Evt 10. Gün sonuc neyse o 0.1 bıttı hersey sonnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı bengece 5 değil 10 kere kalkardım artık ağlardım uykusuzluktan
aynı bengece 5 değil 10 kere kalkardım artık ağlardım uykusuzluktan
canım senin adet ağrısı gibi ağrıların sürekli mi oluyodu ara ara mı? Bende bi rahatsızlık hissi var ama adet ağrılarımın yanında devede kulak kalır.
yeter ki tutsun da yavrularım 20 kere de kalkarım napiim
aynennnnnnnn inşallah hamile kalırsın aminnnnnnnnnnnn
canım bi kere aşağıda felaket gerginlik vardı.idrara sık çıkıyordum özellikle geceleri.ama en önemlisi kasık ağrıları adet gibiydi.yani saat başı diyebilirim o kadar sık oluyordu ama özellikle geceleri
Canım benim dr um prof cem turan.transferim dün oldu hayırlısıyla beklemedeyim şimdi
Dumaduma bugün sonuç alacaktı nasıl merak ediyorum neden gelmiyor bu kızDumaduma nerdesn alxfa da yok kac gundurv
Bende yok öle bişey gayet normalim. :/
Sanırım dogana kadar stres. Tuttumu tutmadimi, pozitifse sonuc degerler 2 kat artiyormu benim artmadi baslarda % 60 a yakin artti hadi bakalım dış gebelikmi ondan kurtuldum bi baktım kan imdat düşüyor neyse ooda bitti kese gorundumu gorunmedimi , şimdide kese dolumu bosmu
Annelerimiz ne rahatmis hamile olduklarını anlayana kadar bu aşamalar bilinçsizce geliyormuş. Tabi ozamam google amcada yok neyi arayip neyi ogrenecekler. Cehalet mutlulukmus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hısteroskopı yaptıran arkadaslar ist. Kaça ve nereye yaptırdınız bu yardımcı olurmusunuz??
Allah razı olsun inşallah sen de hayırlı sonuç alırsın aynı gün transferimiz olmuş. Umutsuz olma inşallah bu kez tutmuştur.
Türkiyede sgk raporu ile yapanlar umut tüp bebekte yapıyorlar fulyanın sgk anlaşması yok fark bu. İstersen fulyada mustafa bahçeci ile bir görüşmeni tavsiye ederim. Ama gönlümden geçen buna gerek kalmaz ve inşallah hamilesindir şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?