Canm sndemi 10 haziranda test yapacaksinSelam canım. Transferin hayırlı olsun. Umarım 10 haziranda güzel haberlerle geliriz buraya. Evet kabızlık çok kötü ve ilaç içmek istemiyorum. büyük ölçüde rahatladım ama yine olmamam lazım. Güzel haberlerini bekliyorum.
Saol arkadasim valla napcami bilmiyorum kafam cok kotu vardir Rabbimin bildigi sineye cekicez daha demekki ruyasini gorucez gerekirse yillarca beklycez kokusuna hasret bi evlat hasretini milletin cocuklarini severek gidericz
canım ben biraz daha iyim bu akşam umarım sende rahatlarsın. Transferin hayırlı olsun bu arada. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
Hosgeldi cnm aramza bnde zeynep 3 senelk evliym 22 yasndym bnde bir asilama yaptrdm ve tup bebege kararverdk 13 mayista ankara anatoliada ve bugn transferim oldu 2 tane.bnmkni yasmdn dolayi devlet karslamyrms oyle dediler sorunmz erkek faktoru sen nerdsn kac yasinda allah yar vevyardmcn olsun.Arkadaşlar merhaba, uzun süredir başka bır sıtedeydın bu foruma yenı kayıt oldum açıkçası bana çok karışık geliıyor burası çok fazla baslık var o yüzdenmi bilemiorum :26: İsmim burcu 2 senedir bir çok tedavi ve 5 aşılama ve sıfır sonuçla karşınızdayım
Öncelikle tüp bebek düşünüyorum , bu tedavi süecinde 2 yılda 20 kilo aldım ilaçlar bende cok etkı yaptı iğneler şekerim bile bi ara yukseldı.. Bu kıloyla yapılabilirmi tüp bebk bilmiyorum :18: sizden fikir almak isterim hemde tanışmak tüp bebk sürecinde nasıl işlem yaptınız özeldemı devlettemı yaptırıyorsunuz ???
Son olarakda forum ile ilgili birşey sorucam bu konuya yorum yazdımya siz cevapladınızı bana gösteren , yada yorum yaptıgım başlıklara cevap verildiğini belirten yer böle tek tek bakmak zor oluyor .. teşekkürler şimdiden
Tamam canim saol inşallah hayırlısı olur Rabbim yanimizda olsun inşallah her türlü sonucta olmamasinda da vardir bi Hayır canim sen yaptin durumlar nasıl
benim yarın 12.30 da transferim olacak.sıkışık olma durumu endişelendiriyo beni. yapacak bişey yok sondan bi önceki aşamaya geldim .ama heralde en zor olanı beklemek olacak hayırlısı artık.allah yazdıysa olacak inşallah yazmıştır:)
Hoşgeldin burcu forum kullandikca kurcaladikca kolaylaşır hatta çok anlaşılır bahsettiğin başlıklarda öyle. . Bak buraya bu konuyu yazdiysan cozmussun bile:)Arkadaşlar merhaba, uzun süredir başka bır sıtedeydın bu foruma yenı kayıt oldum açıkçası bana çok karışık geliıyor burası çok fazla baslık var o yüzdenmi bidüşünrum :26: İsmim burcu 2 senedir bir çok tedavi ve 5 aşılama ve sıfır sonuçla karşınızdayım
Öncelikle tüp bebek düşünüyorum , bu tedavi süecinde 2 yılda 20 kilo aldım ilaçlar bende cok etkı yaptı iğneler şekerim bile bi ara yukseldı.. Bu kıloyla yapılabilirmi tüp bebk bilmiyorum :18: sizden fikir almak isterim hemde tanışmak tüp bebk sürecinde nasıl işlem yaptınız özeldemı devlettemı yaptırıyorsunuz ???
Son olarakda forum ile ilgili birşey sorucam bu konuya yorum yazdımya siz cevapladınızı bana gösteren , yada yorum yaptıgım başlıklara cevap verildiğini belirten yer böle tek tek bakmak zor oluyor .. teşekkürler şimdiden
benim yarın 12.30 da transferim olacak.sıkışık olma durumu endişelendiriyo beni. yapacak bişey yok sondan bi önceki aşamaya geldim .ama heralde en zor olanı beklemek olacak hayırlısı artık.allah yazdıysa olacak inşallah yazmıştır:)
ben pozitif sonucu aldım çok şükür, yarın katlanıyor mu bakıcaz, Umarım katlanıyordur Allahım bir üzüntü daha yaşatmasın inşallah. güzel dileklerin için teşekkürler cnm Allah razı olsun. dilerim İsteyen herkese nasip olur tez vakitCanım çok saolasın. Senin durum nedir şuan? ilaç içmeyi normalde de sevmezdim. Şimdi de korkuyorum. kayısı felan yiyorum ama bugün bir nebze rahatladım çok şükür.İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz birbirimize. Allah isteyen herkese versin.
