2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Oyy kurban olurum bugün biraz zor geçicek anlıyorum, içini ferah tut, evvelallah sevinicez yarın, Rabbim kısmet etsin inşallah

Oyy kurban olurum bugün biraz zor geçicek anlıyorum, içini ferah tut, evvelallah sevinicez yarın, Rabbim kısmet etsin inşallah

Inşallah canim inşallah neden bilmiyorum ben kendimi hep en kötüsune hazırladım.. hayat arkadaşımıza da üzüldüm biz ayni gün transfer olmuştuk ama o 9.gun kanda baktirdi belkide erken yaptırdı ben 5.gun yaptirmistim deli gibi engel olamamistim kendime birazda AlxFa dan cesaretlenmistim bugün 10.gun test yapiyorum ama çıkmıyor

Ikinci gun kan degerindeki artisi gormeden yazmadim ve artik yazabilirim Allahin izniyle hamileyim, devamini getirsin Allahim hayirlisiyla insallah..
tum isteyenlere ve sonuc icin bekleyen buradaki tum arkadaslarimada en hayirli zamanda hayirli pozitif sonuclar nasib etsin rabbim insallah
. Hepinize dua ediyorum.
Bu forumun ugurlu oldugunu en basindan beri soyluyorum, forumu acan arkadasim .hamile olan tum arkadaslari tebrik efiyorum , kendinize dikkat edin yirmayin kesecikleri gorene kadar yine bizlere rahat yok :))

Sevgili dumaduma senden de guzel haberler bekliyorum.

cnm bnm bekle bakalım, Umarım çok bekletmez bizi yaramaz, %50 şans veriyolar az değil cnm ama olmazsa da birdahaki sefere olur, sen iyi ol hatta kendiliğinden olur belki Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahhh, benim de olmadı biliyosun kendimi üzdüğümle kaldım. çok şükür şimdi güldürdü. Tez vakit sizde gülün

hayat da beklesin daha üzülmesin 9 gerçekten erken

Burada bi arkadas vardi 12. Gun sabahi idrar testi yapmisti ve cikmamisti ayni gun kan testi degeri oldukca yuksekti . O yuzden kendini uzme kesin idrarda cikar diye bisey yok bide belirti olarakta bende bi degisiklik olmadi.
Negatif dusunme lutfen , az kakdi sabret dikkatini baska yerlere vermeye calis

Sağolun cidden çok destek oldunuz.. sizlerde olmasaniz ne yapardik tek başımıza en azindan burada kimseyle paylasamadiklarimizi konusamadiklarimizi birbirimizle paylaştık...
Allah hepinizden razi olsun

Canlar AlxFa dan ses çıkmıyor ve endiselenmeye başladım dün seslendim ama hic sesi çıkmadı gören bilen duyan varmi :?:

Sağolun cidden çok destek oldunuz.. sizlerde olmasaniz ne yapardik tek başımıza en azindan burada kimseyle paylasamadiklarimizi konusamadiklarimizi birbirimizle paylaştık...
Allah hepinizden razi olsun
Amin cnm benim her duamda sizlere de yer veriyorum, rabbim kabul etsin inşallah

Evet canım. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah...hala inanamıyorum çok mutluyum çok şükürler olsun ki hersey yolunda:)

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin. Ben seni tebrik ettim sanıyorum ama olsun bi daha edeyim. Çünkü maşallahımız var. Karışıyo bazen çok üzülürüm etmezsem. Diğer etmediğim arkadaşlarım varsa gönlü kalsın istemem:) hadi darısı keseyi görmeye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlı uğurlu olsun biz de seni tebrik ederiz:) kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…