Hayır ya çok erken yapma boşu boşuna moralini bozacaksın ama2 gün daha sabret öyle yap bari.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben yazayım canım bahçeci fulyada yaptırdım transferimin 5. Günü bugün merkezden gayet memnunum ama sonuç belli değil henüz.
Şişli Memorial ben memnunum laboratuvar da iyi orayida düşün istersen
Teşkkür ederim.. Arayışlardayımm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sabret cnm, duygu karmaşasına girmen çok doğru değil, çok erken çünkü negatif çıkma ihtimali oldukça yüksek, ben 12. güne kadar bekledim, sen de sabret cnm, Allah yar ve yardımcın olsunAyy cok farkli bi duygu ya blmyrmki duramam bn
Evet inşallah gerek kalmaz. Olumlu mesaj gönderelim içerdekilere :)
ben embriyo tutunmasını da etkiliyor diye duymuştum yüksek prolaktin. Benim yumurtlamayı bozmadı ama işte kist her şeyi mahvediyor istediği kadar süper yumurtalar olsun.
Sonucta tecrubelisinz bnden uygylcm dedignzi 10 hazirana kadar bklycm idrar testi bile yapmycmsabret cnm, duygu karmaşasına girmen çok doğru değil, çok erken çünkü negatif çıkma ihtimali oldukça yüksek, ben 12. güne kadar bekledim, sen de sabret cnm, Allah yar ve yardımcın olsun
İnşallah pozitif çıkar da bir kez daha Bayram yeri gibi olur burasıSonucta tecrubelisinz bnden uygylcm dedignzi 10 hazirana kadar bklycm idrar testi bile yapmycm
İnşallah pozitif çıkar da bir kez daha Bayram yeri gibi olur burası
idrar yaptım hiçbişey yok..sanırım boşa gecikiyor.. yarın doktora gidip söktürücü almayi düşünüyorum..m
Kimse yok mu yaaaaa(
Ayy çok heyrcanlı bekleyişşşşş:) inşallah güZel haberi alırsın.. Sakın stres yapma...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonuç nezamandı canım :26:
Kese göründü. 12 sinde kalp atışı için dr a gideceğim. Senin durum nasıl
10 haziran canım ama ben 7 haziranda yapıcam kan testini 9. Gün.
adet olunca gidiyosun.hormon testlerini yapıyor.. sonra ona göre sana ilaçlarını hazırlıyor ve muhtemel adetin3.günü kendine vurmaya başla diyecek sonra 2 güne bir çağırıp durumuna bakacak.. Doktorun belirlediği birgün muhtemel 10 veya 12.gün yumurtaların toplanacak..Bu arada Nerede tedavi görüyorsun canım..Allah yardımcin olsun
Kizlar ilk tup bebek tedavisine basliyorum nasip se 2 3 güne adetin 2.güñü gel dedi doktorum ilk gittiginde nasil bi tedavi veriyolar ki ilaç falan yaziyolar mi hiç bisey bilmiyoruz yardimci olurmusunuz 9 gün ilaç kullanicaksin falan demişlerdi
Kizlar ilk tup bebek tedavisine basliyorum nasip se 2 3 güne adetin 2.güñü gel dedi doktorum ilk gittiginde nasil bi tedavi veriyolar ki ilaç falan yaziyolar mi hiç bisey bilmiyoruz yardimci olurmusunuz 9 gün ilaç kullanicaksin falan demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?