- 22 Mayıs 2014
- 362
- 20
- 33
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Ikinci gun kan degerindeki artisi gormeden yazmadim ve artik yazabilirim Allahin izniyle hamileyim, devamini getirsin Allahim hayirlisiyla insallah..
tum isteyenlere ve sonuc icin bekleyen buradaki tum arkadaslarimada en hayirli zamanda hayirli pozitif sonuclar nasib etsin rabbim insallah
. Hepinize dua ediyorum.
Bu forumun ugurlu oldugunu en basindan beri soyluyorum, forumu acan arkadasim .hamile olan tum arkadaslari tebrik efiyorum , kendinize dikkat edin yirmayin kesecikleri gorene kadar yine bizlere rahat yok :))
Sevgili dumaduma senden de guzel haberler bekliyorum.
Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin. Ben seni tebrik ettim sanıyorum ama olsun bi daha edeyim. Çünkü maşallahımız var. Karışıyo bazen çok üzülürüm etmezsem. Diğer etmediğim arkadaşlarım varsa gönlü kalsın istemem:) hadi darısı keseyi görmeye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana mı söyledin bilemedm ama üstüme alındıminşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah yarın için bana dua edin nolur (
aldım cnm çok şükür değerlerim yükselmiş benimde, seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahCanim test tekrarı n bugün değilmiydi..Allahın izniyle güzel haberlerle döncen çok güzel artış olcak sen rahat ol canım benim:)
hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun biz de seni tebrik ederiz:) kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim
Ikinci gun kan degerindeki artisi gormeden yazmadim ve artik yazabilirim Allahin izniyle hamileyim, devamini getirsin Allahim hayirlisiyla insallah..
tum isteyenlere ve sonuc icin bekleyen buradaki tum arkadaslarimada en hayirli zamanda hayirli pozitif sonuclar nasib etsin rabbim insallah
. Hepinize dua ediyorum.
Bu forumun ugurlu oldugunu en basindan beri soyluyorum, forumu acan arkadasim .hamile olan tum arkadaslari tebrik efiyorum , kendinize dikkat edin yirmayin kesecikleri gorene kadar yine bizlere rahat yok :))
aldım cnm çok şükür değerlerim yükselmiş benimde, seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Aamin aminn:)
Az once Dr.da randevum vardi tedavi oncesi kontrol. Bugun yarin adet olacağım ve baslicaz ins hayirlisiyla
Ignelerden korkmamami söyledi ve ister bacaktan ister koldan yapabilirsiniz ama biz genelde gobekten öneriyoruz dedi..gayet guzel rahat birsey gibi anlatti hemen yapıp gidelim diyesim geldi valla:)
Kizlar birsey soracagim size bu igneleri vurulurken dikkat etmemiz gerekn birsey varmi. Dinlenmek vs.Onumde cok kosturmacali bir hafta beni bekliuor. Dugunler , işyerinde fazla mesailer. Uff ne yapacagim bilmiyorum nolur biraz yol gösterin.
Cok sevindim canim allah Tamamna erdirsin i insallah rabbim kucana almayida nasip etsin ilk denemenmiydi canim
Selam kızlar ben bugün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk iğne mi doktorumla beraber vurduk ben iğneden korkan birisi olarak söylüyorum iğne bizim bildiğimiz iğnelerden değil ve hiç acımıyor ama hocam göbekten yapmamı söyledi öle de yaptık :)) acımadı ve ben özellikle iş yapmamda bi sakınca var mı taşınma olayımız var dedim Dr onun dediği bana normal hayatına devam edebilirsin bi sakınca yok dedi ben hocama çok güveniyorum çok iyi bi şekilde sakınleştirdi beni ve gercekten hiç acımıyor hissetmiyorsunuz bile iğneyi :)
Sagol Hande darisi basina .Taze embriyolar ile 2. Denemem. Daha once dondurulmus embriyolarla da denemistik. Allah 3.denemede nasip etti , devamina gostersin dilerim.
Evet canım çok şükür. 12 haziran a randevu verdi merkez kese görmek için inşallah hersey güzel olur Allah hepimizin yardımcısı olsun
Burada bi arkadas vardi 12. Gun sabahi idrar testi yapmisti ve cikmamisti ayni gun kan testi degeri oldukca yuksekti . O yuzden kendini uzme kesin idrarda cikar diye bisey yok bide belirti olarakta bende bi degisiklik olmadi.
Negatif dusunme lutfen , az kakdi sabretdikkatini baska yerlere vermeye calis
O arkadaş bendim galiba canım12.gün idrar negatif kan 289 çıktı.
:)))) 350 sayfa okuyunca kim kimdi artik karistirmaya basladim kusura bakma canim ismen hatirlayamadim , tebrik ettiklerim arasindamiydin acaba degilse hayirli olsun allah tamamina erdirsin insallah
Pazartesi gel dedi, umarım görünür, bu ay taşınıcaz bir de biliyo musun hakkımızda hayırlısı olsunAmin canım benim.keseyi ne zaman görmeye gitcen:)
Pazartesi gel dedi, umarım görünür, bu ay taşınıcaz bir de biliyo musun hakkımızda hayırlısı olsun
Inşallah canım Rabbim tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsun...
. Hepinize dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?