Bütün arkadaşlara TSK ılgınız ıcın napalım kısmett ... Herşey
Evet benim test tarihim 10 Haziran, Allah hepimize nasip etsin mutlu haberleri sağlıklı bir şekilde...Canm sndemi 10 haziranda test yapacaksin
hayat yapma böyle 12 gün belki mucize bi şekilde arttığını görürsün dur sakin ol
üzülme demiyorum tabiki insan üzülüyor bende Çılgınlar gibi 5.gun yaptigim testin sonucunu öğrendiğim de çok uzulmustum sonrada dedimki içimden demekki 12.gun negatif alirsam böyle uzulecegim kendimi biraz hazirlamis oldum Allah gostermesin kimseye çok zor seni cok iyi anlıyorum
Canim biz eşimle bu yola çıkarken hakkimizda hayırlı olani istedik yani sadece bebek istemedik negatif pozitif ne olursa hayirlisini istedik Rabbim böyle uygun görmüş deyip tevekküle devam niyetiyle basladik ama ben cok takintiliyim pimpirikliyim transfer olali daha bi artti 5.gun gidip kan vermemden belli değilmi zaten
Şuan panik atak gibi oldum sürekli heyecan kalp çarpıntisi var birde sürekli içim daraliyor zor nefes alıyorum nasil geçecek bilmiyorum sonucu aldıktan sonra psikiloga gitmeyi düşünüyorum bu panikligimi yenmem lazim cok takiyorum kafama abartiyorum herseyi
Ne cok konustum ben susuyorum artık
hayat yapma böyle 12 gün belki mucize bi şekilde arttığını görürsün dur sakin ol
üzülme demiyorum tabiki insan üzülüyor bende Çılgınlar gibi 5.gun yaptigim testin sonucunu öğrendiğim de çok uzulmustum sonrada dedimki içimden demekki 12.gun negatif alirsam böyle uzulecegim kendimi biraz hazirlamis oldum Allah gostermesin kimseye çok zor seni cok iyi anlıyorum
Canim biz eşimle bu yola çıkarken hakkimizda hayırlı olani istedik yani sadece bebek istemedik negatif pozitif ne olursa hayirlisini istedik Rabbim böyle uygun görmüş deyip tevekküle devam niyetiyle basladik ama ben cok takintiliyim pimpirikliyim transfer olali daha bi artti 5.gun gidip kan vermemden belli değilmi zaten
Şuan panik atak gibi oldum sürekli heyecan kalp çarpıntisi var birde sürekli içim daraliyor zor nefes alıyorum nasil geçecek bilmiyorum sonucu aldıktan sonra psikiloga gitmeyi düşünüyorum bu panikligimi yenmem lazim cok takiyorum kafama abartiyorum herseyi
Ne cok konustum ben susuyorum artık
bana mı söyledin bilemedm ama üstüme alındımGözün aydın canım inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsın bebeğinle ilgili kutluyorum..:))
Hoşgeldin burcu forum kullandikca kurcaladikca kolaylaşır hatta çok anlaşılır bahsettiğin başlıklarda öyle. . Bak buraya bu konuyu yazdiysan cozmussun bile:)
yazdığın mesajin altinda alinti yapma işareti var ona tiklayip istediğin kisinin mesajinin karşılığını verebiliyosun sana da mesaji geliyor zaten sana cevap veren kişinin cevabini görebileceğin bi mesajdir bu..
sonradan çok komik gelecek bu anlattiklarim hatta banada komik geliyor
tüp bebek konusuna gelince pek kiloyla ilgisi yok sanirim tutma veya doğum yapmanin bi tanidigimdan biliyorum oldukca kilolu hamile kaldi tüp bebek ile birde hamilelikte 17 kilo aldi düşün artik halini..
tabiki kilo vermelisin bunun faydasi olacaktir tedavine
en azindan hamilelikte alacağın kilolari düşünerek kilo vermeye çalış her açıdan iyi olacaktir birde özelden kilonu soyleyebilirsen belki tahminde bulunabiliriz diyetisyen e gitmen en mantiklisi tabi.. cevap verirsen diyet konusunuda konuşuruz:)
Evet benim test tarihim 10 Haziran, Allah hepimize nasip etsin mutlu haberleri sağlıklı bir şekilde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?