2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aynennn bol gökgürültülü sırılsıklam bi samsun szbahından herkeze günaydın.bugünde hep güzel yüreğimizin sevinçten ağzımızda attığı bebişlerin annelerine kavuştuğu bi gün olsun:)))

Aamin aminn:)

Az once Dr.da randevum vardi tedavi oncesi kontrol. Bugun yarin adet olacağım ve baslicaz ins hayirlisiyla
Ignelerden korkmamami söyledi ve ister bacaktan ister koldan yapabilirsiniz ama biz genelde gobekten öneriyoruz dedi..gayet guzel rahat birsey gibi anlatti hemen yapıp gidelim diyesim geldi valla:)

Kizlar birsey soracagim size bu igneleri vurulurken dikkat etmemiz gerekn birsey varmi. Dinlenmek vs.Onumde cok kosturmacali bir hafta beni bekliuor. Dugunler , işyerinde fazla mesailer. Uff ne yapacagim bilmiyorum nolur biraz yol gösterin.

Doktorun gösterdiği yer haricinde bi yere yapmaman gerektiğini biliyorum onun dışında başka bişey olduğunu sanmıyorum iğneler kaç gün sürücekmiş canım yani reglin başladıktan kaçgün sonra yumurta toplama işlemi olucakmış

7-8 gun suruyor igneler dedi. Genel bilgiler verdi net seyler soylemedi acikcasi

Anladım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah şimdiden güzel haberlerini alıcakmışız gibi doğdu içime inşallahta öyle olur.haberlerini bekliyorum.

inşallah canim bi umutla bekliyoruz Rabbim hakkimizda hayırlısini versin kendimizde belirti.aryoruz falan aslında gelecekse arsiz minik her bi şekilde gelir Rabbim olanlarida hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin

bi an sonucu aldın sandım daha sonuç bekliyosun demiiiiii içim rahatladı

Evet cnm yarin büyük gün çok korkuyorum kendi cesaretim yok içimden diyorum ki kani vereyim sonucu eşim alsın o söylesin bana

Son düzenleme:

Hayırlı olsun tedavin umarım güzel sonuçlanır. 9 ayın çarşambası biraraya gelmiş ama olsun sen sakin ol iğneler çok kolay zaten. Kolu bacağı boşver göbekten yap herkes öyle yapıyor dikkat etmen gereken ölçüsü ve çantanda taşımamak için uygun zamanlarda yapmak.

Canım sen geçen panik için dr.a gidicem artık falan demişsin bende panik atak var psikiyatriste gittim tedaviden önce bana gebe kalırsan ciddi iyileşme olur dedi :)
Her şeyin sonu yine aynı yola çıkıyor.

Tamam cnm benim o tanidigim abla da 80 kilo ile hamile kaldi ama boyu uzundu minyon değilsen kaldirir batin'in..
ben özelde yaptirdim cnm onu iyice bi araştır bu arada bol bol su iç..

Anladım canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah şimdiden güzel haberlerini alıcakmışız gibi doğdu içime inşallahta öyle olur.haberlerini bekliyorum.
Ins canim ins. Hepimiz mutlu haberleri ardiardina veririz. Hepimize cok dua ediyorum Allah kabul etsin :)

Aynen oyle herseymi beni bulur. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim
zamanı ayarladiktan sonra o zaman yaptığım isin bir onemi yok dimi.gobekte atabilirmiyim

Canım sen geçen panik için dr.a gidicem artık falan demişsin bende panik atak var psikiyatriste gittim tedaviden önce bana gebe kalırsan ciddi iyileşme olur dedi :)
Her şeyin sonu yine aynı yola çıkıyor.

Himm aklin yolu bir bende biraz bekleyeyim bari:) en azindan sonucu alayim

Her şeyi yapabilirsin serbest.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim 4.tup bebek denememi yaptim gecen hafta transfer olacakti ama malesef gerceklesemedi Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah

Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...

Bende 12.gün tekrar baktım değerim artmış...banada bile hafta sonraya randevu verdi drum....

Canlarım değerim artmış çok şükür 257 olmuş. Rabbim e binlerce kez şükür ler olsun.haftaya kese görmeye gitcem Allahın izniyle.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .dualarim sizinle arkadaşlar...

Ayy çok sevindim canim ya ne guzel mutlu bir haber rabbim kucana almayoda nasip etsin insallah ilk denemenmiydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…