açıdan iyi olacaktir birde özelden kilonu soyleyebilirsen belki tahminde bulunabiliriz diyetisyen e gitmen en mantiklisi tabi.. cevap verirsen diyet konusunuda konuşuruz:)

Canim ya ne güzel yarin kuzularini sana emanet edecekler inşallah mükemmel geçecek dualarim seninle
Sıkışık olma durumunu şöyle yap evde tuvaletine gir evden cikmadan önce iki bardak suyunu iç ben öyle yaptim inan bana tam ölçülü geldi transfere zamaninda abartili olmadan girdim sıkıntı da cekmedim sakin litre litre su içme hic gerek yok Rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah miniklerin tutunur..

Son düzenleme:
ben pozitif sonucu aldım çok şükür, yarın katlanıyor mu bakıcaz, Umarım katlanıyordur Allahım bir üzüntü daha yaşatmasın inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler cnm Allah razı olsun. dilerim İsteyen herkese nasip olur tez vakit

Bütün arkadaşlara TSK ılgınız ıcın napalım kısmett ... Herşey

hayat yapma böyle 12 gün belki mucize bi şekilde arttığını görürsün dur sakin ol
üzülme demiyorum tabiki insan üzülüyor bende Çılgınlar gibi 5.gun yaptigim testin sonucunu öğrendiğim de çok uzulmustum sonrada dedimki içimden demekki 12.gun negatif alirsam böyle uzulecegim kendimi biraz hazirlamis oldum Allah gostermesin kimseye çok zor seni cok iyi anlıyorum
Canim biz eşimle bu yola çıkarken hakkimizda hayırlı olani istedik yani sadece bebek istemedik negatif pozitif ne olursa hayirlisini istedik Rabbim böyle uygun görmüş deyip tevekküle devam niyetiyle basladik ama ben cok takintiliyim pimpirikliyim transfer olali daha bi artti 5.gun gidip kan vermemden belli değilmi zaten
Şuan panik atak gibi oldum sürekli heyecan kalp çarpıntisi var birde sürekli içim daraliyor zor nefes alıyorum nasil geçecek bilmiyorum sonucu aldıktan sonra psikiloga gitmeyi düşünüyorum bu panikligimi yenmem lazim cok takiyorum kafama abartiyorum herseyi
Ne cok konustum ben susuyorum artık

cnm bnm hepimiz yaşadık bunları, kendini kötü hissetme sakın, bende de olmuştu bir süre sonra kendiliğinden geçti. herkes için önemli sensin, sağlığın herşeyden önce gelir. camı aç deriinn derin nefes al cnm. nefesi diyaframdan al, biraz içinde kalsın ve bırak. mutlaka camda veya balkonda ama. vücuda nekadar oksijen giderse okadar iyi, arkadaşım psikoloğa gitti, doktorun ilk tavsiyesi bu oldu. Rabbim dermansız dert vermesin, umudumuz var çok şükür. Bebek gelicek evvelAllah, Allah bizleri mahrum etmesin, ümidimiz kırılmasın, sonuna kadar yalvarıcaz biz

Son düzenleme:

bi an sonucu aldın sandım daha sonuç bekliyosun demiiiiii içim rahatladı

Hayırlısıyla güzel sonuç alıcaksın demekki allah söyletmişş:)))dualarım hepimize inşallah sağlıklı evlat sahibi oluruz hepimiz.

cANIM öncelikle sağol mesajın için.. Dediğim gibi uzun zamandır başka forumda idim alışkanlıktanmı ne orda daha net görüyorum yada bukadar detay yoktu diye söyledim yoksa bilgisayarda çözemıcegım bı program yok daha

Sadece bildiriler mesaj kutusunun dısındamı gelen biryermi var dedım, şimdi bile mailde farkettim...

80 küsür kilom tatlım , dediğim gibi 60 kiloda idim tedavıye basladıgımda diyetisyene gidiyorum ara ara ama tam uygulayamıyorum malesef .... Tüp bebek tedavı ıcın rapor cıkarıken kılon varsa cıkarmıyolar dıye duydum devlet hastnesinde, siz nerelerde yaptırıdınız acaba ? Birde ismini öğrenirsem ıyı olur alışana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…