Aynennn bol gökgürültülü sırılsıklam bi samsun szbahından herkeze günaydın.bugünde hep güzel yüreğimizin sevinçten ağzımızda attığı bebişlerin annelerine kavuştuğu bi gün olsun:)))
Doktorun gösterdiği yer haricinde bi yere yapmaman gerektiğini biliyorum onun dışında başka bişey olduğunu sanmıyorum iğneler kaç gün sürücekmiş canım yani reglin başladıktan kaçgün sonra yumurta toplama işlemi olucakmış
inşallah canim bi umutla bekliyoruz Rabbim hakkimizda hayırlısini versin kendimizde belirti.aryoruz falan aslında gelecekse arsiz minik her bi şekilde gelir Rabbim olanlarida hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsincnm bnm hepimiz yaşadık bunları, kendini kötü hissetme sakın, bende de olmuştu bir süre sonra kendiliğinden geçti. herkes için önemli sensin, sağlığın herşeyden önce gelir. camı aç deriinn derin nefes al cnm. nefesi diyaframdan al, biraz içinde kalsın ve bırak. mutlaka camda veya balkonda ama. vücuda nekadar oksijen giderse okadar iyi, arkadaşım psikoloğa gitti, doktorun ilk tavsiyesi bu oldu. Rabbim dermansız dert vermesin, umudumuz var çok şükür. Bebek gelicek evvelAllah, Allah bizleri mahrum etmesin, ümidimiz kırılmasın, sonuna kadar yalvarıcaz biz
bi an sonucu aldın sandım daha sonuç bekliyosun demiiiiii içim rahatladı
Aamin aminn:)
Az once Dr.da randevum vardi tedavi oncesi kontrol. Bugun yarin adet olacağım ve baslicaz ins hayirlisiyla
Ignelerden korkmamami söyledi ve ister bacaktan ister koldan yapabilirsiniz ama biz genelde gobekten öneriyoruz dedi..gayet guzel rahat birsey gibi anlatti hemen yapıp gidelim diyesim geldi valla:)
Kizlar birsey soracagim size bu igneleri vurulurken dikkat etmemiz gerekn birsey varmi. Dinlenmek vs.Onumde cok kosturmacali bir hafta beni bekliuor. Dugunler , işyerinde fazla mesailer. Uff ne yapacagim bilmiyorum nolur biraz yol gösterin.
inşallah canim bi umutla bekliyoruz Rabbim hakkimizda hayırlısini versin kendimizde belirti.aryoruz falan aslında gelecekse arsiz minik her bi şekilde gelir Rabbim olanlarida hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin
Evet cnm yarin büyük gün çok korkuyorum kendi cesaretim yok içimden diyorum ki kani vereyim sonucu eşim alsın o söylesin bana
cANIM öncelikle sağol mesajın için.. Dediğim gibi uzun zamandır başka forumda idim alışkanlıktanmı ne orda daha net görüyorum yada bukadar detay yoktu diye söyledim yoksa bilgisayarda çözemıcegım bı program yok daha
Sadece bildiriler mesaj kutusunun dısındamı gelen biryermi var dedım, şimdi bile mailde farkettim...
80 küsür kilom tatlım , dediğim gibi 60 kiloda idim tedavıye basladıgımda diyetisyene gidiyorum ara ara ama tam uygulayamıyorum malesef .... Tüp bebek tedavı ıcın rapor cıkarıken kılon varsa cıkarmıyolar dıye duydum devlet hastnesinde, siz nerelerde yaptırıdınız acaba ? Birde ismini öğrenirsem ıyı olur alışana kadar
Ins canim ins. Hepimiz mutlu haberleri ardiardina veririz. Hepimize cok dua ediyorum Allah kabul etsin :)Anladım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah şimdiden güzel haberlerini alıcakmışız gibi doğdu içime inşallahta öyle olur.haberlerini bekliyorum.
Hayırlı olsun tedavin umarım güzel sonuçlanır. 9 ayın çarşambası biraraya gelmiş ama olsun sen sakin ol iğneler çok kolay zaten. Kolu bacağı boşver göbekten yap herkes öyle yapıyor dikkat etmen gereken ölçüsü ve çantanda taşımamak için uygun zamanlarda yapmak.
Amin. Gözünaydın canım bu aşama da bitti hayırlısıyla.
Canım sen geçen panik için dr.a gidicem artık falan demişsin bende panik atak var psikiyatriste gittim tedaviden önce bana gebe kalırsan ciddi iyileşme olur dedi :)
Her şeyin sonu yine aynı yola çıkıyor.
Insallah cnmm hayrlsyla alirsn ewladini kucagina
Ins canim ins. Hepimiz mutlu haberleri ardiardina veririz. Hepimize cok dua ediyorum Allah kabul etsin :)
Aynen oyle herseymi beni bulur. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim
zamanı ayarladiktan sonra o zaman yaptığım isin bir onemi yok dimi.gobekte atabilirmiyim
Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...
Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...
Ayy çok sevindim canim ya ne guzel mutlu bir haber rabbim kucana almayoda nasip etsin insallah ilk denemenmiydi canim
Bende 12.gün tekrar baktım değerim artmış...banada bile hafta sonraya randevu verdi drum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?