2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yok tup bebekte uzun protokolmu dıye sordum bugün Dr benım delı ettı de ondan sordum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

süpersiiiinnnnn
çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inş.
inşallah ayın 10 unda Allahım benide sevindirir.

Kese göründü. 12 sinde kalp atışı için dr a gideceğim. Senin durum nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizim de ayın 29unda kese göründü. Yarın da inş kalp atışı için gideceğiz.

Dumaduma sana yazmıştım yanlış oldu

Yok tup bebekte uzun protokolmu dıye sordum bugün Dr benım delı ettı de ondan sordum

Canim kisa protokol oldu reglinin ikinci günü hemen baslamistik hayat bekle sabirla testini yaptır bakalim neolcak herseyde vardir bi hayr öyle düşün canim tevekkül sadece tevekkül sabret..

canım tek nefeste okudum... Allah sonuna kadar daim etsin... artık ben yapamadım sen yaparsın listeyi koca gobusunle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyy canım benimmm uzun demişsin ama bir çırpıda okudum valla Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. aslında böyle uzun uzun yazdığınız transfer anılarını başka bir topikte mi toplasak :26: Allah tamamına erdirsin canım Tüm isteyen arkadaşlara da nasip etsin inşallah

O kadar benziyo ki hayat hikayemiz canim benim insallah kucana almayida nasip eder rabbim

Ben de anlatmak istedim

Bundan 7 sene önce arkadaşımın bebeği oldu ve bebek için ağladığımı hatırlıyorum. Eşim daha erken demişti. Gönlüme düşmüştü işte
Doktora gittim, adetim genelde düzensizdi. Dumaduma gibi bana da olabilecek en kötü polikistik hastası olduğumu söylediler. Bebek sahibi olmamız da biraz zormuş. Ama yaşım genç olduğu için sıkıntı olmadığını anlattılar. O günden önce zaten korunmuyordum sonra hiç hiç korunmadım. Her ay düzenli doktora gitmeye başladım. Ömrümün yarısı kadındoğumda geçti. İki başarısızlıkla sonuçlanan aşılama geçirdim. İlkinde Hiperstümilasyon olmuşum çok sancı çektim. Acil doktora gittim, bana hamilesin demez mi. Nasıl bir mutluluk anlatamam Bir hafta sonra kanamam oldu, telaşla gittim. Korkma en fazla hamile değilsindir dedi. Gel beni öldür dedi.:86:
Psikolojim bozulmuştu. Evden çıkmıyordum. Sonra kurslara yazıldım, tekrar işe başladım derken her ay doktora gitmeye devam. Bir kadın geldi, elimi tuttu, senin çocuğun olacak dedi. Tılsımlı mıdır, deli midir bir garip bi kadın. Sizce de bu bir işaret değil miydi Onu atlattım rüyamda bebek benle konuştu, benden kurban istedi, kestim şükür. Sizce de bu bir işaret değil miydi Bi cuma günü maaşımı yeni almışım kapıdan tam çıkıyordum bi dede, Yavrum.. varsa.. dedi boynunu bükerek. İlk tüp bebeğimi yapacağım için geri çeviremezdim. Onu güldürecek miktarda verdim şükür. Yanağımı tuttu, seneye buzamanlar çocuğun olacak dedi. sizce de bu bir işaret değil miydi Sonra bir rüya daha, bir rüya daha derken ablam aradı. Dedi ki, çok yorgundum uyumuşum. yeğenin(4 yaşında) babasıyla namaz kılıp yatcaktı. Ben dalmışım dedi, sonra bir irkildim dedi, yeğenim bağıra bağıra dua ediyomuş. Sen Teyzemin çocuğunu koru Allahım, Sen onu koru Yarabbim. Tüyleri diken diken olmuş. Enişteme sormuş sen mi söylettin? hayır demiş kendi kendine ben de şaşırdım demiş. Sizce de bu bir işaret değil miydi Derken ilk deneme hiç tutmadı, ikinci deneme tuttu ve düştü. üçüncü deneme çok şükür oldu Benim de ilk denememde çişimle başım derde girdi. Dünyanın en zor şeyi bence çişi yarıda kesmek İlaçlar falan hepsi diğer arkadaşlarımın kullandığı gibi iki eksik iki fazla. Önemli olan moral motivasyon, insanlar acımasız, kolay yargılıyorlar. Cahiller. Allahım bizlere sabır versin erdem versin

süpersiiiinnnnn
çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin inş.
inşallah ayın 10 unda Allahım benide sevindirir.
Canim cok tesekkur ederim Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsun dilerim Rabbim hakkinizda hayirlisini verir

Cok sağol canim amin Rabbim hepimizi topikce tamamimiza erdirsin hep birlikte arka arkaya ayyyy maşallah inşallah

Canim benim ya hayatinin en güzel işaretlerini yaşamışsin Rabbim bu defa sonuna kadar kolaylikla devam ettirsin güzel gönlüne göre versin herşeyi... o cahiller olmasa ama varlar işte bana da düğünde uzaktan biri daha çocuk olmuyormu yalnizlik da zor dedi nasil zoruma gitmişti anlatamam düşüncesiz aciz insanlar...

Canlar transferin 5.gunu test yaptırdım kan tahlili 0.1 cikmisti yazmayi unutmuşum sakın günü gelmeden test yaptirmayin sakın üzüntü sıkıntıdan baska bisey değil
bide benim hala klasik gebelik testlerinde çift çizgi çıkmıyor onada inanmayin sinir oluyorum i testlere:)
Birde değerim 82.58 miş bugun bir daha aradim gercekmi diye dün heyacandan 80 anlamisim pek bi fark yok ama olsun bi daha duymuş oldum

Canim gozun aydin.. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
Benimde transferim dun yapildi. 5. Gun embroyosu.
Bizim gibi bekleyen arkdaslara ne onerirsin canim. Mesela ne kadar sure yattin. Nasil beslendin:)

Canım hayırlı olsun transferin ben de pazartesi oldum benimki 3. Gün embriyosu a kalite dedi ama ne fark oluyo çok anlamıyorum. Bizim için en zor zamanlar başladı sanki beklemek sabır işi.bende uyku hali var yoğun şekilde ama dolaşmaya çalışıyorum evin içinde 3 gün rapor almıştım yarın işe başlıycam çayı sigarayı bıraktım yumurta süt peynir et kabak çekirdeği falan yiyorum. Kuru incir kuru kayısı ceviz falan. Ama sanki hiçbişey yokmuş gibi tuhaf hissediyorum yaa

Saol canim Allah razi olsun,seninde transferin hayirli ugurlu olsun.. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah..
Canim bende evdeyim ama tam bir yatma hali degil mutfakla ilgilendim biraz, yavas yavas uzanmadan makinayi bosalttim.
Agir agir geziyorum evde. Bende seninle ayni besleniyorm protein agirli yemege gayret ediyorum.
Ama dedigin gibi hic bir sey yokmus gibi geliyor. Seninde ilk denemen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…