Evet canım gittik proxed plus kullandik ama düzenli değil sadece olacagina inandik oluruna bıraktık opu günü milyon milyon çıkmış eşimin değerleriböyle işte:))
Pekı uzun protokolmu kuşamı cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlarrrrrrrrrrr günlerdir perişan ettim kendimi mahvoldum bittim tükendim yedim bitirdim kendimi iki gündür idrarda bakıyorum negatif aliyorum
Panik Atak oldum üzüldüm
Amaaaaaa hamileymişim inanamıyorum hala inanamıyorum
Daha bugün idrarda baktim yine çıkmadı ama ben hamileymisim mucize bu
Rabbim dileyen isteyen bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin
Duruyorum duruyorum kendime soruyorum acaba testler karışmış olabilirmi diye o kadar hazirladim ki kötü sonuca kendimi şükürler olsun olmayan arkadaşlarim tevekkulu elden birakmayin sadece bunu diyebiliyorum Rabbim tez vakitte gönlünüze göre versin
Bu arada değerim 11.gun 80 mişiyimi iyimi.söyleyin nolur söyleyin
Kese göründü. 12 sinde kalp atışı için dr a gideceğim. Senin durum nasıl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dumaduma sana yazmıştım yanlış oldu
Yok tup bebekte uzun protokolmu dıye sordum bugün Dr benım delı ettı de ondan sordum
Canlarım benim hepiniz bitanesiniz cansınız çok çok çok teşekkür ederim Dualarınız için temennileriniz için rabbim sizden de razı olsun... Bebişleri göbüşünde olan arkadaşlarım Rabbim hayırlısı ile bağrınıza basmayı misler gibi koklamayı nasip etsin ohhhhh cennet kokusutedaviye başlayacak , başlayan transfer olacak olan sonuç bekleyen arkadaşlarım Rabbim yar yar yar ve yardımcınız olsun Rabbi yessir velatü assir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır Aminnnnnn canlarım ilk tüp bebek denemem 5yıl 6-7 ayın ardından ilk defa denedik her evlendiğim ilk yul istemedik bebiş meğer ne büyük hataymış sonra istedik baktık olmuyor ben doktora gitmeye başladım klomenler duphastonlar 2-3ay denedik ıııı yok sonra eşimden örnek istendi zor güç bela spermiyogram yaptırdık varikosel çıktı ameliyat oldu 2-3 ay sonra reglim gecikti 1'5 ay olmadı biz hiç beklemiyoruz tabiki migrenimle baş etmeye çalışıyorum iki üç gün üst üste acilde ağrı kesici bulantı kesici iğne vurundum bi pazar günüydü kpss sınavına girmiştim yine çok kötüyüm kasıklarım feci ağrıyor öyleki sürünüyorum duş alayımda rahatlayım dedim afedersiniz ama duşta iken bişey oldu düşük gibiydi eşimle kaynanamıda aldık acile gittik düşen şeyin ne olduğu bilinemedi ama Kaynanam herkes düşük yaptım sandı kaç yıldır çocuk yok niye olmuyor sorularından bıktığım için Allah yukarda bende sesimi çıkaramadım yıllardır bıktım etrafın sorularından konuşmalarından ne düşüncesiz ne münasebetsz insanlar var ama ben yine Rabbimden onları çocukla imtihan etmesin diye dua ediyyorum kimseyi etmesin...
