evet canim oyle denk geldi benimki.yurtdisindayim ben doktorlarin randevularina gore hareket ediyoruz benimkide bu sefer ramazana denk geldi...
bende 31 yasindayim canim..benim 3. tup bebek tedavim olacak bu 6 da asilamam var yani toplamda 9. tedavim...
Hayırlı olsun. Çok emek vermişsin inşallah bu kez olur. Sebep var mı teşhis edilen?
evet canim oyle denk geldi benimki.yurtdisindayim ben doktorlarin randevularina gore hareket ediyoruz benimkide bu sefer ramazana denk geldi...
bende 31 yasindayim canim..benim 3. tup bebek tedavim olacak bu 6 da asilamam var yani toplamda 9. tedavim...
Dun transferm oldu bugn sancm var pit pit atyo sol kasigm ozellkle
Canim benimde senden kalir yanim yok çünkü 5.gun sonucum 0.1 yani ilacin etkisi bile yok oda benim kafama takıldı bilemiyorum kendimi hazirladim herşeye
sagol canim sebepsiz bizim...
yalniz benim bir oglum var 2. tup bebekte dondurulmus tek embryo transferiyle oldu,simdi 4.5 yasinda biz ikinci bebek icin ciktik yola...
iki kere hamile keldim biri asilamayla o dusukle sonuclandi biride oglumdu dogdu cok sukur..Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin..cok yipratici bir surec bu tedavi sureci..bir cocugum var o da 8. denememde oldu..insallah bu sefer o kadar uzun surmez,cok yoruldum ilkinde cunku...
Eğer hamiş olursam ahdım var. Gün gün buraya girip tüm belirtileri, olumlu olumsuz tüm işaretleri yazıcam :18::18:
Hele şu adet sancıları hakkaten iyiye mi kötüye mi işaret. Onu habire yazıcam.. Bir hac yapmış kadar dua alırım sanırım
Ikinci transferde çok su icmistim dayanamadim tuvalete koştum tamamı gitti. Sonrasında su ictim ama yetmeyince alttan su verdiler korkunctu. Cok doldurdular sonra tekrar bosalttilar. Ayyyy korkunctu. bu nedenle bende transferde ciş fobisi oluştu
Yazdıklarını okuyunca biraz rahatladim dediklerini bu transferimde aynen uygulayacağım. Teşekkür ederim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar kimler tedavisini tamamladi ve sonuc bekliyor?
Günaydın kızlar :) Dün ilaç tedavisine başladım ben yapmam gereken veya dikkat etmem gereken bişe var mı bilgi verirseniz çok sewinirim ilk tüp bebek denemem hiç bişe pek bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkulacak bisey yok olabilir rahimde kasilma hissi gibi de olabilir .gaz sancisida batma ve kasilma da yapiyor..cok ayakta kalma onlari hissettiginde oturmaya calis. 2 tane agri kesici var dr bunlarin agrida kullanilanilecegini soyluyor. Ama ben direndim kullanmadim.
Bennnn. Dün transferim oldu sonuç belli değil tabi ama şu aşamaya kadar çok memnunum her şeyden.
kizlar kimler tedavisini tamamladi ve sonuc bekliyor?
Puregon başladık canım 5 gün kullanıcam kontrole gitcem ayriyetten iki tane ilaç verdi ama daha onlara başlamadık kontrole gidip geldikten sonra söylüycekmiş doktorum ::::
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanırım dogana kadar stres. Tuttumu tutmadimi, pozitifse sonuc degerler 2 kat artiyormu benim artmadi baslarda % 60 a yakin artti hadi bakalım dış gebelikmi ondan kurtuldum bi baktım kan imdat düşüyor neyse ooda bitti kese gorundumu gorunmedimi , şimdide kese dolumu bosmu
Annelerimiz ne rahatmis hamile olduklarını anlayana kadar bu aşamalar bilinçsizce geliyormuş. Tabi ozamam google amcada yok neyi arayip neyi ogrenecekler. Cehalet mutlulukmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hangi doktor canim benimde 1 dis gebeligim var ilk tüp bebek tedavim insallah hepimiz için hayırlı olur 2 3 güne nasipse basliycak transfer oldumu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?