Inşallah dediğin gibi olur canım sende üzme kendini herseyin hayırlısı hicbiseyi bilemeyiznne mucizeler okuduk burada..
Arkadaşlar selamlar
Ben de geçtiğimiz hafta Salı günü 4. gün embryosuyla transferimi oldum
Ancak transferden sonra hemen 2. gün ara ara adet sancıları başladı
ÇOK MORALİM BOZULDU
Hala da devam ediyor...
Sancılar kasık sancısı değil hani adetken insanın rahmi kazanıyor gibi acır ya ondan... Bu şekilde ağrılar çekip hamile kalan var mı acaba çok merak ediyorum
Rabbımın hıkmetınden sual olunmaz ama çok araştırdım 10. Gün negatıfı gorupte 12. Gunü pozitif yok ınsallah senınkı olur arkadasım ona dua edelım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok su icme canim cok zor oluyo cisi tutmk allahm yar vevyardmcn olsn bitanem
Canim ya ne güzel yarin kuzularini sana emanet edecekler inşallah mükemmel geçecek dualarim seninle
Sıkışık olma durumunu şöyle yap evde tuvaletine gir evden cikmadan önce iki bardak suyunu iç ben öyle yaptim inan bana tam ölçülü geldi transfere zamaninda abartili olmadan girdim sıkıntı da cekmedim sakin litre litre su içme hic gerek yok Rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah miniklerin tutunur..
slm lar.yaklaşık 2 litre su içip sıkışık hissetmiyorum kendimi dedim.ama kontrol ettilermesanem doluymuş meğer. kolay atlattım allahtan bebişlerimi aldım geldim :)))
canım öyle bi yazmışsın ki sanki iki tane transfer edilceni biliyomuş gibi.transferimi oldum bugün 12.25 ti tam.fazla sıkışık olmama gerek kalmadan rahatlıkla yapıldı ama tam transfer sırasında ağlamak geldi içimden ağladım çok duygusaldı gerçekten.güzel dileklerin duaların için teşekkürler.benim de dualarım sizlerle.bebişlerimi aldım geldim.hayırlısı artık.
Canım sen mi söylediğin 2 tane istiyorum diye doktormu dedi yasal olan 1 tane dimi yanlış bilmiyosam.
Hadi hayirlisi olsun canim kuzularin simsIKI tutunsn annecgne
Devresum bnm yas 22 bnde 1 tane transfervolur diye dusunmstm ama 2 tane transfer ettler
Canım sen mi söylediğin 2 tane istiyorum diye doktormu dedi yasal olan 1 tane dimi yanlış bilmiyosam.
canım öyle bi yazmışsın ki sanki iki tane transfer edilceni biliyomuş gibi.transferimi oldum bugün 12.25 ti tam.fazla sıkışık olmama gerek kalmadan rahatlıkla yapıldı ama tam transfer sırasında ağlamak geldi içimden ağladım çok duygusaldı gerçekten.güzel dileklerin duaların için teşekkürler.benim de dualarım sizlerle.bebişlerimi aldım geldim.hayırlısı artık.
Canim ya ne güzel yarin kuzularini sana emanet edecekler inşallah mükemmel geçecek dualarim seninle
Sıkışık olma durumunu şöyle yap evde tuvaletine gir evden cikmadan önce iki bardak suyunu iç ben öyle yaptim inan bana tam ölçülü geldi transfere zamaninda abartili olmadan girdim sıkıntı da cekmedim sakin litre litre su içme hic gerek yok Rabbim hakkinda hayirlisini versin inşallah miniklerin tutunur..
Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim
canım çok teşekkürler test günüm 16 haziran.3 tane 1.kalite embriyom oluşmuş ikisini transfer ettiler birini dondurduk geldik.rabbim dualarımızı boş çevirmesin.hepimizin gönlüne göre olsun inş.
canım çok teşekkürler test günüm 16 haziran.3 tane 1.kalite embriyom oluşmuş ikisini transfer ettiler birini dondurduk geldik.rabbim dualarımızı boş çevirmesin.hepimizin gönlüne göre olsun inş.
canım benim dr um özelde yaptı devletle anlaşması yok.embriyologla beraber görüşüp karar vercez ama ben 2 taneden yanayım demişti.transfer öncesi konuştuk üçümüz yaşım 31 2 tane dış gebeliğim var.2 tane istiyorum dedim uygun gördükleri için yaptılar.ama devlette yasakmış.
Süper denk gelmiş ben 27 yaşındayım inşallah banada 2 tane koyar.hayırlı hbrlerini alırız inşallah canım.buarada canın acıdı mı hiç
Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?