2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

anladım canım. Ama benimki adet günümde yani 9 gün önce kahverengi leke gördüm sonra UI bişey gelmedi.. hayırlısi hersey allah tan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

test yapsana hayatım yoksa bişey söktrücü verir

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

test yapsana hayatım yoksa bişey söktrücü verir

doğru diyorsun canım. testI hep hüsran gördüğümden dolayı yapmadı ama şimdi eve gidiyorum alıp yapıyim bari. .Bu arada senin minik nasil hersey yolunda inşallah

bence besmeleyle bi dene banada yaz nolur merak ederim.ben iyiyim hamdolsun perşembe yine kontrolum var bakalım nasıl gidiyo

Sabahları progesteron Vajinaljel ve L-Thyroxin kullanıyorum öğlende 100mg Asprin kullanıyorum. Benimde Prolaktin değerim çok yüksek ama onu için kullandığım hap transferden sonra ve emzirme dönemi bitene kadar kullanılamaz. Bana emarda çekilmişti, beynimde Prolaktinom adı verilen iyi huylu timör varmış, yüksek prolaktin değerim oradan kaynaklanıyor.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun, dondurulmuşun varmı? Bu arada tedavin toplam ne kadar tuttu öğrenebilirmiyim?

Kiyamammmmmm cok sevindim canimmmmm rabbim kucana almayida nasip etsin insallah kacinci denemendi doktorun kim kuzumm:))))

Çok teşekkürler... Ya bahçeci ve eurfertil arasındayım. Hisarı hiç duymadım . Kararsızım.
Şuan burada hamile kalan ve tedavileri devam eden arkadaşlar var ama kimse yazmamış bişi
Cevabın için teşekkürler canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da yumurta toplamadan sonra bırak dedi hapı parlodel içiyodum ben ama bırakınca çıkıyo biliyosun prolaktin embriyoya zarar verir mi bilmem
Şimdi progestan iğne, estrofem hap, decavit multivitamin bi de coraspin kullanıyorum.
Dondurulmuşum var kağıtta yazıyodu öyle gördüm ben de. 4500+1500 ilaçlar toplam 6000 oldu canım.

Ben yazayım canım bahçeci fulyada yaptırdım transferimin 5. Günü bugün merkezden gayet memnunum ama sonuç belli değil henüz.

BAK O KADAR BEKLEDİN MAHVETTİN KENDİNİ BİTTİ İŞTE NE GÜZEL ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN:) bundan sonra rüyalarıma daha çok dikkat edicem:) canımmmmmm annemmmmmm çok çok ama çok mutlu oldum. Hayırlı uğurlu olsun topiğimizin anası:)

bahçeci çok tavsiye etmiyorum sen bilirsin allah yardımcınız olsun

Bana daha yüksek demişlerdi fiyatı, inşallah gerek kalmaz.
Yok canım Prolaktin hormonu kadınlarda sütü gelsin diye salgılanan hormon, değer yüksek olunca yumurta gelişimi duruyor, hamile kalamıyorsun, fakat başka bir zararı yok, içini ferah tut.

Evet inşallah gerek kalmaz. Olumlu mesaj gönderelim içerdekilere :)
ben embriyo tutunmasını da etkiliyor diye duymuştum yüksek prolaktin. Benim yumurtlamayı bozmadı ama işte kist her şeyi mahvediyor istediği kadar süper yumurtalar olsun.

Mucize bebişlerin olsun inşallah. Yüzün hep güler Rabbim gönlüne göre verir inşallah. Yer gök duayla olsun, sen de belki burada nice anne olmayı bekleyen adaylara bir umut olacaksın canım belki de. teyzem doktora gittiğinde doktor ona teselli vererek çok üzgünüm ama sizin çocuğunuz olamaz, tıbben mümkün değil doğuştan çift rahimlisiniz demiş. Teyzem bunu duyduğunda evde onu bekleyen ikiz 6 yaşında oğulları vardı:) ben neler duydum neler gördüm. Rabbim çok büyük sadece zamanımız var. Ben daha kese bile görmedim sersem gibiyim eşimden başka kimsenin haberi yok durumundan. Nasip kısmet hepimiz için.

Ayyy çok sevindim,allah hayırlı ersin inşallah.bu topiği açarak hepimize umut oldun gerçekten buranın uğuruna inanıyorum bende.cuma da benim test günüm inşallah hayırlı bi sonuç alırım.alamasamda hepiniz bir umut oluyorsunuz sağolun

Ayy çook sevindim cnm. Allah Kalp atışlarını da duymak nasip etsin inşallah artık senin içinde bundan sonra çok daha zorlu telaşlı heyecanlı bekleyişler başladı Allah hepimiz e sabır versin

bence besmeleyle bi dene banada yaz nolur merak ederim.ben iyiyim hamdolsun perşembe yine kontrolum var bakalım nasıl gidiyo

idrar yaptım hiçbişey yok..sanırım boşa gecikiyor.. yarın doktora gidip söktürücü almayi düşünüyorum..m

Şişli Memorial ben memnunum laboratuvar da iyi orayida düşün istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…