Hamile kalabiliyrmsn bu guzel bisi ende sonda olur senin mutlaka rabbim hayirli ewlat versn insallah
kasiklarda bicak saplanir gibi sancinmi var? transferin kacinci gunu basladi?Kizlar agri olmasi normalmi nerde pozitif sonuc alanlar tecrubeliler ya korkuyrm
İşte tutunma sorunu var tutunamıyo ondan dolayı çok korkuyorum tüp bebekte olsa aynı şey değilmi yani
Adet sancılarım kaçıncı gün başladı tam hatırlamıyorum ama test tarihime bir kaç gün kala başladığını çok net hatırlıyorum insanın çok morali bozuluyor ve hala akşamları özellikle yada çok yorulunca belim adet olucakmışım gibi ağrıyor. Butür belirtiler kişiden kişiye değişiyor dendiği için bence bu tip belirtilere pek takılmayın derim.benim adet belirtisi dışında tek fark lı olayım daha test tarihim gelmeden canımın deli gibi erik çekmesi oldu ve ben normalde erikten nefret ederim başkada değişik bişi hatırlamıyorum yaşadığım tüm sıkıntılar ilaçların yan etkisi olduğundan onları saymıyorum
kasiklarda bicak saplanir gibi sancinmi var? transferin kacinci gunu basladi?
Dun transferm oldu bugn sancm var pit pit atyo sol kasigm ozellkle
Kizlar agri olmasi normalmi nerde pozitif sonuc alanlar tecrubeliler ya korkuyrm
kizlar kimler tedavisini tamamladi ve sonuc bekliyor?
Cok moral bozucu bu agrilar yaa
Bütün motivasyonunu kaybediyor insan.
Daha sonucu gorneden hayal kirikkugi yasiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben mesela. 4. gün bugün. 10 haziran test günü.
bebegin tutunuyor o zaman canim.. 8 tedavi oldum sadece pozitif sonucu aldiklarimda 2. gunden baslayan 3-4 gun suren sancilarim ve batmalar olmustu...
Ayy insallah tutunir ya saogln canlarm icim ferahladi candanote senin ne zmn tesr gunhnCanim transferin 2.gununden beri kasik agrisi çekiyorum iyiye işaret bu korkma:)))
Ayy insallah tutunir ya saogln canlarm icim ferahladi candanote senin ne zmn tesr gunhn
Kizlar liste yapan yokmu?kimler ne zaman basladi,ne zaman sonuc alacak ve sonuc olarak??
canim ben daha ignelere yeni basladim .benimki uzun protokol transferim temmuzun ilk haftasi olacak.yani daha coook var :)
az kalmis sonucuna baya..insallah yuzunu guldurucek.sonuclar alirsin.yas kac ve kacinci denemen?
evet canim oyle denk geldi benimki.yurtdisindayim ben doktorlarin randevularina gore hareket ediyoruz benimkide bu sefer ramazana denk geldi...Ramazan ugurlu hayirli gelr insallah
Allah razı olsun, amin cümlemiz güzel sonuçlar alırız inşallah. 30 yaşındayım ilk denemem pozitif olur umarım sonucu. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?