Eğer hamiş olursam ahdım var. Gün gün buraya girip tüm belirtileri, olumlu olumsuz tüm işaretleri yazıcam :18::18:
Hele şu adet sancıları hakkaten iyiye mi kötüye mi işaret. Onu habire yazıcam.. Bir hac yapmış kadar dua alırım sanırım
Insallah guzel haberler aliriz cnm rabbim hayirlica versn
Anladım cnm.cvp verdiğin için tesekkürederim hayırlısı olsun hakkımızda.
canım benim dr um özelde yaptı devletle anlaşması yok.embriyologla beraber görüşüp karar vercez ama ben 2 taneden yanayım demişti.transfer öncesi konuştuk üçümüz yaşım 31 2 tane dış gebeliğim var.2 tane istiyorum dedim uygun gördükleri için yaptılar.ama devlette yasakmış.
Nerdevysptrysn sorun ne sizde ozel deglse insallah hepmz hayrli sonuclar aliriz
Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim
Hangi doktor canim benimde 1 dis gebeligim var ilk tüp bebek tedavim insallah hepimiz için hayırlı olur 2 3 güne nasipse basliycak transfer oldumu sana
tşk ederim canım.kendini hiç yalnız hissetme buraya üye olduğumdan beri yalnız olmadığımı benim gibi aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu anladım. inşallah güzel hayırlı haberler vereceksin yarın bize. ama olumsuz da olsa sonuç daha zamanı gelmediği içindir ve onda da vardır bi hayır. kimse mutsuz olsun istemiyorum allah hakkında hayırlısını versin sevgiler dualarım seninle
Yanlızmısın aşkolsun biz burdayız yaaa dualarımız seninle hayırlı sonuçlar alıcaksın inşallah canım hiç sıkma canını biz yani enazından ben burda yanındayım:))ayrıca bebişleginde karnında yanıbaşındadır inşallah..
Handecim unuttun mu beni msjlaşmıştık ya israel bey olucak doktorum kentte:)
Canim benim niye yanliz hissediyosun kendini bak bizler variz kader arkadaslarin inşallah hepberaber annis hamis olucaz sonuc mu bekliyosun rabbim hayirli sonuclar versin insallah
Canim benim niye yanliz hissediyosun kendini bak bizler variz kader arkadaslarin inşallah hepberaber annis hamis olucaz sonuc mu bekliyosun rabbim hayirli sonuclar versin insallah
Ah kiyamam ya tamam kusura bakma ne olur kendimde degilim ya cok heycanliyim naptimi bilmiyorum canim benim bu ayin sonunda basliyodun dimi
Inşallah canım hepiniz çok sağolun Rabbim sizinde gonlunuzdekini göbüşünüze versin..
Yok canım buayın sonunda muayneye geliyorum reglim 14 temmuzda daha çok var anlıyacağın ben senin güzel haberini önce alıcam deneyimlerini dörtgözle an ve an bekliyorum unutma beni handeee:))))
Ben aslen izmirliyim ama samsunda yaşıyorum polikistikower hastadıyım hamile kalıyorum ama 5 hafta sonra düşüyo 1 senedir deniyoruz sonuç yok artık tüp bebeğe karar verdik haziranın sonunda izmirde olucam muayne için randevü aldım trmmuzdada yaptırıcam bi aksilik çıkmazssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?