- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
Adına çok sevindim canım. Gözün Aydın ben de keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum. Değerlerin nasıldı nasıl canım?
Umarım kötü bişey yoktur neti falan gitmiştir belki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ağır kaldırmıyorum da 13 saat yol gidicem:18:Amin canım. Benide perşembe günü çağırdı. .sakin ağır kaldırma kendini yorma biliyorsun 4 ay tehlikeli bizler için.
Pazartesi gel dedi, umarım görünür, bu ay taşınıcaz bir de biliyo musun hakkımızda hayırlısı olsun
Allah denk getirsin canım, hayatımın en kolay taşınması olacak sanırımBu ayin sonunda bizde tasinacagiZ bizdede bi telaş var aslında
Allah denk getirsin canım, hayatımın en kolay taşınması olacak sanırım
Slm arkadaşlar. Bu ay ki adetim le inşallah tedaviye başlamayı düşünüyoruz ,3 başarısız tüp bebek denememız var ,vakti gelmedi galiba ki rabbim nasip etmedi. Inşallah bu sefer olur hayırlısı ile
Ama şimdi haziran da başladığımızda ramazan a gelecek ya oruç tutmak nasıl olacak bilemiyorum ,o konuda endiseliyim biraz. . Var mı tedavisi ramazan a denk gelecek olan ?..
Inşallah canim inşallah neden bilmiyorum ben kendimi hep en kötüsune hazırladım.. hayat arkadaşımıza da üzüldüm biz ayni gün transfer olmuştuk ama o 9.gun kanda baktirdi belkide erken yaptırdı ben 5.gun yaptirmistim deli gibi engel olamamistim kendime birazda AlxFa dan cesaretlenmistim bugün 10.gun test yapiyorum ama çıkmıyor
cnm bnm bekle bakalım, Umarım çok bekletmez bizi yaramaz, %50 şans veriyolar az değil cnm ama olmazsa da birdahaki sefere olur, sen iyi ol hatta kendiliğinden olur belki Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahhh, benim de olmadı biliyosun kendimi üzdüğümle kaldım. çok şükür şimdi güldürdü. Tez vakit sizde gülün
hayat da beklesin daha üzülmesin 9 gerçekten erken
Slm arkadaşlar. Bu ay ki adetim le inşallah tedaviye başlamayı düşünüyoruz ,3 başarısız tüp bebek denememız var ,vakti gelmedi galiba ki rabbim nasip etmedi. Inşallah bu sefer olur hayırlısı ile
Ama şimdi haziran da başladığımızda ramazan a gelecek ya oruç tutmak nasıl olacak bilemiyorum ,o konuda endiseliyim biraz. . Var mı tedavisi ramazan a denk gelecek olan ?..
Insallah dedıgın olur erken olur ama mılyonda bır banamı denk gelmek hiç umudum yok marmalade
bizim de akıbetimiz belli değil, ayın 27inde benim eşim istanbula gidecek deeee, ev ayarlayacak daa, sonra da taşıncaz. Ben rahatım babamın evinde onun evi yerleştirdim demesini bekliycemsana da denk gelir inşallah biz hala ev bakiyoruz:)
Inşallah dediğin gibi olur canım sende üzme kendini herseyin hayırlısı hicbiseyi bilemeyiznne mucizeler okuduk burada..Üzülme çıkacak ınsallah yarın görürsün bak pozıtıfı benım gını erken erken uğraşma sonra uzuluyosun
evet cnm, bende de çok oluyordu, hala da devam etmekte, çok normal hatta iyi bişey, hayırlı olsun transferin, güzel haberlerini de almak nasip olur inşallahArkadaşlar selamlar
Ben de geçtiğimiz hafta Salı günü 4. gün embryosuyla transferimi oldum
Ancak transferden sonra hemen 2. gün ara ara adet sancıları başladı
ÇOK MORALİM BOZULDU
Hala da devam ediyor...
Sancılar kasık sancısı değil hani adetken insanın rahmi kazanıyor gibi acır ya ondan... Bu şekilde ağrılar çekip hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum
bizim de akıbetimiz belli değil, ayın 27inde benim eşim istanbula gidecek deeee, ev ayarlayacak daa, sonra da taşıncaz. Ben rahatım babamın evinde onun evi yerleştirdim demesini bekliycem
Oh ohh maşallah. Senin işin daha iyiymiş bende sonucuma göre ayarlayacam kendimi:)
Rabbimden isteyelim gene de, tez zamanda hayırlı evlatlara kavuştursun evvelallah, Duanın gücüne daha bir inanır, daha bir dua eder oldum sizin içinde, Allahım bizleri geri çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?