2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bnde cumartesi yapmayi dusunuyrm insallah olumli olur

maaşallah, seni uzun zamandır takip ediyordum, cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Hepimiz ićin hayırlısı olsun inşallah, ben 2li3lü testi hiç duymadım, 3 başarısız denemeden sonra doktorum önerdi, yumurta toplama işleminin hemen ertesi günü yaptılar ve 4 gün sonra sonuç geldi 5. Gün transferi yaptılar. Ücreti 2400€ imiş fakat benim Merkezim para talep etmeyeceğim dedi ve etmedi.

Anladım canım yani bu test sayesinde aslında doğacak bebeğin saklı olup olmuyacağınıda bi nevi öğrenmiş oluyoruz dimi

Canım tüp bebek konusunda dünyada en iyi yer Amerika ve Türkiye, Avrupa bu konuda çok geride o yüzden.
Allah sanada yardım etsin yüzünü güldürsün inşallah, aynı gün transfer olduk ama sen benden 5 gün önce öğreneceksin, bana progesteron değerim daha çok yükselsin diye iki defa hamilelik hormonu iynesi yaptılar, yani 15 gün beklemeliyim yoksa su an yapsam bile pozitif çıkabilir
Sizde sorun neyden kaynaklanıyor canım ?

Ohhh rahatladık topikçe çok şükür :) canım benim tebrik ederim Allah tamamına ettirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) değerin iyi tabi merak etme sen moralini yüksek tutmaya bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım dediğim gibi umarım gerek kalmaz Allah gönlünden geçeni hayırlısıyla versin canım. Benim problemim çikolata kisti ve prolaktin hormonu yüksekliğiydi hormon için ilaç kullandım kiste bişey yapmadılar.
Allah sabır versin 5 gün de zor geçiyor 3 gün de zor geçiyor :)
İğne ilaç kullanıyo musun şu anda?

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bize :)

ah seni yaramaz kız.. ben demedim ki sana boşa üzülme diye inatçı yaramaz çocuğun olur inşallah da senden bunun acısını alır.. :) çok sevindim canım Allahim sonuna kadar daim etsin

Kızlar benim adetim 9 yan geçti umutlanmiyom ama böyle bişey yaşayan varmı.. doktor adet olmadın mi diye arıyor olmadimil ki tedaviye basliyim

Kızlar nerede tedavi oluyorsunuz? Lütfen yarıdım...
Şu an adetliyken doktora gitmem lazım. Eu.fertil nasıl? Duydunuz mu. ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım oncelikle istanbula hoşgeldin.. bende istanbul anadolu yakasında yaşıyorum.. bende eurifertil ve hisar hastanesi arasında kaldım ve hisar daki ekibin başarısını duydum hisar da karar kilmistim... istersen bir hgidin esinle görüşün çok tecrübeli doktor.. sonrasi Allaha kalmış canım

herkesin öyle oldu burda benmki bi hafta gecikmişti

elli kere baktım dedim neden yazmıyo bu kız hamdolsun ya gayet güzel değerin gebesin tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…