Aradan 5yıl 6ay geçti kötü tecrübeler yaşadık üzüldük ama sonunda dedikki bu defa elimizdeki bu nakiti tüp bebek için kullanacağız
Ben başladım merkez aramaya uzun kararsızlık ve araştırmalardan sonra Ankara Genart da karar kıldık Prof dr Kaan aydos ta önermişti Doktorum Aysun Baltacı hatika bi hanfendi umreye gidip geldi görüşmeden sonra başladık regli gününü beklemeye bekle bekle olmuyor 1,5 ay geçti böyle tabi bu süreçte 3 tane herzamanki gibi hayal kırıklığı ile sonlanan testim oldu baktık olmuyor doktorumun önerisiyle tarlusal adlı söktürücü kullandım 3-4gün sonra beklenen misafir geldi nihayet heyecanla ikinci gün kılı kırk yara yara kendi iğnemi göbüşe kendim yaptım acaba faydalı oluyormu diyede düşünüp duruyordumben şiddetli polikistik over hastasıyım eşim varikoselden sonra iyileşmiş asıl sorun bendim ilaçlarım çok düşük dozda olmasına rağmen hormonlarım kudurmuş 10 günün sonunda hormonlarımı kontrol almaya çalıştılar 13.gün yumoşlar toplandı ilk defa anestezi aldım önce kolum yandı sonra başım krıncalandı sonrası ben dein bi uykuya dalmışım hakikaten çok zor geçmiş opu m benden sonra girenler benden önce ayıldılar ben kendime zor gelmişim doktorum yanımda yatan hastaya senden 5 yumurta topladık dedi bana dönüp senden de 32 tane topladık deyince ben başladım ağlamaya doktorum payladı üzülmeye sebep arıyorsun dedi tabi ben onun 5 benim neden 32 benimki kAlitesizmi diye ağlıyordum şimdi gülüyorum tabi velhasılı 32 yumuşdan 27tanesi olgun yumurta çıktı 19 tanesi döllendi bir tane transfer oldu en iyi 5 tane de donduruldu yavrularım benim
Transfer günü çok heyacanlıydım doktorum biriciğimi bana emAnet ettiğinde nasıl sevindirik olmuştum anlatamam
Yatım saat yattım topu topu iki bardak su içmeme rağmen sıkışmıştım ama bir türlümasada yapamadım mecburentransferden yarım saat sonra kalktıktan sonra yaptımtabi düşünmeden de edemedim acaba birşey oldumu kuzucuğuma diye transfer gününü çoğunlukla ayakta geçirdim ertesi gün pazara gittim gezinti olsun diye ertesi gün ütü yaptım eşime kızmıştım da tabi bu arada eşime baya baya naz yapmıştım minik kuzumun sayesinde eşimin mükemmel şekilde ev işi yapabildiğini öğrendim erkekler ev ili bilme sanmayın ben yapamam bilmem derse inanmayın külliyen yalan istedikleri zaman herşeyi yapabiliyorlar
11 gün boyunca bana çin işkences,i gibi geldi zaman geçmek bilmedi hiç aman aman dinleneyim yatayım demedim genelde hReketliydim ama çok yorulduğum h llerde mutlaka uzanıp dinlendim ve mutlu son bildiğiniz gibi bugün öğrendim sonucumu hala inanamıyorum yarın merkezi arayıp bikere daha soracağım
İşte benim hikayem buydu arkadaşlar uzundu aslında ama özetlemeye çalıştımsizleri çok seviyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin tek sığınĞımız bu sizleri yoruyorum uzun olmuş hakkınızı helal edin yoldşkarım hepinize teşekkür ederim bilgisayarım yapılsın çok güzel bi liste yapacağım inşallah...
