2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Adet sancılarım kaçıncı gün başladı tam hatırlamıyorum ama test tarihime bir kaç gün kala başladığını çok net hatırlıyorum insanın çok morali bozuluyor ve hala akşamları özellikle yada çok yorulunca belim adet olucakmışım gibi ağrıyor. Butür belirtiler kişiden kişiye değişiyor dendiği için bence bu tip belirtilere pek takılmayın derim.benim adet belirtisi dışında tek fark lı olayım daha test tarihim gelmeden canımın deli gibi erik çekmesi oldu ve ben normalde erikten nefret ederim başkada değişik bişi hatırlamıyorum yaşadığım tüm sıkıntılar ilaçların yan etkisi olduğundan onları saymıyorum

Hangi doktor canim benimde 1 dis gebeligim var ilk tüp bebek tedavim insallah hepimiz için hayırlı olur 2 3 güne nasipse basliycak transfer oldumu sana

Nerdevysptrysn sorun ne sizde ozel deglse insallah hepmz hayrli sonuclar aliriz

Ben aslen izmirliyim ama samsunda yaşıyorum polikistikower hastadıyım hamile kalıyorum ama 5 hafta sonra düşüyo 1 senedir deniyoruz sonuç yok artık tüp bebeğe karar verdik haziranın sonunda izmirde olucam muayne için randevü aldım trmmuzdada yaptırıcam bi aksilik çıkmazssa

Canım hadi hayirli olsun transferin Bundan sonrasi sabır işi erdem işi Allah yardimcin olsun
O duygusallik her daim oluyor şuan bende öyleyim yarin sonucu alacaim ve cok yalnizim

Canim benim niye yanliz hissediyosun kendini bak bizler variz kader arkadaslarin inşallah hepberaber annis hamis olucaz sonuc mu bekliyosun rabbim hayirli sonuclar versin insallah

Hayırlısı olsun canım inan sözlerim tükendi artik...
sana tavsiyem sonucu alacağın günden birgün onceyi yalniz geçirme insan perişan oluyo vallahi
inşallah Rabbim gönlüne göre verir hakkinda hayirlisi olur benim dualarim da seninle canım

İnşallah Çok teşekkür ederim canim güzel temennilerin için Rabbim seninde gönlüne göre versin...

Canim benim niye yanliz hissediyosun kendini bak bizler variz kader arkadaslarin inşallah hepberaber annis hamis olucaz sonuc mu bekliyosun rabbim hayirli sonuclar versin insallah

Inşallah canım hepiniz çok sağolun Rabbim sizinde gonlunuzdekini göbüşünüze versin..

Son düzenleme:

Inşallah canım hepiniz çok sağolun Rabbim sizinde gonlunuzdekini göbüşünüze versin..

Ah kiyamam ya tamam kusura bakma ne olur kendimde degilim ya cok heycanliyim naptimi bilmiyorum canim benim bu ayin sonunda basliyodun dimi

Yok canım buayın sonunda muayneye geliyorum reglim 14 temmuzda daha çok var anlıyacağın ben senin güzel haberini önce alıcam deneyimlerini dörtgözle an ve an bekliyorum unutma beni handeee:))))

Yok canım buayın sonunda muayneye geliyorum reglim 14 temmuzda daha çok var anlıyacağın ben senin güzel haberini önce alıcam deneyimlerini dörtgözle an ve an bekliyorum unutma beni handeee:))))

Tamam devrimim unuturmuyum hayırlısıyla bi gidim gelim daha ordayken yazicam herseyi paylasicam seninle insallah hamis oluruz:)

Hamile kalabiliyrmsn bu guzel bisi ende sonda olur senin mutlaka rabbim hayirli ewlat versn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…