2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Hayırlı olsun. Çok emek vermişsin inşallah bu kez olur. Sebep var mı teşhis edilen?

Hayırlı olsun. Çok emek vermişsin inşallah bu kez olur. Sebep var mı teşhis edilen?

sagol canim sebepsiz bizim...
yalniz benim bir oglum var 2. tup bebekte dondurulmus tek embryo transferiyle oldu,simdi 4.5 yasinda biz ikinci bebek icin ciktik yola...
iki kere hamile keldim biri asilamayla o dusukle sonuclandi biride oglumdu dogdu cok sukur..Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin..cok yipratici bir surec bu tedavi sureci..bir cocugum var o da 8. denememde oldu..insallah bu sefer o kadar uzun surmez,cok yoruldum ilkinde cunku...

Dun transferm oldu bugn sancm var pit pit atyo sol kasigm ozellkle

Korkulacak bisey yok olabilir rahimde kasilma hissi gibi de olabilir .gaz sancisida batma ve kasilma da yapiyor..cok ayakta kalma onlari hissettiginde oturmaya calis. 2 tane agri kesici var dr bunlarin agrida kullanilanilecegini soyluyor. Ama ben direndim kullanmadim.

Canim benimde senden kalir yanim yok çünkü 5.gun sonucum 0.1 yani ilacin etkisi bile yok oda benim kafama takıldı bilemiyorum kendimi hazirladim herşeye

Üzülme arkadasım ınss senın olacak bosuna uzme kendını yarın burayA gelıp yazacaksın büyük puntolarla hamıleyım doye ınsallahh bi fire verelım barı o da benım galiba kalanı pozıtıfı olsun tek ıstegım o çünkü sızlerın duasıyla benımde bırgun olacak bılıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şükür bi tane var sevindim senin adına Allah bağışlasın. Umarım 2. de olur tez vakitte. Sonu güzel olunca tedavi sürecini unuturuz artık :)

sa ben başlarda hiç bi belrti yaşamadım test gnnden 1 hafta kdr önce bir iki gün adt olckmşm gbi oldu snra nrml dzn dvm snrada pztf snç ah ne gzl gnlrdi Rabbim tekrar yaşatsn inşllh ama neticesinde bukez kucağımada alabilim çok yürekten istiyorum .
inşllh el açıp isteyen herkese rabbim hiç bekletmeden nasip eder

merhaba canım. öncelikle tedavin hayırlı olsun. yaşadığın çiş olayının aynısını bende yaşadım ilk transferimde. fakat ikinci transferimde yani geçtiğimiz perşembe merkeze 1 saat önce gittim. gittiğimde sıkışıktım zaten hemen yaptım. sonra başladım su içmeye. sanırım 8 bardak felan içtim. çok şükür sondayla doldurmalarına gerek kalmadı. çok rahat oldu bu sefer transfer. fakat transferden sonra 10-15 dk kadar tutabildim. hemen sürgü istedim. doktor hiç bişey olmaz korkma dedi. yarım saat sonrada kalıp tuvalete gittim bir daha. içini ferah tut lütfen. uyku uyuyamıyordum bu çiş problemi yüzünden. ama korktuğum gibi olmadı bu sefer. Allah kolaylık versin sanada.

Günaydın kızlar :) Dün ilaç tedavisine başladım ben yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bişe var mı bilgi verirseniz çok sewinirim ilk tüp bebek denemem hiç bişe pek bilmiyorum

Canim ne kullanion ilac olarak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok saol cnm bnm ya anladim tsk ederm ilac hic vermdler zaten bana

Puregon başladık canım 5 gün kullanıcam kontrole gitcem ayriyetten iki tane ilaç verdi ama daha onlara başlamadık kontrole gidip geldikten sonra söylüycekmiş doktorum ::::

Sanırım dogana kadar stres. Tuttumu tutmadimi, pozitifse sonuc degerler 2 kat artiyormu benim artmadi baslarda % 60 a yakin artti hadi bakalım dış gebelikmi ondan kurtuldum bi baktım kan imdat düşüyor neyse ooda bitti kese gorundumu gorunmedimi , şimdide kese dolumu bosmu
Annelerimiz ne rahatmis hamile olduklarını anlayana kadar bu aşamalar bilinçsizce geliyormuş. Tabi ozamam google amcada yok neyi arayip neyi ogrenecekler. Cehalet mutlulukmus

Bennnn. Dün transferim oldu sonuç belli değil tabi ama şu aşamaya kadar çok memnunum her şeyden.

Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah, ben Almanya'da yaşıyorum, 29mayısda 4. Tüp bebek transferim yapıldı, bekliyorum ama hiç ümidim yok, buradaki doktorumda pek umut vermedi sordu hatta, isterseniz atalım, transfer etmeyelim diye ama ben kıymadım, transfer oldum. Yıl sonunda izin alıp bahçeci kliniğinde son bir kez şansımı denemek istiyorum ama avrupa yakasında Fulya'yamı yoksa anadolu yakasında bahçeci umut kliniğinemi gideyim bilemedim, açıkcası arasındaki farkı anlaysmadım, sadece fiyat olarak B.Fulya çok daha pahalı o dikkatimi çekti. Senin bu konuda bir bilgin varmı canım?

Benimde ilk denemem canim pek bilgim yok lucrin kullaniom bende deri altindan hayirli olur insallah hepimize..

İnşallah canım tedavinin kaçıncı günündesin bide özel değilse yaş kaç

Canim okadar strese sokma kendini sen uzerine dusune yapiyosun gersi allaha kalmis inşallah hayirli olur okadar düşünme canı veren allah hayırlısıyla hepsi olur saglikli bi sekilde rahat ol cünkü ne kadar sakinir ne kadar düsünüp kendini yersen o kadar ters gider oluruna birak gerisi cenabi allaha kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…