oyy canım benimmmCanlarım benim hepiniz bitanesiniz cansınız çok çok çok teşekkür ederim Dualarınız için temennileriniz için rabbim sizden de razı olsun... Bebişleri göbüşünde olan arkadaşlarım Rabbim hayırlısı ile bağrınıza basmayı misler gibi koklamayı nasip etsin ohhhhh cennet kokusutedaviye başlayacak , başlayan transfer olacak olan sonuç bekleyen arkadaşlarım Rabbim yar yar yar ve yardımcınız olsun Rabbi yessir velatü assir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır Aminnnnnn canlarım ilk tüp bebek denemem 5yıl 6-7 ayın ardından ilk defa denedik her evlendiğim ilk yul istemedik bebiş meğer ne büyük hataymış sonra istedik baktık olmuyor ben doktora gitmeye başladım klomenler duphastonlar 2-3ay denedik ıııı yok sonra eşimden örnek istendi zor güç bela spermiyogram yaptırdık varikosel çıktı ameliyat oldu 2-3 ay sonra reglim gecikti 1'5 ay olmadı biz hiç beklemiyoruz tabiki migrenimle baş etmeye çalışıyorum iki üç gün üst üste acilde ağrı kesici bulantı kesici iğne vurundum bi pazar günüydü kpss sınavına girmiştim yine çok kötüyüm kasıklarım feci ağrıyor öyleki sürünüyorum duş alayımda rahatlayım dedim afedersiniz ama duşta iken bişey oldu düşük gibiydi eşimle kaynanamıda aldık acile gittik düşen şeyin ne olduğu bilinemedi ama Kaynanam herkes düşük yaptım sandı kaç yıldır çocuk yok niye olmuyor sorularından bıktığım için Allah yukarda bende sesimi çıkaramadım yıllardır bıktım etrafın sorularından konuşmalarından ne düşüncesiz ne münasebetsz insanlar var ama ben yine Rabbimden onları çocukla imtihan etmesin diye dua ediyyorum kimseyi etmesin...
Aradan 5yıl 6ay geçti kötü tecrübeler yaşadık üzüldük ama sonunda dedikki bu defa elimizdeki bu nakiti tüp bebek için kullanacağız
Ben başladım merkez aramaya uzun kararsızlık ve araştırmalardan sonra Ankara Genart da karar kıldık Prof dr Kaan aydos ta önermişti Doktorum Aysun Baltacı hatika bi hanfendi umreye gidip geldi görüşmeden sonra başladık regli gününü beklemeye bekle bekle olmuyor 1,5 ay geçti böyle tabi bu süreçte 3 tane herzamanki gibi hayal kırıklığı ile sonlanan testim oldu baktık olmuyor doktorumun önerisiyle tarlusal adlı söktürücü kullandım 3-4gün sonra beklenen misafir geldi nihayet heyecanla ikinci gün kılı kırk yara yara kendi iğnemi göbüşe kendim yaptım acaba faydalı oluyormu diyede düşünüp duruyordumben şiddetli polikistik over hastasıyım eşim varikoselden sonra iyileşmiş asıl sorun bendim ilaçlarım çok düşük dozda olmasına rağmen hormonlarım kudurmuş 10 günün sonunda hormonlarımı kontrol almaya çalıştılar 13.gün yumoşlar toplandı ilk defa anestezi aldım önce kolum yandı sonra başım krıncalandı sonrası ben dein bi uykuya dalmışım hakikaten çok zor geçmiş opu m benden sonra girenler benden önce ayıldılar ben kendime zor gelmişim doktorum yanımda yatan hastaya senden 5 yumurta topladık dedi bana dönüp senden de 32 tane topladık deyince ben başladım ağlamaya doktorum payladı üzülmeye sebep arıyorsun dedi tabi ben onun 5 benim neden 32 benimki kAlitesizmi diye ağlıyordum şimdi gülüyorum tabi velhasılı 32 yumuşdan 27tanesi olgun yumurta çıktı 19 tanesi döllendi bir tane transfer oldu en iyi 5 tane de donduruldu yavrularım benim
Transfer günü çok heyacanlıydım doktorum biriciğimi bana emAnet ettiğinde nasıl sevindirik olmuştum anlatamam
Yatım saat yattım topu topu iki bardak su içmeme rağmen sıkışmıştım ama bir türlümasada yapamadım mecburentransferden yarım saat sonra kalktıktan sonra yaptımtabi düşünmeden de edemedim acaba birşey oldumu kuzucuğuma diye transfer gününü çoğunlukla ayakta geçirdim ertesi gün pazara gittim gezinti olsun diye ertesi gün ütü yaptım eşime kızmıştım da tabi bu arada eşime baya baya naz yapmıştım minik kuzumun sayesinde eşimin mükemmel şekilde ev işi yapabildiğini öğrendim erkekler ev ili bilme sanmayın ben yapamam bilmem derse inanmayın külliyen yalan istedikleri zaman herşeyi yapabiliyorlar
11 gün boyunca bana çin işkences,i gibi geldi zaman geçmek bilmedi hiç aman aman dinleneyim yatayım demedim genelde hReketliydim ama çok yorulduğum h llerde mutlaka uzanıp dinlendim ve mutlu son bildiğiniz gibi bugün öğrendim sonucumu hala inanamıyorum yarın merkezi arayıp bikere daha soracağım
İşte benim hikayem buydu arkadaşlar uzundu aslında ama özetlemeye çalıştımsizleri çok seviyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua edin tek sığınĞımız bu sizleri yoruyorum uzun olmuş hakkınızı helal edin yoldşkarım hepinize teşekkür ederim bilgisayarım yapılsın çok güzel bi liste yapacağım inşallah...
