2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım galiba tedaviye aynı gün başladık bendede böle bi sancı şişkinlik yok normalde sancı şişkinlik olduğunu Dr mu söyledi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol cnım.benim evet ilk denememdi hemde 2.gün embriyosu ydu çok şükür tuttu ama darısı başınıza iyi düşünün iyi olsun ben iyi duygularla başlamıştım sonuda öyle oldu

Ne kadar güzel canim ya insallah darisi bizim basimiza 2.ci gün embriyo su ne demek acik cahilim daha bu konuda canim kusura bakma sakin bide yas kac

Ne kadar güzel canim ya insallah darisi bizim basimiza 2.ci gün embriyo su ne demek acik cahilim daha bu konuda canim kusura bakma sakin bide yas kac

Yumurtaları topladıktan sonra hemen döllenme işlemi yapıyorlar ondan sonrada gün gün embriyoların duru una bakıyorlar benim toplama işleminden 2 gün sonra bana transfer ettiler kuzularımı anne rahminde doğal ortamında daha sağlıklı gelişir diye bazılarınında döllenen yumurtası fazla olduğundan 5.güne kadar dışarıda bekletiyorlar ama benim öyle olmadı işte

Geçmiş olsun canım. İnsan psikolojisiyle vücudunu yönlendirebiliyor gerçekten.Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Bana 9. Gün çıkacakmış gibi geliyo umut var içimde hiç bitmiyor bizde umut biliyosun sen de :)

Anladim canim şimdi ne kadar güzel rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et emi:)hamişlerin duasi çok çabuk kabul oluyomus:)

Canım galiba tedaviye aynı gün başladık bendede böle bi sancı şişkinlik yok normalde sancı şişkinlik olduğunu Dr mu söyledi ?

öyle mi cnm? sen de mi aynı iğneleri kullanıyorsun.... bana doktor söylemedi ama ilacın yan etkilerinde yazıyor. ozaman öyle bi şey olmaması normal görünüyor. senin yaşın kaç? nerede tedavi görüyorsun?

Aynen canım. Bugün bende aynı şeyi söyledim. Bilmemek ne rahatlikmis meğer. Şimdi stresten günler geçmek bilmiyor... Keseyi gormussun maşallah canım darısı bana inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım yaşım 26 ben özelde tedavi görüyorum hocam Prof Cem Turan çok iyi bi doktor :) puregon iğnesi kullanıyorum şimdi ayrı olarak 2 tane daha var ama ayın 7 si kontrole gitcem kontrolden sonra diğer iğnelere başlıycaz ama bende şişkinlik sancı yok ..

Anladim canim şimdi ne kadar güzel rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et emi:)hamişlerin duasi çok çabuk kabul oluyomus:)

Hep dua ediyorum zaten isteyen herkese en hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı evlatlar ver Allahım diye. Bende daha keseyi görmedim değerler iyi ama hala ram olarak emin ve rahat değilim 3 ayı bitirmeden rahat günüm olmayacak galiba

Dua etmekten baska elimizden bisey gelmez canim icini rahat tut bu kadar olduya allah devamini da sevindirir insallah

ben de 26 yaşındayım ilk denemem. ben de 6 haziranda gideceğim doktora bakalım hayırlısı artık inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. bende de yok hiç bişey :)

ben de 26 yaşındayım ilk denemem. ben de 6 haziranda gideceğim doktora bakalım hayırlısı artık inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. bende de yok hiç bişey :)

İnşallah canım hepimiz olumlu sonuc alırız :) benimde ilk denemem inşallah son olur allahım herkese isteyen herkese evlat versin (âmin)...

Değerin çok güzel arkadaşım maşallah, Rabbim sonunu getirsin hayırlısıyla inşallah, bizede nasip olsun bu güzel günler

İyi tabi bırak evhamı tadını çıkar çok şükür çok mutlu oldummmmm:)

Allahm cok sukur cok sevindm rabbim saglkls degerlerni artrsnn insallah

Çok şükürr çok sevindimmm
Allah kat be kat artırsın inşallah nerde du bakiim

Canım tebriklerrr. Bak boşu boşuna yıprattın kendini. Çoook sevindim bitanem allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canim dumaduma senin ilk denemeydi demi

Caniiiimm tebrik ederim bak gordun mu ben sana demistim ilk gunlerde hamile olacaksin diye. Bosuna uzdun kendini hic yoktan.. Allah tamamina erdirsin cok sevindim gercekten

Canim benim çok sevindim tebrik ederim...benimde 11. Gün 84 du gayet iyi merkezden bana öyle söylemiş lerdi.

Canım tebrik ederim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde sonuna eriştirsin Allahım. Niye umutsuzdun biz hiç anlamamıştık zaten :)

maaşallah, seni uzun zamandır takip ediyordum, cok sevindim, Allah hayirlisiyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı bize :)

elli kere baktım dedim neden yazmıyo bu kız hamdolsun ya gayet güzel değerin gebesin tebrikler

tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kiyamammmmmm cok sevindim canimmmmm rabbim kucana almayida nasip etsin insallah kacinci denemendi doktorun kim kuzumm:))))

Ayy çook sevindim cnm. Allah Kalp atışlarını da duymak nasip etsin inşallah artık senin içinde bundan sonra çok daha zorlu telaşlı heyecanlı bekleyişler başladı Allah hepimiz e sabır versin

Tebrıkler tatlııııım :)
CNm çok sevındım bak ben sana demıstım melegıne kavustun ne olur dua edın babada benımde olsun

