2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlar ilk tup bebek tedavisine basliyorum nasip se 2 3 güne adetin 2.güñü gel dedi doktorum ilk gittiginde nasil bi tedavi veriyolar ki ilaç falan yaziyolar mi hiç bisey bilmiyoruz yardimci olurmusunuz 9 gün ilaç kullanicaksin falan demişlerdi

Ben yazayım canım bahçeci fulyada yaptırdım transferimin 5. Günü bugün merkezden gayet memnunum ama sonuç belli değil henüz.

Ayy çok heyrcanlı bekleyişşşşş:) inşallah güZel haberi alırsın.. Sakın stres yapma...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonuç nezamandı canım :26:

idrar yaptım hiçbişey yok..sanırım boşa gecikiyor.. yarın doktora gidip söktürücü almayi düşünüyorum..m

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Songül sana ben alıp vericem şu söktürücüyü artık biran önce adet ol da hemen başla bize yetiş istiyorum senin yerine ben stres yaptım ayyh

Kimse yok mu yaaaaa(

adet olunca gidiyosun.hormon testlerini yapıyor.. sonra ona göre sana ilaçlarını hazırlıyor ve muhtemel adetin3.günü kendine vurmaya başla diyecek sonra 2 güne bir çağırıp durumuna bakacak.. Doktorun belirlediği birgün muhtemel 10 veya 12.gün yumurtaların toplanacak..Bu arada Nerede tedavi görüyorsun canım..Allah yardımcin olsun

Canim yaa :) :) akşam akşam güldürdün beni... valla ha stres oldum iyice..yarına kadar olmasam arayıp perşembe gidicem söktürücü mü veriyor neyaparsa yapsın... yarın gidemem maaşlari yatır cam...off ben çok mu zayifim bu konuda çözemedim kendimi korkuyorum birazda

Cok saol canim hay allah razi olsun valla icim daralmisti rahatladim yanliz hissettim kendimiizmir israel aruh kuzucum 1 2 gun kaldi adetime artik cok heycan var hep alttan bakiyo mu rabbim hepimize en hayirlilarini nasip etsin insaallh:)

Cnm ta telaş yapma sakin ol her merkez farklı davranbiliyor gittiğin yerdeki hemşire ve dr. Seni yönlendirecek ilaçları nasıl kullanman gerektiğini anlatacak hatta yazılı olarak vericek. Bu süreç 14 16 gün sürüyor bu süreçte stres yapma yeter

Canım hayırlı olsun tedavin. Dr un ilk gittiğin gün herşeyi anlatacak 9-10 gün iğnelerini yapacaksın ara ara kontrole gitcen sonra opu sonra transfer sonra da bekleyiş inşallah olumlu sonucun olur hepberaber seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…