Canlarım benim hepiniz bitanesiniz cansınız çok çok çok teşekkür ederim Dualarınız için temennileriniz için rabbim sizden de razı olsun... Bebişleri göbüşünde olan arkadaşlarım Rabbim hayırlısı ile bağrınıza basmayı misler gibi koklamayı nasip etsin ohhhhh cennet kokusutedaviye başlayacak , başlayan transfer olacak olan sonuç bekleyen arkadaşlarım Rabbim yar yar yar ve yardımcınız olsun Rabbi yessir velatü assir Rabbi temmim bil hayr Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim hayırla sonuçlandır Aminnnnnn canlarım ilk tüp bebek denemem 5yıl 6-7 ayın ardından ilk defa denedik her evlendiğim ilk yul istemedik bebiş meğer ne büyük hataymış sonra istedik baktık olmuyor ben doktora gitmeye başladım klomenler duphastonlar 2-3ay denedik ıııı yok sonra eşimden örnek istendi zor güç bela spermiyogram yaptırdık varikosel çıktı ameliyat oldu 2-3 ay sonra reglim gecikti 1'5 ay olmadı biz hiç beklemiyoruz tabiki migrenimle baş etmeye çalışıyorum iki üç gün üst üste acilde ağrı kesici bulantı kesici iğne vurundum bi pazar günüydü kpss sınavına girmiştim yine çok kötüyüm kasıklarım feci ağrıyor öyleki sürünüyorum duş alayımda rahatlayım dedim afedersiniz ama duşta iken bişey oldu düşük gibiydi eşimle kaynanamıda aldık acile gittik düşen şeyin ne olduğu bilinemedi ama Kaynanam herkes düşük yaptım sandı kaç yıldır çocuk yok niye olmuyor sorularından bıktığım için Allah yukarda bende sesimi çıkaramadım yıllardır bıktım etrafın sorularından konuşmalarından ne düşüncesiz ne münasebetsz insanlar var ama ben yine Rabbimden onları çocukla imtihan etmesin diye dua ediyyorum kimseyi etmesin...
Canim cok tesekkur ederim Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsun dilerim Rabbim hakkinizda hayirlisini verirsüpersiiiinnnnn
çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inş.
inşallah ayın 10 unda Allahım benide sevindirir.
