2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

İnşallah canım, sen Allah'a şükür hamilesin, büyük Allah'ım hepimize hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar versin. Bende sizin yazdıklarınızı okuyarak ümitlenmeye çalışıyorum, ama 2 yıldır ne kadar yıprandığmı anlatamam. Ben aslında bir spontan hamilelik yasadım, fakat 11. Haftada kalbi durdu, iki yıldır bir dahada olmadı bu doktor Embrylara genetik test uyguladı ve 7 tanesi zaten döllenmedi, 5 tanesi sağlıksız çıktı ikitanesine genetik test yapamadık, bazen olabiliyor dedi ama gelişimleri çok yavaşta olsa durmuş değil genüz, fazla ümit veremem istersen kalsın diye sorunca ben nasıl transfer oldum, nasıl odaya geldim hatırlamıyorum bile çok ağladım ama ne Biolog nede doktor teselli edecek bir şey demediler, bu durumda benim morelim iyi olamıyor

Arkadaşlar herkese merhaba,
Ben 2. Kkez tüp bebek denemek istiyorum.. İstanbula yeni taşındım.
Eurofertile gidip memnun kalan var mı? Tavsiye edermisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hısteroskopı yaptıran arkadaslar ist. Kaça ve nereye yaptırdınız bu yardımcı olurmusunuz??

Canım ben yurt dışındayım, ama bildiğim kadarıyla doktor gerekli diye rapor yazinca sigorta karşılıyor, Allah yolunu açık etsin inşallah

Canım merhaba öncelikle umarım sende istediğin bebişe kavuşursun hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun.ben bişey öğrenmek istiyorum bu genehik testten bende yaptırmak istiyorum nekadar sürede sonuç çıkıyo yani tranfferden önce mi ve nekadara maal oluyo.bu genehik test dediği 2 li 3 lü taramada yaptırdığımız testin önceden alınmış bi sonucu mu yani

Kızlarrrrrrrrrrr günlerdir perişan ettim kendimi mahvoldum bittim tükendim yedim bitirdim kendimi iki gündür idrarda bakıyorum negatif aliyorum
Panik Atak oldum üzüldüm
Amaaaaaa hamileymişim inanamıyorum hala inanamıyorum
Daha bugün idrarda baktim yine çıkmadı ama ben hamileymisim mucize bu
Rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin
Duruyorum duruyorum kendime soruyorum acaba testler karışmış olabilirmi diye o kadar hazirladim ki kötü sonuca kendimi şükürler olsun olmayan arkadaşlarim tevekkulu elden birakmayin sadece bunu diyebiliyorum Rabbim tez vakitte gönlünüze göre versin

Bu arada değerim 11.gun 80 miş iyimi iyimi.söyleyin nolur söyleyin

Değerin çok güzel arkadaşım maşallah, Rabbim sonunu getirsin hayırlısıyla inşallah, bizede nasip olsun bu güzel günler

İyi tabi bırak evhamı tadını çıkar çok şükür çok mutlu oldummmmm:)

Allahm cok sukur cok sevindm rabbim saglkls degerlerni artrsnn insallah

Kızlar nerede tedavi oluyorsunuz? Lütfen yarıdım...
Şu an adetliyken doktora gitmem lazım. Eu.fertil nasıl? Duydunuz mu. ?

Canım tebriklerrr. Bak boşu boşuna yıprattın kendini. Çoook sevindim bitanem allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canim dumaduma senin ilk denemeydi demi

cnmmmm çok şükür çok sevindimmm
80 gayet iyi canımm
boşuna üzdün kendini de bizleri de bak sonunda oldu
Allah katlandığını da göstersin sonra kalp atışı ( kalp deyince çok duygulanıyorum) sonra da kucağına inşallah
Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah, phala, zeynepzeynep tüm isteyen herkesin güzel haberlerini alalım burda

Caniiiimm tebrik ederim bak gordun mu ben sana demistim ilk gunlerde hamile olacaksin diye. Bosuna uzdun kendini hic yoktan.. Allah tamamina erdirsin cok sevindim gercekten

Caniiiimm tebrik ederim bak gordun mu ben sana demistim ilk gunlerde hamile olacaksin diye. Bosuna uzdun kendini hic yoktan.. Allah tamamina erdirsin cok sevindim gercekten

Ayyyyy nasıl sewindim yaaa çok güzel sonucun arkadaşım allah kucağına almayıda nasip etsin:))

Canim benim çok sevindim tebrik ederim...benimde 11. Gün 84 du gayet iyi merkezden bana öyle söylemiş lerdi.

Birden fazla denemesi olanlara yürekten dua ediyorum daha fazla beklemesinler inşallah.
Benim ilk denemem 2 embriyo transfer edildi merkezden memnunum burda laboratuvar olarak gayet başarılılar ama önemli olan sonuç tabi. 10 haziran test günüm ama ben cumartesi 9. Gün test yapmayı düşünüyorum ancak o kadar sabredebilicem :)
Yurt dışında daha iyi olacağını düşünür insan hep sağlık işlerinin ama neden türkiyede istiyosun?

Canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde sonuna eriştirsin Allahım. Niye umutsuzdun biz hiç anlamamıştık zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…