Evet canım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...hala inanamıyorum çok mutluyum çok şükürler olsun ki hersey yolunda:)
Hayırlı olsun canim benim cok sevindim bende ilk denemem olucak adet olunca gel dedi 2 3 kaldi ne olur dua et:))
Oyy kurban olurum bugün biraz zor geçicek anlıyorum, içini ferah tut, evvelallah sevinicez yarın, Rabbim kısmet etsin inşallahinşallah canim bi umutla bekliyoruz Rabbim hakkimizda hayırlısini versin kendimizde belirti.aryoruz falan aslında gelecekse arsiz minik her bi şekilde gelir Rabbim olanlarida hayirlisi ile kucağına almayi nasip etsin
Evet cnm yarin büyük gün çok korkuyorum kendi cesaretim yok içimden diyorum ki kani vereyim sonucu eşim alsın o söylesin bana
Canim benim inan herzaman ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.2015 anneleri olalım hepberaber:)
Oyy kurban olurum bugün biraz zor geçicek anlıyorum, içini ferah tut, evvelallah sevinicez yarın, Rabbim kısmet etsin inşallah
cnm bnm bekle bakalım, Umarım çok bekletmez bizi yaramaz, %50 şans veriyolar az değil cnm ama olmazsa da birdahaki sefere olur, sen iyi ol hatta kendiliğinden olur belki Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahhh, benim de olmadı biliyosun kendimi üzdüğümle kaldım. çok şükür şimdi güldürdü. Tez vakit sizde gülünInşallah canim inşallah neden bilmiyorum ben kendimi hep en kötüsune hazırladım.. hayat arkadaşımıza da üzüldüm biz ayni gün transfer olmuştuk ama o 9.gun kanda baktirdi belkide erken yaptırdı ben 5.gun yaptirmistim deli gibi engel olamamistim kendime birazda AlxFa dan cesaretlenmistim bugün 10.gun test yapiyorum ama çıkmıyor
Inşallah canim inşallah neden bilmiyorum ben kendimi hep en kötüsune hazırladım.. hayat arkadaşımıza da üzüldüm biz ayni gün transfer olmuştuk ama o 9.gun kanda baktirdi belkide erken yaptırdı ben 5.gun yaptirmistim deli gibi engel olamamistim kendime birazda AlxFa dan cesaretlenmistim bugün 10.gun test yapiyorum ama çıkmıyor
cnm bnm bekle bakalım, Umarım çok bekletmez bizi yaramaz, %50 şans veriyolar az değil cnm ama olmazsa da birdahaki sefere olur, sen iyi ol hatta kendiliğinden olur belki Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahhh, benim de olmadı biliyosun kendimi üzdüğümle kaldım. çok şükür şimdi güldürdü. Tez vakit sizde gülün
hayat da beklesin daha üzülmesin 9 gerçekten erken
Burada bi arkadas vardi 12. Gun sabahi idrar testi yapmisti ve cikmamisti ayni gun kan testi degeri oldukca yuksekti . O yuzden kendini uzme kesin idrarda cikar diye bisey yok bide belirti olarakta bende bi degisiklik olmadi.
Negatif dusunme lutfen , az kakdi sabretdikkatini baska yerlere vermeye calis
Canlar AlxFa dan ses çıkmıyor ve endiselenmeye başladım dün seslendim ama hic sesi çıkmadı gören bilen duyan varmi :?:
Amin cnm benim her duamda sizlere de yer veriyorum, rabbim kabul etsin inşallahSağolun cidden çok destek oldunuz.. sizlerde olmasaniz ne yapardik tek başımıza en azindan burada kimseyle paylasamadiklarimizi konusamadiklarimizi birbirimizle paylaştık...
Allah hepinizden razi olsun
Evet canım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...hala inanamıyorum çok mutluyum çok şükürler olsun ki hersey yolunda:)
Ikinci gun kan degerindeki artisi gormeden yazmadim ve artik yazabilirim Allahin izniyle hamileyim, devamini getirsin Allahim hayirlisiyla insallah..
tum isteyenlere ve sonuc icin bekleyen buradaki tum arkadaslarimada en hayirli zamanda hayirli pozitif sonuclar nasib etsin rabbim insallah
. Hepinize dua ediyorum.
Bu forumun ugurlu oldugunu en basindan beri soyluyorum, forumu acan arkadasim .hamile olan tum arkadaslari tebrik efiyorum , kendinize dikkat edin yirmayin kesecikleri gorene kadar yine bizlere rahat yok :))
Sevgili dumaduma senden de guzel haberler bekliyorum.
Canlar AlxFa dan ses çıkmıyor ve endiselenmeye başladım dün seslendim ama hic sesi çıkmadı gören bilen duyan varmi :?:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?