Cnm ta telaş yapma sakin ol her merkez farklı davranbiliyor gittiğin yerdeki hemşire ve dr. Seni yönlendirecek ilaçları nasıl kullanman gerektiğini anlatacak hatta yazılı olarak vericek. Bu süreç 14 16 gün sürüyor bu süreçte stres yapma yeter
çok cesaretlisin
düşük çıkarsa üzülmek yok ama asıl sonuç 12. gün belli olacak
Canım hayırlı olsun tedavin. Dr un ilk gittiğin gün herşeyi anlatacak 9-10 gün iğnelerini yapacaksın ara ara kontrole gitcen sonra opu sonra transfer sonra da bekleyişinşallah olumlu sonucun olur hepberaber seviniriz.
Canim yaa :) :) akşam akşam güldürdün beni... valla ha stres oldum iyice..yarına kadar olmasam arayıp perşembe gidicem söktürücü mü veriyor neyaparsa yapsın... yarın gidemem maaşlari yatır cam...off ben çok mu zayifim bu konuda çözemedim kendimi korkuyorum birazda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabi canım. :) nasılsa bilicem 9. Gün olduğunu 500 değer görmeyi beklemiyorum sıfır da çıksa takdir-i ilahi üzül üzül bıktım zaten.
Allah razi olsun sizden senin nasil canim oldun mu tedavini bebisden varmi hayirli haber bide nerde yaptirdin
Kızlarrrrrrrrrrr günlerdir perişan ettim kendimi mahvoldum bittim tükendim yedim bitirdim kendimi iki gündür idrarda bakıyorum negatif aliyorum
Panik Atak oldum üzüldüm
Amaaaaaa hamileymişim inanamıyorum hala inanamıyorum
Daha bugün idrarda baktim yine çıkmadı ama ben hamileymisim mucize bu
Rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin
Duruyorum duruyorum kendime soruyorum acaba testler karışmış olabilirmi diye o kadar hazirladim ki kötü sonuca kendimi şükürler olsun olmayan arkadaşlarim tevekkulu elden birakmayin sadece bunu diyebiliyorum Rabbim tez vakitte gönlünüze göre versin
Bu arada değerim 11.gun 80 mişiyimi iyimi.söyleyin nolur söyleyin
Estağfurullah bne demek tedaviye bi başlayın su gibi akıyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile benim tedavim olumlu sonuçlandı çok şükür şimdi keseyi görmeyi bekliyorum darısı başınıza inşallah
Kendini hangi ay umutlu heyecanlı hissediyorsan o ay başla canım ama biran önce adet olman lazım dr.a gitmene gerek yok ara tel.la sorno sana söyler ilaç adını zaten içer içmez hemen söktürmez zaten senin tedavin hafta sonuna başlar anca. Korkma cnm çok korkulacak bir süreç olsa kinse 2. Ye 3ye denemez di herşey geçip gidiyor hiçbir acı uzun sürmüyor yada dayanılmayacak gibi deil iğneler filan hikaye yani en zoru beklemek valla
Ayyyy canim benim allah sizlerden raziolsun iiçimi rahatlattiniz yaa transferi anlatti benim bi tane arkadas da çişini tutuyon çok kötü oluyo diyo korktum birazcik
Cok saol canim hay allah razi olsun valla icim daralmisti rahatladim yanliz hissettim kendimiizmir israel aruh kuzucum 1 2 gun kaldi adetime artik cok heycan var hep alttan bakiyo mu rabbim hepimize en hayirlilarini nasip etsin insaallh:)
idrar yaptım hiçbişey yok..sanırım boşa gecikiyor.. yarın doktora gidip söktürücü almayi düşünüyorum..m
ay canım ya Sağol.. aynı merkezde tedavi olmamız açısından şans başlayınca çok şey sorabilirim :) ozaman tlf ile ariyim Sağol canım...iyi aksamlar
Benim de en korktuğum şey çişimi nasıl tutarımdı. Merkeze gittim bi buçuk litre su içmiştim ama yavaş yavaş alıyoruz seni dediler ben sıkışık diilim ki daha dedim olsun azsa tamamlancak dediler indim ameliyathaneye sonra ultrasonla bakan dr oo gayet iyi mesane dolu dedi o yüzden kendini pek şartlandırma rahat ol bi de birden değil yavaş yavaş iç suyu.
Canim herseyde bi hayir vardr dedim ya hepimizde gecikme oldu bosver
iyi akşamlar arkadaşlar... ben şu anda iğneleri kullanıyorum. puregon ve merional. 1 haziranda başladım bugün üçüncü günüm. ama ne karnımda bi şişkinlik ne de bi ağrı oldu. bu normal mi acaba yoksa yumurta oluşmuyor mu? 5. gün doktora kontrole gideceğim heycanlıyım. aranızda böyle olan var mı acaba????
bende bugün yarın olacam sanırım beraber sonuçları alacaz hadi inşallah güzel sonuçlar alırız canım :).. stres yapma bende stres yaptım adet olamıyorum... birbirimize yazariz tedaviye başlayınca.. merak etme öyle böyle geçecek sonu güzel olur inşallah
Ohh iyi hadi canim çok saol ya seninde ilk denemenmiydi
Ayyu çok sevindim canim yaa inşallah hayirlisi olsun ilk denemende tuttumu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?