Canlarım benim hepiniz bitanesiniz cansınız çok çok çok teşekkür ederim Dualarınız için temennileriniz için rabbim sizden de razı olsun... Bebişleri göbüşünde olan arkadaşlarım Rabbim hayırlısı ile bağrınıza basmayı misler gibi koklamayı nasip etsin ohhhhh cennet kokusu tedaviye başlayacak , başlayan transfer olacak olan sonuç bekleyen arkadaşlarım Rabbim yar yar yar ve yardımcınız olsun Rabbi yessir velatü assir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır Aminnnnnn canlarım ilk tüp bebek denemem 5yıl 6-7 ayın ardından ilk defa denedik her evlendiğim ilk yul istemedik bebiş meğer ne büyük hataymış sonra istedik baktık olmuyor ben doktora gitmeye başladım klomenler duphastonlar 2-3ay denedik ıııı yok sonra eşimden örnek istendi zor güç bela spermiyogram yaptırdık varikosel çıktı ameliyat oldu 2-3 ay sonra reglim gecikti 1'5 ay olmadı biz hiç beklemiyoruz tabiki migrenimle baş etmeye çalışıyorum iki üç gün üst üste acilde ağrı kesici bulantı kesici iğne vurundum bi pazar günüydü kpss sınavına girmiştim yine çok kötüyüm kasıklarım feci ağrıyor öyleki sürünüyorum duş alayımda rahatlayım dedim afedersiniz ama duşta iken bişey oldu düşük gibiydi eşimle kaynanamıda aldık acile gittik düşen şeyin ne olduğu bilinemedi ama Kaynanam herkes düşük yaptım sandı kaç yıldır çocuk yok niye olmuyor sorularından bıktığım için Allah yukarda bende sesimi çıkaramadım yıllardır bıktım etrafın sorularından konuşmalarından ne düşüncesiz ne münasebetsz insanlar var ama ben yine Rabbimden onları çocukla imtihan etmesin diye dua ediyyorum kimseyi etmesin...
Aradan 5yıl 6ay geçti kötü tecrübeler yaşadık üzüldük ama sonunda dedikki bu defa elimizdeki bu nakiti tüp bebek için kullanacağız
Ben başladım merkez aramaya uzun kararsızlık ve araştırmalardan sonra Ankara Genart da karar kıldık Prof dr Kaan aydos ta önermişti Doktorum Aysun Baltacı hatika bi hanfendi umreye gidip geldi görüşmeden sonra başladık regli gününü beklemeye bekle bekle olmuyor 1,5 ay geçti böyle tabi bu süreçte 3 tane herzamanki gibi hayal kırıklığı ile sonlanan testim oldu baktık olmuyor doktorumun önerisiyle tarlusal adlı söktürücü kullandım 3-4gün sonra beklenen misafir geldi nihayet heyecanla ikinci gün kılı kırk yara yara kendi iğnemi göbüşe kendim yaptım acaba faydalı oluyormu diyede düşünüp duruyordum ben şiddetli polikistik over hastasıyım eşim varikoselden sonra iyileşmiş asıl sorun bendim ilaçlarım çok düşük dozda olmasına rağmen hormonlarım kudurmuş 10 günün sonunda hormonlarımı kontrol almaya çalıştılar 13.gün yumoşlar toplandı ilk defa anestezi aldım önce kolum yandı sonra başım krıncalandı sonrası ben dein bi uykuya dalmışım hakikaten çok zor geçmiş opu m benden sonra girenler benden önce ayıldılar ben kendime zor gelmişim doktorum yanımda yatan hastaya senden 5 yumurta topladık dedi bana dönüp senden de 32 tane topladık deyince ben başladım ağlamaya doktorum payladı üzülmeye sebep arıyorsun dedi tabi ben onun 5 benim neden 32 benimki kAlitesizmi diye ağlıyordum şimdi gülüyorum tabi velhasılı 32 yumuşdan 27tanesi olgun yumurta çıktı 19 tanesi döllendi bir tane transfer oldu en iyi 5 tane de donduruldu yavrularım benim
Transfer günü çok heyacanlıydım doktorum biriciğimi bana emAnet ettiğinde nasıl sevindirik olmuştum anlatamam
Yatım saat yattım topu topu iki bardak su içmeme rağmen sıkışmıştım ama bir türlümasada yapamadım mecburentransferden yarım saat sonra kalktıktan sonra yaptım tabi düşünmeden de edemedim acaba birşey oldumu kuzucuğuma diye transfer gününü çoğunlukla ayakta geçirdim ertesi gün pazara gittim gezinti olsun diye ertesi gün ütü yaptım eşime kızmıştım da tabi bu arada eşime baya baya naz yapmıştım minik kuzumun sayesinde eşimin mükemmel şekilde ev işi yapabildiğini öğrendim erkekler ev ili bilme sanmayın ben yapamam bilmem derse inanmayın külliyen yalan istedikleri zaman herşeyi yapabiliyorlar
11 gün boyunca bana çin işkences,i gibi geldi zaman geçmek bilmedi hiç aman aman dinleneyim yatayım demedim genelde hReketliydim ama çok yorulduğum h llerde mutlaka uzanıp dinlendim ve mutlu son bildiğiniz gibi bugün öğrendim sonucumu hala inanamıyorum yarın merkezi arayıp bikere daha soracağım
İşte benim hikayem buydu arkadaşlar uzundu aslında ama özetlemeye çalıştım sizleri çok seviyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin tek sığınĞımız bu sizleri yoruyorum uzun olmuş hakkınızı helal edin yoldşkarım hepinize teşekkür ederim bilgisayarım yapılsın çok güzel bi liste yapacağım inşallah...

Son düzenleme:

Cnm sizdemi kaan aydosa gittnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…