2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah razi olsun sizden senin nasil canim oldun mu tedavini bebisden varmi hayirli haber bide nerde yaptirdin

Ayyyy canim benim allah sizlerden raziolsun iiçimi rahatlattiniz yaa transferi anlatti benim bi tane arkadas da çişini tutuyon çok kötü oluyo diyo korktum birazcik

Kendini hangi ay umutlu heyecanlı hissediyorsan o ay başla canım ama biran önce adet olman lazım dr.a gitmene gerek yok ara tel.la sorno sana söyler ilaç adını zaten içer içmez hemen söktürmez zaten senin tedavin hafta sonuna başlar anca. Korkma cnm çok korkulacak bir süreç olsa kinse 2. Ye 3ye denemez di herşey geçip gidiyor hiçbir acı uzun sürmüyor yada dayanılmayacak gibi deil iğneler filan hikaye yani en zoru beklemek valla

Tabi canım. :) nasılsa bilicem 9. Gün olduğunu 500 değer görmeyi beklemiyorum sıfır da çıksa takdir-i ilahi üzül üzül bıktım zaten.

Sen kendini daha iyi bilirsin cnm bnm, ben duygu karmaşasını kaldıramıyorum, bundan önceki gebeliğimin düşmeyle sonuçlanmasının benim dengesiz duygularımdan kaynaklandığını düşünüyorum, düşük diye kafaya taktım taktım düştü

Allah razi olsun sizden senin nasil canim oldun mu tedavini bebisden varmi hayirli haber bide nerde yaptirdin

Estağfurullah bne demek tedaviye bi başlayın su gibi akıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile benim tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum darısı başınıza inşallah

Tebrıkler tatlııııım :)
CNm çok sevındım bak ben sana demıstım melegıne kavustun ne olur dua edın babada benımde olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay canım ya Sağol.. aynı merkezde tedavi olmamız açısından şans başlayınca çok şey sorabilirim :) ozaman tlf ile ariyim Sağol canım...iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi akşamlar arkadaşlar... ben şu anda iğneleri kullanıyorum. puregon ve merional. 1 haziranda başladım bugün üçüncü günüm. ama ne karnımda bi şişkinlik ne de bi ağrı oldu. bu normal mi acaba yoksa yumurta oluşmuyor mu? 5. gün doktora kontrole gideceğim heycanlıyım. aranızda böyle olan var mı acaba????

Ayyyy canim benim allah sizlerden raziolsun iiçimi rahatlattiniz yaa transferi anlatti benim bi tane arkadas da çişini tutuyon çok kötü oluyo diyo korktum birazcik

Benim de en korktuğum şey çişimi nasıl tutarımdı. Merkeze gittim bi buçuk litre su içmiştim ama yavaş yavaş alıyoruz seni dediler ben sıkışık diilim ki daha dedim olsun azsa tamamlancak dediler indim ameliyathaneye sonra ultrasonla bakan dr oo gayet iyi mesane dolu dedi o yüzden kendini pek şartlandırma rahat ol bi de birden değil yavaş yavaş iç suyu.

Cok saol canim hay allah razi olsun valla icim daralmisti rahatladim yanliz hissettim kendimiizmir israel aruh kuzucum 1 2 gun kaldi adetime artik cok heycan var hep alttan bakiyo mu rabbim hepimize en hayirlilarini nasip etsin insaallh:)

bende bugün yarın olacam sanırım beraber sonuçları alacaz hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım :).. stres yapma bende stres yaptım adet olamıyorum... birbirimize yazariz tedaviye başlayınca.. merak etme öyle böyle geçecek sonu güzel olur inşallah

idrar yaptım hiçbişey yok..sanırım boşa gecikiyor.. yarın doktora gidip söktürücü almayi düşünüyorum..m

Canim herseyde bi hayir vardr dedim ya hepimizde gecikme oldu bosver

İstediğini sorabilirsin cnm gerekirse özelden cevaplarım sanada iyi akşamlar bu arada tedavi süreci boyunca beslenmenize özen gösterin hanımlar protein ağırlıklı ve bol c vitamin ağırlıklı beslenin

Ohh iyi hadi canim çok saol ya seninde ilk denemenmiydi

Canım benim de hiç ağrı ve şişkinliğim olmamıştı ben de senin gibi düşünüyodum. Üstelik klomen kullandığım zamanlarda daha çok ağrım vardı. Ama yumurtalar gelişiyo merak etme :)

Çok iyi olur canim benim ya birakmayalim birbirimizi insallah annis hamis oluruz stres yapmayalim yeter gerisi gelir heralde kendiliginden:))

Ayyu çok sevindim canim yaa inşallah hayirlisi olsun ilk denemende tuttumu canim

Saol cnım.benim evet ilk denememdi hemde 2.gün embriyosu ydu çok şükür tuttu ama darısı başınıza iyi düşünün iyi olsun ben iyi duygularla başlamıştım sonuda öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…