Inşallah canım inşallahcanım tek nefeste okudum... Allah sonuna kadar daim etsin... artık ben yapamadım sen yaparsın listeyi koca gobusunle :)
Inşallah canım cok tesekkur ederimcanım tek nefeste okudum... Allah sonuna kadar daim etsin... artık ben yapamadım sen yaparsın listeyi koca gobusunle :)
oyy canım benimmmuzun demişsin ama bir çırpıda okudum valla Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. aslında böyle uzun uzun yazdığınız transfer anılarını başka bir topikte mi toplasak :26: Allah tamamına erdirsin canım Tüm isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah
O kadar benziyo ki hayat hikayemiz canim benim insallah kucana almayida nasip eder rabbim
Ben de anlatmak istedim
Bundan 7 sene önce arkadaşımın bebeği oldu ve bebek için ağladığımı hatırlıyorum. Eşim daha erken demişti. Gönlüme düşmüştü işte
Doktora gittim, adetim genelde düzensizdi. Dumaduma gibi bana da olabilecek en kötü polikistik hastası olduğumu söylediler. Bebek sahibi olmamız da biraz zormuş. Ama yaşım genç olduğu için sıkıntı olmadığını anlattılar. O günden önce zaten korunmuyordum sonra hiç hiç korunmadım. Her ay düzenli doktora gitmeye başladım. Ömrümün yarısı kadındoğumda geçti. İki başarısızlıkla sonuçlanan aşılama geçirdim. İlkinde Hiperstümilasyon olmuşum çok sancı çektim. Acil doktora gittim, bana hamilesin demez mi. Nasıl bir mutluluk anlatamamBir hafta sonra kanamam oldu, telaşla gittim. Korkma en fazla hamile değilsindir dedi. Gel beni öldür dedi.:86:
Psikolojim bozulmuştu. Evden çıkmıyordum. Sonra kurslara yazıldım, tekrar işe başladım derken her ay doktora gitmeye devam. Bir kadın geldi, elimi tuttu, senin çocuğun olacak dedi.Tılsımlı mıdır, deli midir bir garip bi kadın. Sizce de bu bir işaret değil miydi Onu atlattım rüyamda bebek benle konuştu, benden kurban istedi, kestim şükür. Sizce de bu bir işaret değil miydi Bi cuma günü maaşımı yeni almışım kapıdan tam çıkıyordum bi dede, Yavrum.. varsa.. dedi boynunu bükerek. İlk tüp bebeğimi yapacağım için geri çeviremezdim. Onu güldürecek miktarda verdim şükür. Yanağımı tuttu, seneye buzamanlar çocuğun olacak dedi. sizce de bu bir işaret değil miydi Sonra bir rüya daha, bir rüya daha derken ablam aradı. Dedi ki, çok yorgundum uyumuşum. yeğenin(4 yaşında) babasıyla namaz kılıp yatcaktı. Ben dalmışım dedi, sonra bir irkildim dedi, yeğenim bağıra bağıra dua ediyomuş. Sen Teyzemin çocuğunu koru Allahım, Sen onu koru Yarabbim. Tüyleri diken diken olmuş. Enişteme sormuş sen mi söylettin? hayır demiş kendi kendine ben de şaşırdım demiş. Sizce de bu bir işaret değil miydi Derken ilk deneme hiç tutmadı, ikinci deneme tuttu ve düştü. üçüncü deneme çok şükür oldu Benim de ilk denememde çişimle başım derde girdi. Dünyanın en zor şeyi bence çişi yarıda kesmek İlaçlar falan hepsi diğer arkadaşlarımın kullandığı gibi iki eksik iki fazla. Önemli olan moral motivasyon, insanlar acımasız, kolay yargılıyorlar. Cahiller. Allahım bizlere sabır versin erdem versin
Evet canim hep benzer hikayeler Rabbim yardimcimiz olsun
Canim gozun aydin.. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
Benimde transferim dun yapildi. 5. Gun embroyosu.
Bizim gibi bekleyen arkdaslara ne onerirsin canim. Mesela ne kadar sure yattin. Nasil beslendin:)
Canım hayırlı olsun transferin ben de pazartesi oldum benimki 3. Gün embriyosu a kalite dedi ama ne fark oluyo çok anlamıyorum. Bizim için en zor zamanlar başladı sanki beklemek sabır işi.bende uyku hali var yoğun şekilde ama dolaşmaya çalışıyorum evin içinde 3 gün rapor almıştım yarın işe başlıycam çayı sigarayı bıraktım yumurta süt peynir et kabak çekirdeği falan yiyorum. Kuru incir kuru kayısı ceviz falan. Ama sanki hiçbişey yokmuş gibi tuhaf hissediyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?