2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Inşallah dediğin gibi olur canım sende üzme kendini herseyin hayırlısı hicbiseyi bilemeyiznne mucizeler okuduk burada..

Rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ama çok araştırdım 10. Gün negatıfı gorupte 12. Gunü pozitif yok ınsallah senınkı olur arkadasım ona dua edelım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer hamiş olursam ahdım var. Gün gün buraya girip tüm belirtileri, olumlu olumsuz tüm işaretleri yazıcam :18::18:
Hele şu adet sancıları hakkaten iyiye mi kötüye mi işaret. Onu habire yazıcam.. Bir hac yapmış kadar dua alırım sanırım

Canim benimde senden kalir yanim yok çünkü 5.gun sonucum 0.1 yani ilacin etkisi bile yok oda benim kafama takıldı bilemiyorum kendimi hazirladim herşeye

canım öyle bi yazmışsın ki sanki iki tane transfer edilceni biliyomuş gibi.transferimi oldum bugün 12.25 ti tam.fazla sıkışık olmama gerek kalmadan rahatlıkla yapıldı ama tam transfer sırasında ağlamak geldi içimden ağladım çok duygusaldı gerçekten.güzel dileklerin duaların için teşekkürler.benim de dualarım sizlerle.bebişlerimi aldım geldim.hayırlısı artık.

Canım sen mi söylediğin 2 tane istiyorum diye doktormu dedi yasal olan 1 tane dimi yanlış bilmiyosam.

Canım sen mi söylediğin 2 tane istiyorum diye doktormu dedi yasal olan 1 tane dimi yanlış bilmiyosam.

canım benim dr um özelde yaptı devletle anlaşması yok.embriyologla beraber görüşüp karar vercez ama ben 2 taneden yanayım demişti.transfer öncesi konuştuk üçümüz yaşım 31 2 tane dış gebeliğim var.2 tane istiyorum dedim uygun gördükleri için yaptılar.ama devlette yasakmış.

Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim

Ikinci transferde çok su icmistim dayanamadim tuvalete koştum tamamı gitti. Sonrasında su ictim ama yetmeyince alttan su verdiler korkunctu. Cok doldurdular sonra tekrar bosalttilar. Ayyyy korkunctu. bu nedenle bende transferde ciş fobisi oluştu
Yazdıklarını okuyunca biraz rahatladim dediklerini bu transferimde aynen uygulayacağım. Teşekkür ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim

tşk ederim canım.kendini hiç yalnız hissetme buraya üye olduğumdan beri yalnız olmadığımı benim gibi aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu anladım. inşallah güzel hayırlı haberler vereceksin yarın bize. ama olumsuz da olsa sonuç daha zamanı gelmediği içindir ve onda da vardır bi hayır. kimse mutsuz olsun istemiyorum allah hakkında hayırlısını versin sevgiler dualarım seninle

canım çok teşekkürler test günüm 16 haziran.3 tane 1.kalite embriyom oluşmuş ikisini transfer ettiler birini dondurduk geldik.rabbim dualarımızı boş çevirmesin.hepimizin gönlüne göre olsun inş.

canım bu arada senin transferin ne zaman oldu ve sonucun ne zaman.bura o kadar kalabalık ki aklımda kalmıyor.

Anladım canım ben 27 yaşındayım 2 tane kimyasal gebeliğim oldu 6 haftalıkken düştü belki banada 2 taneyi uygun görürler özelde yaptırıcam bende.

Yanlızmısın aşkolsun biz burdayız yaaa dualarımız seninle hayırlı sonuçlar alıcaksın inşallah canım hiç sıkma canını biz yani enazından ben burda yanındayım:))ayrıca bebişleginde karnında yanıbaşındadır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…