2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim tebrik etmiştin:)Çok incesin cok sağolasın sen keseyi gördünmu..
10 gün sonra Allahın izniyle nasip olcak görmek Rabbim sağlıkla kulakları mizada almayi nasip etsin.:)

Cok sevindim canim allah Tamamna erdirsin i insallah rabbim kucana almayida nasip etsin ilk denemenmiydi canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar ben bugün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk iğne mi doktorumla beraber vurduk ben iğneden korkan birisi olarak söylüyorum iğne bizim bildiğimiz iğnelerden değil ve hiç acımıyor ama hocam göbekten yapmamı söyledi öle de yaptık :)) acımadı ve ben özellikle iş yapmamda bi sakınca var mı taşınma olayımız var dedim Dr onun dediği bana normal hayatına devam edebilirsin bi sakınca yok dedi ben hocama çok güveniyorum çok iyi bi şekilde sakınleştirdi beni ve gercekten hiç acımıyor hissetmiyorsunuz bile iğneyi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende ilk tüp bebek icin adeti bekliyorum 2 gun kaldi ilk görüsme nasil oluyo cok çok heycanliyim yaaa kalbim küt ķüt atiyo:)))biraz anlatirmisin yas kac hangi sebepten doktorun kim cok özel degilse hayirlisi olsun inşallah:)

Evet canım çok şükür. 12 haziran a randevu verdi merkez kese görmek için inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun

Adına çok sevindim canım. Gözün Aydın ben de keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Değerlerin nasıldı nasıl canım?

O arkadaş bendim galiba canım 12.gün idrar negatif kan 289 çıktı.

:)))) 350 sayfa okuyunca kim kimdi artik karistirmaya basladim kusura bakma canim ismen hatirlayamadim , tebrik ettiklerim arasindamiydin acaba degilse hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah

Tşk ederim canım allahım herkese göstersin inş. Devamı da gelsin hAyırlısı ile...

Inşallah canım Rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…